82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #74809
    Nem lenne gyenge, ha erre a 3 szóra visszakapná, a levelet meg el se olvasnák :D
  • WuFraZselic
    lófaxt, joymax baszki minden fillérért befenyithető. mondom ird meg hogy unban or chargeback. sokat már nem veszithetsz
  • Lord Nomak
    Nem, csak kisírták a lelküket egy olyan account visszaszerzésért ami egy szar játékhoz kapcsolódik..
    Blizzard is tilt úgy le accountokat, hogy elárasztják őket fasz levelekkel és megunják és inkább tiltanak.
    Na és akkor most ? Hüdegecipro.
  • Cat 02 #74806
    Mások mégis unbanolna lettek, nabumm. Ők telefonáltak ? -.-'
  • Lord Nomak
    És kb minden botter ír nekik egy ilyet, van még pár ezer fizetős játékosuk, szerinted érdekli őket a lelkivilágod ?
    Ha igen akkor bilibe lóg a kezed.
  • fleaa
    jah, tök gáz:) bemásolom amit írtam legyen mit aszalni, az uncsi játék közben(remélem azért beveszik)
    nem akartam olyat írni, hogy: heyy türküm joymax, give back my char, i have silk.no give bek charge back silk and u fuk moder.
    szal ez a nyáladzás lett:)
    Dear Joymax,

I'm writing to you because on the last botpunisment my character Csonkad Has been banned from the Pacific server. I dont't know what i have done wrong but i was very sad when i couldn't log in. I had many friends and i was in a good group and many of them counted on me. They intrusted me with their stuff. When you banned me many of my friends' stuff got lost. With the help of my friends i got 64+5 Seal of Sun Bow and a 64+5 Seal of Moon spear, and i had a full blue seal of star+4 and normal full blue +4 sett, what i made. I made a gold on my own (i have never bought gold). This game is very important for me as you can see. I have taken the time to write an e-mail. I couldn't buy premium because of my job.
    I wrote to you because i heard other people have got back their character after they have banned.
    so, my Question is: Could i get back my character, please?
    Either way write back to me even if the answer is no.

Best wishes!
    Daniel from Hungary
  • Cat 02 #74803
    Hm, csak loader ? Az lolz...
  • fleaa
    loadert használtam, huhh de nagy bűn. mire eljutok a log in-ig az nekem nem egy másodperc úgy kb 2 óra alatt sem tudok beloggolni. Azon csodálkozom, hogy ki*asznak öszvissz 1500botot, holott ennél jóval többen botolnak. És ott van szerverenként 1-2k goldbot, és azok meg vígan élnek. Én meg probálom vmennyire élvezni is a játékot aztán ennyi...na ezen vagyok kiakadva teljesen! Meg az, hogy nem következetesek. sztem a loader nélküliek 1-2 %ot tesznek a többiek mind sárosak, és ugyanúgy nincs semmi bünti. Tudom hagyjam abba ezt a szar játékot ez lesz a válasz. De most mit mondjak azoknak akik megbíztak bennem és kb 3-400m maradt "bennem". ez zavar a legjobban.
    gondoljatok amit akartok, de sztem ez nem fair. nem azt akarom, hogy akkor a másikat is bannolják, hanem hogy engem sem:)
    egyenlőre egy nyálas levelet küldtem nekik, hátha bejön, bár sztem el sem olvassák.
    De sztem a 200silk chargbe back-je nem fogja őket meghatni, kihagynak egy uzsonánnyi pénzt kb ennyi.
  • WuFraZselic
    hypocrites FTW!

irj nekik levelet, hogy nem használtál semmi ilyet, "de ha már valami tévedés miatt bannoltak chargebackelem az összes USD-t amit silkre költöttem" (-> amit valóban meglehet tenni)... lefogadom 1 napon belül unblock az acc. ha meg nem... akkor chargebeckeled a zsetonod és ennyi...
  • Zaylka
    Ember! "Nem voltam legit nem azt mondom..." Na ez után a mondat után most komolyan kérdezed mit tudsz csinálni? Komolyan, kirabolsz egy bankot, 2 évig nem kapnak el aztán mégis lecsuknak és majd megkérdezed a bírót, hogy ha már 2 évig nem tartóztattak le miért kell most...Wáh olyan jót röhögtem a hsz-en! :))

