82377
Silkroad Online (iSRO)
-
justbusiness123 #81693 Jólvan na , csak ez a cat 02 nem bírta egyszerűen leírni hogy a régebbit kell ... am az a dolog még mindig fenn áll hogy alig lehet bejutni szerókra mert tele vannak? -
#81692 Régebbit...
III / IV ...
Vajon melyik a régebbi...
A megfejtőknek egy bocicsoki jár -
justbusiness123 #81691 a franc , nem jóóóó XD már a telepítés előt ki ad valami hibát :/ akk nem jót szedtem lee :(((( -
justbusiness123 #81690 én a Rise of Thief Huntert szedtem le , jót szedtem le? -
justbusiness123 #81689 Akkor melyiket? a III. adikat vagy a IV. et? (bocs, hülye vagyok :@) -
Cat 02 #81688 Elvileg egy van, p2p (~torrent) meg közvetlen letöltés.
Ha mégse akkor a régebbit, az új az nagy updatek előtt szokott lenni, de telepíteni még nem lehet. (csak előbb kirakják, hogy ne akkor töltse mindenki) -
justbusiness123 #81687 Sziasztok! Én elég rég óta szemezgetem ezt a játékot , és szeretném kiprobálni , nah segítenétek hogy mit honnan töltsek le? azt tom hogy a fő oldalról azon belül is a downloads ból , de meiket? vvagy ti melyiken játzottok mert ott 2 van :) na pá -
VinAdam #81686 Sziasztok! Eladó 2 karakter!
1. Lvl 110 FF Xbow/Dagger/Cleric.
szerver: Mars. 300 Prémium Silk. Avatár. Szedegető pet. Nova fegyver. Nova/+6 set. Név: _Nozomi_
2. Lvl 109FF(90+ %) + 200k sp. Pacheon/Fire/Cold.
szerver: Mars. 300+ Prémium Silk. Avatár. Full Nova Set.
Név: _Sephiroth__
Ha érdekel valakit levélben írjon! Köszönöm!
-
tucsok63 #81685 ááá okés még ugyis kell 3 tali . 8d kell majd nekem spell papper elég drága :S -
#81684 igen, a talismanokat kell összegyűjteni. 8-8 db
Forgotten Word-be kell járni és leölni a boxokat és a bosst.
ezek dobják a talismanokat.
8D The Phantom of the Crimson Blood collection
npc: Merchant Associate Asaman
9D The Burning Abbys collection
npc: Hunter Associate Ahmok
10D The Green Abbys collection
npc: Guild Manager Musai
11D The Sea of Reentment collection
npc: Govermor Senmute
nem tudom melyik kell konkrétan neked, ezért leirtam mindegyiket -
tucsok63 #81683 aha és valami küldit kell érte csinálni ? -
#81682 szia.
8D talismanok - 8D seal of sun fegyvereket adnak
9D talismanok - 9D seal of sun fegyvereket adnak
10D talismanok - 10D seal of moon fegyvereket adnak
11D talismanok - 11D seal of nova (egyiptomi)fegyvereket adnak
tehát csak 11Dbe vannak legend fegyverek -
tucsok63 #81681 sziasztok !itttaláltam leírást a talizmánokról de nem tiszta nekem. h pl a 8d talizmán 8d legend fegyot adnak?
+ valaki tudna linkelni legend wep. statokat? -
#81680 Hát SilkWarriors jelenleg én vagyok és Harcosokról is hasonlót tudok elmondani :) -
ZsiCu #81679 B novat csak a sereness boss dobhat, talizmánt meg a boxok és a boss dobhat tudomásom szerint. -
VinAdam #81678 Esetleg tudja valaki, hogy a Shipwreck No1. és No2. hajókon levő 103-mas unikok dobhatnak A-B novát vagy talismánt. Vagy csak a Sereness fő unik dobhat? Dobott-e már valakinek? Köszi előre is. -
tucsok63 #81677 jaj köszi :P de hülye is vagyok
-
#81676 pedig de komoly volt anno a Harcosok/SilkWarriors :D -
Hay #81675 Itt is találsz rengeteg segítséget. -
#81674 F.A.Q. -
#81673 Ha valaki linkelne nekem egy magyar leírást a játékról (mi mire való, hol fejlődjek, melyik skillre érdemes rakni stb) azt nagyon megköszönném! :) -
Hay #81672 Pl. Odinon vannak magyarok viszonylag sokan :-) -
random001 #81671 Eoson mi a karaktered neve? -
#81670 nézd ez bonyolult, mert én amikor kezdtem akkor azt hiszem 3 vagy 4 szerver volt. én a troy on kezdtem annó. -
#81669 Közbe már meglett, és 20 perc és le is jött :)
De köszi azért.
