82377
Silkroad Online (iSRO)
    Jah vagy 2 napig amíg mindent kipróbálsz, aztán kuka.
  • donatus13
    max annyival jobb ,hogy nem kell fizetni...
  • Super Saiyan
    A wow is igy indult... Kaki szerverek, most meg van pár, ami jobb mint az eredeti (asszem vannak olyanok is :))
  • donatus13
    Minőség?XD
  • Cat 02 #74480
    Ezért lesz jó privátszerver ^^
  • Lord Nomak
    Igen, csak azért nem mindegy, hogy milyen cuccok vannak nála, plusz minek küszködjek egy karakter kreálással ha megtehetem, hogy megveszem.
    Itt az a lényeg, mi lenne ha.. =)
  • donatus13
    Lehet de nem hinném hogy valaha is nőni fog főleg most hogy rinya van ,hogy ''válság'' van... de én igazából akkor sem fizetném meg mert 100-120 k ból megcsinálok magamnak egy 90 ff karit minden hónapba veszel premet stb ... szóval na:D
  • Lord Nomak
    Ez is csak azért van, mert nem képesek megfizetni az emberek. Ha a minimálbér nem 60 ezer lenne hanem 200 ezer akkor bárki elvinni a karikat 50k felett is. De így, főleg, hogy sokan tanulnak még nem képesek elővarázsolni 50-100k pénzt egy karakterre ami egy ingyenes játékhoz tartozik. Személy szerint ha játszanék még, és a fizetésem nem 140 bruttó lenne, hanem 540 bruttó megadnám a kariért a 100-120k pénzt.
  • donatus13
    Nem is ez a baj hanem ami rajta van az összesen ér vagy 90 k és még 20 ért is nehéz eladni:(
  • Andr0
    ez eu erősebb lesz 10 on is... bár én azért maradok kinai bowosnál mert szép skillei lesznek 100 ra nem azért tartom hogy beverjen mindenkit amugymeg job, fw meg hasonlók azok csapatmunkák erre tartom én a 2 sun staffos+ sun 2h-s guildtársam..:D pvpbe hát most na :S

reméljük eljön majd az az idő mikor az eu-sok fognak így beszélni^^ lsd arabok(2015)
  • THeArrow
    naszval, Aege szerón eladó minden cuccom, sun pants, head, neck +6 FB over 61% minden, non sun cuccok 85+6 86+6 87+6 85+5(xD) garment, ékszer 85+5 87+5 szintén FB 41-61%, ja meg 85+9 sword/shield, szintén FB etc etc+ 90 FF nuker 410k sp gold honor buff, 2fajta avatar(L):D, etc etc, aztán lv20as eu kari 900k spvel szintén aege, tom nemsok esély van vmit eladni jóáron de 1probát megér
  • doxadmin
    volt rajta minden, meg 3 külső clericje a guildjából :P Amint azok nem töltötték a hp-t meghalt, de a 3vs1 et simán bírta saját buffjaival is.

#74467 már most is ott van. .
  • WuFraZselic
    +1

#74468 ezt inkább nem kommentálnám :)
  • Cat 02 #74471
    És volt rajta skin meg fence ? >.<
  • surr3al
    ennyi:D amúgy meg nincs szar karakter, csak szar gamer aki nem tud játszani a karakterével :D
  • doxadmin
    jó, én is láttam bladert amint levert 1v1ben 2h-s warrit, meg olyan is hogy warrit 8an lövik mind ff 90en és az meg ott sétálgat köztük. Majd ha megkapjuk meglátjuk mi lesz :D
  • surr3al
    láttam már 100as bladert ami épp akkor szedett szét egy 100as rugot...
  • Maala
    Azt, hogy a kínai karik 100on csak arra lesznek jók, hogy az új skill-animációkra verjük a f@szunkat, az igazi erő az európai karikban lesz.
  • Ryleh
    hogy ez az upgrade mekkora egy fos!!!!
    + re uppoltam staffot,ma nyomattam bele megegy elixet,,,,,
    az hogy nem sikerult,ok,de levette a +1 et is!!!LOL...(5 deegre-s)
    szinte nem is erdemes uppolni,hiszen olcsobb venni,mint a weap elixet erre rizikozni!!!!vicc:((((
  • doxadmin
    lol nagy büntetés a botoknak! Zeuszról kiszedtek 35 karit. És Már crowded a többivel együtt. . .

#74456 én hasonlítottam össze 85+5ös 61%os xbowot egy 85+5 61% os kínai bowal annó, és olyan 200al több az eu-nak. Amúgy minek eunak új skill 100ra? 10d-s pimpelt fegyverrelés 90es maxolt ezekkel a skillekket is alázni fog rendesen, meg ha nem is kap új skillt, a mostaniak valmelyikét tovább lehet húzni, bár malyd kiderül mi lesz.
  • random001
    Egyszrű. Addig farmolsz amig meg nem lesz a 338k spd. :D a prémium+ és az sp teki csak abban segít hogy hamarabb meglegyen. Attól ugyanúgy 338k sp kell. Tehát helperekkel csak az idő rövidűl meg nem az sp mennyiség...

