Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Mit akarsz, a crit % maxon van =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

mért lenne bug?Ha bug is lenne sec perc alatt kijavítnák szerintem,( jó itt most fellet hozni h sec perc alatt? hisz már kb 1 hónapja benn van a bowos bug) ez totál hülyeség, énis gondolkodtam rajta korábban h a soxok critje mért ugyanakkora mint a normál fegyóé, rádöbbentem hogyha még az ígyis bazinagy critek mellé a soxok + kapnának az nagyon gyilkos lenne, így nem emelték a critet, ezzel kicsit visszafokozva a már ígyis erõs eu-t.Sött, olyan hírek és terjengtek h 9d-be nem is lesz eu sun- azt lám mégis lett,gondolkodtak rajta szerintem hogyan legyen vagy sem, aztán az igen melett döntöttek de kicsit " gyengítettek az eu soxon, hogy a crit nem kapott bonuszt...

amugy mi ez a legend 3 plusz?

mindenkinek le kell ezt töltenie?

lehet 😄
de akkor is faja
%okat meg fel lehet javitani. szal nem rossz azért 😄

gameplusz
Nálunk 300-400m, egyedül a garment drága.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

THeArrow
amúgy, ez a staff a régi CTF gyõzök leadok címû eventbõl van.. +5 minden 0%

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

THeArrow
kusssmá .. rofl -.-"

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Atisz
*repair

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nálunk már 900 misiért is lehet venni 90-es chest-et 😄 (igaz, nagyon ritka és elég sûrûn kell nézegetni sn-öt, hogy találj 1-et)
40 misiért meg ott a reapir invalid pvp-re 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ezt nem értem hogy jön ide.
Arra akartam kilyukadni hogy amikor én elkezdtem még nem volt divat az ong farm és nincs lerakatban 1 misi sp-m. Most arra hajtok hogy meglegyen a lvl 90-es bárd (tambour és dance) ~ kb. 55 k sp.
De nem is értem miért kell ezen meglepõdni, hiszen a játékosok kb. 80%-a nem "prefarmed" és a játék közben szerzi a sp-jét (vagy netán a te kínai karidat is 1 milla sp-vel kezdted? O_o)

Atisz
"A fegyverek sebzése nagyobb, a skilleké úgy emléxem nem."

Örülök hogy korrigálsz, látom visszaolvastál, így a magabiztos "eu skillek erõsebbek" most már csak "úgy emléxem" lett...

"A kínai karik szólózásra lettek kárhoztatva, miután az Eus karikat egybõl a csapatjátékra alaíktották ki. Ezért a pot delay utóbbi esetében, ezzel párhuzamba állítható is a nagyobb sebzés. Na meg ugye ott az 1 cleric, ami még szerinted is minden partyba kell, ez is a potdelay-t semlegesítõ dolog."

Aham, tehát elismered végre hogy az eu nem erõsebb, hanem ki van balanszolva azáltal hogy a relatíve nagyobb sebzést kompenzálja a gyors pot recharge. Remek, ezt nevezem haladásnak. Azt se felejtsük el, hogy az az 1 cleric a party-ba ami az élettartam megnöveléséról gondoskodik, súlyos dmg kiesés is egyben (most ne számoljuk offeringet) ellentétes pt-ban ott van pl. +1 nuker - megint csak a balance.

"Ráadásul az eus sox fegyvernél fellépõ +crit olyan marginális különbséget okozna csak, hogy marhára nem sérülne tõle a balance."

Ezt az állításomat továbbra is fenntartom.
Példa1: sosun glaive max 14 + 6 crit -> ~43%-os többlet
Példa2: sosun dagger max 25 + 6 crit -> ~24%-os többlet
Szerintem ezek alapján az eu-nak is járna a crit többlet, a 43% a 24%-hoz viszonyítva még mindig a kínai jön ki jobban és ez még simán a balance keretein belül maradna.

"1. aranyköpés: Valóban nem tudta, hogy MILYEN lesz az eu (de azt már tudta, hogy lesz eu. Te is tudod most, hogy lesz iszlám, mégse tudod, milyen is lesz). Utólag viszont már nem módosíthatta. Ezért a SoX fegyverek critjét a nemSoXok szintjén hagyta. Még mindig illogikus?"

Hmm, te d8-ról hadováltál elõször (3. korrekció, de semmi gond). Nem látok bele JM fejébe, de vmi azt súgja hogy amikor még lvl 60 volt a max és nem volt silk (továbbmegyek, kapaszkodj: még "kékezni" sem lehetett a cuccokat), szerintem fogalmuk sem volt arról hogy lesz-e valaha eu meg islam. A sox crit többlet viszont már akkor ott figyelt minden fegyón, attól függetlenül hogy íj, kard, spear kategória.

