Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackyBoy
bolondgombát ettél? már ha azzal kezdõdik, hogy hybrid az már rossz...
amúgy is mi az, hogy str hybrid?😊

back from the past.

jack0101
Tisztázzuk elõször is!

Az STR hybrid blader rohadt erõs, mert alapból nagyobb a támadása, meg a védelme is úgyhogy az STR hybrid blader majdnem az a legjobb kari, de azért az 1h sword/warlock hatékonyabb hunterkedésnél.

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

gameplusz
Elég olcsó, ahhoz képest, hogy +7.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Fákkin lol lv90+7 armor chest full blue neptuneon😛 685 misi. Ammint kirakja újra stallba csinálok screent

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Atisz
Nekem eddig 4 male seprû... (természetesen nõi karim van -_-)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

str hybrid blader?...egy újabb elbaxott karakter lenne csak xd

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

jack0101
CSásztok, szerintetek milyen a ballancéja egy erõs STR hybrid baldernek ruha nélkül??

doxadmin
Van még 3 nap az eventbõl (kedden vége végre) azalatt csak összejön. Addig nem adom föl míg van remény, legalább már van egy rakat moving scrollom ^^

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Hello testver..<#circling> Az en ocsmany rouge/warlock fonokom 600 boxbol kiutott 2 full settet...<#guluszem1>

doxadmin
Nyugi én wizardom is 1200-1500 dobozt súrolja. 4 male sette sett eddig, pedig csak 1 nõi dress kellene és bb event.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

A light imbue áttudja vinni az effektet még egy emberre, persze, csak ha elég közel áll a másikhoz, meg nem resist-el...

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

gameplusz
Ocsmány Karib másolat?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ez milyen avatar lesz már 😄

botforum.co.cc :p

Csak delutan 142 box.. Sepruk, meg kalapok, sehol egy dress... 1700-1800 box osszesen.. Ez mar a valoszinusegszamitas megcsufolasa...<#confused>

jack0101
Mit érdemes belerakni 1 dressbe 1 glaviésna ami garmentben van??

És nem is iSRO 😉
De ez már megint egy másik történet...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

gameplusz
Ez szép és jó, csak regisztrált felhasználók tekinthetik meg az oldalt...

Atisz
Ja Dél-Koreába most jutott el a Karib-tenger Kalózai 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ÉS ha többen ütnek akkor van szívás ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

WuFraZselic
ez így igaz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Véééégre értelmes újítás!
Stall network kap egy gombot, amivel az adott itemre kattintva PM-elhetsz annak árulójával.
Hogy ez mióta hiányzott már...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Esett az utobbi 2-3 napban valakinek halo dress boxbol...?! Mert ma megint csak sepruk eddig... Kezdem azt hinni limitalt a dress mennyiseg...

Ejha, nálunk meg valami stall network-höz kapcsolódó update lesz...

http://krsilkroadcp.joymax.com/sro_board/fmboard/fm_content.asp?bID=SB_Inform&sID=2&Page=1&Num=3031&List_Ref=950

Áh basszus elfelejtettem beleírni az elõzõbe...
Szóval ez az új avatar kurva jól néz ki sztem. Fõleg az ötlet, hogy éjszaka kicsit speckózzon 😊

Új avatar item, végre valami 5letes 😊

Ds, medu spawnoltat mobokat ?

doxadmin
Majd kiderül mi lesz. Pár 1000 silkemben benne van a karim, szóval sajnálnám egy kicsit, fõleg hogy hónap végére meglesz a farm. Én is csinálok róla + ismerõsökrõl pár képet, videót hátaha, de remélem feleslegesen dolgozom vele <#vigyor>

Atisz
Lol ilyet én is láttam már, guildes official goldminer karit kiírták, de pár nap múlva már vígan abálta tovább a wing tribe-okat.

Atisz
A 30-40 k az nem "dollárezrek" (tény, az is elég sok). Az abbahagyást nem a játékra gondoltam, hanem a botolásra. Tehát ha kellõ mértékben megijednek és abbahagyják a botolást, akkor nehéz lesz "visszaszokni" és kézzel nyomni, de a karijukat nem fogják otthagyni 😊

http://www.rev6.com/player.asp?id=1362863

Õt is bannolták, de ma "unbannolták" 😊

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Tényleg sorry, sokat olvastam vissza és még a témával kapcsolatba, nálunk volt egy ongfarmos gyerek, 1,5 mil sp-vel bannolták a haverjait, õt nem 2 hónapig volt az ongoknál, teljesen kivoltak akadva me vettek ticetet és silk is volt rajtuk, intézkedtek és leszedték ma a bant róluk, pedig bann listá n voltak ez nem kamu, állítólag azt írták nekik hogy " elnézték a bannmanós emberek"

bocsi dupla poszért énis felhúzom mind2 kis karim ***al továbbra is, nem remélülök be, azokra lett véve 2 hónap alatt 750-750 silk, csak nem bannolják õket' -.-

