82377
Silkroad Online (iSRO)
  • MilkesFlakon

http://www.rev6.com/player.asp?id=1768590

mai napi csemege :)
  • Cat 02 #74858
    [URL=http://index.hu/politika/kulfold/kor090124/]End of Silkroad ? ^^ [/URL] Bár ugye már régen ki lett derítve, h egy dzsungel közepén van az sro főhadiszállás, szal lehet kibírja :D
  • Andr0
    énis 100 ról tudok^^nembaj még 1 óra és megtudjuk....
  • WorldTorrent
    Elcserelnem a 60as wizardomat Mars szerveren van 58+os kari-ra cserelnem barmeik szerverre , a tobbit majd megbeszeljuk ha valakit erdekel:)
    Itt a kari: Rev6
  • Cat 02 #74845
    Kóreaiak ott vannak, csak a külföldiek fogytak el.
    Azért az gázos lehet ha pl ds-t választják, ő meg alt+tabozik a google translate-ra h mit is kéne mondani :D
  • THeArrow
    most ugye csak hülyéskedsz?...
    Gondolom már a kutyát nem érdekli ksro, kell vhogy fenntartani az érdeklődést...
  • Darkspell
    Van most egy ilyen szaros event nálunk:
    Napi 4x kiválasztanak 5 embert random a szerveren, és a GM ad nekik egy sunt :)
  • surr3al
    nekem ez valahogy reálisabbnak tűnik: http://i223.photobucket.com/albums/dd28/sro101/entireworldmapxf1.jpg
  • Cat 02 #74840
    Lesz ilyen Xena-s fegyver, meg dzsinek, más még nem nagyon derült ki.
  • donatus13
    Remélem a harcos, egy dzsihad terrorista lesz és ilyen offeringszerű robbanós spelljei lesznekXD
  • Cat 02 #74838
    Sokáááá, még kSRO-n sincs.
  • valkoadam
    ez az iszlám izé mikor jön be^^
  • gameplusz
    Szerintem jó a térkép.
  • sanyx85
    Én elsőnek azt hittem hogy roc mountain mellet lesz az iránytű helyén mivel ott van egy kanyon ami bemegy a hegybe.
    De ez elég nagy tévedés volt akkor.
    Már csak az a kérdés hogy ott mi lesz akkor?
    Mert hogy minden útnak van vége, vagy ház, vagy város, vagy barlang,
    vagy valami épület.
  • Maala
    Ugyan már, azok a lvlek... LOL.
  • Maala
    Hogy a picsába? 0o
  • Rabbit20
    "A bit desert" "small village" xD
  • WuFraZselic
    igen ez a hivatalos map :DD
  • Morphin
    ECSRO...^^
  • Cat 02 #74829
    Egyrészt logikus h ott lesz, másrészt tuti máshogy néz majd ki :D
  • sanyx85
    Hoppá mit találtam:
    Islam terület itt lesz.

• Cat 02 #74827
    Megújult a http://silkroad.extra.hu, vagyis csak visszakerült a tárhelyre, de viszont lehet kommentelni a hírekhez. Have fun =]
  • WorldTorrent
    Ja es tudtok valami jo MMO-t ajanlani, mostanaba nem tudok sro-zni sokat mert nehez a bejutas , ha tudtok mondani valami sro-hoz hasonlot irjatok:)
  • WorldTorrent
    Hat... olcsobban biztos nem vehecc sehhol mint a hivatalos oldalon:D ami pedig nem olcso ott se
  • valkoadam
    van valaki aki tud egy fasza oldalt ahol olcsón eleht veni a silkroadhoz silk-et (és ne silkroadonline.net legyen^^)

köszi előre is
  • Cat 02 #74823
    Őőőő, gondolom minden accountnak van true/false változója h banolva van-e vagy nem. Sztem a ban cuccokat nem érinti.
  • THeArrow
    lol ez flesh, kíváncsi vok hogy leveszik e a bannt, és ha igen, a cuccokkal mivan, bár szvsz a cuccoknak byebye de we'll see
  • WuFraZselic
    nézd, ha ongoknál csinálod a karit, tök8, mert kell lennie elég sp-dnek... nekem minden maxolva van forceból, de pl a self-healts és a másik heal-oszlopot nem szükséges. lassu, és jóval kisebb hp-t ad mint egy cleric. a party-ra hatásos cure therapy (leszedi a statusokat) és az 1személyes force cure is kell, a passziv, a debuffok, és a res szintén. most hoyg a therapyt huzod e vagy sem... rajtad áll... én kihuztam, miért ne, jól jön az néhanéha :)
  • fleaa
    megjött a válasz:
    Dear Silkroad Online Gamer;

Greetings from Joymax Customer Support Team!

Thank you for writing to us. We received your email regarding your block account. Sorry for the inconvenience. We will file a report of that case but in order to assist you, we need to know the username, server, character name and screen shots of blocking reason on the login screen. You are not required to provide us the password. We will expect your prompt reply.

If you have any other questions or inquiries, please feel free to write to us again. Visit our website at www.joymax.com/silkroad for more information.

Thank you for your understanding.

Best regards,

Joymax Customer Support Team ^__^
  • Murakawa
    Hajaj az komoly...
    Azt mondod nem kell a heal, se a csapat heal? Gondolom erre ott vannak cleric-ek. Kínai bladerként szükségem lehet saját magam healelésére?
    Vagy pvp-ben inkább ha fogytán hp-m, akkor kd+ imátkozás h blockoljon?
    Van értelme job-ban vagy 1v1-ben healelni magam?
    Ja és harmony therapy ág? Annak van valami gyakorlati haszna, vagy csak plvl-nél ajánlatos?(Force bladerről beszélünk, plvl-re igen csak alkalmatlannak tartom, nem szándékozom vele, arra ott vannak intesek eu+kínai.)
  • inv
    alexanderon azt mondta valamelyik hogy ő írt levelet hogy ő pedig vett silket, stb... aztán azt mondta hogy le vették neki a bann-t
  • Cat 02 #74817
    A kicsit ? :D
  • WuFraZselic
    wuhu, Athenson 3 guilddel visszavettük a fortot :D

amugy forceból minden kell. talán a heal nem. a többi igen ajánlott
  • Murakawa
    Sziasztok!
    Le tudnátok nekem írni, hogy force bladernek melyik skillsort kell fejleszteni force-ból, és melyik elhanyagolható?
    Úgy is jó lesz h 1sor igen, 3.nem stb....
    Thx
  • Cat 02 #74814
    Sorozatjunkie :s
  • WuFraZselic
    Lost Season 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Maala
    Világnézeted lenyűgöző... Elvehetem majd a lányodat feleségül? Pont ilyen apósra van szükségem. :D
  • Maala
    :D:D:D

Chargeback, uninstall, és jól bebaxol a pízből, amit visszakaptál... Egy hónapon át.
  • WuFraZselic
    ezeknél a pénzorientált koreai egysejtűeknél ez hatásosabb... szarnak ezek a farmra amig van pénz