"De ez az összes általam leírtra igaz. Te kérdeztél, miért lehet ez, én adtam neked egy pár válaszlehetõséget. Sõt, ezek a válaszok beleillenek egy nagyobb képbe, rendszert alkotva. Benne van, mi miért, az aprótól a nagyig. Ki lehet belõle venni egy-egy dolgot, de arra nem fogsz tudni önmagában magyarázatot találni."

Ácsi. Szerintem alapvetõen különbséget tehetünk az "adtam egy pár válaszlehetõséget" és a "reflexbõl kötekedtem" kijelentések között. Már a felületes szemlélõdõ is eldöntheti melyik-melyik kategória már csak a stílusjegyek alapján is. Nekem egybõl a 2. jött le, amit késõbb te meg is erõsítettél, ugyanakkor jelezted hogy ezek szerinted a válaszok. Namármost ha feltételezel vmit, azt érdemes semleges, objektív stílusban megtenni, nagyképûségnek, túlzott magabiztosságnak akkor van helye ha vmit nagyon tudsz (jelen esetben pl. egy kreatív manageri/fejlesztõi pozíció betöltése JM-nél). Ha nem az utóbbi áll fenn, akkor célszerû a kérdezõ stílusának átvétele és a hasonló hangnemben való reagálás.

Az egyensúlyi rendszerekrõl nem hallottam, de hirtelen nem is nagyon vágom hogyan jönne ide (azt leszámítva hogy jól hangzik...). A kérdés az, hogy most balanszban van-e minden és ha igen, ezen mennyit változtatna egy (fentebb már jelzett) a kínaihoz képest arányaiban vett jóval kisebb crit módosítás. Én nem vagyok meggyõzödve arról, hogy így most fennáll a balansz (kínai kap crit bónuszt, eu semmit), sokkal inkább bugnak tûnik (JM ugyebár és korábban is volt már egy ilyen galiba a critekkel).

"Gyakorlatilag viszont megkérdem, min változtatna, ha 25 helyett 30 lenne egy lvl 76 SoSun dagger max critje? Minden 4. helyett minden 3. ütés lenne Crit (már ha a Critet 1 az 1ben %os értéknek vesszük)? Ha a Prick nem crit, az utána következõ 5ös kombó egy SoSun Daggerrel így is biztos öl."

No ezzel az állításoddal gyakorlatilag az eddigi vita értelmét alapjában véve lennulláztad. Hiszen ez az: Min változtatna ha 25 helyett 31 lenne a crit? Gyakorlatilag semmin. Megváltoztatná a balance-t? Elhanyagolható mértékben. Hát akkor miért nem lehet megadni?
Kb. ennyi, nincs hozzáfûzni valóm.
Viszont utána megint írkálsz az alapdmg-rõl meg a reinforce-ról amit ezen bekezdés után nem tudok hová tenni...

"Növeljük a Crit értékét? De a SoSun a legjobb, és a SoM max critje nagyobb lenne? Közfelháborodás. SoS? Szintén."

Nem értem hogy ha egy sos dagger kap +2 critet, som +4-et, sosun +6-ot, akkor hogy lesz magasabb a sos critje, mint a sosuné (optimális 100%-os esetben)? Ezt miféle logika alapján feltételezted? O_o (lehet hogy vmit félreértettem?)

Jó %-okkal 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ez komoly hogy silkroad féle client downloaderel kell letölteni az új clientet?

botforum.co.cc :p

Maala
1-2 hónap plusz grind fully farmedként, a teljesebb játékélményért cserében. 😄 Plusz gold, item, elixir dropok. És bármikor elmehetsz PvPzni. Az élmény megfizethetetlen, minden másra ott a BotCard.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Required SP: 214,660

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
+1, ettõl lesz halandó a karija 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
ezt már mondtad, azt kérdezem, ha kihúznád 90re 1h-t vagy axe-t (a nõk miatt), mennyit kellene 100ra gyûjtened 😄

THeArrow
hol van arra idõ ><

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

hmm az elég drága am... mm 90 chest 😮 nálunk +5 full blue megy 1bill-be... legábbis amirõl utoljára hallotam ^^
Vegyél som-ot 😄

asd

Szerintem minden szívfájdalom nélkül elfogadnád sajátodnak, az az álltalad "bányarémnek"-nek nevezett karit. LOL 😄DD

*bányarém

mi ez a bányarám?xdd ezen még a sunok sem mutatnak jól xdd

Nincs mit tenni, irány dropoltatni xp

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

THeArrow
xdd neis mondd 😄 de annyira elvetemült állat nemvok hogy 1.2-1.5b kiadja egy clean 90eseért, a sun-t be 3b-be adták el múltkor (rádásul 2-3db van öxx vixx) ezé marad ez 😄, de valszeg lesz sun kezes, meg talis jöv héten, mivel letettem a sun kardrol 😞

csúnya 85+5 chest -.-

asd

THeArrow
wufi temeg megint gémelsz? >< msn^?^

WuFraZselic
én 90es karira eddig vettem ~500m goldot majd 1 év alatt... ami kb 10k huf

