Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi a hibákért, korán van még

Lenye egy érdekes kérdésem.
Történt tegnap, hogy feltörtek. Kaptam egy DC-t (ami mellesleg naon ritka nálam) és utána 10 legalább percig nem tudtam belépni. Mire sikerült, eltûnt minden cuccom, kivéve párat. Elvitték a 85+5, full 100%-os mag attackal!!!! a Staffom is a storeból. Meghagyták viszont a FB 85+5 chest-et, és 2db 80+5 FB gyûrût, ja és az összes goldot. Ha már visz, akkor miértnem mindent? Ja, és a 83as saját és haverom 52es wolfja minek kellett neki? 😊)
Még jó, hogy a guildemben olyan emberekkel hozott össze sors, akik odaadták a "kinõtt" ruháikat és néhány milliót, talpra tudja állni.

eddig 1 +7et csináltam,+6-ot már többször is, ám anynira drága az elixir h manapság nem is +olok, ilyen 400-600k wep elixir embertelen acc elixir 250-300k, ennyire eldurvult a helyzet.. prot is 300k shield 200k..

hát nekem is... de volt már h lucky nélkül felment +6 (nemis egyszer)...
ezért kell immo 😊 aztán meg szerencse

asd

Super Saiyan
ksroba se lehet

>:C

Wolfra asszem legend IV után lehet felülni. Az iSRO a Legend IIInál jár.(asszem így 11 fele xD)

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

JackyBoy
én akárhogy számolom 5 város jön ki mindig<#pardon1>
Jangan, Donwhang, Hotan, Samarkand, Constantinople...

back from the past.

doxadmin
csak 3 város van. De nincs benne ilyen. Amúgy az alap városokban is szoktak menni 90esek fõleg csütörtökönként fw re elözönlik jg-t

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

nem de honan tudjam én még csak az alapvárosokban voltam
gondolom anagyobb városokban láthatnék de akkor mindegy kösz
doxadmin
ilyen nincs ( láttál már valakit is wolf háton? )

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
90es full int ff wizard +7es staffal full blue ruhákkal 8as pt ben, be tud kselni egy 90es ff full str es roguet akinek 76+7es sun xbowja van?? gondolom nagyobb esélye van mint egy kínai karinak.

azt halootam hogy a kutyíákra (wolfokra) fellehet ülni egy idö után valamenyi szint után nem tudjátok menyi az vagy ez nincs is
szép is lenne +5 után lucky-val simán menne a +6,7 nekem többször sült luckyval 5 után..
Csomó fegvert árulnak most ami nincsen se astral, se immo...

chemotox000000

sry

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

chemotox000000

help pls ezt irja ki ha elakarominditani a sro-t .. Laptopon

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

doxadmin
én is ilyenre vadászom mostanában, bár ritka pont bowban.

hja az van h veszel egy immo-s fegyót azt spammolod rá elixíreket 😄 +6+7-et lucky kõvel azt pá ^^

asd

doxadmin
nem tudom mi a garantált siker, de mostanság minden 2. embernek +7 vagy +9 van a kezében. Valami biztos van.

ha 130 elixir garantált sikert eredményezne napi 10-et csinálnék..

az az 1,5 milcsi az 1,5 milliárd, csak máshogy írtam..

ja lo. 130? én meg 10 db-ból szeretnék...

doxadmin
Engem is érdekelne, ma gyerek +7es glavit csinált és nem vett rá követ, vagyis az õ azt mondta nem vett rá követ (130 elixirbõl összejött a +7, átment fortresshez és ott)

guild társad is gyártja de hogyan? van vmi program ami kiszámítja h sikerül e vagy sem?
engem ez ugy érdekel.
a buzi török fajtájuk simán felnyomja +7re a szerónkon . én meg örülök ha sikerül a +3

1.5 billt írt 😊
de am jah nálunk is 2billnél kezdõdnek.

asd

mi az anyám van? komolyan nálunk sunok sima 2,5 bolnél kezdõdik, amit felvariáltak +7re meg full blus 4-5 bil, itt meg 1,5 milcsibe kerül, meg más szervereken is-.- nálunk sima accesory vagy ruhanemü 1 bil minimum..

Atisz
Igen, nálunk is a hárfa/warlock rod/1-h/axe a futottak még kategória (erõs túlzással, magyarul milliárd körül meg lehet õket venni, mert csak szûk rétegek használják). 1 cleric rodra emlékszem hogy sok pénzért kelt el, gondolom az offering és a megnövelt heal miatt azért sokkal több értelme van mint az alábbiaknak.

