Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uhh de örülnék ha most nekem esne egy SoS!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
b, gyér a wizardod ha egybõl hal, ctf-en pont a party a lényeg, cleric + warriorral verhetetlennek kéne lennetek.
De igazad lehet amit mondasz Nomak. Nemtudom! De engem akkor is idegesít, mikor full invisible-ben rámírogatnak!
Egy zsó mint száz! Akkor van valakinek
asd
asd
A választ elõre is köszi.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
JackyBoy: Nem tudom. Sajnos ez megszokás. És a szokás nagy úr!
Említetted az Invisible Hack-et! Csak nem egy EUssal tolod és féltékeny vagy, hogy már semmit nem ér a láthatatlanság skill? Sajnos már a loader-ekbe is belerakját ezt a csítet! Nem tudsz mit csinálni! Hidd el nekem is van egy Wizard-om! És engem is nagyon zavarna/zavar! De ha 10emberbõl 8ember használ, akkor én miért ne? És miért ne használmám én is? Miért lennék pont én hátrányban? Tudom! Így soha nem fogom megváltoztatni ezt a helyzetet! De úgy érzem ezt most nem is nekem/nekünk kéne hanem a GayMin-nek kéne valami új védelmi Szolgáltatással elõálnia! De erre még várhatunk! Úgyérzem!
Nukert öröm nézni ahogy bo... õõõ grindel xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Fire nuke erõs, de a skillág maga elég haszntalan full intnek.
Light must have mindenképpen ha intesrõl csámcsogunk.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Light mindenképpen kell, döntsd el h speares v s/s akarsz lenni...
Spearnél light+cold az must have, s/s nél light+bich must have és hozzá cold/force...
Más valaki?
Armin & Ayu fan
Hát akkor még várjál 2-3Inspection-t! És akkor keveset mondtam -.-
Amúgy bow skilleket nem akarják javítani?!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Szerón srác lejött nézni ahogy gw-zünk tnap elõtt. Odaállt mellé egy full idegen és pm-ben leírta neki az id-jét meg pw-jét...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ebben az esetben a kérdés megfogalmazása tökéletes, mivel egy ong farmos karakter max masteryje lv10.
Amúgy láttátok, hogy a petal kardokat lõ ki ?
Mindig van új a nap alatt <#wilting>#wilting>