Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azért gondoltam, mert láttam a honlapod, hogy pízért spfarm^^ De köszi azért tényleg 😊

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Valaki leirna nekem hogy Advanced elixir végül is mennyivel növeli meg a esélyt + ásnál.
Senki nem mondta, hogy költened kell 😄
De ahogy érzed 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

mintha trafic lenne...😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Érdeklõdnék hogy Héra szerver milyen érdemes ott karit kezdeni? Régen népszerû volt de valamiért sok rosszat hallani mostanság.
Köszi szépen, de nem akarok költeni srora, nem tervezek hosszú távra isroval, csak kiváncsi vagyok mi változott isron 4 év alatt 😊

Hát én sp farmban tudnék neked segíteni Athenson 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Én régi servereket ajánlanék neked, gaiát, illetve Persiát
Köszi szépen a válaszokat, végülis akkor melyik szerver(eke)t ajánljátok?

Carmang
Én a Maya-n kezdtem karit, az nem tudom mennyire új vagy régi. Igazából azt sem tudom mik a különbségek a nagyon régi, és az újabb szerók között. Állítólag a régebbieken is kevés ember van. Jó pár évvel ezelõtt az volt a bajom, hogy a régi szervereken iszonyatosan elszálltak az egyszerû cuccok árai is.
Van most 4 event, az sro honlapján meg tudod nézni (+20%exp hétvégén. HAPPY event-gyûjts össze szörnyektõl a HAPPY szó betûit, és kapsz érte kis ajándékot, pl scroll. god's blessing-minél több ideig vagy folyamatosan belogolva, annál nagyobb erejû buffot kapsz az eventes csajtól óránként. kattintgatni kell a naptárban naponta, hogy beléptél, és pár naponként kapsz egy ajándékot)
A free silk valami olyasmi, hogy be kell jelentkezned az sro oldalára, és ott valamiféle reklámozó "cégeknek" kell szívességet tenned (???) Igazából nem próbáltam. Aztán kaphatsz érte ingyen silk-et. Gondolom azért nem ész nélkül osztogatják 😊

Sztem új szervereken olcsóbbak a cuccok, sõt régi szervereken nem is találsz magadnak ruhát csak npc-t. Event: gyûjtsd össze a happy szót és add le so-oknál, szokásos dolgokat ad + devil spirit és új gold dragon flag(int5 str5).

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Ja és ezt a free silk cuccot is elmondhatná valaki 😛
Bocsi a double post-ért

Hali. Úgy döntöttem így 4 év után, hogy félre teszem isro iránti undoromat, és az utóbbi napok hozzászólásait olvasva, felteszem isrot, és megnézem mik az újítások (ksro párti voltam mindig).
Nos az lenne a kérdésem, hogy melyik szerveren lenne érdemes elkezdeni? Valami régebbi vagy valami újabb? Melyiknek mi az elõnye, hátránya?

Másodszor valaki le tudná írni, hogy mi ez a flag-es event?

Harmadszor, tudom, hogy nem szeretitek az ilyesmit, de ha netán valaki tudna segíteni pár szintben, hogy ne lvl 1en kelljen mangyangokat csapkodnom, azt megköszönném, nem akarok farmolni, csak meglesni, hogy milyen lett isro 😊

Elõre is köszi 😊

Hi
most tettem fel win7-t és ha megnyitom srot akk alul a hackshield elkezd tölteni utána kilép felénél és semmit nem hoz meg nem tom megnyitni a srot sehogy:S nem tudjátok mi lehet a gond?
Carmang
Simáért csak magadnak tudsz belõle vásárolni cuccokat (account bound), a prémiumért vásárolt dolgok nem account bound-osak, tehát stallban eladhatod õket.

na leirom magyarul
😄 mi a különbség a sima és premium silk között?😄
byzhouse
200mill - 1600ft (megbízható oldal)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Logikok
az 100%os haszon -.-^^
am ismerek olyan srácot aki árul goldot de õ is úgy vesz de a különbözetbõl megél xDD nem mondom meg ki az 😛

Ne olvasd el mert nem szabad!

1400Ft 100m és ráadásul 200m-t kell venni 2800Ft-ért apám mekkora lehúzás. Külföldi oldalakról (nem tudom honnan de megbízhatóról) 700Ft/100m.

Logikok
küldeni=küldené xDD ragadós 😄

Logikok
XD írni tud de fogalmazni kevébé tud fogalmazni😄 xDDD mennyi vicces ember van itt 😄 legalább át olvasná mielõtt el küldeni 😄

Gubberx
Tudsz-e írni rendesen írni? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

hali
Mi a különbség a premium silk és a sima silk között a különbség?
Logikok
am valaki privibe dobhatna egy linket vagy egy ajánlatot karikról 😛 mercury szerveren lévõkrõl . 70-80 közöttiekrõl és ha lehet akkor legyen kínai stb lightning fire bowos köszi elõre is 😛

Logikok
xDD hát egy igazi kocka ilyenxDD amint kap egy netet meg egy megfelelõ gép a játékra már is alig tud beszélni sõt írni is örömébe xDD

uristen = úristen
tesomnak = tesómnak
jácchassak = játszhassak
websiton = most akkor angolul vagy magyangolul?😄 website-on vagy weboldalon
asszidtem = azt hittem
jáccani = játszani

2 és fél sorban ennyi hiba az brutális.. jársz te nyelvtan órára ? 😄
Amúgy az event még tart.

