Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackyBoy
volt eddig is sun speared?

amúgy van még ott mit tuningolni<#vigyor>

back from the past.

Atisz
Õõõ, megpróbálok majd felrakni 1 képet a közeljövõben (bár szóban is el lehet mondani elég röviden).

Mivel str a karim, ezért attack skillek közül semmi nincs húzva, amik kötelezõek az a swing march (és ugye a moving alapfeltételnek), a 2 tambour (8-as pt-ban tökéletes) és a 2 dance (én mondjuk csak a wizardry-t húzom jelenleg, mert többnyire int-esekkel vagyok pt-ban).

A noise szerintem felesleges (mivel pve skill), a hit march és a dancing of healing jöhet még jól esetleg.

Ha intes vagy akkor persze kell az összes attack skill, meg 1-2 mana töltõ is. Húzd ki a mana fogyasztást csökkentõ skillt (1. sor), mert a bárd skilljei a legköltségesebbek ebbõl a szempontból. A hatótávolság növelés meg az összes többi kb. 1 nagy 0, ergó itt van a legtöbb felesleges skill is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

THeArrow

Blup

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Lord Nomak
Ez a játék alapból arra utal, hogy nagyobb részben nincs életük az embereknek, hiába botol valaki és nincs otthon, de akkor is pénzt költ feleslegesen egy ingyenes játékra amit már 90%-ban törökök játszanak.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
a kis ügyességgel Saytan megjelenésére hangot lehet varázsolni, és ennyi, munka közben az a pár perc kiesés nem nagy cucc, otthon szintén, asszony azért asszony, hogy tudjon várni. 😄 a személyes priorításai meg az õ döntése, ezért kritizálni hülyeség, a lyányokat sem kritizálják amiatt, mert nem szeretik hátulról. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
immortalos a többi, vagy mi? vagy miért +5? xD de gáááz, nem is +7 xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

THeArrow
na.. 😞, sun neck 80+5 , 85+5 rings , 87+5 earing

Napi 2-3-4 shaitan kill (bár azt mondja h már bot öli neki). Random szerver insp után is õ öli le 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hát ha valaki azért felkel h megölje shaitant ... ^^ vagy lehet nemis alszik nemtom 😄

asd

Maala
és az íxerek, sanyi?

Maala
de gáz az a lvl 0+0 Bolt :-s

honnan tudod, hogy nincs élete?

Vannak gondok a dual/quad magos procikkal, használd a processzor affinitást.
(feladatkezelõ, jobbgomb a futó sro_client-en és ott be tudod lõni melyik mag foglalkozzon vele.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Tegnap felment neki +8ra -.- Valaki ölje má meg irl...

jabocs lehetetlen mer nincs neki o.o

asd

ígyse csúnya ^^ gz

asd

nem, mint ahogyan a legtöbb játék
több mag elõnyét akkor látod, ha több klienst futtatsz

Miért adná el ha ennyit dolgozott vele?😄

THeArrow

2 pieces to go =) holnap megcsinálom rendesen csak mostmár nincs kedvem tökölni vele 😄

ha azzal vok bent ha nem akkor is ezt mutatja :S

Lehet, bár loaderrel is van olyasmi h csak 1 magot használjon, lehet botoddal is az van.

az lehet h sro nem kezeli a duplamagot?

mert everestel megnéztem game közben...

KÉP

Maala
te bölcsész. 😄

+2 Maalanak

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

JackyBoy
ebbõl a veszekedésbõl már egy regényt lehetne írni, és úgy veszem észre egyre hosszabbak lesznek, a végén már nem fér bele 1 hsz-be😊

back from the past.

THeArrow
fü báz :d ennyit írni errõl a hülyeségrõl 😄 töri érettségin a tanárok álítottak le hogy haddd már abba eléggg lesszzz? xD

Maala
Oké, gyakorlatiaskodjunk.

76 sosun glavie +0 0% Phy. attack power 1192 ~ 1457 max crit 20

76 sosun dagger +0 0% Phy. attack power 1431 ~ 1749 max crit 25

20%os többlet sebzésben, 25 %többlet a critben.

85 glavie +0 0% Phy. attack power 993 ~ 1214 max crit max crit 14

85 dagger +0 0% Phy. attack power 1192 ~ 1457 max crit max crit 25

20%os többlet sebzésben, 78% többlet a critben

Mégis, szerinted melyik van jobban kiegyensúlyozva? A SoX, vagy a nemSoX?

