Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
Aki most kint van, az Acc hackelõ progis hsz-el érdemelte ki. Én láttam. 😄

>:C

Passz, ne szólj be g+-nak és kész, nem kerülsz oda... V ne szegd meg a topikszabályzatot...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mi ez az új izé a bannerban: NOOB OF THE WEEK
Hogyan érdemelhetõ ki ez a nagybecsû cím?

pfff

JethroHUN
Szasztok, megnyílt az új Phoenix szerver 2000 slotos. Az érdekelne hogy vannak-e már rajta magyarok?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

"All DLLs are stamped with your forum name. Do not give your DLL to anyone else, or we will have to remove your subscription."

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Morphin
ez te vagy cimra?? ha igen mi a faszért nemtudsz felhívni néha?? (másnak nincs ilyen csirke neve)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

hali vennék 033as accot akinek van és eladna az irjon nekem levlet mennyibe szeretne ilyesmi persze realis ár legyen. köszi.
nah el is indultak 😄

változó...

asd

azt tudom h minden kedden az van de én regen jatszottam sro-t es most a napokban kezdem el ujra a game-t de regen 2 óra alatt megvolt, most akkor ez nyilvan kitolodott több idõre :S most akkor az inspiec mennyi idõbe szokott telni?

WuFraZselic
kb 3 éve minden kedden inspection van...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hy nem tudja valaki mikor indulnak el ujra serverek? reggel 6 óta 1ik sem megy :S

én is 1h+cleric voltam idáig(lvl72)

de elegem lett belõle . most váltottam 2h-ra . valami isten ez 😄😄
sokkal jobb. igaz kevesebb a védelme egy fokkal de sokkal nagyobbat üt.
és ha bejön a crit akkor vége mindennek 😄

1h-t én vissza is fejlesztem, nekem nem kell ...

Sojobo

nos igen úgy világít a bowja mint a fehérarany😊

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Rolly
hi all lenne 1 kérdésem a warival kapcsolatban keztem 1 1hsword cleric karit de átváltottam 2 kezesre mert mindenki azthazsnálja mert télleg erõseb is de pvpken meg videókba látom hogy mind2 õt húzzák énis húzzam mind2t vagy maradjak 1nél?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Andr0
el is hiszem 😄 236 omg látom már 90 es felsõ az esett😄

Armin & Ayu fan

Nálunk õõõ már bottal öli Shaitant 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Andr0
85+10 bow az úgy nice meg az a pár sun...^^

csernok: "lv40 cleric on Neptune(inactive)
lv67 glavie on Neptune(wizard és nuker alázó 1/2 npc szettben)"
itt az elsõ kérdésedre a válasz

Armin & Ayu fan

Arba Te is neptune-on nyomod? Neved?
doxadmin
Unikozás közben csak akkor ér valamit a 8as pt ha tele van? Vagy elég ha csak 3-4 ember van benne?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

gameplusz
<#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sok az ehez: http://www.rev6.com/player.asp?id=391128 hasonló állat neptuneon. Nagyon elszaporodtak...

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

nem megoldható, ugyanis (ha rosszul tudom, ide lõjjetek)csak 48 óra vihetõ át, tehát kihagyod a hétfõt és keddet, akkor ezt még szerdán lenyomhatod, de ha a szerdát is kihagyod,és csak csütörtökön érsz rá akkor a hétfõt már buktad.

Az lenne a kérdésem, hogy a premiumot vagy sima ticketet meddig lehet halogatni? mármint úgy értem, hogyhogy pl kihagysz 1 napot akkor másnap ugye megkapod a 3 órát, és azt szépen lebotolja az ember😊
Az én esetem olyasmi, hogy eddig nem nagyon volt idõm premiumozni, ezért nem is vettem, de most a téliszünet egész hosszú lesz, ezért arra gondoltam, hogy dec elején beújítok egy ticket-tel, elindítom, majd pedig majd karácsonykor elindítom és akkor majd használom 0-24ben.Ez lehetséges lenne?
és egy kis fun: http://www.youtube.com/watch?v=K9grqb8M-SQ srác felhívja joymaxékat, hogy a goldbotok ks-elik az õ botját xD
az akkor is felülmúlhatatlan, mikor haver karijával eccer lebotoltam...

