82377
Silkroad Online (iSRO)
-
epic fail -
Cat 02 #74985 -
nem hiszem ! mivel a "Topicszabályzat"ra link van,azaz url.szóval nem url-zte a gyerek ! jah és szinesen van ! ezé ban. -
Látom a másolás / beillesztés már megy. -
solikka #74982 NINCS LEGERŐSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRŐL KÉRDEZŐSKÖDNI.
NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT.
LVL90 FF nuker kari eladó Athenson pm WuFraZselic
600k sp-s üres kari eladó (Athens) pm gameplusz
400k sp-s üres kari eladó (Athens) pm gameplusz
üres karakter=nincs mastery, stat pont elosztva
Topicszabályzat -
horitazi #74981 Elmúlt 3hónapban kb 2órát üti az össz SRO-zásom.
Történt valami újdonság az új FW-n kivül?:D -
Cat 02 #74980 Itt egy részletesebb, bár sztem linkeltem már. -
Cat 02 #74979 Bejárat után nem 1ből Medu van ^^ Végig kell menni kb egész cave-n + elő uniquek. -
Azt mondom JAJ ^^
Ezt egy kicsit nehéz lehet megölni majd :)
És nem,jackboy , mikor beteleportál ugyan ugy 99.99 % on van, mivel a teleport nem egyből meduzához rak le.. Volt egy vágás a filmben :) -
WorldTorrent #74977 ez meg mi?:) -
mielőtt beteleportál 99,99%on van, bent meg már 0?:) -
Cat 02 #74975 -
igen, olvastam a hsz.-ed végét, arra annyit tudok mondani, hogy hiszem ha látom:) - vidóen nem láttam sunos embert a glavison kívül, a glavisról meg mindenki tudja h szarabb mint az a fajta kari ami neked van, amúgy nem hiszem h akkor is full sunja volt... de azt ne mondd már h egy sun 2h sword warri (+6 +7 cuccokkal, full blue % is 50% felett mindenhol) téged nem aláz le ha FF... -
azé sun armor glavier eléggé lol :DDD
a másik meg hmpf... full sun armor set nuker athenson sun+7 shield/blade fut előlem ha debuffot használom - pedig nála a 20% def scroll alap :D(ugy hogy nincs sunom atm, sima +7s/s), szóval nemondja már senki hogy pure int chinese igy szar meg ugy. csak tudni kell használni. nem észnélkül nyomkodni 3 skillt mint egy glavies -
at16 #74972 1h nem tol le pár critet mert 1h-val nem is jön crit ,,,, najó jön de bazz nagyon kevés... igaz crt 11 es kardal nyomtam még anno.. -
Murakawa #74971 Már megint olyan dolgokról vitáztok amiknek értelme nincsen.. Full sun blahh.. elég vékony az a kari amieiknek sun kell ahhoz h isten legyen..
Amugy meg egy ilyen full sun settet nemigen fog senki összehozni gold vásárlás nélkül.(tudom arrow, te nem vetted, nagyját rádhagyták)
Szóóval arra akarok kilyukadni, hogy ennyi pénz amikért ezek mennek nemigen fogsz összestallozni(10000az 1ből)..
szóóval realitások talaján kéne maradni.. -
donatus13 #74970 1H letol pár critet és máris vége lesz ;) -
full sun
másikhttp://másik
meg még sokan mások akik rég abbahagyták :) de ha anno megnézted a video-t amit kreáltam akkor abba is láthatod pár emberkét pl a végén a full sunos speedyt de igen egy weak fos az intes föleg ha sun van ellene GG -
Murakawa #74968 Jaj de jó ötletet adtál!!
Na lányok, srácok következő a kérdés!
