82377
Silkroad Online (iSRO)
  • MadRidkA
    most a full int swordos kari milyen erős kb?
  • doxadmin
    rugonak alap az xbow és dagger skillek szerintem.
  • doxadmin
    Erősebb a rugo szerintem, jobbak a critjei, sőt jó fegyóval többi is van neki. Egyforma +os % os fegyót xbownak erősebb az attja mint sima bownak, igaz csak 200valamennyivel, de akkor is.
  • kriszesz
    Én most nemtom... szereztem egy jo SoS crossbowot rugomnak, de daggerre keztem el fejleszteni, a skillpont visszallitasa meg sok időbe tellik szivet kell szerezni a poti árus kislánynak, és pénz ellenében lehet -1lvl-t vissza állitani a skilleknél.. most van 534 skillpontom fejlesszek crossbowra? Tudom hülye kérdés de minden rugonál crossbowt látni..
  • Cat 02 #74304
    Powerlvl-re a legjobbak pedig. Illetve őket lehet rendesen botolni ^^ Eu-sból még rugót is majdhogynem zöld mobokon kell.
  • doxadmin
    Én is így vagyok vele. Van egy wizardom, csak pvlvlztem szép dmg je van, de most jutottam el oda hogy nincs sp, és anélkül szar, főleg a farmolás vele. 77ig elviszem, bevágom a magekhez azt kifarmolom neki ami kell ^^ na majd meglátom.
  • WuFraZselic
    mármint "bower erősebb mint rugó?"***
  • donatus13
    Mindenkinek azok tetszenek jobban de abból meg nem tudom mit tudsz már kihozni csinálj wizardot vagy valami ilyesmit :D kínai kari az már csak full str osba jó.
  • MadRidkA
    én vmi int alapú karira gondoltam :P azok tetszenek jobban. de nem nagyon tudok dönteni h mi legyen..
  • bodesz
    serverlist
    logsro1.2
    kicsomagolod mind2t 1 könyvtárba.elindítod a serverlistet utána a logsrot. beállítod a szervert a refresht 0ra rakod, elindítod a gamet belogolsz addig amíg bekell írnod azt a 23i4A(hasonló) jelszót de nem okozod le hanem alt+tab logsro ra és start script.

vagy

SilkroadCaptcha
    videó
  • donatus13
    Blader a beton kemény,de a bower is jó de a legjobb az eus kari :D
  • MadRidkA
    akkor most kinai karik közül milyet érdemesebb kezdeni?
  • bodesz
    van
  • Cat 02 #74295
    Hát, ksro-n rugót nagyon ritkán látni, bowert meg rengeteget. Ám sztem felcseréltél vmit :D
  • Morphin
    premium...
  • WuFraZselic
    lol wtf??? rugó erősebb mint bower? nézz már meg egy rugó skillt 80on, meg egy bowost. kb 1.5x akkora dmg... és lehet hogy "uj" skill nem jön be, de az a skill maxolva igy is erősebb ... nem beszélve arról hogy egy 85+5 xbow phy dmg-e kb egy sun bow phy dmg-ével ér fel

