Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ergo random001: KÖSZ, így már értem. 3-at eladok npc-nek...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2 másik karimra lepakoltam egy rakatot, beváltottam és meguntam, de akkor ezentúl nem váltom be 😉
Lets go stall xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Amúgy meg arra jó, hogy felrakd a karakterre és kapj 5 srt-t és 5 int-et. Másra semmire. Meg vizuálisan is nézegetheted 😄 Ennyi kb.
------------------------------------------------------
Mivel nem nagyon reagál senki a pet inventory-ra válaszolok de remélem nem baromságot. Ezért is nem akartam írni.
Amikor én fanatikusan játszottam régen akkor nem lehetett sehogy sem. Nézz szét item mall-ba ott lehet venni silkért ha van. Szerintem nincs. Nem vagyok játékban nem tudom most megnézni Neked.
mire jó?: event so-ok->happy event-> új fajta gdf,scrollok,pandorabox,berseker újratöltõ,hp,mp 500aspoti,5 str vagy 5 int scroll...ilyesmik
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
És amúgy mire jó, ha megvannak?
nálunk sokan árulnak betüket 1-2 millbe megy 50db kis szintüeknek el lehet hülyéskedni szedésével de amint nekem meg lettek a flagek +jó pár devil,pandora abba is hagytam szedését 😊
Egyébként ez meg rám jellemzõ, hogy éjszaka fél kómásan írok pár sort és nem nézem át mit is küldök be 😄
Egyébként ez jellemzõ a magyarokra a játékban, hogy önálóan nem találják fel magukat, a szájukba kell rágni mindent 😄
A mostani legjobb pénz keresési lehetõség amihez nem kell nagy szint ( ott már a húzó nagy karakter azért taxiban fel tudja találni magát és meg tud tollasodni ha akar ) az a HAPPY event kiaknázása.
Kellékek:
- pet ( megy anélkül is a dolog de nem termel elég profitot )
- idõ ( nem fogsz egy nap alatt billeket keresni, azaz az event teljes idejében gondolkodj )
- segéd program amivel tudsz több karaktert futtatni, hiszen amelyiknek a pet-je van az nem ér rá városban árulni. Egy petes karira kb 2-3 árus karakter nem árt.
- szint nem lényeg de jó ha min 50+ vagy, hogy a party mob 1-2 ütéssel ne küldjön padlóra napozni...
Aki eddig eljutott az olvasásban az gondolom most a homlokára csap, hogy bakker... tényleg... és már ki is találta mirõl van szó. 😊 És aki így tett az olvassa el a második mondatom 😄
Fogod a petes karaktered, ki kocogsz az ong földre, megpróbálsz keresni egy olyan spt farmoló nagy karit akiknél sokan vannak az item osztós pt-be és tadam.... Semmi más dolgod csak állsz, vagy ülsz egy helyben ( a választás opcionális, rajtad áll melyik a szimpibb )
A második mondatom fügvényében leírom a továbbiakat is, bár bízok benne ez már menne önerõbõl is 😛 Amikor fullon van a petes kari betûkkel ( üresre kirámolni és úgy menni ong földre! ) akkor a városba átadod az 1-2-3 ( ez is opcionális ) anonim stall karakternek és elkezded árulni a betûket.
Amikor ezt elkezdtem kb 2 hete akkor 3 nap alatt összeszedtem fél billt. ( 500M a gyengébbek kedvéért ) Akkor még2-1.5M-be ment 50 betû. Ma már voltak akik 400m-be árulták. Szóval ez szerverenként változik szerintem. Én pl. a mai napig kirakom 800-900M-be délelõtönként mert akkor nem árulják még tömegesen, de du.5 után már szinte lehetetlen normális áron eladni...
A másik lehetõség, ami nem tudom megéri-e mert még nem teszteltem.( Elõzõ eventen amikor adott pandorat nem játszottam.) Sokan eladják most a pandora boxokat 2-3 max 4M-be. Én a 2M-eseket mindig meg szoktam venni, a késõbbi profit reményében. Ha meg nem megy el, akkor pvlv-re elsõ osztályú lesz.
Ennyi. Kicsit hosszúra sikeredett. Sory érte.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
A másfél év szünet elõtt amikor játszottam én is belenyomtam kb az évi száz ezret... Aztán a fejemhez kaptam, hogy atya ég normális vagyok én? A válaszom egyértelmûen a NEM volt. Ekkor hagytam abba az egészet és adtam el a nagy karit.