Szal, nem, nem lehet mást tenni, igen megszívtad, kellett neked csúnya progikat használni, majd legközelebb átgondolod! Kb ennyi, jól tudom legiten nehéz játszani, de ha már csalsz akkor ne csodálkozz rajta ha valamikor elővesznek érte! :)
  • Rabbit20
    írj valamit h sose használtál illegális programokat meg vettél silket és h unbannolják legyenek szívesek ^^
  • fleaa
    Hi all!
    a most keddi bot punishmenten, vmi hihetetlen modón beszorultam a 98 goldbot közé egy 66os sun bower-rel...200silk volt az accon, jelenleg 4 silk. Nem voltam legit nem azt mondom, de kb megúsztam 100 büntetést akkor miért tettek most ki?????hihhhetetlen. 800m volt a karakterben, amit nagy nehezen stalloztam ki, szal nem akarom elveszíteni. Tudtok vmit segíteni? már halottam róla, hogy volt aki visszakapta bann után a kariját.
    Egyenlőre ott tartok, hogy a bug report "bann for illagal program" részébe írtam egy nyálas levelet. Ennél többet lehet tenni?
  • Zeulogus
    köszi a tanácsot
  • gameplusz
    Low-levelként trader legyél 40-ig... Aztán utána 80-ig nem érdemes semmit se csinálni.
  • Zeulogus
    Sziasztok
    Mi a véleményetek a job-okról? Úgy értem, hogy most lettem lvl 20, és nem tudok dönteni, hogy csak simán csináljak küldetéseket, és fejlődjek még, vagy megéri felvenni valamilyen munkát? És ha megéri, akkor mit javasoltok egy warlock-cleric karinak?
  • Atisz #74794
    Nem vagy (feltétlenül) noob, de ha belegondolsz hogy annyiból nyomhatsz 2-3 más 1. osztályú mmorpg-t, akkor lehet hogy mégis ;)
  • Cat 02 #74793
    Az kávét is főz vagy mi a fene ?
  • Maala
    10k plyz routerre. ^^
  • WuFraZselic
    ugggyanmár palaaa :D:D:D összedobunk avival meg mondjuk tomasszal egy routerre neked :D
  • Maala
    Ez a hsz miért nem látszódik? :D Valaki törölte? :)

No money for router, még mindig. :(
  • WuFraZselic
    100 capre nem lesz 1:8 :F 1:9 talán :) amugy... a fire verzsön tuti kilövé... cold bow light ftw
  • draxler12345
    Tudom hogy mindenki ellenzi a Hybrid Int-et ezért kérdezem meg a nagyközönséget mit gondolnak melyik a nyerőbb?(100as cap)
    1. 1:8 Hybrid Int Spear | 100 Heuksal | 100 Cold | 100 Light with garment.
    2. 1:5 Hybrid int Spear | 100 Heuksal | 100 Fire | 60 Cold | 40 Light with garment.
  • donatus13
    Hát a nagy botbann , az a szerverenkénti 40 ember nem egy nagy kaland és nem is ér semmit megint minden úgyan úgy van mint 1 éve 1 óra belépési idő kúrva nagy lagg etc, a magyar közösség am egész jó ,de jobb tudni, vagy fizetsz vagy szenvedsz.
  • Munszu
    Sziasztok,nézegettük ismt bnömel SRO-t...
    Na és láttam magyar silkroad lapon,nem tom melyiken, hogy szorják a botozó embereket elég szépen lefele,meg kiteszik azokat hivatalos lapra akiket kiszortak.
    Ez télleg így van?
    És hogy mennyire botoznak az emberek, illetve mennyire jó a magyar közösség?:)
    előre is köszi a válaszokat:).
    Router ---> unfixed ?
    Avi ignore on?
  • Maala
    Hát biztos beleillik a Fuck-Fack elírás problémakörébe. :D
  • WuFraZselic
    ez egy common typo :D
  • Maala
    Spartan Outfit -> fixed

