82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Murakawa #74689 LOL XD
Szerintem mindenki magából indul ki^^
Rossz lehet úgy játszani, hogy nincs olyan ember a szerveren akinek oda adnál egy SUN-t...
-
#74688 Boldog Scammelést, dude! -
sanyx85 #74687 Lehet ez a megoldás emberek!
Át kell adni másnak is a fegyvert vagy más dolgot,
ahhoz hogy jó értéke legyen a pluszzolásnak.
Találtam egy leírást hogy lehet könnyen csinálni +7-et.
Hi leute das hab ich im Silkroad Forum gefunden.
This trick gives me over 90% of chance at + 6 and +7 weapons and sometimes gears
Easy way to +7 a without astral, just Immortal and Lucky stones [Smile]
1.First and the most Important tip is obviously stay out of laggy area like center of hotan. I find it Jangan Imperial Palace is most useful
2.Ok once you get your weapon to + 5.
3.Put Immortal on it, if it doesn't have it already. and than you apply the 2 Lucky stones.
4. Try get the Phy or Mag attack power down to 0% depend on the weapon usage ( I know what you thinking, but it is easy fix. Most weapons I +7 I get it back up to 61-80% Phy or Mag attack power so exam: spear change the mag, glavie change the phy to 0%
5. Once that's done. get a trusted friend, or with your other character to try + 6.
6. Than get it back to yourself, go for +7 right away.
So far I've made 4x 72+7 weapons, 2 for my friends. 1x +7 shield. Now at 9 Degree I've made 2x 85+7 Glavies, 1x 85+7 Staff. reason I said 90% working because I had a 85 Euro shield that is cursed and would not go pass +6. even harder to +5. I sold it and bought another plain 85 Euro shield and now it is also +7.
Talán van benne valami okosság ki kell próbálni.
Próbálgassátok, ha valakinek sikerül írjon.
-
#74686 tényleg 50%: vagy sikerül vagy nem... -
DonCol #74685 Akárki akármit mond, szerintem az acc.-nak is köze van a +ozáshoz, ill a szerencséhez. KB 30 miskát öltem bele elixirbe a multkor, és max +3 lett a staff. átadtam havernak, Ő pedig 5ből nyomta a +5öt. (azóta +7).
Sztem a SUN vállast is átadom neki. -
#74684 Hát, pár napja 50k-zott nekem, aztán kapott egy pk-t...
Btw, full str -> garment. -
Murakawa #74683 Bocs as dupla postért, most jutott eszembe..
Force Blader mindenképp Garmentbe? Vagy proti is elmegy? -
Murakawa #74682 Hajaj:)
Micsoda parázs vitát generáltam.(tényleg én? o_O :P)
Pedig csak egy buta feltevés volt, nemtöbb. erre kár ennyi energiát pazarolni emberek.. :D
Amugy meg rájöttem h delevel sux.. ennyi rosszindulatú kis bu**t, hogy direkt leöli a flowert amin épp halok..(persze mind Tr_...)
És még kérdezgetik tőlem h mért utálom a törököket... Na erről ennyit.., vagy menj ki dh elé pvpzni... 2v1 az alap nekik, ha nemvagy maxolt, akkorlegalább az egyik 5szinttel nagyobb mint te.. -
#74681 +1 90%
+2 80%
+3 70%
+4 60%
+5 50%
etc. -
#74680 Te tényleg ennyire hülye vagy ? Jézusom.. Egyik kommentedet ölted meg a másikkal.
Meg amúgy is, magyarázd már el azt, hogy pl zselé hogyan tud +7 cuccokat csinálni és nekem meg hogyan jött össze anno +5 bow kb 150 elixirből ?
Bele sem kellett volna kezdened ebbe a magyarázásba szerintem. -
Rabbit20 #74679 jó ez hülyeség már bocs :D ennyi erővel mondhatnánk bármire h 50-50% esélyed van közbe mégse... nem mindegy h egy kamion vagy egy bicikli elé lépsz ki... ennyi erővel mondhatnánk h mindkettőre ugyanannyi az esélyed h túléled?..
(választ nemnyomtam Balázsnak ment ^^ ) -
random001 #74678 Itt cáfolod meg önmagad... Én nem próbálltam ki ezt a pénzdobállósdit de hidd el sokszor fel kell dobálnod úgymond hogy egymás után a 7 legye.
