Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frzoz
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
JO AZ SROM 😄

HAPPY HAPPY HAPPY !

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

doxadmin
Nem csak veled nyugi, 90 szint alatt volt 1 sos droppom, semmi több. Tegnap sátánnál délután 85+5ös xbowal a gyerek nem tudta beölni, este más sun 76+7es xbowal jött. Gondolom összestallolta rá a pénzt hosszú idõ alatt. Én meg egy bszott +7es bowot nem tudok csinálni / találni normális áron.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Nem vagy egyedül, behalt az egész!! Hivatalos oldal sem elérhetõ.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

frzoz
Valaki n emtudja mivan a silkroadommal ??? folyamatosan C9-et kapok ha be akarok lépni.... ez mi a geci ????

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

Lord Nomak
Végén töröknek néznek téged ennyi sunnal =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Off:
Blablabla spam, bla. <#unalmas>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Na ugye hogy nem sebzésduplázás a crit? Látod, nem kell hülyeségeket állítani és akkor nem kell görcsösen korrigálni.

"nem'tom, észrevetted-e eddigi SROs pályafutásod alatt, de az Eus karik ereje a skilljeikben leledzik nagyrészt, aztán a fegyver attack, majd a reinforce részén."

Logikád alapján próbáltam rávilágítani hasonló példával hogy ez miért nem ok arra hogy eus sox fegyver critje alap legyen, de úgy látszik a kettõs mércét remekül alkalmazod. Megjegyzem ez egy kocsmában, vagy személyeskedõ vitában remek eszköz, de ha valamirõl szól is az adott vita akkor oda 0 és csak téged minõsít.

így is erõsebb már az eu - irónia akart lenni, egyáltalán nem erõsebb, vmit vmiért -_-

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

THeArrow
<#love11> xD

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

JackyBoy
te az én szememben mindig is az leszel ha ez megnyugtat <3<#nevetes1>

back from the past.

THeArrow
neszopassmá,... mondtam pitõrnek hogy énakarok lenni a noob of the week -.-""" , amúgy kajak esélytelen hogy forcra váltsak 😄

Maala
lassan válthatod a Coldot Force-ra, mert az olyan vicces.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

THeArrow

new izém 😄

utorrent és megfelelõ portok nyitása, port redirect a routeren/tûzfalon.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Hát, nem jobb mintõ 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
'(ami nem feltétlenül = sebzésduplázás, lévén a berzerk is az)'

Kínainál nem sebzésduplázás a crit, mivel a mag sebzést (imbue) nem duplázza. STRes Eusnál meg szimpla duplázás. Itt is egy érv a nem-növelt Eu SoX crit mellett. Az Eus fegyverek 3/5ének alapból nagyobb a Critje (rogue fegyók, 2h sword passzív). Bele lett építve az alap fegyverekbe a SoXok critnövelése, ezért miért nem nyavalyog senki? (Justice for fehér&kék fegyók made in China!)

'logikád alapján' (mivel 1 SoX fegyó sem növelt critjû) minden Eu-fegyó majdnem SoX? és a SoXok csak alapból 5-10-15el nagyobb szintû fegyók?! a picsába, húúdeszar, dobjuk is ki az egészet! le a pórnéppel!

megbocsáss, de a logikámat kérlek kíméld meg attól az ökörségtõl, hogy beleviszed a skilleket, valamint azok effektjeit. Glavienak is van Knockbackje, Dullja, akkor az már egybõl pajzs lesz? mi jön még, Dalai Láma event?

'Így is erõsebb az EU' Kimondtad a varázsigét. Csak azt nem értem, miért sírsz a crit miatt, és miért nem sírsz a status effectek miatt. Megkülönbözteted õket? Tán másik harcrendszer részei? Ne egységenként tekints a rendszerre, ha kritizálod, hanem az egész rendszert nézd. Köszi.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

doxadmin
már nem látszik, de 76+7 sun xbowja van -.-

Atisz
Persze hogy nagyobb a sebzése mivel nem tudom feltûnt-e hogy az eus kariknál nincs imbue -> mag dmg -_-
Világos hogy nagyobb a fegyverek alapsebzése, lévén úgy aztán már tényleg tiszta szopás lenne az eu.

Az hogy a crit növelés elmarad eu-nál számomra elfogadhatatlan hiszen sokan azért használnak még 80+-on is 64-es sosun glaive-et, mert ugye ott ficcen a crit (ami nem feltétlenül = sebzésduplázás, lévén a berzerk is az). Namost én elvárnám hogy az eus fegyó is megkapja az adott kategóriájú +critet, mert ez így nem sox, hanem mondjuk a-sox (almost-sox).