A sláger fegyverek (2-h, crossbow, dagger) is megvehetõek goldért, de ezek már szigorúan milliárdos nagyságrendekben mérhetõek.

A wiz staff ugye más dolog (mégiscsak a legnagyobb sebzésû class fegyvere) csak pénzért lehet. A kínai cuccok dettó.

Na kb. ezért mertem leírni hogy kár a eu sox elmaradt critjeiért, mert így "leverõdnek" az árak. Persze erre csak a mi szerverünk adatai alapján következtettem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

THeArrow
nálunk sztem sun fegyót kivéve hárfa, crod, wrod, 1h, shield, axe 4b alatt nemadnának

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

gameplusz
Annyiért én is megvettem volna 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Atisz

Állítólag 1.5 milliárdért vette. Ha kínai lenne nem tudta volna in-game goldért...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

És mákja is van mert ha beírja h /sun süt a nap xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atisz
Gondoltam 😊

Lord Nomak
Mert teljesen legális és tiszta klienst használ. =)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

doxadmin
biztos, nálunk lévõ tagot biztos nem bannolják, kuwaiti törzsvásárló 😊

Atisz
Szép cumó annyi szent... miért van pirossal kiírva a unique spawn? 😄

Kérlek szépen ezt ahcknek hívják, guildtársam is gyártja a fegyókat😛 csak abbahgyta meert a fõkariján kívül 5 karija kapott bant xD

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Néha van olyan h egyszrûen megáll az egész gép, se alt tab, se semmi nem mûködik. Erre van vmi ellenszer ? Ill általában roc-ban van 😄

Ide is írom
Eladó Venicén egy 74-es majdnem 75-ös😄 full str rouge/clerik kari xbow, dagger clerik minden fullos maxon, és van még 560ksp tehát 90-re összes skilre elegendõ sp, van angel wing+helowín cuccos, és van egy tündér csicskája meg egy pingwíne, mindent lehet váltani.. 20k huf lenne

doxadmin
Valami nyitja biztos van. Nálunk 85+13as glavit árultak globalban 1600$-ért. Még nem láttam, de szerintem nem hülyeségbõl írta be. .

Szerveren van egy gyerek csinálja sorba +7 last setteket régi 8d sunokat +9re vitte +9 fegvyereket gyártja, most csinált 87+10 earringet, mind láttam stalba,ne mondja nekem valaki szerencse ilyen nincs, valamit tud gyerek simán +8ra rányomja 9et. kb tegnap láttam 5 + 9 itemet stallba másik stallja meg csak +7el volt tele...

Megagyenge dagger😄

Lenne egy olyan kérdésem hogy ONE-HANDED SWORD-os
Warrior kap 100lv-n terület sebzõ skillt a pajzson kívül vagy csak egy mobot fog ütni mindig.
Úgy 1 hónapja 😊

THeArrow
cat beindult he 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

gameplusz
OMG, 60-as vagy :o

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mercury check, fasza...

doxadmin
Nem tudom mit csinálnak joymaxék de megint gáz locéd9. Ok megyek inkább codozni. . .

gameplusz
Az irigység népbetegség, ámbár következõ körben a személyeskedésed ajándékpontokkal lesz jutalmazva. Valamint kéretik kultúráltan fórumozni, mert ez nem ovi.

doxadmin
nekem elsõ sos lv 25 fele volt 😊 azóta semmi. . .

Van a slow antiokés küldi, mitõl függ hogy egy bot betámadja e a mobot és pk-s lesz, vagy nem? Vagy ez is random mint az alchemy? ( gyerek ma már a 2. +7es staffját globalozza -.- _I_)

Atisz
Áh, ideges lett és vett 1-et $1000-ért... nálunk is így megy. Ráadásul már több mint 10 sosun crossbow van a szerveren, szóval semmi gond.

Nálunk is van 1 török, aki mellett gyakott az egyik guildtársam és ott dobta ki neki a sosun kardot. Nemsokra rá, a gyerek eus karijának meg esett 1 sosun crossbow... ja és természetesen a kínai karija nuker, az eusa pedig crossbow, hogy még meseszerû is legyen 😛

Nekem d5 óta nem volt sos droppom, szóval nyertem 😊

doxadmin
Most be tudtam lépni.