82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    én tuti nem, elég vot az mmoprg vagy mi a ízébő má he
  • Cat 02 #74347
    Itt legtöbbeknek sro is az.
  • donatus13
    DE az havidíjas lesz nem?
  • Cat 02 #74345
    Na jah, megy mindenki Aion-ra =]
  • Balázs2
    már csak 63 szint:D én nem kezdek újat, ezt karit felviszem 90-re, már van rá vevő, és sro cancel és thx báj elég vol,t ez már tuti, nem lesz időm, meg unom a botolást,de még a warriorommal azért kijátszom magam:P
  • donatus13
    Nekem van is de kézzel nagyon nehezen haladok vele :D 27 es de kb mire megy 10 % egy nuker inkább 15-20 at is megcsinál de a blader skillek is néznek ki a legjobban sztem az egész játékban.
  • Cat 02 #74342
    Nálunk 90-es srác full sun set-ben azt csinálta =]
  • Balázs2
    Ja én ha kezdenék egy kínai karit farmolni ongokon 100-ra tuti Blader lenne.
  • donatus13
    Hát ha csak full str ot nézzük,akkor azért a kínai blader,bower még jó azért :)
  • Balázs2
    job,pvp, unique ölés jobb eus, nem vok elfogult:P kínai kari viszont valóban sokkal kevesebbet hal, jobban grindel főleg a nuker, de ez kevés érv hogy a kínai mellett voksoljak, senki nem tud meggyőzni hogy a kínai jobb:Ppl.TheArrow-ot hozom példának tom h nekik ízmós nuker karija van, neki van sun iteme meg +9 sword shield, az más, úgy faja lehet egy nuker, legtöbbnek +7-retelik meg +5 settre az meg kevés egy eushoz, főleg ha eusnak szinten van egy +7 jó magos phy crites fegyója, meg fulra pinpelt +5 ékszer és ruha sett.
  • Cat 02 #74338
    Hát xbowos simán öli shaitant mert nincs terület skillje szal nem vonzza magára...
  • Balázs2
    ez hülyeség hallod, omg hol lenne jobb egy wizardnal vagy roguénél egy kínai unique vadászatba?Egyébként pl. 90es wizardnak max Shatianál kell megálnia a helyét, többi unqiuénél hol halna be?Nem értem ezt strapát mire éretted..
  • donatus13
    Nem van akit nem érdekel ám a pvp... van csomó unique karakter is és arra pedig a kínai a jobb szerintem mert jobban bírja a strapát az intes is...
  • Cat 02 #74335
    Lehet powerlvl karit akar :D
  • doxadmin
    igen, már én is megbántam, hogy anno mikor bejött a 90en nem váltottam eu-ra, na mindegy majd most ^^ Azért noobozzák mert nem tudnak veszteni, ez olyan hogy nukert leölöm erre 20% os dmg scrollal jön nekem + bz -.-'
  • Balázs2
    kit érdekel a mobozás? felhúzom magam 80-ra vagy haverokal felhuzatom magam, és a maradék 10 szint erejéig segítségül hívom fehér kéz barátomat, nehogy már az ölés legyen az elsődleges szempont omgxD
  • Balázs2
  • Balázs2
    http://www.sg.hu/galeria/1186140115/11861401151231013328.JPG
    Itt shield meg 1h, jelenleg ezzel ölök, majda 2h-ról si teszek képet, 1h-t én csináltam:P
  • donatus13
    Azért aki inkább csak mobol annak azért a kínai kari sokkal jobb, mert eus karik fele nem bír el egy giant el... egyedül kivéve a warrior és talán a warlock... meg a pap de az is necces
  • Balázs2
    85ön 2h swordal szétszettem 88-as glavist +7 glavival és noobozot hogy 90 full farmed vagyok xD
  • Balázs2
    Akinek volt esze rég eu-ra váltott, és felsunolta(akinek telik rá) pl. én guildomba akinek 2 sunos kínai karija volt eladta sunokat csinált warrior cleriket és most sun 2h+7 sun light armors ett+6 és accesory, még tudnék példákat sorolni akiknek nem 1 sunos kínai karija volt manapság már csak goldminerként müködnek egy laptopon, míg eus karijukal full sunba pvp job stb.Pvp néztem glavis 2h-s karit valamis síralmas glavis kap 1-2 critet és halál, warrironak ott van bless meg iron amivel bírja simán 90 secig, 30 secet megfogom átváltok 1h swordra felteszem 9k hp-t leszek 41k hp-m 30 secig addi bírom utána 90 sec nagy védelem, kínai nukereket is nézem azért snow shieldel együtt 2h sowrdosok szétkapják mint hülyegyerek a legóvárat, pl. nuker ellen is pvp 30 secig 1h sword shield fel hp, 41k hp, közbe ütöted persze meg suntolod mondjuk daul axéval, 35 sec után váltasz 2h -ra bless, aztán iron és már nincs snow shield és vége, de már lehet a snow shieldnél belehal 1-2 madeding critbe:DAzt veszem észre pvpn-él nálunk hogy gáz az hogyha a warriro blessel, meg ironozik lenoobozák az embert, nem értem mért ott van a skijéhez tartozik!!O,o
