82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#74527 CIB bank ennyi.. 1 héten belül megkapod és 2 évre elengedik az éves díjat (legalábbis anno volt olyan szerződés amiben elengedték, a cibezz), nincs havidíj se semmi, szal otp egy rakás szar. -
freeman49 #74526 Köszi a helpet. De ha jól tom az havidíjas havi 1300ft v. mennyi :S
-
#74525 Csináltass hozzá egy netbankot vagy mi az ( interneten keresztül is be tudj lépni, onnan utalni, lekötni stb) Utána belépsz paypalra megadod amit kérnek, leszednek pár 100ft-t (majd visszautalják), kapsz egy kódot, ismét megadod paypalnak, majd ezekután paypalon vásárolsz otp-t terhelik. ( otp-s visa junior vagy milyen kártyám van és azzal működik) -
#74524 persze.. mintha lenne kivel megosztani a neted... :D
-
#74523 Bla-Bla, nem egyedül neteznék. :( -
#74522 mekkora egy céda -
#74521 Szar a routere és nem hajlandó direktbe kötni a netét... -
#74520 ok mens!
jöhetnél FW-re valami karival, meg ugy sro-zni unblock te céda <3 -
#74519 Legközelebb írj rám MSNen, te noob, én majd felrakom +9re. <3 -
#74518 a swordom a multhéten 11.-ik alkalommal is failelt +8 -> +9 közt. asszem megértelek... -
DonCol #74517 Miért van az, hogy +6 ról negyedszerre sül le a staffom. f.cking alchemy, i hate this game -
DonCol #74516 Előbb kérdezd meg, hogy a jelenlegi kártyáddal tudsz e intrneten vásárolni -
#74515 minden cuccon max 6 str és 6 int lehet. Add össze -
freeman49 #74514 Hali! Otp-s Visa kártyám van ahhoz h tudjak pay-palon keresztül vásárolni kell nyitassak elektronikus számlát? -
#74513 Persián van valami jó guild? lehet visszanézek néha, csinálok egy wizardot,fun-olni...aki tud guildet az írjon már legyenszíves^^ -
surr3al #74512 lol lemaradtam valamiről?:D -
#74511 Pedig úgy viselkedsz, minden adja magát amit eddig kérdeztél. Érthetetlen.. -
Marteenka #74510 De pls tudnál segiteni és nem vok kisgyerek -
MadRidkA #74509 megtudná vki mondani h d9es ruhára ha max str,hp van akkor mennyi plusz életet ad? -
#74508 Kisgyerek, kisbetűvel. Először.
Aztán, jelszóval van védve és bénázol.
Harmadszor, offtopic. -
#74504 Szeretjük az ilyen kérdéseket. ^^ -
Cat 02 #74503 nivlam.com -
#74502 Sziasztok, valaki megadná azt a linket, ahol le vannak írva, hogy milyen mob milyen elementet dob? köszi -
#74501 én sem tudom mi bajom:D -
#74500 O.o tudnám most mi bajod. . . . -
#74499 sirok -
Cat 02 #74498 Arra gondoltam, hogyha egyszer már megcsinálják, akkor egy patch nem lehet akkora cucc. Bár fassetudja, majd 8 év múlva nyilatkozok róla megint :D -
#74497 akkor meg mit sírsz hogy ingyenes? Milyen manapság az amit ingyen kapsz? egy rakás xar. Az "igynenesség" csak reklámfogás hogy húú ingyenes fasza játék, azt játszol vele 1 napot és rájösz hogy kaki.
engem is zavar, legyen havidíjas ezzel az erővel, de akkor legalább foglalkozzanak vele. Mindenki GM ezik, én meg 2 év alatt 1 et se láttam, csak videón, az is lehet hogy fake. Ám jó kis vállalkozás, lehet részvényt kellene venni náluk. bugos, és teli szerverek mégis tömik bele a pénzt. -
#74496 Bázz 2 általában 1 mondatban, sorry eléggé kész vagyok xD -
#74495 erre rájöttem 2 éve :-o -
#74494 Ha azt veszed ez se ingyenes, ha akarsz egy 90es ff karit ahhoz kell pénzt költened, vagy méág 1 éven belül se lesz meg. Fura lv 60-70ig ingyenes. -
#74493 Hát tévedsz, szerinted hány privát szeró szoftvere egyezik meg az eredetivel?
Hacsak nem kilopták és feltörték, általában a priv. szerók az alant általam vázolt reverse engineering technikával készülnek, és teljesen más forráskódot eredményeznek általában. (bugok, stb lehetősége ezért [is] nagyobb)
Cáfolj meg ha tévednék ;) -
#74492 nah ne mond...cabal privátot kipróbáltam...15 percig birtam,aztán delete...maradok a fizetős és ingyenes mmoknál,non privát szeró megy egyéb baromság ^^ -
Cat 02 #74491 Cabalból, GunZ-ból is van privátszerver :P
Ám ha Joymax rendesen futtatná, tuti kevesebben mennének (gyakoribb eventek, bot ban (akár csak goldbot)) -
#74490 azt rühellem,hogy ha még INGYENES mmorol van szó,és úgy privát servereznek...ok..L2,wow...fizetős...sok okos gyerek nem fizet havidijat,megértem...de hogy ingyenesre... -
Cat 02 #74489 Gondolom nem változik sokat a program szerkezete. Az erőforrásban viszont igazad van, bár ha nem 3k-s szerót csinálnak, hanem 500-1000 főset akkor már nem olyan vészes. -
#74488 Én a privát szerókról beszéltem, isro (és más játék) tartósságát a "nehézsége" nagyban befolyásolja, és ez az első dolog amit egy privát szerón gyengítenek.
(+xp, sp, olcsó cuccok, sok drop, alchemy siker % növelés...)
Got me now ? -
#74487 Alap, hiszen nincs annyi erőforrás (humán, anyagi, hardware, sávszélesség ...stb) mint az eredeti játékot üzemeltető cégnek.
Slusszpoénként ugye hozzájön, hogy updatek esetén előbb magát a programot kell visszafejtéssel megértened, majd utána elkészítened a patchet. (gyk.: Verziószám lemaradás)
-
Cat 02 #74486 Hja, bár sro-t is sokan szidják, mégse hagyják abba ^^ -
#74485 eddig csak l2höz volt jó privát szerver...nemvolt olyan bugos...wowhoz iszonyat bugos szr szerverek vannak...javitsatok ki ha baromságot beszélek...de nyilván minden privát szerver bugos szr.