De tudod mit? Én ismerek olyat aki 500 shield elixirrel kipróbálta lesz-e +7. Hát nem lett! Random és lucky :D -
Balázs2 #74677 mondok egy jobbat dobj fel 20 szor egy pénzérmét, addig nyomajd amíg pl. 20 fej nem lesz egymás után, nem is kell 20, csak amíg 7 fej nem lesz egymás után, ha írás kezdheted elöről, de normálisan^^ kiváncsi vagyok hányszor kell feldobnod az érmét h egymás után 7 fej kijöjjön.. -
Balázs2 #74676 gondolod hogy az az 50% esély 19-szer befog jönni egymás után? számold ki h mennyi a valószínűsége.. úgy bebukod még +5 elött párszor mint a sicc, ha csak nincs rohadt nagy mázlid, de inkább bebukod.. -
Balázs2 #74675 nem kell itt támadni, nyilván nehezebb a +7 mert írtam h elötte ott van még 6 aminek sikerülnie kell, +3 elött meg 2 amiből az első 100% ez a nehézség benne, ugyanúgy tud sülni a +3 is mint 7-is, ezért mondo m50% esélyed van rá kb. hallod jack,50% esély a 2. plusolától az +2-re értettem, mert tudom h első 100% nem vagyok hülye mivel csináltam énis 1-2 +7 fegyvert, és ha annyira nehéz lenne a +7 nem csinálnák halom számra, és szerencsére kérdése minden pluolás vagy sül vagy nem, tehát 50% esélyed van arra h sül, és 50%esélyed van arrah felmegy, nem kell hozzá 500 elixir, 100 elixirből is felmegy pl én annyiból csináltam, ismerek aki 7 elixirből csinált, neheebb a +7-hez eljutni mert több akadály van elötte, űm ilyet is mondtak régen+1 100% +2 90% +3 80% és így tovább de ez megcáfolandó mert nem egy +11 +12-öt csináltak sött +13at is.. -
#74674 omg... ilyen hülyeségeket ne írjál be ide plz! akkora baromságokat összehordasz benne már bocs...figyu, ha egy kicsit számolgatsz akkor elvileg 50, max 100 elixirből tutira megvan a +7 vagy +9 a te leírásod szerint. Egy kicsit gondolj is bele, mikor csináltál te ennyi elixirből egymás után többször +7-et? Kb 500 elixir is kell a +7-hez valamikor... nem vetted még észre, hogy +1-re mindig 100%, hogy felmegy lucky powderral? +2-re is elég sokszor, és így szűkül az esély... -
random001 #74673 Az hát. Jól mondod. Én kiváncsiságból csináltam 4 db +4-es 85-ös bowot. Gondoltam megnézem igy mennyi lesz +5. Hát mit mondjak a vége 1db +5 és 3db +0-a.
Ez semmi más csak szerencse kérdése. -
#74672 Meg ezen az alapon lehetne csinálni +20as cuccokat is, szóval ez így eléggé lamanoid. -
Rabbit20 #74671 hát azért azt nemhinném h ugyanannyi esély van +3ra mint +7 re ^^ mikor egymás után 6 +4es ruhámat próbáltam +5re és mindd sült... ha ezek +2esek lettek volna fele legább felmegy :D -
Balázs2 #74670 Ezeket a +11-eke láttam stallba, szal nem ilyen kamu duma terjedt.. -
Balázs2 #74669 Nálunk egy gyerek felvitt 8 elixirből +8ra egy harpot, eladta, másik felvitte +9-re tovább adta, elég olcsón nem ér olyan sokat a harp, a 3. ember rábprobálta a +10et csak úy mivel nem volt akkora tétje, és sikerült, utána eladta +10-eb 730 milbem, majd 4. ember ráprobálta a +11et és sikerült, előző héten meg egy glavitt vittek +11-re 72+9en vették, csak úgy szorakozásból probálkoztak és felment 10-re, majd 11-re eladta 500m-be, egyébként kb. +7et ugyaolyan egyszerű felrakni mint a +3-at, 50% esély van a 2. plusolástól, van olyan mikor pl nekem a +3 is 2-szer vagy 3-szor sül, szal semmivel sem nehezebb a +7 csak szerencse kell eljuss oda.. +3 után ugyan úgy +4nek iss ikerülni kell meg +5nek +6nak azért nehezebb végülis a +7 mert elötte még ott van 6 szint, míg 3 elött csak 2, de esély ugyan annyi... -
Rabbit20 #74668 egyszerűen csak bepróbálják és sikerül sztem :D egyik gyereknek volt nálunk +9 2h, egyszer gondolt egyet rápróbálta +10et és bejött :) -
Murakawa #74667 Hehe... Ismerős a helyzet.. Mi is minden nap pt-ban ölünk 85-87eseken, és pt giantból is max 1-2 értéktelen tabi hullik, kb minden 20-25ödikből valami xar fehér eu dropp, eladhatatlan statokkal..
