Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja bow skillek nekem is olyanok :S

asd

doxadmin
ööö, bug bug hátán. Pt keresés közben eddig 4x dobott ki, bowos skillek elcsúszva jelennek meg.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Atisz
Takarodj már ez mennyire durva... így diszkriminálni szegény legiteket 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
De az bug, hogy a lvl 90-esnek is 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Morphin
hmm ennyit a ban-ról...goldbotom él és virul. na mind1 ez csak teszt volt van egy nagyobb használatlan wizardom is, most azt állitom csatasorba...
történt valami érdekes az update-ben?? (most jöttem haza)<#eplus2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

JackyBoy
ha 255-nél több questet leadtál nem tudtál utána belépni...

back from the past.

nekem 2.djára jo lett
neekm is kkirta kezd ujra...
Hello
Valaki nem tudja 1% update után mért írja ki azt hogy " Patching has not finished Pls try again error code4
tom azt jelenti h a pachelésnek sikertelen probáljam újra, de már kb. 100-szor probáltam éss emmi, régen is volt ilyen de akkor 90,meg 95%-nál nyomta be az unalmast xD

"Over 255 quests completed users cannot log in fixed."

he ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LoL, nem bug 😄 Elvileg csak akkor dob boxot ha van low lvl pt-ben.

Annyira nem is haragszom, csak nem bírom az inkorrekt köcsiöcsiket :-)
A történet kissé hosszú lenne, meg amúgy is csak 400k-ról van szó, nem is az izgat, hanem a bunkóság...
Atisz
Nagyon haragszol te erre a törökre... mivel gázolt bele ennyire a lelkedbe? (Fack mather, syster?)

ha mondjuk az accnév egyezik, mi van a jelszóval?
Atisz
Ha olyan hülye hogy az a login neve akkor ja...

Apropó nekem már másfél hete írohat egy kínai nevû kari (ilyen: "-_-", "O_o", meg hasonló velõs mondandójú dolgokat) és fogalmam sincs hogy kicsoda. Tegnap felléptem a ksikarimmal és arra is ráírt. <- nem urban legend...

Dante91
Mondjuk most még egy archer se lehet rosz pvp re de azt nemtom hogy fejlesszem

\"Amiből lekvár főzhető abból pálinka is\"

Maala
1 karaktert nem lehet feltörni, csak az accot. és ha ugyanaz az accnév, mint a karakter neve, nem nehéz feltörni az accot.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
Elvileg minden dob mindent. Egy guildienek yeti brutál dobott d8 soso glaive-t (pedig ugye az csak d7-et dob elvileg), nekem pedig white spider (a 48-as) dobott d7 sos prot gatyót...

De amit írtál tény, a virágok tényleg sok sosot dobnak. (bár lehet hogy ez csak azért van mert amúgy is sokat kell õket ölni)

Nem törtek fel, a második mondatot meg nem értem.
Nem vok bosszúálló, de most "elrendeznék" egy köcsiöcsi törököt...
Atisz
Vki kérdezte még pár nappalk ezelõtt és mivel nem jött rá épkézláb válasz, gondoltam az újdonság erejével fog hatni -_-

Olyan van, hogy valakit csak a játékbeli nevének ismeretében fel lehet törni? Mármint azt a karakterét?
Maala
+1

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Dante91
Ha egy kínai karit csinálnék vagy full str bladert vagy full int swordost ti mit ajánlanátok inkább pvp re?

\"Amiből lekvár főzhető abból pálinka is\"

minden mob dobhat sox-ot...

asd

Valaki tud olyan oldalt ahol le van írva hogy sos, som, sun
itemeket milyen mob dobja?
Mert tarim basin-nál az virágok dobják a sost ezt tudom de jó lenne
tudni hogy 1-tõl 90ig milyen mob dobja ezeket az itemeket.
Eladó Athén szerveren 72+7 full blue 1h sword és shield.
Tegnap hülyültünk guildba h majd most kiadják perm++ -t ami már bann ellen is véd 😄 biztos lenne rá kereslet xD

asd

gameplusz
Pontosan így van. De ez már nem újdonság.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Atisz
Btw állítólag nem ér semmit a sprûn lévû 25% hp recovery, mert az csak az egyhelyben állás alatti hp regen-t növeli :/ (legalábbis ezt mondták a prõk..)

