Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Innen valaki játszik a Neptune serveren?
dragon11
Modem, router reset esetén is új ip-d van..

Lord Nomak
Döglõdés, cs, asszony, meló.. szokásos tortúra =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Venom
Nekemis dinamikus szal ezért nemértem csak aza baj hogy 24 óránként kapok újat, és szintén a dinamikus IP miatt nem értem hogy mirejó az ilyesmi :S
Na mindegy majd megkérek valakit hogy regeljen be nekem.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

mama 2
Hát hogy ha csak te használod, akkor nem tudom. Amúgy azért van szerintem ez a max 10 reg, mert ha valakit kibannolnak a játékból(csítelt,botolt, stb.), akkor ne tudjon rengetegszer újra regisztrálni.
Mondjuk ez a veszély nállam nem áll fent, mert 1: én nem csítelek és botolok, 2: ha kibannolnának és túllépném a maximum 10-es reg határt, az rám nem vonatkozik, mert dinamukus IP-m van, szóval csak újra csatlakozok azt új IP😄.
Amúgy elértem spárta szerveren a 20-as szintet😄. Mit ajánlotok, legyek tréder?xD

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Venom
Hát ezt az IP-t más nemhasznállja rajtam kívül meg én nemis regisztráltam még accountot, szal nem közös hállózat csakén használlom. Meg egyáltalán mirejóeza max 10 reg ugyanarról az IP-rõl? :S Szeretem az ilyen idióta megoldásokat....

Goldbot, koli, közös hálózat szomszédokkal akik úgy tûnik sro addictok 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mama 2
Az, hogy az az account amit te csinálni akarsz, az már a 11. lenne, holott a te IP címedrõl már megcsinálták a maximum 10 accountot. Többet nem tudsz csinálni, csak akkor, ha az IP-d más lesz. Viszont ha neked már van 10 felhasználó neved, akkor minek akarsz 11.-et?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Venom
Hali. Próbáltam regisztrálni a silkroad oldalára, megfelelõen kitöltök mindent aztán a következõ oldalon ezt írja:
"Already 10 Account joined.
(Value of IP)"
Na most ez mia fene akar lenni? :S

Maala
Vááá, ez a self-pwnolás alázott! 😄

Grat BB7.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
mizújs Nomak?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Csak ésszerû 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
© Dobronski: ne kezdjük félmelni, mert kapod a pontokat.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Must have = szükséges h legyen

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

"Light must have mindenképpen ha intesrõl csámcsogunk. "
Ebbõl mit jelent ez: Light must have?????
Máskor ne verd a melled ha sáros a kezed.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

BB7
<...>=b-b-ban?
De ha talán ezt az 1et elnéznéd! És miszerint tudnál szólni az érdekemben, h. soha többé, h. bannoljanak!
Jaja tudom hogy megy, és te vágod ? 😉
leak = ?

Lol 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
hehe! Csak vicceltem! Tudod hogy megy ez!
Tegnap 3hónap plvl után (ong farm, + felhúzni kiskarit 64-re) újra Roc Mountain-ba voltam mivel már ott plvl-ezek. Shaitan spawnolt, beléptem pt-ba, szerencsére ebbe a pt-ba volt a wizard aki leölte, éshát kaptam egy 90es male garment chestet, méghozzá javíthatót! 700milla <3

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Köszi infót 😛

Rendben. És kösz a választ. Mindenki ezt mondta eddig is az ismerõsök közül, de biztosra akartam menni 😊

Lord Nomak
Force bowernek fire kell, mivel mag deff nulla nélküle kb hiába garmentben rohangálsz. Persze a fire wall, phy attack, fire shield és magát az imbuet akkor még nem is említettem. Annyit meg szerintem 4 hónap alatt mióta nem játszom nem változott ez a szar hogy egy phy deff és egy csak mobozáshoz használható imbuet lecseréljen az ember 4 használható skillre. Meg hát volt force bowerem szal.. igaz csak 69es.
Amúgy force, pacheon és lightning is elgondolkodtató, jobban mint cold. Nekem a bowerem az volt és a futás, teleport, parry na meg imbue is húzva lett eléggé aláztak. PVP-nél fire és light imbuet felváltva használtam, debuffolás után meg teleport és onnan lehetett tolni pacheon skilleket. Egy szónak is száz a vége force bower mellé coldnál minden jobb xD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

doxadmin
Szerintem nem, forcevel van 12k mp-d van azzal meg nem bírsz egy egy 25-30+%os snow shieldet. 90en meg a jobb karik többsége cold resist, szóval ritkán lehet befagyasztani. Tudtommal a fire imbue erõsebb. Kb 2 hét és ff vagyok, akkor meglátom mit is tud ff en. (bow+fire+force)

Mp recovery csak akkor tölt tudtmmal, ha egy helyben áll a kari, mozgás közben nem ér semmit 😞

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Sziasztok.
Szeretnék tanácsot kérni. Nos. A force bowosra mindenki a fire-t ajálja.
De ff90-en amikor a trade, fw, gw, pwp a lényeg nem célravezetõbb lenne a cold? Mindenki azzal érvel hogy full str-s karinak kevés az mp-je a snow shieldhez. De ha az avatar acessoryra felrakom az mp recovery 25% és a force passzívjától is kapok akkor nem hinném, hogy kevés lenne. De ez csak elmélet mert nem próbáltam még ki ugyebár. Jelen állás szerint fire force vagyok, de nem tudom nem-e érdemes lenne átszkilleznem a karim...?