Blader vs Eu 1h?(1h támadó skillekkel)
annak vége lesz valamikor? :D:D -
donatus13 #74967 Igazából már mindenre jobb az eus kari a kínaiban már alig van valami erő nincs full sun akkor semmit sem ér. Mert pl ha összehasonlítod az eust a saját kínai ellen felével már rögtön kiderül hogy melyik a jobb.Meg az eus inkább critre pályázik és ha az meg is van neki akkor kb verhetetlen legalábbis én eddig így vettem ki pvp k ből. -
Balázs2 #74966 émis akartam írni hogy sunokal meg +9-ekel nem nehéz győzedelmeskedni, lehet ha warriornak +9e van és sun cuccok szétszedi mint hülyegyerek a legóvárat, ráadásul ki lehet játszani simán h snowja lemenjen aztán vége a dalnak.. -
Ők csak a karakterekről beszéltek. Nyilván azért aláztad azokat a karikat mert harmad olyan jó cuccuk sem volt mint neked, de ha azoknak a cucca a te cuccaidhoz képest csak 2/3-a lett volna, már nehezebben ölted volna meg őket, ne is beszéljünk arról, hogy ha azoknak is +9 +7 cuccaik lettek volna és jó néhány sun, akkor labdába nem rúghattál volna szvsz. :)
Ha sokkal jobb cuccaid vannak persze, hogy a legtöbb esetben győzöl, de magában a kínai intes nem egy nagy pvp kari mostmár (80maxlvlnél az volt). -
ceb1t #74964 Akkor most milyen nukerrel érdemes lenni full int és prot szetbe? s/s vagy spear (light cold wep skillek) és nem sun set és wep -
Rabbit20 #74963 rugó megöl bárkit... de őtis bárki kb :D Eddig nekem mindig ilyen adok-kapok volt egyszer én egyszer ellen nyert... mondjuk rod-al elég fun pure intesek ellen szórakozni :D -
Murakawa #74962 Persze. Sun az kicsit más. de mi most nem arról tárgyaltunk. lol..
akármilyen szar kari alig ölhető a full sun rofl:) -
ceb1t #74961 A rogue jó nuker, bower ölő? clericcel -
Cat 02 #74960 Hát jah, csak normális helyen nincs elég időd megvárni h leessen a snow, mert a társai kicsinálnak :D -
Balázs2 #74959 sunos speares nukerel pvp-ztem, 53% snowot feltolta magára, kb lehetetlen megölni még critel sem lehet 1h-val feltoltam a +hp-t lett 41 k körüli hp-m 1h + shield, folyamatosan mikor nukolni akart sprint warrir skillel ami stunol meg shield crusal ellöktem elég idegesitő fél perc utána feltoltam skint megint piszkáltam, aztán jött bless, hoppá lement rola snow 2 ütés hello szia, még felvan háborodba h ez pvp? meg no snow, máshogy nem lehet megölni, meg blader is bírom 30% körüli snowba van azt sem lehet megölni 1 wearrioral meg glavisok bowosok is hiába ad ember neki 15 19k critet snowba, ott is megvárom míg snow lejön utána kell kivégezni, irritál egyébként ez snow shield full str-es karikon:D nűlunk van 2 hybrd warlcok clerik egyiknek 18k hp másiknak 21k hp és mindenkit aláznak, alig lehet megölni őket.. -
fikázzátok a kínai intest, mert senki nemjáccot még fosimba tápolt karival :) kb senki nemtudott megölni a szerveren (aege) mikor a "fénykorom" volt :) warriorok szopták a kekszet, rougek szintén ez a kettő eggyütt meg végképp :) hiába a garment, ha a fele +7 sun + br18as +9 shield :) nameg sun neck etc , de igen fkin no chance :( lehet hogy átlag szettbe egy warrior győzni de same settben akármikor megraktam akárkit, vedd úgy sun +7settes LA war/cle sun robe settes sun 2hs warrior etc nc off bye -
Cat 02 #74957 Én értem ^.^ -
Murakawa #74956 "Mert intes karival a grind nehéz viszont kúrva gyors str os blader el pl alig lehet fejlődni egyedül."