.

1x már volt igazi Crit bug, egy update után a fegyvereknek megváltozott a critje, azt javították 3 nap alatt.

.

Volt 1 térkép még a régi SRO honlapon, barna tónusú, rajta volt a majdani összes fellelhetõ SRO helyszín. Sajnos nem találom, merre lehet, Catnak tán megvan lementve a honlapján valamerre.

Az a rajz jópár évig fenn volt, egyfajta koncepcióként. (Ezért is koncepciórajz a neve) Ha szerinted egy játék fejlesztésébe úgy fognak bele, hogy még nagyvonalakban sem tudják, mi lesz benne, akkor megköszöntem az eddigi diszkurzust. Pláne, hogy 2 éve az MMORPGpiac még sokkal színesebb volt, mint ma. (Ma már nem csinál minden második ember MMORPG-t, kb minden kiadó egy-egy nagyobb MMORPG-t támogat)

.

'Örülök hogy korrigálsz, látom visszaolvastál, így a magabiztos "eu skillek erõsebbek" most már csak "úgy emléxem" lett...'

itt az eredeti idézet, tõlem:

"eus karik skilljei erõsebbek és a dmg-e is, ezért nem jár neki a bónusz crit"

Semmit sem korrigáltam. Egyszer sem. Egyszerûen tetteted a totál hülyét, és muszáj mindig egyre mélyebben kifejteni a dolgot. A skillek leírásbeli sebzése nem tudom, hogy nagyobb-e - arra emléxem, kínai skillek sebzése azonos minden masterynél 1 adott szinten, a fegyverek sebzéskülönbségét (maga a fegyver értékein túl, ami mindegyiknél más) a zárójeles érték határozza meg.

Eunál már fordítva van: 1 kaszton belül sem érvényes ez skillek esetén, de a fegyverek beírt sebzése ugyanannyi.

És itt abbahagyom, mivel szerintem a puzzle minden egyes darabját leírtam már egyszer. Ha akarod, összes tudod rakni a puzzle darabjait, de kétlem, hogy ezt akarnád. Egyszerûen unom, hogy szerinted minden egyes sorom szerinted egy elõzõt hazudtol meg, amikor pedig kifejtem, hogy miért nem, a következõkben egy másikkal kötöd össze.

Az elõzõ hszben leírtam, mindennek köze van mindenhez.

'Aham, tehát elismered végre hogy az eu nem erõsebb, hanem ki van balanszolva azáltal hogy a relatíve nagyobb sebzést kompenzálja a gyors pot recharge.'

Ez a rész tett be, te mindenben csak a hibát keresed. Elismerem? Mi az, hogy elismerem, ember, én egész végig arról beszéltem, hogy ez a dolog valamit valamiért alapon mûködik. Összefüggéseket írok, Aból eljutsz Bbe, Bbõl Cbe, Cbõl Dbe. Erre te úgy kötsz bele, hogy Aból kivágsz egy részletet, és rákérdezel, ennek mi köze Chez. Erre én leírom Aból Bbe, Bbõl Cbe, és megjegyzem, hogy ez így meg tovább Dig. A következõben Bre kérdezel rá, mi köze van annak Dhez.

Megjegyzem, nekem nem a stílusoddal van baj, az elõbb is felvettem, mikor normális voltál, és most is felvettem. A módszer az, ami fárasztó. Parttalan vita egy olyan emberrel, aki nem hülye, de annak tetteti magát. Legalábbis én optimista vagyok.

Az pedig, hogy itt egy pár ember kettõs mércével kezelne téged, csak azt tudom válaszolni: 'Együnk szart, 10milliárd légy nem tévedhet.'

A többiek meg fellélegezhetnek, vége a témának.

semmise feladatkezelõbe mindent bezáértam már mindent amit lehetett

JackyBoy
letöltés/feltöltés nem megy? pl torrent?

back from the past.