Morphin
igen, énsem hirdettem volna ki ^^ nekemis volt Domokun-om...havertól kaptam, énis ingyen használtam aztán jött a banhammer<#idiota>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

az a játék szórakoztat 😄

Hja, neked már ez a világod 😄

BB7, Avi olvassa 😛

BB7
Most miért is? Drew bácsi olvassa SGt? <#merges2>
JackyBoy
ezt annyira nem hirdettem volna ki a helyedben.. na de mindegy

back from the past.

JackyBoy
ha már egyszer az egyiket ismered a másikra akkor sem fogod rávenni magad ha piros békák másznak a gatyádban...

back from the past.

nem kötelezõ srozni, vannak rendes játékok is, jó guildekkel, közösségekkel...
aki pedig még mindíg ezzel az igénytelen xarral szenved, az meg is érdemli 😊

A 2 kizárja 1mást ? Én kérek elnézést.

BB7
Hát igen! Manapság nem lehet venni 0x33 accot! Mi haverokkal használjuk minimum 6an! 😊 Így szinte ingyen van!
Morphin
off
szeretném énis ha Domokun lenne a tálcámon,csak nemnagyon találok eladó Domokun-t<#idiota>

BB7
Detto! [csak nekem egy Domokun virít a tálcámon! Aki érti-érti aki nem az majdmegérti]
És én nagyon szeretek uniba beszélgetni és satöbbi! És low levelen szerintem sokkal jobb jobolni! Mert izgi és FUN! De az, hogy 90en +9es SuN weppel végigrohanod a trédet és húdejó! Tevagyakirály! Abba mi a kihívás? De jobbat mondok ugye én most vagyok 77! És tudod milyen jó elkísérni 20ass emberkéket trédelni? Akiknek az elsõ? Közben beszélgetünk..stb... Nekem ez a jó! Kinek mi.
Morphin
én nem vagyok handgrinder, most félreértés ne essék,ugyanúgy virít a tálcán a fehér kéz...de néha hiányzik az h fennt legyen 10-15ember mint régen amikor mindenki low volt...most mivan? jo ha tudok beszélgetni 3-4el átlagban.persze ezen segít egy nagy unió...
és ne aggódj a hétvégi meccs nézés,sörözés sosem marad el<#vigyor2><#hehe>

JackyBoy
nem lenne jobb ha pl hétvégeken, hetente 1x 2x haverokkal elmennél szórakozni? jobban éreznéd magad...

back from the past.

JackyBoy
Morphin&Cat : én kérek elnézést...
az szép, ha így akarsz jó hangulatot elérni, hogy sro chatben hülyülsz, vagy ilyen színvonalú játékban jobolsz csak fun szinten...

back from the past.

Morphin
ha a játék nemis jobb,de a hangulat mindenképp<#eplus2><#vigyor3>

Hát ha most azt nézed h mi a jobb, guilddel partyzni, hülyülni guild chatben, pvp-lni low lvl-en, vagy keddenként kifizetni botot és berakni ongokhoz/ha már farmolt felhúzni 90-re, 1értelmû mi a jobb xD

JackyBoy
Amúgy azt ki kérdezte, hogy neked mit jelent a Guild?😊 (jólvan bocsi^^)
Amíg joymax-ról és silkroad-ról beszélünk szerintem, ne tegyél bele olyan mondatokat, hogy "ezáltal 100* jobb a játék!", mert a nullát hiába 100*-ozod meg, az még mindig nulla lesz... Mit tudsz csinálni egy olyan klánban, ahol az átlag szint 30? Jobolni, gw-zni nem tudsz...fejlõdni meg a többiekkel partiban kézzel? Ahhoz meg külön gratulálok, ha van türelmed a többi botter között grindelni😊

back from the past.

BB7
Pffj! Attól, hogy min 20as embereket vár attól wasted a Guild? Nekem a Guild nem azt jelenti, h. 50kifarmolt 90es gyakorta megy FWre és húdejó, húde nagyok õk!
nekem a klán azt jelenti, hogy van egy közösség, és azt a közösséget ami valami összekapcsolja! És ezáltal 100* jobb a játék!

Meg is említeném: Guild-embe MAGYAR AKTÍV TAGokat keresek!

Írj itt PM-et vagy a szerveren: xXx_BB7_xXx
Lehet full 90-es a klán, csak lvl 20 jobban hangzik 😄

Mivan itt gyereknap ?
Lv20 omg egy újabb wasted guild egy wasted embernek.

20+-os aktív tagokat keresünk magyar klánunkba Aege szerveren ami LVL2 és 75-80% között van! Jelentkezés a játékban BigFarkinca-nál vagy msn [email protected]!
1. Nekem tok mindegy, a nuker mivel tolja, van mindenfele, amugy se vagyok otthon kinaiban...😊 Kinai bladerrel 27 lvl-ig jutottam, aztan fullra meguntam...
2. Azt nehez nekik elmagyarazni, hogy ne vegyek fel a kulcsot, mig elnek a dogok.. Meg hogy ne hozzak el a zaszlot az ellenfeltol, mert az ellenfel rouge vagy wizardja akkor viszi el mikor akarja... Szerinted azt kepessek felfogni, hogy egyutt kene mukodni..??????????? Azt mar meg se emlitem, hogy a kinaiak alltalaban azt se fogjak fel, hogyha egy wizard fel tudja rakni a felezot, akkor nagyon gyorsan ol.. Ergo gyorsabban vegzunk a szornyekkel ctf-en, es nem tud lerohanni az ellenfel.. Siman hagyjak, hogy az ember X szornyikevel a nyomaban futkarozzon korbe-korbe, mig fel nem tudja rakni a lathatatlansagot, mig Ok egy ora alatt nagy nehezen leszednek egy dogot 3-an..😊)))

BB7
Olvastam! Azért írtam, hogy ennyire lucky vagy!
Hja, fõleg h tnap meg egy sos dagger esett 😄