Lol, hogy ráparáltak itt páran, biztos bannolni fogják azokat akik má azéért 90-ig legalább 2-3k silket vettek, ugyamár, az olyanoakt bannolják akik "látszatot keltik" egyszer vesznek silket és abban reménykednek h nem bannolják õket, megnézik egyszer vett silket többször nem, bant kap aki kb. rendeszeresenvezsi mondjuk 1-2 havonta akár 100-at is, az már majdnem rendszeres kategóriába sorolható, tuti nem válnak meg tõle mikor bent van millió goldbot😄

Hello!
Valaki ez legidálisabb moob kiszámolása úgyvan hogy összekell adni party tagok lvl-jét és elkell osztani ahányan vannak nem?
Pl. most sonaroknál vagyok, 90 egy 45-ös, 49-es, és 3 50-es
tehát 334:6= 55.6 tehát kb 56-os moob lenne a legideálisabb a pt-nek?

Boxok... Ma bedobtam 210-220 boxot... Osszesen kb. 1500-1600-nal tartok.. Esett mar minden szar, kiveve noi dress... Az egy se, pedig az keneeeeee......

Lol el is adod õket ?

off:
inkám elkerülik a csõdöt.

Te hulye vagy.. Nem ad nekik.. Mogejuk tesznek egy hitelkeretet, ha baj lenne, legyen mihez nyulni.. Mert ugye vilagvalsag van, barmi lehet.. Es ha a bankok elkezdenek osszedolni, akkor a Te penzed is veluk szall.. Mert mibol is lett a vilagvalsag, nehany bank az amcsiknal hitelezett orrba-szajba, aztan tonkrement, es vitte magaval a tobbit....

Hát debuffokkal nem ütnek bele annyit, de WuFra-nak elvileg force nukerje van 😊

TEGYÜK FEL tettem 30-40 k a karira prémiumra de már nem és loaderezek botoltam kibannolnak szerinted folytatom ? nem.

pedig perfect world ilyen ^^ még durvábban mint sro... sokat költesz ütõs karid lesz.

asd

doxadmin
Lehet én néztem valamit félre, de több nuker karin észrevettem hogy nincs coldja, helyette a force van kihúzva neki. Most kérdem én, mennyire életképes egy nuker snow shield nélkül??

van egy sejtésem hogy nõi 😄
Atisz
Figy, én eddig kb. 400 dobozt nyomtam el. 3 male seprû. Kérdés: szerinted milyen nemû a karim? -_-

Atisz
Háát aki eddig több ropit ($-ban) pumpált bele, az nem hiszem hogy feladja 😉

A kuwaiti meg azért nem, mert az meg nem talál még 1 mmorpg-t ahol a "még több pénz = még p0wnzorer kari" effekt ennyire bejönne mint sro-ban...

130 boxbol 1 nõi, 2 férfi seprû...
így nem lesz set
Most az komolyan nem lehetséges alternatíva h keresnek egy normális mmo-t ? 😄

Atisz
Na errõl van szó... ha joynax valóban elkezd silk usereket is kitiltani, akkor elég sokan abba fogják hagyni a botolást. A játékot persze nem. Mit fognak tenni? Behozandó a kiesõ idõt, pgtt plus-t vesznek, esetleg jön egy még extrémebb (bár aki a napi 5 órát le tudja nyomni az is qrva extrém 😛) tiket és azt fogják használni állandó (!) jelleggel. Így a bot-ból származó (de másoknak is hasznot hozó) jövedelem kiesik, de megnõ a silk fogyi.

Bár hozzáteszem, szerintem minden marad a régiben, esetleg tényleg beindul valami, de nagyon-nagyon lassan.

Maala
Ja, ez volt az indok anno. Még goldbotok sem voltak, cap60, max 100m 1 embernél...
Most meg, amikor mindenki úgyis költ Silkre / mindenki tele van golddal, akinek fontos a játék, miért oldanák fel a blockot...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hallotam egy olyat hogy a yoymaszbekeményít xDD
minden ilegáis pro meg ienek ezt értem😄
arra lenék kíváncsi hogy van egy olyan progim ami leteszi a srot a tálcára és nem fog csak akor feljöni amirkoe a tálcán rákattolok(szentetek bannolják ezt is?)
ismeri valaki?😄