82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#74609 milyen bows az aki belehal 18k+10k dmg-be? :D -
Saxo17 #74608 Hi, picit OFF: miért van az h tesóm felvesz gépén fraps-sal vmit sro-ból,neki minden ok a lejátszással, de az én gépem nem játsza le, pedig ugyanaz a kodek van fenn mind2 gépen, és nálam kodek hibát jelez. ? -
Balázs2 #74607 *nyugottan kimondhatjuk hogy bot, lehet megesznek érte, de már szerintem nagy letolásnak nincs értelme, me aki handgrindel az csak megunja, ígyis úgyis elveszíti a játékélményt, mert szarrá ks-elik szal tökmind1, szal ne tegyünk úgy mintha nem vennének tudomást az elfefántról a szobába:D -
Balázs2 #74606 kb 1 ével ezelött bün volt kb. kimondani azt a szót hogy bot, de máre szerintem elérkeztünk oda h nyugottan lehet használni, az ég világon mindeki botol, akit ismertem megrögzött hadgrindereket azok is(legit unioba voltak még 1 éve)megunták és botolnak, szerintem a játékba 80-90 között max 10 ember tolja kézzel 1 szerveren lehet csak 5, mára szerintem mára senki:D -
#74605 Nincs halhatatlan kari az tény, de az hogy saját buffjaival 4 kínai 90es ff karit szétszed az azért már tud valamit. Vagy lőjük/ütjük 5-6an és ő meg csak sétálgat 40 mp ig míg a skillek rajta vannak, utána vált clericre, hp-za magát, mi mig tovább szenvedünk. 1 warri ma leszedett egy tradet egyedül, 2 90es huntit leszedett (bowos and sun spear nuker) meg a tradert kb 85ös glavis. Ennek max a fullos 8as pt az ellenfele, vagy 2-4 wizard ki egyszerre támadja :P 2h ellen nem is megyek, +6os szettben lévő 85+9es bowost kikapta 1 skillből, (18k crit meg+ 10k crit). Szóval warri tank kari, saját buffjaival is életképes, és ha kap külsőt akkor szinte halhatatlan!!! -
Murakawa #74604 Hát szerintem nincs olyan kari ami mindent megöl, illetve halhatatlan.
Mindenkinek magvan a maga ellenfele:) de szerintem ha nem intes vagy, és egy 2H ellen egalra hozod a meccset, az már jelent valamit.
De javíts ki ha rosszul gondolom:) -
#74603 90en kínai kari ellen talán, jó szettben jó fegyverrel. Eu ellen esélytelen. Force blader se tudta leverni minap a 2h-s warrit, nyírták egymást vagy 10 percig, azt elfogyott a potija a bladernek xD -
#74602 nem -
Murakawa #74601 Köszönöm Maala a segítséget! Valahogy így gondoltam :)
Amugy csak azért gondolkodtam lighton, mert ugye bicheonba ott vannak az átkok..
De azokat nem találom elégnek, viszonylag könnyen kipotizhatóak(puri pill)..
Megerősítettél, köszi -
Arba #74600 Tojd le a szabályzatot és segíts neki ha tudsz:D Én se láttam az opcióra utaló jelet a programmban...
Ha így istenítitek a forcet akkor lehet hogy a 80:80 fire/force bowerem életképes lesz?:) -
DonCol #74599 és tényleg nem :D -
donatus13 #74598 Amúgy a 31 es petal dance a bladeren gyorsít valamit a grindelésbe? -
Cat 02 #74597 Az a vicc h ez nem mond ellen a topicszabályzatnak :D -
DonCol #74596 A "b" verziós Fehér-Kéz állítólag kezeli tudja a devil spirit skill, viszont nekem az istennek sem akarja használni. a progi fórumán utánaolvastam a dolognak, másoknak is van ilyen problémája, viszont ha tudtok vmi trükköt, azt szívesen fogadnám. -
#74595 LvL 100on, mit szeretnél a lightból? Parry? Húzd a parryt a cuccaidon. Futás? Moving Speed scroll, vagy Typhoon poti NPCnél. Imbue? Ott lesz a Fire-jé, az erősebb. +Mag dmg? Egy pure str karinak? Nuke? OMFGROTFL.
Ezzel szemben Force? Lásd előző hsz. Nem egyszerre kell a skilleket elnyomni, hanem a Bicheon skillekkel párban, 'szeteket' alkotva.
a) Parry csökkentés + bleed + division
b) Parry csökkentés + bleed + weaken (asszem ez viszi le a phy defet)
c) Parry csökkentés + bleed + lightning chain
A Parry csökkentő force skillt, és a Bleed skillt is el tudod nyomni 5mpnként.