Most újra játszom de még az 5 dollárt is sokallom... Változik az ember...
De merem állítani így is meg lesz nagy szinten a fullos szettem. Okosan kell játszani és kihasználni minden adódó alkalmat a pénzszerzésre. Viszont sok esetben választhat az ember hogy goldot "csináll" vagy feljõdik. Én havi szinten azért összevakarok min.1 billt jelen állás szerint. Petet és pet rest is stallból szoktam venni. 😊 Ha érdekel a mostani legjobb lehetõség gold szerzésre, aminek nem alap feltétele a nagy szint írj pm-et, és szívesen megosztom veled 😊
Magyaroknak nincs olyan keretük (átlagot tekintve), hogy normális szettet összehozzanak, ha pedig valaki elkölt egy szett végett 60-70 ezer ft-ot, hogy õ legyen a jani akkor gond van az értékrenddel..
Külföldiek némelyik országban fõleg.. úgy szórják a pénzt erre a játékra, hogy hihetetlen, de ez nem újdonság szerintem.
Így bõven elegendõ az, ha pl Avihoz valaki beül sp farmolni, utána elmegy taxizni, aztán vesz egy szettet amivel kezdeni is tud valamit.
Persze mindenkinek más a fontos, nekem pl az, hogy sro nem ér meg évi száz ezret vagy többet..
Viszont ha komolyan sro-znál:
-Szükséged volna a petre, hiszen ha komolyan játszol szükséged van minél hamarabb a nagy szintre, és ebben a pet messzemenõkig az egyik legjobb táp, ha az általa szerezhetõ xpt nézzük nem a goldot.
-Akkor tudnád hogy 5-600milla sajnos semmi ebben a játékban. Amikor egy fullos nova fegyverért elkérik az 1billt. ( és akkor még meg sem említettem az új fegyverek árait ) A nova itemek pedig 400m-nél kezdõdnek alap hangon.
Lehet az én érték rendemmel van a baj, de nekem a komoly játék az max szint ff-ként. És fullos item szett. Utána meg a fáraó szett összehozása. Ha ez kész akkor én mondjuk 100 éves leszek és majd az unokám fog játszani a acountomal 😄
Most kapcsolok 😄DDDD
Ebben az esetben SOKKAL TÖBBET szed össze, mint te 😊
Amúgy hétvégén csináltam 8db 1 csillagos trédet JG-Bandit Den között. Kb 2 óra alatt lezavartam. Valami 160k jött össze nyereségként. Szerintem többet összeszedek csak a mobok ölésébõl ennyi idõ alatt. A pet segítségével persze 😊
A pet elengedhetetlen a szintezéshez szerintem. Amíg a karakter le hajol felszedni a droppot, az idõ alatt jó esetben simán leszed egy másikat mobot ha mind ezt a pet csinálja helyette.
Xp-ben ( vagy aki farmol annak sp-ben) lényegesen meg nõl az óránkénti %-os aránya pet használata esetén.
-mindent a pet szed fel helyetted, te nyugodtan koncentrálhatsz a harcra, fejlõdésre
-kapsz egy kb akkora plusz inventory-t, mint ami neked is van, tehát nem kell 10 percenként visszarohangálnod a városba eladni a cuccokat.
-minden vackot összeszed (ha úgy állítod be), olyanokat is ami a te látótereden kívül van. Nem tudom más szervereken hogy van, de itt Maya-n elég sok mindent elhagynak a botok. Ezeket is összeszedi, és ha csak az npc-nek adod el, hosszútávon az is elég jó pénzt hoz.
-szóval megéri, ha a "játékélmény" miatt veszed meg 😊
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
email: [email protected] köszi,helo
Megtudja vki mondani kb mennyi goldot szed össze a szedõ pet egy hónap csak kiváncsi vok h megéri e? ty
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Szánalmas.hu
nem a legjobb de 80k-t megért 😄
Egy itembe csak egy advancedet tehetsz ezt viszont ne feledd. Két fajta változata van. Az "A" és a "B" tipusú. Az A tipusú +1 a B tipusú +2.
Viszont különbség van a normál item és amiket a SoS, SoM, SuN, SoN-okra lehet felrakni. A különbség szembetûnû hiszen a sox itemekre való ADV ugyanúgy csillog mint az itemet jelzõ kis ikon.