Logikád alapján haladva méginkább felerõsödik bennem hogy ez bug, mivel akkor a sildeknél sem kéne lenni sox-hoz illõ +blokknak, mivel így is erõsebb már az eu, meg ott van neki a sildes knockback, dull, etc. -_-

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

doxadmin
Így könnyû. .

Ezt kselje be valaki ha tudja. 110k-s crittel indított sátánnál, utána volt egy 140ese ha jól láttam, én meg örülök ha 50k nál nagyobbat beleverek sátánba. ez aztán a fair . . .

Dehogy, kínai nuker ftw 😄 Fõleg wiz ellen lionnal 😛

Maala
nem'tom, észrevetted-e eddigi SROs pályafutásod alatt, de az Eus karik ereje a skilljeikben leledzik nagyrészt, aztán a fegyver attack, majd a reinforce részén.

de várj, nagy tudású barátom, itt egy link: Nivlam

Szépen rámész a Weapon részre, és berakod bármely Eus STRes fegyót, mellé pedig a szintbeli párját kínai Glavie-ból.

Hoppá! Az Eus fegyónak nagyobb az alapsebzése, még 0%on is!!! Fúúúj, szar fos bugos játék!

És a SoXnak is! Alapból nagyobb az Eus SoXok sebzésre, és +5re pl még többel nõ ez az érték Eu terén mint Kínai terén! BUGOS JÁTÉK. Justice for China!

Ne diszkriminálják már itten nekünk szegíny Kínát!

Mivel a SoX fegyók exponenciálisan elõre mutatnak a 'távolabbi' szintekbe, az Eus fegyóknak is egyponenciálisan növekszik az erejük. Ha egy Glavie SoSun verziója az alapnak a x^2 (x a négyzeten), az Eus fegyó ereje alapból 1,5x. Ennek a SoSun változata pedig (1,5x)^2, azaz 2,25*x^2 (2,25ször x a négyzeten). Ez egy elég leegyszerûsített példa, de remélem megérted, miért nincs szükség az Eus fegyóknál a gyakrabb sebzésduplázásokra (te olvasatodban: Crit)

gameplusz

😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

WuFraZselic
off:
ez most komoly?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hát nézd, kétlem hogy elk*rná joymax k és isro-ban is ezt a dolgot
amugy meg hát dagger és xbow esetében az a crit 20+ kb azt jelenti hogy 5-6 másodpercenként crit, mivel annyi támadást viszel be... és hogy lemondott pot töltésrõl? hu, cserébe 2x akkor az attackja kb. + még vannak modifierek, DD, CE, warcry stb. amugy sun-t ha veszel pl daggerbõl, most õszintén, 25ös crit sem nagyon számit. talán egy full sun setes blader kibir egy sun+7 daggertõl egy 3as kombót, de ha critezik azt se fogja. Avi rogueával crit 19 vagy 21 volt asszem a dagger, és igy is kb minden 3. ütés crit volt. és visszatérve, ha kiad X bil / száz $ dellát sunra, azt azért hogy 1ütésbõl öljön, nem a jobb critet nézi

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atisz
Ez rendben is lenne, de így az eus sox fegyók (már a fizikai sebzéssel bíróak) elvesztik hatékonyságuk nagy részét.
Az pedig hogy a tõr max critje 25 és a sosun-é így 31 lenne... hát hmm, a 25 is elég magas aki meg vesz magának 1 sosun-t szerintem megérdemli a 31-est. Elvégre ugye lemondott a 0.5 mp-es poti töltésrõl és csak 15 mp-enként tudja magát tölteni. Tehát valamit valamiért...

No mind1, ilyen hülyeségen nem fogok összeveszni, azt hittem ezt mindenkinek triviális akkor lehet hogy csak nekem az...

WuFraZselic
egyáltalán nem bugosak az eu fegyók critjei. a shield azért kapja meg a "bónuszt" (-> rofl) mert a br-je egyezik pl a kinaiéval is, 20 a max, nincs különbség köztü. de egy eu és egy kinai fegyó közt eléggé nagy. xbow, crit 20al pl. rádobsz 25 lövést a faszikára fél perc alatt, elég sanszos hogy alapból durván sok crited lesz. egy dagger 25ös crittel, amivel durva kombókat, gyors támadásokat (->több bevitt ütés -> TÖBB CRIT) csinálsz ALAPBÓL sokat critezik, és ezért kicsit a balance mégjobban megborulna ha crit 30-35ös fegyókkal rohangálnának a népek. a kinai sun bow max critje (amivel a legtöbb támadást ->legtöbb critet ergo) belehet vinni is jóval az eu fegyóké alatt van többek közt... ezen gondolkodj már el

Leht, hogy naon régen már kérdezte vki, de én még viszonylag új vok itt, szal mit jelent a WuFra "elõtag"? 😄

Atisz
Uh, néha a reflex kötekedés elõtt picit olvass már vissza... arról volt szó hogy a sox bónusz az eus fegyvereknél nem érvényes -> bugos.