ezek állatok tényleg szó szerint a 0-24, tehát még éjjel is felkelnek h leöljék, nálunk is ez van..

ez még semmi. nálunk (pluto) van egy török party, állandóan junikon ülnek. söt, még köcsögök is. a multkor bekéreckedett egyikük a mi pt-nkbe, mert a törököké fullon volt. yarkan bácsi megjött, erre beírja a pt-ablakba, hogy HEREEEE. persze mindenki rohan oda, viszont yarkan sehol. ki lehet találni, hogy akkor melyik pt-á lett az öreg.

http://www.rev6.com/player.asp?id=80597
Valaki meg tudja magyarázni hogy lehet 1 uniquet ennyiszer megölni mit ez mert én majdnem minden nap ezt a nevet látom. Az nem lehet hogy szerencséje volt és pont mellé dobta mert ennyiszer nem lehet szerencséje, noob török ez is.

Meg még egy kérdés hogy van valami technika a fegyverek, ruhák, ékszerek,
pluszozására ezalatt azt értem hogy 1 hely vagy valami idõpont vagy valami.
Andr0
kinai powaaa fõleg a bowos neki szép skillei lesznek^^

Armin & Ayu fan

Leginkább semilyet. Legalábbis újakat nem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

vki megtudná mondani h 10d-n milyen skilleket kapnak az eus karik? köszi
Áh, pedig pont most akartam >.<

gameplusz
A hogyan kérjünk "account feltörõ programot rossz helyen" címû hozzászólás lett törölve.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Andr0
ezaz oaaaaaaan gonosz vaaaaaagy akkó msot kérünt egy print screen-t róla😄

Armin & Ayu fan

Én mindig lekésem az ilyen hsz-eket :'( G+ legközelebb hagyd már meg õket hagy röhögjünk egy jót XDDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

gameplusz
Gratulálok a cím elnyeréséhez!

doxadmin
Egyszerûbb föl hackelni valakit aki összehozta a 90es karit, mint magadnak csinálni egyet. Ennyit errõl 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Bármelyiknél, mivel egy eu-s küldetésrõl van szó. Tudtommal nem lehet támadni az elfogott mobokat.

de meik karakternáél lehet és azokal leht támadni???
doxadmin
próbálkozz tovább, vegyél prémit, keress más játékot.

#72693 eu-s küldetés-nél kell befogni bizonyos mobokat.

csá azt hogy lehet hogy befogsz egy álatot(szörnyet) mostanában egyre töbször látok olyan embereket hoyg menek utánukmeg menek a szörnyek de nem maszakal hanem avaládi szörnyek hogy csiinálják és mien karakterek???
Morphin
forralt bort a népnek!!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

WuFraZselic
mázlista, nálam az asszony és a pihenés sosem fért meg egymás mellett 😄
btw pala ugyis itt a hideg, jövõhéten felmelegedhetnénk vmi pesti kocsmába 😄 már mióta tervezzük... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Próbálkozz tovább, menny friss szerverekre (NEW).

Hello én 10 órakkor ültem le a gép elé és eddig csak beakartam lépni de a szeró mindig full mit tegye?
Lord Nomak
Az asszony enne a háromnak a kombinációja, szóval duplán dolgozom egy héten xD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

JackyBoy
ahelyett, hogy faxozol felkereshettél volna akár egy online angol-magyar szótárat, mert valószínûen nem azt írja neked, hogy nem jó a nick név, hanem azt, hogy nem ellenõrizted le, mert regisztrációnál az ID, nick, email címet ellenõrizni kell úgy, hogy rákattintasz a mezõ mellett lévõ gombra (Check ID vagy nick stb...ha jól tudom) <- ha ezt nem csináltad meg nem enged tovább, és igen, valami nickel kapcsolatos szöveget ír ki

back from the past.

Ryleh
hali...mi a faxért nem tudok regelni??...(a nick névvel van baja..a sarokcsiszolo001 töl kezdve a Fejberugom03 ig már mindent beirtam....tam,tam😊

Maala
Jaja, tudom, pihenés, szórakozás, munka... Csak azt nem értem, az asszony hogy fér bele. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU