82377
Silkroad Online (iSRO)
  • random001
    http://sro.mmosite.com/alchemy/tablets.shtml :DDDDDDD
  • Andr0
    nivlam(dát)com>>>> d12 ig ki vannak írva
  • random001
    lv 90 3 hónap alatt meg van. még max 2 hó farm és kész a kari. ennyi :D De mivel van időm szerintem kifarmolom 100-ra. Amúgy a szerver 3 hónapos és rengeteg 90-es van már ;)
  • at16
    lvl100 bazz prémivel is kurva sokáig fog tartani egy lvlup...
    télleg mi lesz majd valaki lvl 120+premcsi+minden és 1 hónap alatt fog uppolni xD
  • kriszesz
    mi??? lvl 80 ig nem ajanlatos se hunternek se thiefnek lennem?? óóóó addig halalra unom magam XD
  • Balázs2
    undort kell gyüjtögetni hogy hagyd abba 10 d-re sro-t
  • random001
    Kösz. Csak érdeklődtem. Gőzöm nincs milyen karit kéne 100-ra kifarmolnom :O tájékozódom egyenlőre :D

Más... 10D-es tabletekről és azok element igényéről tudna valaki dobni egy lineket?
    magyarán mit kellene előreláthatóan szorgalmasan gyűjtögetni :)
  • Destyni
    Jaja bazz szóval már el is adom 40k ért!! már jobb a szettje is :D:D:D
  • surr3al
    jah, lvl 80 felett tökéletesen jó, addig ne is legyél se thif, se hunter
  • kriszesz
    Am szerintem rogue thiefnek nagyon jo nem?
  • kriszesz
    Sziasztok, végre hazaértem sulibol és silkroad kocka leszek:) mégjó hogy van no dc-m
  • at16
    OFF:

Újabb szervereken +60 os Wizardot vennék, kiskari farmolás céljából

ruha: tök mind1 , npc is jó
    fegyver: legyen +3
    gold: 50-60m

ha valakinek van ajánlata : PM

bocsi

ON:
  • Lord Nomak
    A 90es jó 15-20nak is.
  • Balázs2
    35k huf ? lol örülhetsz ha kapsz érte 10-15k-t xD
    90-es karit adnak magyarok közt kb 35k hufért
  • Maala
    +1.

Látod, vazze, 35ezret érő karit kaptál tőlem 5ezerért. :D:D:D

Persze gold nélkül, de nem is ilyen ócska szettje volt. :D
  • Kryon
    az a baj, hogy sroban hiába nagyon szép a grafika és a mozgás, de játékélmény minimális, főleg ha ráfordított összeget is nézzük
    wow grafikában nem túl erős (bár Northrend nagyon szép), de játékélményben tönkreveri srot
    Aion-ra leszek kíváncsi, mert a graf elver mindent, de ha az is valami grindelős/botolós vacak lesz, minimális játékélménnyel, sok pénzért, item és goldkereskedelemmel, akkor semmivel nem lesz jobb sronál
  • Gubberx
    thx meglesem majd:)
  • Rabbit20
    OFF
    hehe ha télleg csak játékélmény számít akkor majd ezt próbáld ki ^^ ha elmegy majd sro mellett akk ezzel fogom tolni =) csúnya de élvezetes nagyon
  • DonCol
    Csak a wizard karit dobja ki a játék, és csak rock-ban. még a hotani lag sem probléma. kezdek ideges lenni.
  • Gubberx
    eddig minden mmo-t a grindelés miatt hagytam abba, sro-ban meg csak az van :/ pedig régen szerettem nagyon ezt a játékot
  • Lord Nomak
    Minden intre.. amúgy nem a legjobb karakter. EU nem kínai stílus, vagy minden str vagy minden int, hibrid értelmetlen.
  • random001
    warlok clerik-nél hogy lenne érdemes a stat pontokat kiosztani?
  • Lord Nomak
    Havi 5-6 ezret rászánsz sro-ra ebben is lesz játék élmény. Már minden szerveren lehet találni ong partyt, normálisat.. Ott ülsz másfél hónapot 24/7 utána veszel botot ami havi kemény 16 dollár, meg egy prémiumot és ennyi.. Időnként tolod kézzel, keresel egy normális guildet.. Mindent meg lehet oldani csak akarni kell, igaz sro-ban talán ez a legnehezebb mivel sokan kezdik feladni a játékot régiek közül, akik meg ma kerülnek be furák kissé. Meg sok a török ugye. Vannak pozitívumok is amik a játék mellett szólnak de van sok negatívum is, mérlegelni kell melyik az erősebb és mennyire tudja az ember tolerálni a negatívumokat.