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MilkesFlakon
Gz hozzá Hexetra ^^

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

THeArrow

én semennyit xD

73as vagyok. visszafejlesztem szépen lassan 1h-t mert pvpbe elég gagyi kínai ellen metrt csak csiklandozom ahogy irta itt vki.

jó nagy defenseje van de nagyon de nagyon kicsit üt, mellesleg a crit is elég ritkán jön

Akinek van 70+os karija az mondja meg h mennyi forintot költ rá hónaponta... goldra...
4 hónapja farmolsz vele, vagy csak ilyen lesz ami lesz alapon grindelsz vele?
Elsõ esetben már jó sok spd lehet, második esetben meg vágod mit mondanék.
Mellesleg Maalával felesleges vitatkozni, az elméje brilliáns és nem tudsz belekötni a logikájába, max magadat nevetteted ki.
Bár ha ez a cél, akkor hajráf ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

gameplusz
Elég jól amúgy 😄 Majd megmutatom ^^
Hát, a jelenlegi sp-vel, tartva a 0 gapot 100-on lesz 400k sp-m kb. 😄

Maala
Szerintem 1 picit alábecsülöd 1 tank szerepét a PvPben. Az, ha 3 vagy 4 ellenfél ellen adott esetben nem halsz meg egybõl, már fél gyõzelem szerintem.

G+, és mennyit sebzel azzal a maxolt Pure Offeringgel? xD Megérte? Mennyi SP kellene 100ra 1hs-hez?

warlock, warrior más tészta azt tudom h erõs mert több videót láttam, debuffol azt vége a dalnak,de clerik warriorba az 1h sword nem nagyon érvényesül, mint ahogy g+ írte, grindre jó, meg szorult helyzetek, de ha nem csiklandozni akarod az ellent, akkor váltás 2h-ra atán a crit meghozza gyümölcsét xD

ja, de arra h leölj valaki vele, nem igen😄 nem hiába a legjobb tanker

gameplusz
1h/warlock pl. jó build pvp-re. Egyébként meg arra jó, hogy partymobok se nagyon öljenek le, egyszóval grindre tökéletes, meg szorult helyzetekben ofc.

gameplusz
Jövök fõnök, csak szólj 😉

Maala
de a barátaid segítettek 😄 várunk rád újra, a nyárra való felkészülésben. 😄

Maala
Senki sem mondta, hogy minden karakternek támadónak kell lennie, én szívesen tudnék azért magam mellett egy 90es FF 1hs/cleric warriort. x)

Maala
'hogy az "eus karik skilljei erõsebbek és a dmg-e is, ezért nem jár neki a bónusz crit".'

A fegyverek sebzése nagyobb, a skilleké úgy emléxem nem.

"és a 15 mp helyetti 0.5 mp pot recharge"

A kínai karik szólózásra lettek kárhoztatva, miután az Eus karikat egybõl a csapatjátékra alaíktották ki. Ezért a pot delay utóbbi esetében, ezzel párhuzamba állítható is a nagyobb sebzés. Na meg ugye ott az 1 cleric, ami még szerinted is minden partyba kell, ez is a potdelay-t semlegesítõ dolog.

'Ráadásul az eus sox fegyvernél fellépõ +crit olyan marginális különbséget okozna csak, hogy marhára nem sérülne tõle a balance.'

Erre is megírtam, miért sérülne a balance... (Tudod, x a négyzeten, vagy 1,5x a négyzeten)

1. aranyköpés: Valóban nem tudta, hogy MILYEN lesz az eu (de azt már tudta, hogy lesz eu. Te is tudod most, hogy lesz iszlám, mégse tudod, milyen is lesz). Utólag viszont már nem módosíthatta. Ezért a SoX fegyverek critjét a nemSoXok szintjén hagyta. Még mindig illogikus?

2. aranyköpés: Valóban spekulálok, mivel tényleg csak a JMet megkérdezve tudsz pontos választ kapni.
De ez az összes általam leírtra igaz. Te kérdeztél, miért lehet ez, én adtam neked egy pár válaszlehetõséget. Sõt, ezek a válaszok beleillenek egy nagyobb képbe, rendszert alkotva. Benne van, mi miért, az aprótól a nagyig. Ki lehet belõle venni egy-egy dolgot, de arra nem fogsz tudni önmagában magyarázatot találni.