Zaylka
Én igazából csak azt nem értem, hogy itt az emberek mikor sirnak a lagg, dc, bot és egyéb dolgok miatt; ingyért mi a halált vártok? Mert, hogy a játék ingyenes, más kérdés, hogy anélkül nem jutsz be játszani, nem fejlõdsz etc, DE attól még egy ingyenes játék! Annak idején mikor megjelent a játék, nem kellett igazi pénz a bejutáshoz, ha tekit akartál venni ahhoz se kellett, csak igy viszont a Joymax nem tudta volna magát eltartani, igy vhol érthetõ, hogy üzletet csináltak belõle. Ennek ellenére, ha nem érdekel a gyors fejlõdés és hogy órákig akár be se jutsz, valójában bármiféle anyagi ráforditás nélkül tudna az ember játszani! Úgyhogy semmiféle követelésetek nem lehetne a JM irányába, a sirás meg nem megoldás, közhely már ugye, hogy nem muszáj ezzel játszani, de igaz. Vagy megszokja az ember vagy otthagyja a játékot ennyi. Ez a Silkroad már jobb irányba nem fog változni, csak nagyobb üzlet lesz belõle, mert ennek ellenére a sok láminger fizeti akár a havi 10k-t. 😊 Meg kell hagyni, pénz szempontjából valami irtózatosan zsir játékot csináltak. 😛

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Atisz
Dettó, az utolsó nap rájöttem hogy egy bug miatt ha ongokat ölsz és a pt-ban van legalább 1 low lvl, akkor mindenkinek dobja a dobozt...

Fõkarimnak régen van már silkes rucija, neki csak 1 seprû kellett, de a kiskarinak jól jött volna 1 szett.

Atisz
A-a. Mivel a kártyát átadta a fõkarijának, "nagy" sox-ért indult azzal is 😛

Ha több mint fele hp-ját levitte, akkor igen.

Tegnap havert le pk-zta egy török csávó Ivy ölése közben. Ha ott marad és nem teleportál vissza a városba, akkor halva is övé lehetttt volna a kill? Természetesen sokkal nagyobbakat ütött.

Szemét Joymax adott nekünk lehetõséget h ingyen legyen haló setünk, rakat scrollunk - köztük hp ami szintén silkes -. Szánalmasak. /sarcasm

Hi!
Mától végre nincs hellóvín :-) Mikortól lehet vajon belépni?
WuFraZselic
nekem a remek angoltudásuk is tetszik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ha megmondod h mi kell hozzá én szívesen segítek xD

Pluto/Lv 40+/full int lightning, cold

Csináljanak maguknak mmo-t...

És ez még csak 1 dolog azért az se rossz h amikor az oldal betölt teljesen behozza a rev logót meg nekem ez a szöveg is tetszik:"The players know how stop the bots
The players know how want the game
The players know what need the game
The players know how fix the bugs
Joymax know how fix payment problems only
Players 4 ; Joymax 1"

Pluto/Lv 40+/full int lightning, cold

Ma 2x DC-ztem.. Este a haverok egymas utan 2x-3x.... Szerintem begozolt a nep az event vegere, es mindenki fent agyalta az ongokat..😊)))

Úristen lol
Joymax.com
Kicsit gáz hogy már enyire tele van az eventes topic minden féle hírdetésekkel XD
btw: még botsmall link is van

botforum.co.cc :p

1167 boxból 1 KOSZTÜMÖT SE KAPTAM xDD wtf gaymax xDD

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

b*ssza meg gaymax.
ilyenn incs, nem lehet pt zni mert 10mp-enként 5mpes lagg van. menni , mozdulni nem birok lagg lagg hátán, nem töltök semmit se le se fel. jó net szolgáltatóm is minden és erre tesség ; játszhatatlan az egész.

mi történt hogy lagg az egész??
1-2 hónapja még olyan fasza volt, mi történt?

En is befejeztem.... Viszont a kovetkezotol majdnem elhanytam magam.. Kikocogok a karakhoz, hatha van valami party.... Ott egy 8-as party, egy crossbowos fickoval, karnevalos cuccban.. Az ott alldogalt kozepen, 7 bot ugyan abbol a klanbol, full Halo cucban meg fel ala rohangalt, es olte a karakat... Mint egy farkashorda, bejott a kara, mind a 7 kari ra, aztan a kovetkezore... Es ezek biztos nem lesznek bannolva..............

Maala
Elõ, simán.

Maala
ha semmi halál, akkor nem értem, miért írtad mégis, hogy meghalsz x)

THeArrow
wts gold AEGE szerón, tom hogy nem ien topic blabla Lszarom kell a pénz @pm

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

hm nekem 2. nap megvolt mind3 kariraxD utána meg npc dobktam õket legalább mkindegyiknek ledobtam 6-7 female ,amel komplet drest, aztán már kb. másfél hete nem is szedem a boxotxD

doxadmin
Random, ennyit errõl. Szerencsétlen vagyok ebben, végre vége az eventnek holnap, már nem bírom nézni a dobozokat.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

JackyBoy
olvasgatom az offical honlapot... event page:

Thanksgiving day Web Event`s Question~

Post by (Oasis)Forum_Mod on Nov 10, 2008 03:33 pm
[ Img ]<- Click Here!
“What is this? And what is it for?”

To users who left best answers as reply will get special prizes.
(Further announcement about winner and prize will be posted in the notice on Nov. 21st.)

erre a válasz xD :

a piece of shit

Post by (Tibet)aLOWBEE on Nov 10, 2008 04:14 pm
it's a piece of shit created by gaymax!

back from the past.