Titin -> unfixed

Epic fail 'Image will be upDATED soon' (wtf iz uploaded?) -> unfixed

Ám ami utána van post, hogy lesz Titan, ott már nincs elírva... Kíváncsi vagyok egy koreai billentyűzetre, az A betű ott mennyire van messze az I betűtől. :D:D:D
  • Maala
    az új szerver nem Titan lenne véletlenül?
  • Cat 02 #74780
    Hello. This is Silkroad Online.

We have started E-mail service from Dec 23.

As we have informed our users before, in order to provide wide E-mail service,

E-mail Service will be provided to users who have character level 20 or higher from today.

When E-mail service stabilized and established, we are planning to provide this service to all users of Silkroad Online.

We will try our best to improve this E-mail service.

Thank you.

szóismétlés ftw :D
  • Rabbit20
    azér ilyeneken látszik mennyire foglalkoznak sro-val :D
  • Cat 02 #74778
    Joymaxnak sikerült duplafailt elérnie

"We now introduce to our users our 10th avatar item, the "Spartan Outfit".

[Black Angel Wing Dress -Screenshot]

[Black Angel Wing Dress - Male]
    The image will be updated soon

[Black Angel Wing Dress- Female]
    The image will be updated soon"

"[Patch]
    - Massive bot punishment has been done.
    - New premium avatar item, 'Black Angel Wing Dress' has been added.
    - New Server 'Titin' has been added. "

gz
  • Cat 02 #74777
    Akkor azért volt csak 1 neked :D
  • Rabbit20
    January 20th, 2009
    Global Chat exploit has finally ended. [Doesn't work anymore!] For those not aware of that exploit:
    For the last month+, there was a global chat exploit where a few users where making millions of gold with.
    #1- Use global but leave at least 1 in the stack
    #2- Put the rest of the global in storage
    #3- Teleport or restart the game
    That it, all the used global was restored so you get free unlimitted global.

This exploit was reported on rev6.com forum and was keep on the forum to the forum member. It actually became public on many other forum as well within a matter of hours and people where even using global to warn other player how to do it. [Spam fest].

Joymax has silently updated their server to fix the global chat exploit issue last night.

Ennyit a bugról :D
    ON: g+ géj xD
    OFF: Vettél már rútert ohmo Maala?
  • Maala
    Ejnye, ezt a fene nagy szabadságot. Tisztában vagy a jogaiddal, azt látom, csak a kötelességeid felejted el. :-P (Pl topicszabályzat elolvasása)
    "Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütköző anyagot linkelni, vagy megosztani! Ezekért büntetőpont járhat!"
    ^^ onnan fentről a Topicszabályzatból idéztem.
  • Cat 02 #74772
    20 perc után beenged, nyomok egy enter game-t és kidob hibaüzivel, sro ftw :D
  • random001
    Csak a jóindulatod a visszájára fordulhat valaki banolnak miatta./ mármint, hogy mit osztok meg másokkal / Akkor meg már nem is fogja áldani amikor az infó birtokába jutott :D

Egyébként aki régóta játszik az hidd el utánanéz az összes bugnak... És ha teheti kihasználja, és ami a lényeg nem verit nagy dobra. És okosan használja. Nem terjeszti hiszen szeretné hogy az aranytojást tojó tyúkocskája minnél tovább tojja az aranytojást neki :D A célja nem az, hogy elvágassa a nyakát és megszűnjön létezni :D
  • zephyrir
    Nézd, erről csak annyit, hogy az rám tartozik - mindaddig amíg másokat nem sért, korlátoz - hogy mit osztok meg másokkal és mit tartok meg magamnak.