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

ááááá király már szedem is uristen de örülök 😛PP
csak mert meghalt a gépem és 1 elég komoly laptopja van tesomnak aki megengedte hogy jácchassak rajta és elég szarul esett amikor a websiton olvastam.. aszidtem nem is tudok majd jáccani de akkor fasza 😊)) tart még a happy event?😛
Mûködik, a hivatalos honlap viszont csak Firefox és IE alól megy.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok szeretném megkérdezni isro müködik win7 en? mert az officalwebsite-ra nem enged be.. de a járék sem müködne ha megszerzem?
légyszi 1 üzit dobjatok már rám hogy is van ez. [email protected]
köszönöm szépen kérem aki tudja erre a választ az irjon minnél hamarabb 😊
Nagyon öreg már az az oldal, szerintem megbízhatóak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok!

Érdekelne hogy goldot meg kis segítõ progit vennék a http://silkroadgold.atw.hu/ -ról mert egész jó árak vannak.

Valaki rendelt már tõlük ? Mennyire megbizhatóak? Thx elöre is segitséget.
Köszi a gyors választ=)
Van battle arena, hasonló mint ctf de többféle változata van. Van a 105-ös és 110es zerk küldi ami nem 10perc. Van egy job cave ahol jönnek unique-ok, dobnak coin-t, coinokból lehet egypt set-tet szerezni, szinten nem 10perc, van most forgotten world, itt 8 talizmánt kell összeszedni és kapsz egypt weapon-t, szerveren egyedül nekem van ilyen bowom, ez sem 10perc.

ui.: (ahova azt írtam, hogy nem 10 perc, az eltelhet mondjuk 3hónapig is😛 )

byzhouse
lvl 110, spellek kimaxolva,pvp,unique hunt,ctf,legjobb ruhák megszerzése

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Sziasztok!

Most jöttem vissza silkroadozni de ha elérem max 110lvl utána unique szörnyeken kivül mit lehet csinálni? Mert gondolom már nem tradel senki szóval a szakma jobbok felejösek.
Ott már minden goldbot alsóhangon sivatagban van ? <#buck>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hál istennek régi szervereken ilyen jelenség nincs 😊

Azteca talán, ami új és A betûs 😄

DAcafat
ez szép 😊 melyik szerver ?
nálunk hotan stall elött szokot ilyen tömeg lenni.

byzhouse
nincsenek is botok

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

HAPPY adta 😉

Carmang: húzzad, ártani nem árt. Magas szinten azért jó, mert, ha tele vagy resistel, akkor pl be se tudnak fagyasztani, mert instant kiolvadsz.

Carmang
Ilyenekkel is találkoztam tegnap 😊 Alig tudtam tõlük Demon Horse-oket irtani... Az elõbb meg a városban láttam õket, figyeltem ahogy sorjáznak az ékszerész csajhoz, aztán a potionos öreghez, aztán lóháton ki DW déli kapun.

Kérdés még:
A blade elsõ skilljét (ami jól odacsap) mennyire érdemes fejleszteni? Az elsõ könyvet kimaxoltam, de nem vagyok nagyon megelégedve vele, mert túl soká szedi össze magát a kari, hogy folytassa utána a harcot. Ugyanennyi idõ alatt beviszek ugyanakkora sebzést kettõ normál csapásból is.

A Fire közül a második skillt, ami a pajzsra rak abnormal status elleni védelmet mennyire érdemes fejleszteni? Az utolsó (negyedik) könyv ad valami 78-as védelmet, miközben a lv27 Meek Gunpowderek 74-es Burn-t dobálnak rám (egy medium unipill, oszt csókolom).

Logikok
Cöhh 21 alatti és már van accesory jó megy 😄

Én eddig ilyennel találkoztam

Carmang
Hmm.
Valami 3 órás bejelentkezés után kaptam 7%-os buffot. (az elõtte levõket elfelejtettem fölvenni 😊 Ez lejárt, és mikor visszamentem a városba, megint 7%-os buffot adott.
Na majd kifigyelem ezt, hogy megy.

Ghost bugnál elég dúúúrván botoltak a múlthét végén, Mayán. Jól fel lehettek pakolva potionnal, mert folyamatosan ott láttam õket, és ész nélkül sütögették el a skilljeiket.

Carmang
Becsekkolod az attendence-ot. Ha olyan nap van, amikor jár ezért valami, akkor a másik fülön elkezd villogni az ahhoz a naphoz tartozó Receive gomb. Rákattintasz, feljön még egy ablak, amiben benne van a nyereménytárgy. rákattintasz a tárgyra, majd az ablak alján a Receive-re.
Mennie kell...

A bal oldali nyeremények adása megszakad, ha egy napot kihagysz. Asszem. Utána már csak a jobb oldali téma él.

1óra online után kapsz 3%-t, 3óra után 5%.. a legjobb az 10%, és sztem napi 1szer ad buffot. Szobrok elég jó húzás volt mert azóta lehet belépni könnyen amióta ott vannak, idõnként változtatják a helyüket.

Nekem egyáltalán nem ad >.>
Szobrok meg bot védelem. Régen mindig meghaltak tõle, gondolom most már kikerülik õket.

Carmang
Most nekem lennének kérdéseim:
A God's Blessing-bõl hogy lehet magasabb fokozatot elérni? Nekem folyamatosan lv1-es buffot ad, pedig már jóideje be vagyok jelentkezve.
A városok elõtt a szobrok mire vannak? (azon túl, hogy ki kell kerülnöm õket 😊

DAcafat
11D-n csak nova van és azért szokot esni embereknek persze nekem idáig 0 db 😞