82377
Silkroad Online (iSRO)
  • zedleey
    rá jöttem hogy francia
  • zedleey
    hát ja ha donatel többet nyújt
  • sanyx85
    Hoppá most nézem hogy ez nem is angol bocsi.
    Mindegy a lényeg hogy vannak képek amiből megtudhatod mogy mit is érdemes húzni, meg ha leleményes vagy akkor googleba beírod hogy rouge/cleric
    vagy ehez hasonlót és már csak válogatni kell a találatok között.
  • Lord Nomak
    Ilyen a játék sajnos, idővel költened kell rá ha nem vagy elég türelmes illetve szeretnél játszani is nem csak logint nyomkodni.
    Szerintem most döntsd el mennyire éri meg neked egy alapjáraton ingyenes játékra pénzt költeni amire bármikor mondhatják, hogy bezár a bazár.

(Igaz nem ölné meg egy cég sem az aranytojást tojó tyúkot, de semmi sem kizárt.)
  • zedleey
    egszer tudtam főlmenni azóta crowded minden
  • zedleey
    thank you very much
  • sanyx85
    Remélem tudol angolul mert ez mindent megmagyaráz neked.

http://silkweb.jk-lab.com/

Rouge/cleric fejlesztés van írva itt.
    Neked csak str-re kell raknod.
  • zedleey
    Ez minden MMO-ban igaz tudni kell hasznáni,csak ugy lehetsz a legjobb,ha megtanulod hasznáni és nem pedig fejjel a falnak rhoani. kérdésemre válaszonál?
  • THeArrow
    pwn my gold ^^
  • zedleey
    hy én most keztdem silkoadot. kérdésem mirre érdemes tenni az eloszthato pontot.(rouge vok)meg hallotam lehet kombinálni healerel v. bufferel na ez hogy van?
  • Cat 02 #74639
    Hja, de azért nem könnyű találni olyat aki nem tud, főleg így h nincs guild név kint (gyak tr elő- és utótag hiánya :D)
  • WuFraZselic
    jópélda erre jópár hunter athensról. full sun set, sun fegyver, aztán shieldel futkosnak a debuffok elől :) meg persze minden trade log off. GG :)

Alex, te naaab :D
  • Maala
    Én meg arra utaltam, hogy ha tudsz csapatban játszani, nem feltétlen az a +3 +10 szint fog számítani, ami a cuccaidon van. Mindaddig, amíg az ellenfél nem tud játszani azzal, ami neki van.
  • sanyx85
    Én nem csak a kék dolgokra gondoltam hanem a phy és mag atack,
    a reinforce a ruhákban a parryration és még sorolhatnám.
    Egyszóval minden %ék nem csak a kék dolgok azokat könnyü maxra vinni de
    a fegyver és a ruha értékeit felvinni maxra az nem könnyű de
    azokon lenne a hangsúly ha az igen jó érték akkor már van esély
    igen jó erős karit készíteni ami jó.

Maala hát én erre csak azt tudom mondani hogy minden karinak meg van az ellenfele lehet hogy nem sok esély van 8as full sun party ellen, de
    meg lehet őket is ölni nem halhatatlanok, lehet hogy mi jobban fogunk halni de ök is fognak.

Az Athenon a thiefek is sunban vannak de mégis meg bírjuk őket ölni.
    Én arra akartam kilyukadni hogy nem muszáj sunban lenni ahoz hogy jó karaktered legyen.
  • JackyBoy
    fehér %-okról van szó te naaaab :D (noob of the week plz)
  • THeArrow
    hát nékem minden cuccon minden kék 100% volt.. :)
  • Maala
    Szerintem egy MMORPGben a barátaid számítanak, 7-8an összeverődtök, együtt játszotok, és átlagos cuccokkal is levertek full sunos partykat.
  • sanyx85
    Erre én is csak azt tudom mondani hogy jól eltatáltad,
    és igazad is van Jackyboy. Sokan kérdezik hogy melyik a legjobb kari
    mit érdemes kezdeni eus vagy kínai meg ilyeneket.
    Amit mondot Jakyboy minden kari jó de a felszerelésen, és a buffokon
    számit minden hogy melyik kari a legjobb.
    Nem feltétlen kell full sunban lenni ahoz hogy valakinek jó karija legyen.

Például vegyük azt hogy a kari cuccain minden 100% ami igaz lehetetlen de most csak feltételezés.
    Híában van az ellenfél full sunban és te csak sima mezei cuccokban ami max +5 +6 de az értékek igazán jók akkor a sunos is behal tőled.
    Valamelyik nap olvastam hogy egy serveren van egy warlock kari akit
    warlockkingnek hívnak. És ha jól tudom akkor nincs neki sunja de veri a sunosokat le.