Esetleg szerverre valami tippet tudsz adni? Melyik amire érdemesebb menni? -
#81668 ide katt
azután offical site re katt.
bal oldalon készítesz egy accot.(regisztrálsz)
majd ott a menüsorban van hogy download , leszeded a játékot és kiválasztod a megfelelő szervert számodra! (fontos mert egy életre szól, vagy még többre is ! :) ) -
#81667 Az in-game vásárló képernyőn vagy? Bal alsó sarokban nem mindegy mit ír ki, hogy "Item Mall", vagy "Premium Mall" Katt rá, akkor átváltozik a másikra. Az egyik módon Prémium Silkért tudsz venni cuccokat, a másik módon sima Silkért. Neked valószínűleg sima Silked van, és a Prémiumos nézetből akartál vásárolni. -
#81666 Tudnál segíteni abba, hogy mit töltsek le? Úgy tudom van több féle SRO, és nem szeretnék időt pazarolni azzal, hogy esetleg rosszat töltök le :) -
#81665 szétszorva vannak a magyarok , én szerintem még azért minden szerveren van magyar klán/uniók :-) -
#81664 ha megteheted anyagilag, és kedved is van hozzá, akkor áldásomat adom arra hogy gyere vissza a troyra! :) mint ahogyan régen :) -
#81663 Miután elküldtem, akkor olvastam el, hogy "nem, nem tudjuk, hol van a legtöbb magyar...", akkor azt a kérdést tekintsétek semmisnek :) -
#81662 Sziasztok!
Nemrég feltettem a silkroadot, de valamiért nem indult, most megpróbálom mégegyszer, valaki tudna segíteni ebben?
Linket küldeni, hogy honnan töltsem le stb, meg hogy hol vannak a legtöbben magyarok (melyik szerón).
Ha valaki segítene megköszönném :) -
tucsok63 #81661 helló lenne egy problémám ma rendeltem silket és szeretnék venni cuccot de nem engedi ezt írja :
-
#81660 "Mi honnan tudnánk, hogy miért van 7 lap ha nem lehet bővíteni"
Nekem elég logikusnak tűnne, ha lehetne bővíteni, de mivel nem találtam meg a módját, gondoltam megkérdezem itt, hogy a nálam tapasztaltabb játékosok szerint hogy is van ez.
De akkor nem lehet... Majd belenyugszok valahogy :) -
random001 #81659 1. Nem lehet.
2. Azért, hogy fel lehessen tenni ezt a kérdést tök feleslegesen, kéthetente valakinek. (Mi honnan tudnánk, hogy miért van 7 lap ha nem lehet bővíteni...) -
#81658 A grab pet inventory-ját lehet valahogy bővíteni? Mall-ban nem látok semmi ide vonatkozót, de akkor meg miért van 7 "lapja"? -
#81657 Hát nem tudom hányas volt a kari? mert ha 60 alatti akkor nem érdemes érte harcolna ha feletti akkor max meg próbálhatod h felhasználónév meg e-mail cím meg titkos jelszó aztán megvan ha nem írták át az e-mailt de ha el lopták akkor az az első dolog -
Inspired #81656 Tehát tavaly lopták el hagytam de most jáccani akarok újból és tudom pw váltót id emailt váltottak :S valami tudtok segíteni nagyon megköszönném gm nek vagy valakinek írni hacker nem tudom :S -
#81655 Mért mi lett vele vagy adj valami infót -
Inspired #81654 szerintetek hogy tudom visszaszerezni a karim vagy valami esély rá?