82377
Silkroad Online (iSRO)
-
surr3al #74769 lol. az durva lehetett:D de hogy? -
Cat 02 #74768 Régen volt gold duplázás vagy mi, volt is roll-back :) -
surr3al #74767 omg, milyen global bug, meg milyen gold-dupe-ről van szó?? -
#74766 Végig arról volt szó, miért nem kell fűvel-fával megosztani az ilyeneket, de látom, megértetted a mondandó lényegét. Akartad. -
Rabbit20 #74765 :DD -
#74764 majd -
valkoadam #74763 mikor lesz új avatar item?????? -
zephyrir #74762 Hm, azért nem kellene ennyire belelovalnod magad. Beírtam ide hogyan működik, de kitörölték. Oks. Csupán meg akartam itt osztani, azóta meg már kissé eltértél a tárgytól (kik ismerik, kik nem, forumok, etc). Aki akarja használja, aki nem akarja figyelmen kívül hagyhatja. Elmondtam a véleményem, Te is ezt tetted. A kettő nem egyezik. Részemről ennyi.
@avatar
Jah, bannolhatnak érte... nálunk már bannoltak is pár embert. -
#74761 Azért illik megemlíteni a témához, hogy az SRO TOS-ban elfogadod, hogy az esetleges bugokat nem használod ki.
Ha megteszed, repül(het)sz. (Anno gold-dupe időkben is repült a benne résztvevő kari még ha 1 gold volt rajta akkor is)
Tehát: csak kis, noob karin érdemes vele szarakodni, ahová 50 silkért (nem igyen) tudsz venni egy pakk globalt.
Esetleg 100k/global szinten tudsz vele okoskodni, avagy elmodhatod a világnak mennyire utálod a törököket. -
Rabbit20 #74760 nincsis global bug -
#74759 IM előtt mobok droppolták a Globalt. Mint újabban a pandora boxos mobok teszik. Legjobb tudomásod szerint. Ott a pont.
Igen, nem említetted, de mint láthattad, azt javítottam.
Fórumok... Hmm, régebben nem voltak róla fórumok. Ez is gyanús. Nézzük csak, legutóbbi update 1 hónapja volt... Ha feltételezzük, hogy ennek a végterméke, azaz a bug újkeletű, kíváncsian várom, meddig bírja még.
No de nézd csak! Tegnap nyitottak hivatalos SRO fórumon egy topicot, hogy The Global Bug. 4 hétig bírta update óta, de tegnap óta már a link sem elérhető... Pár eset lehetséges:
-JM szedte le a videót (Nem megoldható)
-Más is úgy gondolja, mint én. (? lol, lehetetlen - szarkazmus.)
-Annyian nézik meg a videót, hogy leszedték, az oldal túlterheltsége miatt. (Megint csak valószínűtlen, hiszen többen tudnak a dologról, mint nem)
Másik lehetőség, hogy már régóta megvan, és sokan használták, sok helyen. Csak mindig egyre több és több ember mondta el másnak, hogy jó pontokat szerezzenek bizonyos köröknél. És most terjedt el idáig.
Ha csak az ong farmolós dolgot veszem alapul, amit anno kSROból hoztak, és 1 hónap után tudta meg az az ostoba WhisperMe, majd miután általa kikerült 0x33-ra, kb 1 hét alatt mindenhol megjelent a Guide... Akkor igazad van. Ha azt veszem figyelembe, hogy többé nincs olyan oldal, ahol ezeket a hasznos dolgokat megosszák egymással a játékosok... (SROtavern, SROforum álszentsége miatt pl) Akkor eddig egyszerűen nem volt érdeke senkinek, hogy benyalja magát a guild fejénél egy jó sunscam reményében.
Ennyit a 'This is how world works, pal' kiselőadásról. -
zephyrir #74758 "Ám megfogadhatnád a saját tanácsodat is:
'Nem tartom helyénvalónak feltételezésekbe bocsátkozni'
Mégpedig ebben az ügyben: 'Többen tudnak a létezéséről, mint ahányan nem hallottak róla.'"