Jó buff jó felszerelés és akkárkinek lehet erős karija nem kell sunban lenni hozzá. Minden kari jó és erős csak tudni kell használni.
  • ceb1t
    Érdekel vkit egy eladó jegy a márciusi AC/DC koncretre? pm me
  • JackyBoy
    milyen debuffokról beszéltél akkor? ami a force-ban van többi? jó mind1, fáradt vok h most átgondoljam, csak vmi olyasmit akartam mondani, hogy a felszerelésen múlik minden:)
  • WuFraZselic
    no várj. te irtad hogy force bowos letudja verni azt a karit is. erre én irtam hogy pl warrior cleric, és ugye holy spellel(ami saját buffja), az már nem tul egyszerű force bowernek, 1 skillág megölve. erre irtad, hogy 2 átok rámegy, ami max a parry és hit ratio csökkentő skill lehet forceból, (VAGY bleed ami ugye force bowosnál nem option). szóval egy adott warrior cleric, saját buffjával, azt nem szedi le force kari :D
  • at16
    mennyit érhet egy 500k sp-s kari?
    stat pontok nicnsenek elosztva. EU
  • Andr0
    Csak nem véletlenül "Netax" a karakter neve??^^ és nem 13k ért vetted?? o.0
  • JackyBoy
    nem vok gondolatolvasó egy doxadmin: -t odabiggyeszthettél volna..
    amúgy milyen debuff? ha warlock dolgokra gondolsz akkor ugye nincs holy spell szal nekem is van mindenem, ha meg mástól kapja a buffot akkor meg miről beszélünk?:) ha van 5 cleric bufferom senki nem ver le...
  • ceb1t
    Elado mars szerveren 83as warrior rogue... pm me 20-25
  • freeman49
    2h warrior powaa 22k crit :D glaviesem én is lecserélem egy warriorra :DD Ongoknál 110re farmolom h ne legyen gond az sp-vel :)
  • WuFraZselic
    külön irtam, utalva hogy ez doxadminnak megy
    amugy két "átok", parry és hit ratio csökkentés... nehogymár egyenértékű legyen a debuffokkal...
  • gameplusz
    Volt már olyan +7-es bowos +5 setes csóka, aki 22k critet kapott tőlem. Nem is bírta oly sokáig... Pedig milyen nagy volt a szája full bard buffokkal...
  • JackyBoy
    én mondtam ilyet, hogy 1 skillbe halt?

amúgy a holy spell sem véd meg mindentől, 2 átok rámegy...
  • WuFraZselic
    hát ha van a warrioron holy spell, akkor nemhiszem :D

btw te mondtad hogy 1 skillbe halt, de 28k-ba nem fog belehalni egy 90es bowos.
  • donatus13
    Na meg egy jó dagger cross is XD
  • JackyBoy
    hülyeség összehasonlítani karaktereket. Mi van akkor, ha annak a karinak full sun settje van és a kardján 90% minden érték? nem tudhatod...
    és hiába +6 set a bowoson, lehet h npcből vett és csak +6 van rajta, rev6-ban meg nem lehet bízni, ki tudja, hogy az épp akkori állást látod-e...
    minden a felszerelésen múlik, egy jó force-bowos biztos le tudja verni azt a karit is ha jó setje van...
  • w34p0nz
    2h warrior ellen cold-light-bicheon full int, snow shield, reménykedni, hogy az összes felütés sikerül...
  • Cat 02 #74616
    Az doxadminnak akart menni :D
  • DonCol
    Mi van? milyer healing orbit, milyen rec? Miről van szó?
  • doxadmin
    lényegtlen, akkor is leveri, ha nem 1 skillből akkor 2 ből, potizhat akárhogyan. 3 critet kap egymás után akkor szívta, lehet bármekkora poti.
  • Cat 02 #74613
    Milyen jól kiszámoltad.

+ rec div, + healing orbit ^^
  • JackyBoy
    szted potik nem léteznek? 18k + 10k ütésből mire a 3.at vinnéd be már visszamegy majdnem 10k-ra a hpja...
  • doxadmin
    miért? 28-29k hp ja van egy bowosnak kb tudtomal. Ebből levernek róla 2 ütéssel 28k-t marad 1k, amit lever a skill 3. ütése.
  • DonCol
    btw megvan