Ha már elkezdted a karit és nem ongfarmot akarsz akkor szerintem go 90-ig 0-ás farmba, majd ott visszahúzod 9-es re és addig ölögetsz amig meg nem lesz a 338k :)
  • Ryleh
    ez ok,,,termeszetesen eredeti exevel startolnam,de csak az info jelenik meg,hogy massziv buntetes a boobtoknak,meg ho eddig 2k bot bannolva,de sem updata csik,sem start gomb nincs,,mellesleg a loader-t manualisan ki is vettem a folderbol,a dll -t is
  • Saxo17
    Nem mivel ma silkroad server check volt és mivel változott a verzió ezért logikus h loaderből is új verzió kell, de mivel még nincs ezért próbáld elinditani a játékat anélkül és működni (frissíteni) fog, s majd ha lesz új loader akkor már működni fog.
  • Ryleh
    napot,,,,
    Loaderrel nem indul,bejelzi ,hogy updata kell,viszonta kliens nem updatal,fel,s a start gomb sem jelenik,meg,,,,talan egy reinstall segitene?

thx
  • sanyx85
    Egy kis segítség kellene sp kiszámolásban.
    A nivlamon kiszámoltam mennyi sp kell még 90ig.
    338k kellene, de nem tudom hogy számoljam hozzá a premium plus
    tekit mert ugye az 100% exp meg sp meg 30k sp a küldivel.
    A nivlam ugye az teki nélkül számol, de ha veszek tekit
    akkor hogyan kellene kiszámolnom hogy hanyas farmban
    öljek hogy meglegyen a kellő sp.

Ebben ha tudnátok segíteni meg köszönöm előre is.
  • Rabbit20
    nemértem mit akarsz ebből kihozni :D
  • WuFraZselic
    na gyorsan, mielőtt elkések:
    76 sun bow 1322 phy, 85 xbow 1457phy (+0, +0% phy attack mindekettő). ja és még a reinforce is hozzáadodik az attackhoz. na hf laterz
  • Cat 02 #74457
    De a bowos mikor tolja sworddel ? :D Vagy megint sietsz ? :P
  • WuFraZselic
    amugy ez igy 3 órával vizsga előtt nemtudom miért is jut eszembe, de multkor egy rogue - bow összehasonlitás volt, és valaki azt irta hogy eu wepek igy is 200-300 dmg-el erősebbek. na most igy kiváncsiságból megnéztem, egy 76+7 sun glavienek kisebb a phy. attackja mint egy 85+7 2h swordnek :D szóval ez hülyeség, hogy nem kap uj skillt rogue 80 után, akkor a bowos erősebb lesz uj skill miatt :D na csak ennyi :D písz
  • Lord Nomak
    EU vs kínai ? Ezt nem gondoltad komolyan szerintem.. EU így is úgy is többet sebez egy kínai karakternél, de az hogy melyik a jobb hát nem tudom. Számomta pont a két legkedvesebb karaktert emlegetted. Én azt mondom, ha ilyen "üssé úgy se halok meg" karaktert szeretnél akkor warrior, ha pedig szemétkedős karaktert akit meg alig lehet megütni 100on akkor bower.
  • freeman49
    90en warrior 2h vagy bower sebez többet? Meik érné meg jobban pvpre? 100ra is gondolva.
  • Doomista
  • Gubberx
    OFF: ingyenes és karitörlés se lesz és baromi jó game :D
  • doxadmin
    én 5 óra altt megléptem 1.5 szintet :D most kívételesen nem volt dc-m, csodálkozom is :D
  • kriszesz
    OFF:::: WOW ez amit linkeltek az elöbb (Runes of Magic) Tiszta wow a fák a minden , a táj csak egyvmiben más mégpedig a karakterek élethüsége nagyon remélem ez a runes of magic nevű mmo a beta után is ingyenes lessz me tuti áttérek rá:D
  • Andr0
    bard^^ am. teljesen mind1 amelyik jobban tetszik
  • kriszesz
    ezaz jolvan a silkroad az igai, régi formáját mutatja, 15 percenként dc + délutan 3 ora ota játszok, és 33% os x-pém mégcsak 62%-on jár (21 esw vok)
  • surr3al
    wizzard vagy warlock ;)
  • MadRidkA
    nemtudok dönteni h rogue vagy warrior :S vki segitsen már. esetleg érvekkel h miért ez v miért az :)
  • doxadmin
    és? az lesz mint most 90nél, upnál bot be lv 100 ff nél bot ki. Szerintem nem kell 2 hét mikor ejön és lesz 100as kari akármennyire is nehéz upolni ott.