Ez nem feltételezés, hanem tény. Nemzetközi fórumokon több topic nyílt a témában, egyes servereken - pl.: Oasis - globalon is közzéteszik.
"Mint említetted, ez a játék 2005 őszétől megvan. Eddig kibírta ezzel a buggal. Meglátjuk, kibírja-e még 4 évig."
Nem, nem említettem ilyesmit. Annyit mondtam, én kb. 12-14 db GC-t használtam el az elmúlt 3 évben. Legjobb tudomásom szerint a bug újkeletű, nem 4 éves - különösen hogy IM sem volt még akkor.
-
#74757 Elnézést, te 3 évet említettél, nem 4et. :) -
#74756 Ez nem arról szól, hogy ismerlek-e, vagy sem. Arról pedig végképp nem tehetek, ha te nem ismered fel / neked nem tetszik a szarkazmus.
Ám megfogadhatnád a saját tanácsodat is:
'Nem tartom helyénvalónak feltételezésekbe bocsátkozni'
Mégpedig ebben az ügyben: 'Többen tudnak a létezéséről, mint ahányan nem hallottak róla.'
Mint említetted, ez a játék 2005 őszétől megvan. Eddig kibírta ezzel a buggal. Meglátjuk, kibírja-e még 4 évig. -
zephyrir #74755 Tévedsz, nem vagyok nagy silk buyer. Global chat nekem kb. 1 csomag + néhány fogyott az elmúlt 3(!) évben. Nem tartom helyénvalónak feltételezésekbe bocsátkozni, különösen ha nem is ismersz engem.
"minél kevesebben tudnak a dologról, annál később javítják ki a bugot"
Többen tudnak a létezéséről, mint ahányan nem hallottak róla. Abban reménykedni, hogy ez a bug sokáig létezni fog badarság.
Azért írtam le hogyan is működik, hogy akik még nem tudják, néhány free globalhoz jussanak, saját felelősségükre. -
#74754 jajj, volt első fele is a dolognak:
te biztos szeretsz tonnaszámra Silket vásárolni, és global chatre költeni... más nem. minél kevesebben tudnak a dologról, annál később javítják ki a bugot. de persze, ha csak a low lvl ccf-es globalokat akarod olvasni, az sem probléma. :D -
#74753 Húú, még létezik olyan, hogy CCF? :D -
zephyrir #74752 Opsz, sérti a szabályzatot ha ilyesmiről lebbentik le a fátylat? Nem tudtam, elnézést.
Nem én jöttem rá, csak feltűnt hogy pénteken egész délután ugyanaz a 2-3 ember spammol GC-n, de olyan ütemben, hogy alig lehet más chat-t olvasni. Nem CCF-t low levelek voltak, úgyhogy kicsit kérdezősködtem. -
Cat 02 #74751 Úgyis fent lesz rev6-on :) -
#74750 Hát, számomra ez elég konkrét volt :D Pedig eddig nem is tudtam róla. ^^ -
#74749 azért komolyan, kiváncsi vagyok hogy az ilyen bugokat hogy fedezik fel egyesek... igy ülnek a gép előtt azt gondolnak egyet, tegyük ezt, teleport, aztán ez meg az lesz (nagyon sejtelmesen irtam le, nehogy a postom a delete sorsára jusson a konkrét hangoztatása miatt :P) de szóval tényleg... hihetetlen :D -
#74748 Global bug rulz... -
#74747 felejtős, ha meg is vették, látják hogy ilyen állapotban is öntik bele a pénzt 2 két kézzel a játékosok, majd fognak ellene valamit is tenni. Őszintén szólva, már nekem is elment tőle a kedvem, lassan 1-1.5 hete hogy nem mentem fel, inkább költöm más értelmesebb dologra a pénzem. -
#74746 "4. September 2009 - Die frustrierte Administration von 0×33.org (ehemalige Bot-Community) führt einen virtuellen Angriff auf das Rechenzentrum der internationalen Silkroad Online Server aus, woraufhin einige Server für einige Stunden nicht erreichbar sind. Joymax spielt ein Rollback vom 1. September auf die betroffenen Server aus und entschädigt die Server mit einem Entschädigungsevent: XP/SXP +150%, Itemdroprate +75% und Golddroprate +100%."
