82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#74946 Azért egy jó szettben bich, light, cold szarrá alázza a láma glaviest, hogy ha a cuccok is egy szinten vannak kb mind a két embernél. Bladerrel nehezebb max az intesnek, még bower is gyorsan megvan, ha meg wallt is húzza coldnál akkor kicsivel még több az esélye. -
Murakawa #74945 Most Nézegetem bicheon skilljeit. Van ez a Mountain/Giant shield, (ugyanabban a sorban mint ahol az iron wallt is ki lehet húzni). Az mire használható?!?! Mert ha jól tudom nem lehet egyszerre az ironnal betolni, viszont A Giant shieldnél is physical block rate növelést ír..
Lehet hogy a kérdés láma, de azt a könyvet még sosem huztam sp hiányában.. most viszont ongoknál már mindegy hogy ülök e még egy napot vagy sem.. -
Murakawa #74944 Vekekkeke!
Állításotok szerint akkor warrior, rouge ellen a full int esélytelen, mert kd/kb-zik... A wizzardot meg CSak garmentbe éli túl.. De abban meg esélytelen glavier, blader, bower ellen, ez tény.. Hát szegény akkor jó szar kari :D
Pedig ez nem így van! De ide ezt írtátok.. -
#74943 Végül is a full intesek 90%-a garmentben rohangál...biztos sok hülye van...Az meg, hogy egy wizzard első nukeját illik protba kivédeni... Hát ő jah, blokkal! :) Előbb teszteld aztán mond... -
#74942 Beakasztotta, pl. :) -
#74941 A probléma az, hogy simán KDzik, KBzik a 15mpn túl is... -
Cat 02 #74940 Betol 1 iron shield-et vagy mit és sztem hozható. -
DonCol #74939 Az uj szerveren (Titan) egy 57es wizard hozta Yarkant. WTF Hogy???? -
Murakawa #74938 hahh..
Háát str alapú kínai karik ellen garmentben aztán erőlködhet.. egy wizzard első nuke-ját pedig egy jobb fajta protiba is illik túlélni, 50%++ snow shielddel. -
#74937 Cold miatt phy defednek is kell lennie elégnek. :)
Viszont Rogue/Warrior KD/KBzik téged, azzal úgysem tudsz mit kezdeni, de az sokat segít, ha egy Wizard első nuke-ját túléled. -
Murakawa #74936 én protira szavazok full int miatt, mag defednek kell lennie elégnek.. -
ceb1t #74935 full int s/s cold light bich nek garm vagy proti ami jobb? -
Murakawa #74934 Nem nem amiatt:) De amiatt nem(sem) tudták ks-elni, mert a domb egyik végéből a másikba ott termett azonnal. és ez sokat számít:D -
#74933 hát nem hiszem, hogy a 90%os futása miatt ölt gyorsan :D -
#74932 pedig milyen jó hely lenne nekünk farmoláshoz... =/ -
Cat 02 #74931 Ott én is szívtam Ili-vel, de jól adták az (s)xp-t :P -
surr3al #74930 kézzel megyek :D ksro rlz ^^ amúgy a kvesztongoknál szoktam lenni, csak az a baj, hogy fél óránként, óránként járhatok repairoltatni -
Cat 02 #74929 Menj quest ongokra :D -
#74928 Bár én nem ő vagyok, de...
x: -5521
y: 1879
Range: 20
Már persze ha nem kézzel mész xD -
surr3al #74927 hali. lenne egy olyan kérésem, hogy tudnál felrakni ss-t arról a spotról, ahol eddig voltál? kipróbálnám, ha télleg olyan jó:) pls 1 screenshot magáról a spotról, 1 pedig a mapról, ahogy ott allsz, ha megoldható lenne:D köszi -
Murakawa #74926 ott is van quest, de az csak 3x2,5k sp-t ad ha összegyüjtöd mindet.
Farmhoz mindenképp a premi+sp teki összeállítást javaslom, az a 22,5k különbség sp ami questek között van, egy 7es vagy 9es farmba bőven megtérül 1 hónap alatt. -
#74925 igen farmolni akarok (pont a lényeg maradt le)
szóval akkor premium gold+sp teki kell...
ha jól tudom akkor premium goldnál is van premium quest vagy csak volt ???
köszi a választ! -
donatus13 #74924 jól látom hogy ma nem volt bot bann?? -
Murakawa #74923 szia!
ez attól függ mire akarod használni:)
Ha farmolni akarsz, akkor premium gold+sp teki, egymás után indítva el, hiszen így napi 6 órán át kapsz dupla sp-t,amiből 3 órán át dupla expet is.
Ha fejlődnmi akarsz, akkor prem+, mert az ugye spt+expet duplázza 5órán keresztül. és ott van a premi quest, ami 3x10k sp-t ad ha megcsinálod. persze azt 3x összegyüjteni csak bottal tudod.
-
#74922 sziasztok!
szerintetek hogy járok jobban közepes prémium + sp helper vagy nagy prémium? -
Cat 02 #74921 Hát a motorral nem tud menni, mert beakad ^^ -
Balázs2 #74920 tyü ehez hatalams gyökérnek kell lenni, akinek nincs párja azon a vidéken istenem ez fáj -
#74919 off: EPIC FAIL xD -
donatus13 #74918 de wizard olcsóbb is mint a s/s nem ? itt pl potira gondolok -
Murakawa #74917 Háát speares cimbi nincs ongoknál, uhhogy az kilőve.
Nem látok még rá sajnos a dologra teljesen, hiszen az új helyen kevesebb mint 1 napja vgyok. Azt hiszem 2-3napot legalább maradok most a wizzardnál, megnézni h mi a helyzet. (bár Azt a bard-ot nagyon sajnálom, az egyik legjobb spot volt, ráadásul senki nem tudott hosszú távon ránk állni.)
aztán meglátom hogy hogyan tovább.
Köszönöm az érdemi hozzászólást AvataR
-
#74916 Ha kselnek a hegyeteken rendszeresen akkor a ss nukerrel jársz jobban.
Ha a hely safe, akkor a wizarddal. -
donatus13 #74915 Én pl full int spear nukert is elég kemény húzó karinak láttam :) -
ceb1t #74914 Akkor most pure int s/s nek jobb a proti? mint a garm -
Rabbit20 #74913 szépes :D gz -
gondoltam eggyet mondom hátha beférek vmi shaitan partyba xD, bemek fél percre lespawnol erre mit kapok a kis drágámtól? xD cccc ^^ -
Rabbit20 #74911 mi? :D én nem ongozok ^^ -
Murakawa #74910 ejha.
Háát akkor ezt érdemes átgondolnom.
van egy cimbim, aki 80as s/s inttel nyomatja ongokon a plvl-t.
Lehet h vele jobban járok mint 90es wizzarddal? vagy azért a 10szint miatt a wizz viszi? -
#74909 igazából ong farmnál nem a futás, és nem is a dmg számit (ami mondjuk egy 80 feletti karinál mondjuk alapjáraton megvan 1 pty mob / skill, sőőt) hanem a sebesség. a mi ongos spotunkat hányan akarták elvenni... de mind fail. wizard is mire castolta a nuke-ot, Shyuri betolt egy petalt, és nem maradt mob amit ks-elhetett volna... farmra még mindig bard vagy pure int s/s nuker a legjobb lion + petallal -
Cat 02 #74908 Ong okon nem is kell futni :D
Rabbit, str-es karival ong-ozni ? o.O -
#74907 igazából itt nem a futás a lényeg.. hanem a dmg, sőtt a futás.. elhanyagolandó