Bár őszintén szólva én azt mondom, ha az ember legit és úgy játszik, normálisan (nem kocka módban) kb a 90et elérni itt több mint 1 év. Az meg unalmas, főleg mivel egyhangú maga a játék. Inkább elsörözöm azt a pénzt amit szar MMORPG játékokra fordítanék.. Meg ugye havonta dobnak új játékokat piacra, lehet válogatni bőven, én amióta nem sro-zom minden hónapban pl elmegyek 576ba és veszek valamit ami megtetszik. x)
  • Gubberx
    én már eljutottam arra a szintre hogy mindegy milyen a grafika csak legyen benne valami játékélmény :D
  • Lord Nomak
    Tucattermék. Nem azért de úgy fossák magukból már a játékokat a cégek, hogy eszméletlen. Silkroadot amúgy sem fogja semmi se verni még sokáig mivel ez az egyik legszebben elkészített játék grafikailag, mozgásilag, és játék rendszerileg is. Lehet, hogy maga a cég ami foglalkozik vele szar mert nem törődik a játékkal, tele van törökökkel, megy a bot és biznisz orrba szájba, de még is nagyon sokan kezdenek el játszani vele a mai napig. Akármit is tapasztal az ember akkor is csinálja. Sokan panaszkodnak de még is játszanak vele. Meg nem azért, sro az egyik legkedveltebb játék mivel nem gyerekes a grafikája mint wow-nak pl. És ha az ember még botot is számol meg prémiumot is akkor is havi szinten jól kijön, már ha nem vesz havi 2-3 bil goldot.

Jameg: A linkelt játéknál az Art of Fighting videó végénél a mob olyan mint Ishade sro-ban, sőt.. lehet még mutatni pár játékot ahol minimális eltérés van X dolgokban, és mivel sro után jelentek meg a játékok így egyértelmű ki nyúlt le kit ötletekben.
  • Destyni
    Nem biztos hogy ők élnek jól , mi élünk szarul
  • Gubberx
    OFF: ezt meg tudom ajánlani :) Runes of Magic
  • Morphin
    csak azt nem vágom,h miből van nekik ennyi lé? a törökök ennyire tele lennének? tökre nem ez van az agyamban,h egy átlag török család,csak úgy szórja a pénzt erre a szarra...ha meg az "elit" játszik ezzel a játékkal,akkor gratulálok nekik
  • Gubberx
    legjobb példa erre a Knight Online amivel 3-4 éve még tök jól elvoltam, ma meg már a hírlevél is török nyelvű amit küldenek :D
  • Gubberx
    törökök mindenhol vannak :P először csak 1-2 felderítő aztán jön az egész türkmüshün csapat :D
  • Morphin
    lol csak azért írtam, mert te is elég valótlant állítottál. 78ason vettem fél éve...gondolhatod mennyire vagyok kocka,ha bottal is csak 83ig csináltam...
  • naster
    a 200 millara ertettem.
  • DonCol
    Runtime Error-ral kidob a játékból, a sro_client.exe-re hivatkozva.

Már újraraktam az sro-t, rossz volt. újraraktam az egész gépet, még mindig kidob. ötlet? Soha nem csinált ilyet azelőtt. Küszöbön a lv90 és nem tok játszani. visszaraktam az eredeti kliens-fájlt, szal nem a fehérkezes a hibás.
  • naster
    Morphin.
    Grat lvl83hoz kezzel.
    Bar itt aki bot nelkul megy, vagy eselytelen, vagy kocka.
    semmi gond. mert en is gep elott ulok egesz nap (pl.6-7 ora)
    Csak sajnalom az idomet a jatekokra.
  • WuFraZselic
    mióta ~300HUF az USD árfolyama?
  • naster
    passz.
    csak ugy mondam egy evet.
    szvl amiota az EU update bejott.
    egyebkent meg prohardveren lattam vki 25k-ert arulta 73as glavieset aligalig valamivel, megis volt ra jelentkezo.
    Ezert en beprobalkoztam 35K-val, ha nem viszik semmi gond.
    Eljatszogatok.
    jatszogatok tovabb.
    de igazabol talaltam egy jobb MMOt.
    Es 2 MMO jatszasa egyszerre nehezkes.
    Habar SROn szokott menni a bot. Atlanticat meg kezzel tolom.
    Tegnap is egesz nap jatszottam es igazabol nem tudom megunni. csak muszaly kis szunetet tartani.
    Jah es nincsenek Torokok ott;)
  • DonCol
    Jogos :)
  • Morphin
    lealkudnám 5ezerre
    (jah én 83as rugómat is már 3éve csinálom,kézzel)
  • gameplusz
    Aham. Szóval 2,5 éve tolod az eus karid... Nice (y)
  • sanyx85
    Athen szerveren manapság aki elérte a 90 lv szintet és
    sok goldja van az veszi meg a kis szintű som sun fegyókat és pluszozzák fel.A többi szerveren mi a helyzet ezzen a téren, vagy csak ezen csinálják ezt.Ja és persze van aki nem som vagy sunt pluszozot fel hanem sima fegyót +12ig vitte, meg ami nagy szám szerintem
    az egyik kari lv 1degrés sun 1h sword meg pajzsot felpuszolt 7-re.
    Elég szépen is néz ki.