nyilván az ilyet nem tudják előre megmondani, ez az egész csak egy eléggé optimista jóslás...:) -
#74745 0% :)
valamelyik nagyon vicces kedvű német "kolléga" biztos illuminált állapotban reménykedik egy szebb 2009-es évről a joymaxtól -
#74744 Blizzardéknál jön az új wow patch, készítek az SC2-t meg Diablo 3-at, vajon leszarják az Sro licencét? :D Kb annyire érdekelheti őket mint az amcsi embereket ha indulnék a kövi elnökválasztásukon! :) -
Cat 02 #74743 December 31-én az Activison-Blizzard megvásárolja az SRO licenszét... ez sztem mindent elmond :D -
#74742 Nem gondoltam volna, hogy lesz, aki ilyet kérdez... -
#74741 1 retves szót nemtok németül, csak látom február cap100 etc, ha vki leírná röviden elmondom a véleményem xD de szvsz cap100 februárba hülyeség -
#74740 Ha azt írja, akkor valószínűleg úgy is van... -
Helper14 #74739 hello valaki tudna segiteni?:na szoval beakkarok jelentkezni és nem enged be minden megvan regitztem telepitetem a regimet aktiváltam a 2. stepet megcsinátam open bétam van 1805-ös de azt irja ki amikor beakkoarok jelentkedni:Account Number and password inccorect(pedig 100% hogy jol irtam be a felh. meg a jel.-t)pls HELP.) -
DonCol #74738 Mennyi valóságalapja lehet a #74716-ban lévő linknek? -
WorldTorrent #74737 Ah jol hatra kerultunk:D mar a 3-adik oldaon vagyunk -
WorldTorrent #74736 Am Mars-ra nincs ilyen "ures" kari elado?:D vagy cserebe egy 60as wizard-ra? -
zephyrir #74735 SRO 2?
http://feature.mmosite.com/content/2009-01-16/20090116223925832,1.shtml
Hááát, ha megcsinálják normálisan, akkor jöhet! -
#74734 Warriornak kevés támadó skillje van ? Volt valami update és lemaradtam róla ? Már nem azért.. de minek legyen több skill egy warriornak ? Látványosak, erősek, és hasznosak ezen felül még jó a védelemben is buffok végett. A lassúságát aláírom, de nem lassabb mint egy blader vagy glavies. Bowerhez meg hasonlítani hülyeség amikor bower hosszútávú warrior meg közelharcos. -
donatus13 #74733 A kevés skillnek a könnyű kezelhetőség az előnye:) -
WorldTorrent #74732 Itt aLoader , en bowost framolok mert ugy halottam 100-ba az lessz eros nagyon es birom is a karit.. meg warrior-t is szeretem csak lassu es keves tamado skillje van:S -
szeki87 #74731 én nem értek hozzá azér kérdeztem elöbb hoyg bannolnak e mer álitolag haverom felrakja nekem de nem nagyon siet vele és gondota inkébb leszedem netröl de nem találtam lécci küldjetek egy linket honan lehet ne letölteni
-
donatus13 #74730 Ha csak dc ellen használod nem valószínű de az ilyen káromkodás szűrőt meg ilyesmit nem szabad használni csak a no dc részét mert azt nehezen lehet kiszűrni de ha pl bemész valahova irkálni pl hogy FUCK stb az elég feltűnő... nálunk is csak az ilyeneket baszták ki.