82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Murakawa
    köszike az építő jellegű hozzászólást..
  • Rabbit20
    hát hallod ez jókérdés :D

Most nekemis arrébb kellett raknom botot mer taxit csináltak spotomon eddig itt 40-45% jött 24 óra alatt, de most új spoton mintha kevesebb lenne mob, viszont fegyómra ráment 20%al több phy meg 40%al több reinforce... akkor most hány %ot fogok kapni egy nap? :)
  • Murakawa
    sziasztok!
    Lenne még egy kérdésem, lehetőleg tapasztalt ong farmolókhoz.
    sajnos power levelezőt kellett váltanom, mert a srác befejezte.
    Eddig egy 89es bardnál voltam, ami nagyon gyorsan ölt, 90% futás miatt, és nem volt ks-elve.(napi 35-40k, dc-től és delevel től függően)
    most egy 90es +7staffos wizzardnál találtam helyet, szintén 0/24be lesz kinttegyük fel h őt se kselik, bár a spot nem olyan tuti mint a másik.
    Mennyivel kevesebb(vagy több-ezt kétlem) sp-re számíthatok naponta? ja, ahogy látom a botja az 50%os futást scrollt használja.

• Andr0
    amugy mivan veled? rég láttalak, hallottalak^^ majd pm be folytassuk vagy vmi mert game+ megb*sz minket...:D

btw: a videó nemrossz ×Ð de azért bow powa^^ lvl 100 on pfff:D
  • Murakawa
    A warrior ahogy elnéztem,valóban ügyesen skillezett, ez jogos:)
    De azért az ellen nem volt a toppon :)
  • Cat 02 #74901
    Ha Fire Wall-od van nem tudnak feldönteni és mivel 2h-snak nemigen van mag damagje az ott is maradt volna, csak hát a Stun...
  • Morphin
    de ez nem von le a warrior érdeméből! ezt is megkell hagyni
  • Murakawa
    A vidi szép, igényesen elkészített...:)
    Az másik kérdés, hogy a bowos fire wallt huzgált egy full str kari ellen -->nc XD A force nuker meg be bugosodott :D
    A glavies az hullot mint a légy, bár ahogy elnéztem a kapott damageket, nem lehetett valami hude kemény a settje XD
    Szal na, sok a láma meg kell hagyni XD
  • at16
    dagger+clerik-hez mit szóltok amugy?

bazz ha warrior ekkorát üt (előző videó) akkor a daggerrel mit lehet művelni ?
  • Morphin
    igényes,tetszik...
    mellesleg jol tolja a pvp-t is szvsz!
  • freeman49
    http://www.youtube.com/watch?v=glVs9e8H4Lk MilkesFlakon csodálód vok --->gratz ehhez a vidihez 10/10 :)))
  • donatus13
    Figyelj,sokkal jobban megéri eus t csinálnod pl wizardot ha már mágus mert az felveheti a versenyt egy full sunossal is,nem sokkal több az esélye mint a többi karinak de ez a legolcsóbb ha nem akarsz költeni a játékra... és erős is na meg mindenre jó.
  • ceb1t
    És fasza? mob/pvp/job/(unique?)
  • Andr0
    edit: idő közbe 69 lett.. o.0 de hogy?
  • Andr0
    hát mert kevés a hp-ja kell neki a shield + a cold a snow miatt meghát a bicheon combó ad minden szépet s jót...(van egy 68 as full int cold/light/bich karim is)
  • at16
    5 mp-enként lagg fél percig kb... játszhatatlan
  • at16
    elkezdem megint játszani vele, de abba is hagyom sztem :(

egyszerüen lehetetlen vele játszani annyira laggolok de hogy mitől azt nem tudom.

minden progit kilőttem már m indent lefrisítettem és mégis lagg lagg lagg :S
    router sincs már...

ujratenni meg nem akarom a windowst :( friss xp ez is ami rajta van 4 hónapos kb...

