Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hogyan érdemelhetõ ki ez a nagybecsû cím?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
asd
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
de elegem lett belõle . most váltottam 2h-ra . valami isten ez 😄😄
sokkal jobb. igaz kevesebb a védelme egy fokkal de sokkal nagyobbat üt.
és ha bejön a crit akkor vége mindennek 😄
1h-t én vissza is fejlesztem, nekem nem kell ...
nos igen úgy világít a bowja mint a fehérarany😊
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
csernok: "lv40 cleric on Neptune(inactive)
lv67 glavie on Neptune(wizard és nuker alázó 1/2 npc szettben)"
itt az elsõ kérdésedre a válasz
Armin & Ayu fan
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Az én esetem olyasmi, hogy eddig nem nagyon volt idõm premiumozni, ezért nem is vettem, de most a téliszünet egész hosszú lesz, ezért arra gondoltam, hogy dec elején beújítok egy ticket-tel, elindítom, majd pedig majd karácsonykor elindítom és akkor majd használom 0-24ben.Ez lehetséges lenne?
és egy kis fun: http://www.youtube.com/watch?v=K9grqb8M-SQ srác felhívja joymaxékat, hogy a goldbotok ks-elik az õ botját xD
Valaki meg tudja magyarázni hogy lehet 1 uniquet ennyiszer megölni mit ez mert én majdnem minden nap ezt a nevet látom. Az nem lehet hogy szerencséje volt és pont mellé dobta mert ennyiszer nem lehet szerencséje, noob török ez is.
Meg még egy kérdés hogy van valami technika a fegyverek, ruhák, ékszerek,
pluszozására ezalatt azt értem hogy 1 hely vagy valami idõpont vagy valami.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
#72693 eu-s küldetés-nél kell befogni bizonyos mobokat.
btw pala ugyis itt a hideg, jövõhéten felmelegedhetnénk vmi pesti kocsmába 😄 már mióta tervezzük... 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
back from the past.