Hülye példa, de biztos tanultál valamikor az egyensúlyi rendszerekrõl. Ha megváltoztatod az egyik tényezõt, a többi tényezõt is módosítanod kell, hogy a rendszer maga ne változzon. Emiatt nem szabad egyetlen tényezõ változását vizsgálni. Ezért lehet bármilyen erõltetett a kínaiak vegyes sebzését vizsgálni az Eus STRes fegyók critjének ügyében, muszáj.

Ha nagyobb lenne az Eus SoXok critje, mit kellene módosítani, hogy fennmaradjon a balansz? A fegyver alapsebzését, és a reinforce-t csökkenteni.

Ennyit az elméletrõl.

Gyakorlatilag viszont megkérdem, min változtatna, ha 25 helyett 30 lenne egy lvl 76 SoSun dagger max critje? Minden 4. helyett minden 3. ütés lenne Crit (már ha a Critet 1 az 1ben %os értéknek vesszük)? Ha a Prick nem crit, az utána következõ 5ös kombó egy SoSun Daggerrel így is biztos öl. Én úgy látom, hogy az Eus SoXok ereje még mindig a patt/prein növekedésében rejlik, a Crit csak tovább rontaná a balanszt.

Ha növeled a Critet, és csökkented a patt/preint, kisebb átlagsebzést érsz el. Mivel csak minden 3. ütés lesz crit, átlagban, ám az elõzõ 2 sebzése kisebb lesz, és a Crit sebzése is alacsonyabb lesz. Így nem lesz annyira halálos az Eus kari, így 15mprõl rakjuk le 10mpre a pot delayt. De ha kisebb a sebzés, és nem kevert, mint a kínaié, akkor megint nem jó, megint hátrányban vannak az Eusok... Etc-etc.

De folytassuk 1 bekezdéssel fentebbrõl.

A kérdés SoMnál lesz izgalmasabb, ahol már nem ekkora az erõfölény, az 5ös kombó sem elég, utána még kell 1 skill. Növeljük a Crit értékét? De a SoSun a legjobb, és a SoM max critje nagyobb lenne? Közfelháborodás. SoS? Szintén. Pláne ezeken a szinteken, ahol már a SoM is csak alig erõsebb valamivel egy erõs nemSoX fegyvernél. Valódi játékbeli értéke csak a Sunnak maradt, ezért felesleges foglalkozni alatta bármivel.

És nem, ez a rendszer sem tökéletes, mert semmi sem az. Ezenfelül vedd hozzá, hogy még 1 harmadik félt is bele kell passzírozni, amit megint az elõzõ 2höz kell igazítani. Persze ezeket is tesztelik, kSROban, mi már csak 'javított példányt kapjuk meg. Milyen lehetett azelõtt? LoL.

Még hozzátenném hogy az 1h sword kb, idõhúzásra elég, me hogy azzal kb. egy normális settes karit megölni nem lehet az fix olyan kicsit sebez, menekülsére jó kb. de megölni a másikat nem, felteszem warri védelmet, blest, még midníg folyik a harc, aztán már +hp kell, és végén az ellen nyer, valaki megcáfolja ezt?Meg tanknak jó h 2-4 ember egy ideig feltartoztasson😄

ja, nukerek elég nagyot sebeznek, lehet énis inkább robe leszek, meg hát azért a warri nem tud olyan sokat healni, szal magára dobja recovery divet, holly spelt, meg néha cserél heal cycyle, orbit, szal hosszútávon pvp-nél nincs akkora szüksége kezébe a roda, csak váltogatásra, viszont a wizard többet fogja clerik rodot mint staffot,sza wizardnak nagyobb szüksége van light armora minta robéra..

Maala
Warrior vagy, sok a HPd, az STResek ellen nem kell védelem. Annál inkább nukerek ellen, ezért a Robe.

Másszóval nem a passzív miatt választja Robe-ot, bár az sem utolsó dolog.

Maala
Húú, AmabisMartho, d8 full sun set, blader, PKban kint hagyta taklában magát, aztán elment aludni. 1 parti nem tudta megölni, fel is adták. 😄

gameplusz
1 sp ticket, semmi prém, semmi más.

Atisz
Én sajna még szeptemberben indítottam a rogue-om szóval konstans harcban állok az sp-vel. Ha veszel 1 sp ticket-et és van a guildben 1 botter haver (aki wiz, bard vagy nuker), akkor simán megvan olyan 700 k sp, ami nagyjából elég 100-ig (ha nem húzol ki mindent, csak ami kell).

Atisz
Nézz el az ongok közé 24/7 és kapsz egy darabka hint-et 😉

És hogy sikerült 2 hónap alatt 2,5 mill sp-t összegyûjteni? gondolom 2 spticket, de akkorse vágom.. az nagyon sok😊