Valamint védelemre ott a Hit ratio csökkentés és az Impotent, első körben. Másodikban pedig a KD.
Ehhez jönnek 100on az új skillek. Vagy nem, már nem emléxem. -
#74594 azé mert force fosimba, van cure, van impotent -.-, van division havefun, csak felkell áldozni vmi masteryt érte....
btw : sun neck sold :)) -
donatus13 #74593 :D:D még mindig a debuffok miatt sokkal jobban megéri mivel leveheted az ellenfeled támadási sebességét vagy a def ét vagy sok fajta statját ronthatod ha sikerül feltenni emellett éleszthetsz embereket , gyógyíthatsz leveheted magadról a mérgezést... lightból meg isten igazából csak a futás éri meg... -
Murakawa #74592 Valóban érdekes a joymax játékpolitikája.. de ezen már nem kell meglepődni, nem 2hete játszunk vele, megszokhattátok volna már..
Amugy meg ez a fórum is fura nekem egy kicsit, gondoltam itt lesznek emberek akik sok karit megéltek már, és tudnak tanácsokat adni.
erre az én kérdésemet lerendezitek 1 fél mondattal(pedig szerintem nem egy 100ezerszer feltett idiótaság) míg mások sírásán(ami valóban 100ezredik már), napokat elagonizáltok.
Na mindegy, teszek még egy próbát..
Miért jobb a force, ki hogy gondolja, mit érdemes huzni belőle?(bladernek)
Várom a válaszokat -
#74591 Kellene keresned egy normális guildota szerveren ahol vagy és ahol van pár 80+os. Megismernek biztos segítenek a fejlődésben(húznak). Játék tényleg tele van gyökerekkel az tény, de el kell viselni, mert úgyse tudsz ellenük mit tenni. Hozzászoksz, vagy nem játszol vele.
Faqba mindek beírni, rájön magától az ember. Nem kell folyamatosan segédprogi, ha fizetsz és veszel silket. Premivel 28 napig elsőre bennt vagy bármikor és még a fejlődés is gyorsabb. -
#74590 nos a wow nem
eme topik leveve a favoritok kozul,
jatek letorol
tovabbi jot,akinek ez jo
es nem minositek,hogy kinek mi j mi nem,,mnekem ez nem.(a wow meg tiszta grind,,,,mint ez)
Tovabbi kellemes idotoltest mindenkinek
(a faq,,mert emlitetted,,,be kellene irni,hogy instabil maga a szerverrejutas,folyamatosan segedprogi kell,etc,,,,,igy a "kezdo,hulyek is lehet meggondoljak:))
minden jot:)) -
donatus13 #74589 Elmondom még egyszer hátha világosabb én nem téged oltalak hanem azt magyarázom ,hogy téged játékon belül az összes többi player leszar és senkit nem érdekel hogy te nem tudsz játszani ,oda megy a 90 es húz valakit elvesz előled mindent mit tudsz csinálni? szartse max keresel de annyi igaz hogy neked a wow való és nem ez a játék... -
#74588 1xeruen minosithetetlen a stilusod,nem tudok erdemben szolni erre.
"Ja és szerinted az egész szerveren megnézed , ki nem szar le téged?"evvel meg moralisan egy = jel,,,,,a nullaval.szoval egy topicban meg veletlen sem,,,,talan egy kocsmaban, sem.pont
-
donatus13 #74587 Nem játszok már sroval régóta abba hagytam, csak sok hülyeség már idegesít ,mindig ugyan azt megkérdezik, minden nap ,mindenki le írja ,hogy szar ,teli vannak a szerverek, ez a baj az a baj ,fizetsz játszol nem fizetsz nem játszol, ilyen nehéz ezt megérteni? a faq ban minden le van írva minden újoncnak és ennek ellenére senki nem nézi meg... A húzás az annak pl nagyon is jó aki már egyszer megcsinált egy nagy karaktert és gyorsabban akar egy másikat így csomó időt megtakarít és eljutsz 40-50 köré észre veszed hogy nagyon is kell az a húzás... különben grindelni kell napokon át.Ja és szerinted az egész szerveren megnézed , ki nem szar le téged? pl oda megy a 90 es te nem tudsz jól grindelni szerinted érdekli? ő gyorsan húz valakit megy tovább te megint szívsz ez van... -
Cat 02 #74586 Menj friss szerverre. -
#74585 "pl academy rendszerről még nem hallottál ?"