    Pl. wizard sem sokat ér nem tud leszedni 41k hp-t, 1 meteor után felteszem manna skint nem öl meg, ránézek és vége, rouge is felteszi blest bírja 45 secig én is felteszem, nem tud megölni, aztán nekem még iron, szvsz 2h warrior clerik a legjobb kari, még sun nélkül is alázó, nálnuk most rengeteg lett a szerverenOo
  • Balázs2
    Minek beszéltek kínai karikról?Amíg nem volt eu volt értelmük de manapság már 0-ák sun itemek nélkül, szvsz nuker kari kurva unalmas kari, tom h úgyis botoltnak vele, akkor is folyamatoan lőni nukokat, hol az izgalom benne, míg pl 2h swordos karinál bármikor beugorhat hatalmas mindent eldöntő crit:P
  • Cat 02 #74326
    Hát sebzésileg force-al lenne erősebb, túlélésre gondoltam.
  • WuFraZselic
    khm... colddal nem erősebb. mi számit erősebbnek?! az hogy 2 percig kb nem hal meg (bár elég sokat 54%ms alatt is megölök, de 2 percet én is simán birok pure int ellen) az nem feltétlen jelenti hogy erősebb is. jobb a defje, van 54% dmg absorb. szóval szerintem nem erősebb, csak nehezebb megölni (már ha az erősebb kifejezést ugy értjük, hogy támadásilag erősebb).

amugy a cold force bicheon nem rossz, DE... mobozni nem tul jó vele, és mass pvp-ben , jobolás közben egy cold nuke nem hasonlitható össze egy lighttal. azt a buildet egy hyb int bowoshoz ajánlanám (pacheon, cold, force)
  • donatus13
    Igazából én is kínai kari pártos vagyok mert ,sokkal szebbek a skillek,jobban néznek ki, de eus kari sokkal erősebb főleg ha critet tudnak adni akkor sok esély nincs ellenük...
  • Cat 02 #74323
    Hát mag attack növelő skill nélkül felejtős 1 int-es kari <.>
  • MadRidkA
    akkor milyen lehet egy bich cold force kari ? báár értelmes nukeja nem igazán lenne :D
  • Cat 02 #74321
    És colddal még erősebb...
  • surr3al
    warlockkal senki se foglalkozik?:P mivan a warlock/bard karikkal?:D szerintem retek erősek:D pve-re is, plvlre is, meg pvp-re is, igaz pvpre jobb a warlock/cleric, de szerintem a warlock/bard is megállja helyét:)
  • donatus13
    cold igazán a spearosnak kell mert az mobolásra is jó neki mert fagyasztja a mobokat kb a spear igazi pajzsa:) viszont a swordos elég sokat blockol stb...
  • MadRidkA
    értem én h marad 30 mastery a coldra de hát az nemsokat ér:) nemtudom elképzelni milyen életképes lehet ez a kari
  • WuFraZselic
    elég sokat :)
  • gameplusz
    90+90+90+30=300 mastery.
  • MadRidkA
    full int kari cold nélkül?az úgy mit ér?
  • donatus13
    Legjobb a wizard megcsinálod 90 re meguntad csinálsz vele másik karaktert arra is bőven jó :P
  • kriszesz
    jóó visszatéve ehhez,:) szerinted nyugottan fejleszthetek dagger mellet xbowra is? csak mert sajnálom a skilpontokat XD
  • gameplusz
    Dagger pvp-re, xbow inkább pve-re jó. De xbowot jobb karik kd-ra használják, aztán prick.
  • donatus13
    Mind kettő jobb úgy de azt azért megsugom neked hogy csak olyan ellen ér valamit aki nem pk2 hack es azok látják a láthatatlanokat szóval :D:D...
  • gameplusz
    Ha bicheon-lightning-force, akkor nagyon.
  • kriszesz
    Aham tehát crossbowra hasznos lenne fejlesztenem, am gondolom dagger itt is mint más játékokban, inkább sthealtes hátbatámadásba jobb, 8szerintem)