Alkemiről nem is beszélve.. Nézegetem rev6ot, szinte mindennap születik valmi új +9+10+11 cucc.. (+7 már úgymegy mint régen a +4)
Nemértem hogy csinálják, ezek bizti tudnak valamit amit mi nem.. Vagy else tudom képzelni, hogy tudnak full setet!!?? csinálni +7+8+9-el, éxerekkel együtt egyesek. Nekem meg a fele(+5+6) is komoly gondot okoz.
Btw, egyre jobban kezdem azt gondolni, van valami haxuk erre a +9+++++ ozásra.. -
sanyx85 #74666 Legalább van olyan magyar akinek esik is valami értékes.
Athenon a mi guildunknak csak egy som eset edig ami értékes.
Van egy pár 90es kari aki minden nap fent van de semmi sem eset
eddig nekik. Rólam meg nem is beszélek van hogy egy 24 órás botolás után semmi drop csak tabi meg gold mégcsak egy kiba... full fehét tárgy sem.
Olyan szerencsétlen a karim hogy ilyeneket nem kat.
Márnak minden nap esik valami és a botolás neki haszonnal jár.
Nekem még a botolás is veszteséges ezért kezdem úgy érezni
hogy a karim teljesen szerencsétlen nem éri meg fent tartani.
Inkább az új karival kellene foglalkoznom ha kész lesz. -
DonCol #74665 Mivel ez az első Sun droppom, igy k*ra örülök neki. Épp yarkan-t vártuk, de szokás szerint kicsúszott, igy meguntam. Goldoltam silkes teleportal majd visszamek, ha jön. Kimentem a 87es mobokhoz egy kis Sp-t gyűjteni. Láttam, hogy partyznak, gondoltam nem baj, hatha a pt-mob majd dob vmit. Erre a fejemre spawnolt egy giant pt. Belőle esett ki egy 85ös xbow-val együtt (phy,reinforce,attack rating 64%-64%-77%)
Wufra: lehet eladom igy, kell a lóvé, mert taxizni lusta vok -
Murakawa #74664 Friss dropp? vagy új szerzemény olcsón?!
Amugy gratt hozzá akárhogyis :) -
#74663 összességben nem éri meg?! :) -
DonCol #74662 ok. akkor rá kell költenem pár 10 M-t. kösz. -
#74661 ja várj. ez armor :D 700-800m +5ön -
#74660 750-900m, +0 +5 közti véglet -
DonCol #74659 Szerintetek ilyen állapotban mennyi lehet az ára? (szerverenkénti átlag)
-
Cat 02 #74658 Ilyen van sro-sban ? -
#74657 Te sem olvasol csak töltesz és játszol ? Nem hiába vannak linkek a topicon belül is, bár nagy segítség ha a játék leírást elolvasod legalább. -
zedleey #74656 LoL a spear it nem str-enges wepon
? -
DonCol #74655 attól függ, hogy glaive-vel(STR), vagy spear-rel (INT) nyomod -
zedleey #74654 a heuksal str alapú v . int-et is kell adni? -
#74653 https://www.joymax.com>>>belépsz az accountodba >>>manage account onnantól már boldogulsz... -
DonCol #74652 Hány számjegyű a maximum gold, ami az inventory-ban lehet? -
szeki87 #74651 hello hoyg lehet jelszót változtatni lécci részletesen
-
DonCol #74650
Lehet, ezzel többre mész