Tehát ha 1 kínai íj critje 100%-osan 12, akkor pl. a sos 14. Namost az eus fegyóknál tökmindegy hogy sos, som, vagy sosun, nem jár a bónusz +2 crit fokozatonként. Ellenben a sildnél igen, tehát 1 sos sild 100%-os blokkja nem 20, hanem 22.
Tehát kimondhatjuk hogy eus sox fegyók bugosak, mert nem jár nekik a crit bónusz.

Andr0
OFF:
Bódog hálaadást Srácok!!

Armin & Ayu fan

WuFraZselic
fos

max cold+force akkor hogy valami védelmed legyen. s/s-el elmegy a force a shield sokat ér, de bowosként meghalsz mint a bot imo. vagy force+cold akkor esetleg

Ám ha már itt vannak az okosak.

Egy full int bow+light+force kari az milyen lehet ? Esetleg valakinek van-e ?

Maala
Nem, az elsõ szerkesztés az #72794

'Tehát, full int vagyok.. hogy osztjam a stat pontot és meddig, hogy hibrid int legyek?(2str, 1int)'

Mondatának a végére volt a 2str, 1int szerkesztése. 😄

WuFraZselic
mi az hogy "te is"? 😄 én alapból nemtok editelni, szal max Õ és pont 😄

Hm, úgy tûnik h valami gátolja szinapszist azt agyadban. Ez általában az alkohol 😄

THeArrow
ez az uccsó mondat ütött xDDDD

Maala
ehh, te is átszerkesztetted! beleraktad a 2:1et a hybrid int elé...

WuFraZselic
mármint ha 2str 1int az hibrid str, nem hibrid int. amugy hibrid mint mondtam már 1 str / int pont után is lehet a karakter. van 1:8, 1:7, 1:3, tisztázza mit akar

WuFraZselic
2str 1int az mióta hibrid int? vagy ha azt akarta irni hogy innentõl 2str-re és 1int-re rak akkor hibrid lesz, de még mindig nem mondta el mit is akar.

Maala
csak nálad. a hybrid int lehet 8:1 int:str, 7:1 int:str, 3:1, akármennyi/akármennyi, de õ a zárójelben konkretizálta, hogy 2str:1int mértékben kíván hybrid int lenni.

Most kövezzetek meg de a 2:1 hibrid int az csak nálam "2int1str" ? o.O

Maala
Pwnd by VIP editjog x)

ha lvl 47ig csak intre raktál, akkor még 92 szinten át, majd még 20 szinten át kell kell STRre pakolnod, hogy STR 2 INT 1 legyél.

Azaz 157. szintre eléred az álmod. Kár, hogy 150 szintre van a játék tervezve.

"(2str, 1int)" ? 😄

Ám

43*3=129 pont, ennyit kell még elosztanod.
Illletve
66+43=109 str.
204+43=247 int.

Tehát 90-re ezek lesznek, most a 129 pontot próbál úgy elosztani h 2:1 legyél, márha tényleg az akarsz lenni 😊

Super Saiyan
szvsz 2:1

>:C

WuFraZselic
adj 1 stat pontot str-re, és máris hibrid leszel btw...

ez aztán nagy kiindulópont, "hogy hibrid legyek". és mégis milyen hibrid? mint emlitettem, ami nem pure int az már hibrid akár 1 str pont miatt is. szóval akkor konkretizáld már hogy mit is akarsz

dragon11
Valaki segíten már nekem, plz.

Lvl 47 vagyok, minden stat elosztva. Most ruha nélkül van:
66STR-em
204INT-em

Tehát, full int vagyok.. hogy osztjam a stat pontot és meddig, hogy hibrid int legyek?(2str, 1int)

Nagyon megköszönném Nektek fiúk!😊

doxadmin
aha, csak azért mert mikor behozták a 90et akkor szivatták a botokat egy küldivel, amiben el kell kapni egy mobot és ha azt megüti pk-s lesz. Annó több helyen írták, hogy droppoltak fegyót, ruhát, pénzt, stb. Csak ebbõl gonoltam hogy ami a karin van az is kieshet, vagy csak ami az invertoryban van.

Silkes item nem valószínû xP

kézbõl fegyó nem meg pénz sem asszem... többi bármi

asd

doxadmin
Pk nál bármi kieshet a kariról. Ruha pénz, fegyó, stb. Ugye?

Maala
biztos az is bug, hogy a bow max critje 12, a spearé meg 17.