és csak a silkroad laggol, más netes game nem, csak ez. :@
  • ceb1t
    Vissza is írtam.
  • draxler12345
    Ment Privát
  • ceb1t
    Andr0 megindokolod?(tapasztalat?)
  • ceb1t
    Irna még pár ember véleményt?
  • Andr0
    nyomj egy szóközt és megoldódik....

full int-nek bicheon jobb.
  • ceb1t
    FULL INT cold light +heuk/bicheon???
  • ceb1t
    Megoldottam...nemtudom hogy de már jó:)
  • ceb1t
    Help kéne. Ha megnyomom az 1,2,3,4...es számokat akkor nem azokat hozza be ami alulra be van téve, hanem azokat amiket betettem a elrejthető dobozba amit ide-oda lehet helyezni...Mit kúrtam el?,Hogy lehetne orvosolni?
  • gameplusz

Sima Devil's Spirit-tel ez 31887 HP.
    Premium Plus-szal ez 28350 HP.
    Premium Plus + Devil's Spirit 32602 HP.

Szóval valami nem stimmel ^^
  • Maala
    bezzeg lvl 80 körül milyen fun volt még Shaytan-t ölni. :)
  • Balázs2
    hozzáteszem hogy shield +1h, 2h-val 3 rocky giant kicsinál:D
  • Balázs2
    néztem sima +5 settes warrior, 1h 2h shield +7, van egy shaitan killje, gondolom elcsalta aztán mentek a zerk srollok:D, de ma kimentem rá, már spawja majdnem kinyírt, rámjött 5 rocky pt giant meg wing atacker giant futni kellett, szal ha ember elcsaja összes moob rámegy, tuti meghal, pedig 31200 hp-m van, az összes str megvan a cuccokon összes blue 100% mindenen, és mégis sokat sebeznek, light armoba vagyok,de ezt egyedül megölni lehetetlen egy warrionak, még ha prémplusa meg devil spiritje is van, shatian sebzi + egész spaw fél perc és dead..
  • gameplusz
    Igen, próbálkoztam vele, de megtaláltak egy idő után...
  • gameplusz
    Az élet és a bot közbeszólt... Nagy vidáman ölt a drága, mire odanézek mit ölök látom, hogy Unique... Először fel sem fogtam, aztán kapcsoltam. Sajnos a back town after dead bent maradt, szóval buktam. Majd egyszer...
  • MilkesFlakon
    Köszi :)
    Aege szerón tényleg kurva nehéz bármien unikot is megölni pláne shaitant.
    vagy a sun +7 bowos stardust vagy a +9es staffos wizard öli meg
    Szal tegnap nem gyengén voltam boldog XD
  • WuFraZselic
    hát nálunk van egy török glavies, multkor vayg 25 percig élt shaitan, mert a hülye elhuzta és kb a fele hp-ját egyedül vitte le :D sun+7 garm set, sun éxerek, sun+9 glavie :D 20-30 shaitan killje van, leks-el a mocsok néha +9 staffos wizardot is :F ja és full honor, full item mall :) szal ha warrior megöli shaitant az nagy respekt... még akkor is ha pl warrior és cleric buffokkal gyak középen...
  • Balázs2
    gondolod elcsaltad, mert ha spaw ponton maradsz 2 másodperc múlva ott teremnek a wizardok és labdába nem rúghats mellettük, viszont ha elcsaja az ember akkor egész spawja téged gyak ott meg elöbb utobb halál xD
  • Cat 02 #74872
    Láttam már, szal ez fail.
  • THeArrow
    énmár kiis nyírtam bibibibi xddd
  • gameplusz
    Lol, figyi már... 5% hp-ja volt, amikor az összes spawnja közt 1 másodpercen múlt, hogy meghaltam... Ha lenne devil spiritem és prémem, akkor bármit kibírnék. Személyeskedni nem akarok, de te még nem is láttad...
  • Cat 02 #74869
    Maradj csak tg-nél =]
  • gameplusz
    Most én is közel voltam hozzá, rámspawnolt a drága... Csakhát wizardok zerkben és elhalálozásom megakadályozta ezt a kísérletet.
  • MilkesFlakon

remélem most látszik