Hogy micsinálsz? Én elszoktam olvasni a postjaim mielőtt elküldöm. tanácsolom neked is, mert értelme nincs :D -
donatus13 #74955 De én komolyan nem értelek , ha erős karit akarsz ami ütést is bírja és erős is akkor csinálj warriort,bowert,bladert, ha nagyon pvp akkor rogue intes karit felejtheted el.Mert intes karival a grind nehéz viszont kúrva gyors str os blader el pl alig lehet fejlődni egyedül. -
Murakawa #74954 Eu kari vagy full str blader/bower! -
ceb1t #74953 Vagy most akkor milyen karit érdemes kezdeni mert akkor itt nagyon leírtátok az s/s nukert... a speares nuker protiba light cold wep az komolyabb? -
ceb1t #74952 És a wizzekkel van valakinek tapasztalata mert pvpzett velük, vagy mert van 90es wizz-e.(wizz cleric) hogy mennyire életképes grindre és pvpre, mert látok vidiket h 2-3 hit és meghal... bless nélkül hamar pusztulnak? light armorba recdivvel meg holy spellel és persze felező nélkül
-
Murakawa #74951 Háát, attól függ mit nevezünk pvp-nek.. sok török ezalatt a szó alatt a stelathből, felezővel történő meteorozgatást érti. Na arra tökjó..
Felezővel bless nélkül megfoghatsz egy két karit, de ha pl glavier gyorsan kapcsol és betol egy bloody snake stormot onnantól kezdve egy két flying dragon voltál neki. vagy ha jó a setted, akkor is van 15-mp-e rá h kicsontozzon.
Blader ha blokkol, akkor thx bye szintén. eu karik ha túlélik az első lövésed akkor kd-vel fognak nekedmenni..
de szerintem use bless és nincs para :) -
donatus13 #74950 Jó magam múltkor egy trinukert láttam spearben és kúrva jól tolta igaz egy kalap szar kari lesz mostani hírek szerint 100 fölött meg pvpben sem a legjobb de az a kari nagyon erős volt , de húzni meg pwrlvlezni kiváló. -
Murakawa #74949 Na akkor azt hiszem jól körberágtuk ezt a full int nuker témát.
mondjuk nekem soha nem volt ebben a játékban intes karim, de azért köszike:) Én csak klántársak és az ellenfél (pvp,job)elleni tapasztalatból látom a full int nukert s/s.
De ahogy elnéztem, jó prot szettben tovább élnek. de akinek van 90es s/s karija, annak elhiszem h jobb a garment, belülről jobban látja.
ezt a giant shield témát még kicsit körbejárnám ha nembaj. Véleményed szerint mikor jobb az iron wall, és mikor giant hield használata? -
ceb1t #74948 A speares nukerrel is ez a helyzet?
am a wizz felező és bless nélkül pvp képes? tehát nem hal nagyon hamar? -
Állításunk szerint a Warrior, Rogue ellen kínai full intnek nincs esélye. Armorban sem. Ezt az állítást tartjuk. Max wizardok ellen tudsz valamit tenni, ha túléled az első támadásukat. Ha... Mert a második támadás kb 2mpvel az első után jön... És ugyanakkora lesz, mint az első. És most ne valami ostoba Wizardra gondolj, aki felezőt használ, hogy ölni tudjon. LoL.
Kínai STResek ellen ott a Cold, a +phy def (passzív + buff), valamint a mana shield. Nem, a mana shield szart sem Eus karik ellen. Sőt, kínai bower (fire, cold, pacheon) ellen sem. Mert meg fogja várni, míg végetér, addig meg körberöhög. Blader szintén. Glavies meg ha szorult helyzetbe kerül, benyomja a fan speart, és vagy kicsit ütsz rá, vagy blockolja az imbues támadásaidat is...
És igen, te, mivel a Coldot választottad, nem fogsz tudni ez ellen semmit sem kezdeni, mivel egy alapból támadó karinak (full int nuker) védekező ágat választottál. Fagyasztani nem fogsz, ne is reménykedj ebben. Hacsak nem szerzel valami +7 feletti fegyvert, a sebzésed kicsi lesz. Egyedül csapatjátékban leszel hatásos. De ott meg melyik kari nem az.
A Giant shield pedig akkor hatásos, ha az ellenfeled phy dmg alapú támdásokat használ ellened. Akár imbue-val is.