amugy jah, pvp vidre... CrueLs, török lámák athenson, multkor ugy pvp-ztem velük, hogy volt egy warriorom capeben, és én, nekik 2 capeless eu kari és még 9en ellenem... és az volt a vicces, hogy devil spiritet nem ölték le rólam (10 perc), majd a végén jött egy cleric aki abs dmg-et tolt... utána 1 full party-ra való emberrel elkezdtük őket leszedni, ekkor asszem már 5 capeless eu kari, és vagy 14-15 török volt 8fős paryt ellen, a végén meg távoztak igen sietősen... szánalmas társaság...
  • Ryleh
    van valamiu script ami a belepest intezi?ez a fosadek kb 20 perce nem enged,,,,,nyilvan a botterek sem kockulnak a belepessel...
    Tipikus török, persze ha te mész oda full eus partyval akkor noob 1v1 lesz a vége...
  • donatus13
    De legalább akad némi esélye :) és talán kitud szedni valakit, de amikor modnjuk egy rugoval oda mész és még critet is alig érzi a török az már tényleg szopás:S
  • Cat 02 #74289
    Hát, bower erősebb mint rugó, rugónak utolsó új skillje 80-on van ha jól tudom, szal...
  • kriszesz
    egy kis török segítség 1v1 pvp ben
  • gameplusz
    Hja, igazad van, turnoverrel szépet csapnak, de ha valaki ránéz annyi is volt. Még blessel is.
  • doxadmin
    Azt azért meghagyom, valamivel pwlvlzni is kell :) Nézegettem vidit, blue zerkben elég kemény criteket nyom, meg tetszik nagyon a 10d-s bow és a skillek :)
  • donatus13
    A bower jó kari még 100 on is:P
  • doxadmin
    akkor idelye rouget kezdeni ^^
  • donatus13
    Hát figyelj nekem mindenki azt mondta a hibrid karik felejtősek ami igaz is... legjobb kari most a wizard pvp t nézve annak egy kevés esélye van még a full sosunos törökök ellen is :) más kariba már nincs akkora erő hogy sosun felszerelés nélkül te is legyél valaki...
  • MadRidkA
    hi
    milyen lehet vajon az a kari h int hybrid bich 90 fire 90 cold 72 light 48? és mennyire kellene hybridnek lennie? vagy esetleg spear előnyösebb lenne?
  • kriszesz
    Ez igaz vannak jó fejek, ma egy 40 es bevett partyba (2 en voltunk,) húzott engem, és utánna pénzt is adott nem is keveset.
  • Cat 02 #74280
    Wizardok fogják ölni Medu-t, más nem változik =] Illetve ch karik még gyengébbek lesznek.
  • Ryleh
    engem egy dolog zavaz,,,es ez szegyen,,,a random dc,es a full szerverek,,,ez egy tetu dolog,,,,hanyingerem van ettol,szanalmas,es igazi trendi faszsag,,,,ekkora usertabor mellett szanalmas a szerokapacitas,,,,egyszeruen undorito,,hogy a jatekban ki hogy sziv,vagy sem az egy,de belepni is neha frusztralo,,,evvel lehet elvenniu a kedvet!
  • gameplusz
    Egy bizonyos idő múlva majd másképp látod a dolgokat...
  • doxadmin
    Szoksz vagy szöksz. Ha belegondolsz kb 1 év alatt van meg egy lv 90es ff kari, ha napi szinten játszol vele pár órát, ölöd bele a pénzt, silket. Jön egy török/ qwaiti anyuci pici kedvence, sír 1 percet és vesznek neki sun fegyót meg sun szettet. Nos ezek tudatában ki fog szenvedni 1 évet azért hogy egy nyomorult elcsesze a játék élményt, inkább felbotol 50 karit 90en pvp-zik meg jobol 1 jót, eladja ha tudja, és törli a játékot. Goldminerekről megy annyit hogy ezt csak elősegítitk, régen nem volt ilyen hogy 3-10 billé vesznek sun fegyvert, 1-2bill max amit összespórolgotott. qwaiti srác beírja hogy 3 billt vette pénzért( 2h sun, 1h sun, +9es shieldek tömkelegét látni nála) kimész pvp-zni rád veti magát és a szart is kitapossa a karidból a sun +9es 2h-jával. Egyik török olyan roguet húzott magának, hogy napi 50sátánból 60at leöl vele, főleg hogy behúzták a devil szart, még erősebb lett. Akkor nem öli, mikor véletlenül nincs fönnt, vagy alszik. Jobolni kár, ha nincs jó pt. jobwarba valamelyik fél vesztésre áll, hív 2-3 2h-s és egyből nyernek. . . Már csak arra leszek kíváncsi hogy lv 100on mi lesz ^.^
  • Ryleh
    termeszetesen gaz ez,de szinte minden "free",,,ez,,vagy pedig nincs player rajtuk.
    Regi nagy kedvencemet is evvel csesztek el,(RF online),,,eleg LOL igy jatszani,de pont ezert irtam,,,egy mestersegesen huzott kari nem hiszem ho elmeny,,,,ez meg mar ki.ki alapon van,,,,tulkeppen egy legalis csiterkedes,vagy valoban orulni a megszerzett dolgoknak,szintnek stb.(moralis dolgok,ki-ki magaban ertekelje ezt:)))
  • Lord Nomak
    És a bottereknek ? Vesz 1k kreditet vagy fél évig softra fizet elő, csinál egy 90est és ennyi. Vagy farmoltatja magát másokon goldért amit 80%-ban neten vesznek meg az emberek hozzá.
    Akárhonnan is nézem szar a játék. =)
  • Ryleh
    Nekem vegyes a benyomasom,,,pl a lvl 10 es karakter sir,hogy party,,,kb 25x klikkel ram,,,,hogy huzzam,vagy adjak penzt!!
    Volt aki kerek perec kimondta,,,adjak 1 millat,mert unja szedni a droppot!!
    azt volt aki:minek görcsöljek,ha partyban ugyis hizok,,,,!!
    csak azt nem vagom,ho ezeknek mi a "jatszani" szo fogalma???
  • surr3al
    hát jah, van nagyon sok nyomorék, de vannak nagyon jófejek is:)
  • Cat 02 #74272
    Én akikkel taliztam jóarcok voltak...
  • w34p0nz
    Én ezt már kipróbáltam, időpocsékolás... JM bácsi ha berakna valami 60-as szintnél nagyobb (nem silkes) traderállatot, akkor simán lehetne... ja és tapasztalat, 100%-os cold immunitás nélkül el se kezd... hiába, hogy ott az unipill, mikor 3 jeges thief üt, (kevesbb * esetén) 5 másik meg a megpakolt állatot... Amúgy nem marad meg a hunter szinted :D

#74269:
    nem csodálkoznék azon, hogyha a lengyeleket kidobnák kSRO-ból, legtöbbjük atomnyomorék, ahogy észrevettem... mondjuk ez iSRO-ra is igaz...
  • Cortez Lovag
    hurrá picsába akkor sztem marad 2 h de ha valakinek van értelmes indoka miert jobb az 1 h kérem feltétlen ossza meg velem THX
  • surr3al
    ezért ksrozok:P egy fillért nem kérnek azért hogy játszak:D igaz cserébe a koreaiak fele utál XD