Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Na mindegy majd megkérek valakit hogy regeljen be nekem.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Mondjuk ez a veszély nállam nem áll fent, mert 1: én nem csítelek és botolok, 2: ha kibannolnának és túllépném a maximum 10-es reg határt, az rám nem vonatkozik, mert dinamukus IP-m van, szóval csak újra csatlakozok azt új IP😄.
Amúgy elértem spárta szerveren a 20-as szintet😄. Mit ajánlotok, legyek tréder?xD
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
"Already 10 Account joined.
(Value of IP)"
Na most ez mia fene akar lenni? :S
Grat BB7.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ebbõl mit jelent ez: Light must have?????

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
De ha talán ezt az 1et elnéznéd! És miszerint tudnál szólni az érdekemben, h. soha többé, h. bannoljanak!
leak = ?
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Köszi infót 😛
Amúgy force, pacheon és lightning is elgondolkodtató, jobban mint cold. Nekem a bowerem az volt és a futás, teleport, parry na meg imbue is húzva lett eléggé aláztak. PVP-nél fire és light imbuet felváltva használtam, debuffolás után meg teleport és onnan lehetett tolni pacheon skilleket. Egy szónak is száz a vége force bower mellé coldnál minden jobb xD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Mp recovery csak akkor tölt tudtmmal, ha egy helyben áll a kari, mozgás közben nem ér semmit 😞
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Szeretnék tanácsot kérni. Nos. A force bowosra mindenki a fire-t ajálja.
De ff90-en amikor a trade, fw, gw, pwp a lényeg nem célravezetõbb lenne a cold? Mindenki azzal érvel hogy full str-s karinak kevés az mp-je a snow shieldhez. De ha az avatar acessoryra felrakom az mp recovery 25% és a force passzívjától is kapok akkor nem hinném, hogy kevés lenne. De ez csak elmélet mert nem próbáltam még ki ugyebár. Jelen állás szerint fire force vagyok, de nem tudom nem-e érdemes lenne átszkilleznem a karim...?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
back from the past.
aki pedig még mindíg ezzel az igénytelen xarral szenved, az meg is érdemli 😊
szeretném énis ha Domokun lenne a tálcámon,csak nemnagyon találok eladó Domokun-t<#idiota>#idiota>
És én nagyon szeretek uniba beszélgetni és satöbbi! És low levelen szerintem sokkal jobb jobolni! Mert izgi és FUN! De az, hogy 90en +9es SuN weppel végigrohanod a trédet és húdejó! Tevagyakirály! Abba mi a kihívás? De jobbat mondok ugye én most vagyok 77! És tudod milyen jó elkísérni 20ass emberkéket trédelni? Akiknek az elsõ? Közben beszélgetünk..stb... Nekem ez a jó! Kinek mi.
és ne aggódj a hétvégi meccs nézés,sörözés sosem marad el<#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
back from the past.
az szép, ha így akarsz jó hangulatot elérni, hogy sro chatben hülyülsz, vagy ilyen színvonalú játékban jobolsz csak fun szinten...
back from the past.
Amíg joymax-ról és silkroad-ról beszélünk szerintem, ne tegyél bele olyan mondatokat, hogy "ezáltal 100* jobb a játék!", mert a nullát hiába 100*-ozod meg, az még mindig nulla lesz... Mit tudsz csinálni egy olyan klánban, ahol az átlag szint 30? Jobolni, gw-zni nem tudsz...fejlõdni meg a többiekkel partiban kézzel? Ahhoz meg külön gratulálok, ha van türelmed a többi botter között grindelni😊
back from the past.
nekem a klán azt jelenti, hogy van egy közösség, és azt a közösséget ami valami összekapcsolja! És ezáltal 100* jobb a játék!
Meg is említeném: Guild-embe MAGYAR AKTÍV TAGokat keresek!
Írj itt PM-et vagy a szerveren: xXx_BB7_xXx
Lv20 omg egy újabb wasted guild egy wasted embernek.
2. Azt nehez nekik elmagyarazni, hogy ne vegyek fel a kulcsot, mig elnek a dogok.. Meg hogy ne hozzak el a zaszlot az ellenfeltol, mert az ellenfel rouge vagy wizardja akkor viszi el mikor akarja... Szerinted azt kepessek felfogni, hogy egyutt kene mukodni..??????????? Azt mar meg se emlitem, hogy a kinaiak alltalaban azt se fogjak fel, hogyha egy wizard fel tudja rakni a felezot, akkor nagyon gyorsan ol.. Ergo gyorsabban vegzunk a szornyekkel ctf-en, es nem tud lerohanni az ellenfel.. Siman hagyjak, hogy az ember X szornyikevel a nyomaban futkarozzon korbe-korbe, mig fel nem tudja rakni a lathatatlansagot, mig Ok egy ora alatt nagy nehezen leszednek egy dogot 3-an..😊)))