Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
De ahogy érzed 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Van most 4 event, az sro honlapján meg tudod nézni (+20%exp hétvégén. HAPPY event-gyûjts össze szörnyektõl a HAPPY szó betûit, és kapsz érte kis ajándékot, pl scroll. god's blessing-minél több ideig vagy folyamatosan belogolva, annál nagyobb erejû buffot kapsz az eventes csajtól óránként. kattintgatni kell a naptárban naponta, hogy beléptél, és pár naponként kapsz egy ajándékot)
A free silk valami olyasmi, hogy be kell jelentkezned az sro oldalára, és ott valamiféle reklámozó "cégeknek" kell szívességet tenned (???) Igazából nem próbáltam. Aztán kaphatsz érte ingyen silk-et. Gondolom azért nem ész nélkül osztogatják 😊
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Bocsi a double post-ért
Nos az lenne a kérdésem, hogy melyik szerveren lenne érdemes elkezdeni? Valami régebbi vagy valami újabb? Melyiknek mi az elõnye, hátránya?
Másodszor valaki le tudná írni, hogy mi ez a flag-es event?
Harmadszor, tudom, hogy nem szeretitek az ilyesmit, de ha netán valaki tudna segíteni pár szintben, hogy ne lvl 1en kelljen mangyangokat csapkodnom, azt megköszönném, nem akarok farmolni, csak meglesni, hogy milyen lett isro 😊
Elõre is köszi 😊
most tettem fel win7-t és ha megnyitom srot akk alul a hackshield elkezd tölteni utána kilép felénél és semmit nem hoz meg nem tom megnyitni a srot sehogy:S nem tudjátok mi lehet a gond?
😄 mi a különbség a sima és premium silk között?😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
am ismerek olyan srácot aki árul goldot de õ is úgy vesz de a különbözetbõl megél xDD nem mondom meg ki az 😛
Ne olvasd el mert nem szabad!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Mi a különbség a premium silk és a sima silk között a különbség?
tesomnak = tesómnak
jácchassak = játszhassak
websiton = most akkor angolul vagy magyangolul?😄 website-on vagy weboldalon
asszidtem = azt hittem
jáccani = játszani
2 és fél sorban ennyi hiba az brutális.. jársz te nyelvtan órára ? 😄
Amúgy az event még tart.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
csak mert meghalt a gépem és 1 elég komoly laptopja van tesomnak aki megengedte hogy jácchassak rajta és elég szarul esett amikor a websiton olvastam.. aszidtem nem is tudok majd jáccani de akkor fasza 😊)) tart még a happy event?😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
légyszi 1 üzit dobjatok már rám hogy is van ez. [email protected]
köszönöm szépen kérem aki tudja erre a választ az irjon minnél hamarabb 😊
Érdekelne hogy goldot meg kis segítõ progit vennék a http://silkroadgold.atw.hu/ -ról mert egész jó árak vannak.
Valaki rendelt már tõlük ? Mennyire megbizhatóak? Thx elöre is segitséget.
ui.: (ahova azt írtam, hogy nem 10 perc, az eltelhet mondjuk 3hónapig is😛 )
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Most jöttem vissza silkroadozni de ha elérem max 110lvl utána unique szörnyeken kivül mit lehet csinálni? Mert gondolom már nem tradel senki szóval a szakma jobbok felejösek.

Carmang: húzzad, ártani nem árt. Magas szinten azért jó, mert, ha tele vagy resistel, akkor pl be se tudnak fagyasztani, mert instant kiolvadsz.
Kérdés még:
A blade elsõ skilljét (ami jól odacsap) mennyire érdemes fejleszteni? Az elsõ könyvet kimaxoltam, de nem vagyok nagyon megelégedve vele, mert túl soká szedi össze magát a kari, hogy folytassa utána a harcot. Ugyanennyi idõ alatt beviszek ugyanakkora sebzést kettõ normál csapásból is.
A Fire közül a második skillt, ami a pajzsra rak abnormal status elleni védelmet mennyire érdemes fejleszteni? Az utolsó (negyedik) könyv ad valami 78-as védelmet, miközben a lv27 Meek Gunpowderek 74-es Burn-t dobálnak rám (egy medium unipill, oszt csókolom).
Valami 3 órás bejelentkezés után kaptam 7%-os buffot. (az elõtte levõket elfelejtettem fölvenni 😊 Ez lejárt, és mikor visszamentem a városba, megint 7%-os buffot adott.
Na majd kifigyelem ezt, hogy megy.
Ghost bugnál elég dúúúrván botoltak a múlthét végén, Mayán. Jól fel lehettek pakolva potionnal, mert folyamatosan ott láttam õket, és ész nélkül sütögették el a skilljeiket.
Mennie kell...
A bal oldali nyeremények adása megszakad, ha egy napot kihagysz. Asszem. Utána már csak a jobb oldali téma él.
Szobrok meg bot védelem. Régen mindig meghaltak tõle, gondolom most már kikerülik õket.
A God's Blessing-bõl hogy lehet magasabb fokozatot elérni? Nekem folyamatosan lv1-es buffot ad, pedig már jóideje be vagyok jelentkezve.
A városok elõtt a szobrok mire vannak? (azon túl, hogy ki kell kerülnöm õket 😊