82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Carmang
    Nekem nem jön be az oldal...
  • horitazi
    Grat!
    lvl1-lvXX element= earth,fire..stb?Szóval sima 1xű elementek?:O
  • inv
    Na sikerült tapasztalat alapján is írni egy leírás félét consignment traderől :P
    Leírás
  • horitazi
    Mármint hunter szintem 12.:D
    Más:
    http://silkroadsecrets.blogspot.com/
    Infok d12,új részek ksro-ban.
  • horitazi
    12 vagyok,amúgy újabb fejlemény.Ilyen szempontból menni fog a biznisz thief és hunter között.
    thief: black stone
    hunter: blue stone

Amúgy biztos ,hogy valamilyen szint is kell majd ahhoz,hogy legyen minden itemed. Craftolásnál némelyikhez olyan itemek kellenek amikről azt se tudom mi fán teremnek. :D
  • Carmang
    Lehet, hogy még nincs új botprogram a goldobotkhoz? :)
  • byzhouse
    utóbbi hetekben mindig felengedett viszont a mostani update miatt...
  • Logikok
    Nem hiszem el ! be jött csomó újdonság amiért meg éri neki állni játszani és nem teli a szeró :S
  • random001
    A craftolás az stimmel pont ezért akarok rájönni, hogy hogyan kell leadni ahhoz, hogy itemet is kapjak helyettük.

Socket stonokat már craftoltam, de ezek az itemek amiket a boxokért kapunk szerintem a hunter és tief cuccoshoz kellenek. A stonokhoz nem.

Talán még ami lényeges lehet a leadásuk szempontjából a hunter vagy tief szint. Neked mennyi? Csak hátha ott csúsztam el...
  • horitazi
    begin trade settlement,settlement..stb ilyenekre kattingattam mikor kaptam. Annyi ,hogy a quest fel volt véve danger mode-ban.
    Másik amire rájöttem: itemeket lehet készíteni ezekből:
    alsó sorban lévő menüre katt,ott craft. Itt leírja miből mennyi kell.
    Úgy érzem még pár hét jobolás rámegy mire az ember kiismeri rendesen..
  • random001
    Én 40 darabot adtam le és semmit nem kaptam...

Ha szépen megkérlek kifejtenéd ezt bővebben? Mármint, hogy mit hova miért minek :D Valamit tuti én lámáskodtam el...
    kézzel ? semmi esetre sem :)
  • horitazi
    Speciality cuccok beváltása(?) után kaptam blue stonekat(21 db) meg 1 ticketet..és nem tudok mit kezdeni velük:/ tipp?
  • inv
    job skilleknél be addolod a második sorban lévő skillt és már tudod is hova pakolni őket, amúgy még semmire se mész velük legjobb tudomásom szerint
  • dragon11
    vlki???????
  • Cat 02 #81718
    Egyre érdekesebb SRO, de fasznak sincs kedve 100ig lvlezni :/
  • byzhouse
    de én mindig nem értem,hogy a 110-es kariknak miért dob a movia kék quest zacsit :D
  • inv
    Először csak buzi questeket tudsz csinálni, azzal kell a job szintedet emelni, csak lvl70es job szintnél lehet majd tradelni(ahogy én kivettem a leírásból)addig meg lehet a questeket csinálgatni
  • Logikok
    De kell előtte valami qvestet csinálni h engedjen szállítani vagy nem értem valaki el tudná magyarázni?
  • Logikok
    Nekem nem enged semmit pakolnom a szamaramba valaki tudna segíteni egy kicsit?
  • inv
    Csináltam egy kis leírás félét, megpróbáltam lefordítani jm oldalról, és csak annyit hogy ha valamit nem lehet érteni akkor azért az alapból kurva szarúl megírt angol leírást tessék okolni! :D Ja és igen majd később még remélhetőleg bővülni fog

legenviii_gyik

• dragon11
    vlki tudja h azt a special good boxes v mit event adja -asszem- h lehet felvenni?:D:D:D

mert nem engedi..:)

örök hála:P
  • RAZOR27
    ok mostmár rájöttem, hogy az új legend tegnaptól van, elnézést a hülyülésemért, szombaton léptem be utoljára, akkor még trader voltam xD
  • RAZOR27
    o.O akkor nekem hogy sikerült felvenni? xDDD (azteca szerveren vagyok)
  • Logikok
    Helyesbítenék*

wtb : Bowos karit pure str

Built: fire lightning bow

LV: 64-76

az mind1 h női v férfi köszi mindenkinek :D
  • Logikok
    Hi all :D

WTB 64-76lv frie lightning fire BOwos kari str köszi all :D
  • byzhouse
    már nincs trader job :) hunter,thief és npc traderek
  • RAZOR27
    ha jól értelmezem mostmár a másik két job is tradelhet? egyébként olvastam már ezt, csak nemértem, hogyha a trader npc lett akkor mért lehet még mostis jobnak felvenni? o.O
  • horitazi
    Trade job , mint olyan megszűnt. Vagy hunter vagy thief lehetsz.
    http://sro-smileyz.extra.hu/
    Görgesd lefele és olvass. :)
  • RAZOR27
    laza két év kihagyás után most megint sro-zok még két haverommal és gondoltam tudtok 1-2 tippel szolgálni, hogy hogylehetne 3asban a legbiztonságosabban tradet vinni.Ketten vagyunk traderek, a harmadiknak most nincs jobja.Először csak egy downhang-jangan trade lenne napirenden.
    (lvl20-26ig vagyunk jelenleg)
  • Hay #81703
    Pl. itt a bal oldalon lévő menükből válogatva megismerkedhetsz a játékkal :-)
  • justbusiness123
    Na jó :D nem akarok goromba lenni :P Am régen hllottam ebbe vannak ilyen munkák is,azokat hol lehet elvállalni?
  • justbusiness123
    csak ennyi a dolgom ebbe a game be???? ölök és kész? :D kifejtenné nekem valaki hogy még mit is csináljak? :)
  • Carmang
    Ezt most olvasom a Rev6-on, a Legend7-tel kapcsolatban: "The previous 'Trader' class will be replaced by NPCs, leaving only the Hunter and Thief classes."

wtf? És ha én nem akarok se hunter, se theif lenni?
  • Carmang
    Bonyolult??? :D

Kimész a városból, oszt amit látsz leölöd :)))
  • justbusiness123
    A Tigris szerón vagyok általába , kicsut bonyolult egy játék de attól jó :)
  • justbusiness123
    Na kiprobáltam! :) nem rossz játék , csak elsőre kicsiit bonyolult :D segÍthetne valaki
  • Carmang
    Ez a link marha jó!
  • justbusiness123
    Kösz! ugy tűnnik van azért hely egy két szerón :) akk asszem leszedem azt a másikat , és megyk nyomni vele :P
    Server capacity <--- itt megnézheted