pl hallottam,s ez volt az elso amit "kihamoztam,gyakoroltam"ergo magam kovezem,upgradelem cuccaim,s nyerem ki az elementeket,,ez eddig jo is,,,
de (mivel teljesen hulyenek nezel,s le is nezel avval hogy ezt kerdezed:
"az gondolom nem esett le hogy a húzás direkt van ugye"..pont eerol irtam!!!hogy az a gazmhogy meg lehet tenni!!!!!!
ergo:total leblokkolni egy szakaszt,,,tekintet nelkul arra hogy mit tesz evvel az a nagyon nagyon player(nem pair player,,,,
tehat mielott lehulyezel,olvass figyelmesebben.(lam,szenstsegtores volt hogy becsmereltem ezt az isteni jatekot?
nem,1xeruen elpazarolt idonek tartom amit rea forditottam,mivel rendszertelen. -
w34p0nz #74584 -> WoW, ez a te játékod... -
donatus13 #74583 DE az gondolom nem esett le hogy a húzás direkt van ugye?:) pl academy rendszerről még nem hallottál ? örülj neki hogy egyáltalán lehet húzni mert legalább van esélyed gyorsan fejlődni... -
#74582 na,a LOL kategoria csucsa sztem ez:
valamelyik paraszt megidezett 4 db lvl 85. os mobot,,meghozza a Ljangan map on,lenn a kikotoknel,,,,az hogy ubertahok vannak,az teny(ennyi bunkot egy mmo ban sem lattam meg)de hogy ez a jatek akkora LOL!!hogy ez megteheto,az vicc.a low karik meg mehetnek a faxba?...szoval semmi rendszer,semmi logika,,mindenki azt tesz amit akar,,,ergo:egy elmenytelen hajpolas,vagy farm,de inkabb verni a faxot egy taxiban:((((hehh,,,eleg lelkiszegeny elmeny.....egy anyonbaxott,unbalanszal game,,
eleve maga a taxi is vicc,mert normal jatekokban nagy szintkulombseggel nem is lehet partyt krealni,nemhogy hizni benne... -
#74581 Nálunk guildban egyik karit azzal tolatják(lv77es). Én is kíváncsi vagyok meddig lesz bennt :) -
random001 #74580 Lol :D ez nem buzisag, de sajna így két helyen nem tudok fejlődni :P Az új izébizébe nem irom le melyikbe ide... abba meg nem bizok... Kivárok egyenlőre, megvárom azokkal akik használják mi történik. Túlságosan kedvező az ár. És ugye van egy mondás: Olcsó húsnak híg a leve. Vagy valami ilyesmi :D -
donatus13 #74579 Force, debuffok miatt sokkal jobb... -
Murakawa #74578 sziasztok!
Bladerhez light vagy force legyen 3. mastery? És ki miért javasolja?
Már tegnap is kérdeztem, csak épp senki nem válaszolt..
Uhhogy most regeltem saját accot Sg-re, remélem kapok választ.
thx by -
donatus13 #74577 Attack rating miatt sokat számít a bow skill , mert elég gyors lesz és a hatótávolság is nagyobb... -
Cat 02 #74576 De minek neki nuke ? Ott van egy rakat attack skill a bow-ból, amik jobbak is mint a nuke. -
#74575 hát jah, ilyen szempontból mi különbség a speares meg a bowos nuker közt ? lol, semmi! bow kb , stun, ugyanaz mint speraesnél... és mag attack is nagyobb mint swordnek. + bowos skillek fájnak, uniquehoz a legjobbak. attól én még a hybrid int force cold bowos karit megtolom, szerintem ritka nagy pwnage lesz -
#74574 Bower nuker is teljesen jó, csak tudni kell használni. -
Rabbit20 #74573 sm buzik -.- -
random001 #74572 Neked meg irtam msg-t de még nem mentem fel megnézni :D Mert azt mondják guidba nem igazán jársz fel. Ahogyan én sem :D -
random001 #74571 Bow full str garment. Innentől kezdve az már akkor nuker nem lesz az tuti :D -
#74570 Ha nukert akarsz, akkor szerintem full int és mana shielddel. Bow? a-a.. s/s ;-) de ha jó szettbe vagy, akkor full int spearral + mana shield is ütős tud lenni.:) light+cold+fegyó skill..