Itt a kis noobom, 6 hét alatt durván 78, volt sok dc, bõven lehetne 83 legalább, meg másik is ott ül, azt eladom

lvl 78 rogue, xbow / dagger / clerik lvl 78-on minden skill max, kivéve cleribõl, offering, meg 2 támadó skill és még 510k sp van ami elég 90-re, szerver venice név:_RoflMaO_ van angel winge, helowín cuccok hozzá, van pingvíne és 20 mil gold. akit érdekel [email protected]

Még annyit hogy farmolni muszály ha normális karit akarsz nem ilyen félig farmoltat vagy ahogy Nomak írta van egy rougém és csak xbow és clerikbõl meg rec div meg bless, ezek ilyen alapvetõ skillek, elehet velük lébecolni de nudlistésza, ezek ilyen "hanyag karik" ha az ember akar magának egy normális karit, akkor maxoljon mindent, nem "félmunkát" végzünk, 2 hónap alatt az ongoknál 10-dre farmolod magad.
Azért vannak ott a skillek hogy használjuk szvsz, amelyik karinak 1 ágból az ilyen életbenmaradó skillek vanna húzva az nem lesz soha fullfarmed hiába mondja!!

mi a jó égtõl van az hogy a 4Mb-es netemmel tiszta lagg az egész game?

nod32-m van. de ha kikapcsolom akkor is lagg van szal tök8

sro ujratelepités megoldaná a problémát?
vagy vga driver? bár nemtudom h köze lenne hozzá..

nem, minnél nagyobb farmod, annál több sp-t kapsz, és annál kevesebb exp-t..
vakami ilyesmi de lehet nem jó
0ás farm 100% exp nagyon kevés sõ
1-es farm 90% exp 10% sp
2-es farm 80% exp 20% sp
9-esig megy->
9-es farm 10% exp 90% sp
Lehet ezeket "befolyásolni" cifrázni különbözõ ticetekel, van 60% exp sp ticet, van 100%-os van ami 3 óra van ami 5 óra
ha pl. 100%-os ticeted van és 0-ás farm akkor 200%-os exp-t kapsz, és sp ticet is van, ami csak sp-t dupláz..

Azt nem értem hogy pl: Minél több az sp-d annál több xp-t kapsz... Vagy lehet fordítva. Meg hogy farmolni muszály meg ilyeneket...
JackyBoy

<#banplz>

back from the past.

Maala
pontosan melyik részét nem érted? a farmot?

Tehát ha valakinek csak xbow van az szar ? =\
Grindre jó, pvp-re is, igaz nincs Prick de túléli az ember.

gameplusz
LOL!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nyilván nem, de haladni kell a korral.
"Amikor én kezdtem" mikor kezdted mostanában?
Én már 1 éve ong farmolok és nem fully farmeddel kezdtem...
Mellesleg kötekedésbõl te is kaphatnál 5öst, de az érveléseid sántítanak picit (kis lag van a gondolataid összeszedése és fórumra vetése között) ezen még csiszolj és lehetsz tiszteletbeli Maala-klub tag.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Én inkább a kínai kari híve vagyok mert az egyedül is játék képes meg partyban is szebbek a skillek élvezetesebb, meg valahogy jobban tetszenek a ruhák is...bár eus is életképes egyedül de azért sokkal jobban kell figyelni mint egy olyan partyban ahol pap van... emellett a kínai kari sokkal drágább mert vagy 2* annyi potit iszik.szerintem

Lord Nomak
Ha nincs idõ rá, minek kezdi el.. Nem a farmolás a lényeg itt, hanem szar karaktert értelmetlen csinálni. Legalábbis kétlem, hogy sun+9 light armor szett + wep nélkül érne valamit egy olyan.

Nem mindenkinek van ideje farmolni 😊

Lord Nomak
Ez olyan mint rugónak csak xbow skilleket tolni, hány olyat látni.. Meg addolja hozzá rec divisiont és blesst clericnél lolz. Majd persze beszól, hogy neki elég 90ig 3-400k sp -.-"

Skin,screen, jó az 😛

Én nem igazán értem ezt az Sp-s Xp-s rendszert. Valaki eltudja magyaráznií?
gameplusz
Persze, csak 1h... Végülis a gulyáslevesbe sem kell hús...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nekem régen mindig azt mondták kínai sokkal kevesebb sp mint az eus de szerintem ez nem igaz mert pl az eus 1h warrior + cleric csak az a skill ami kell 500 k sp ugyan akkor egy fire blader fullon közel 700 k körül van

Lord Nomak
Azért szerintem nem egészséges egy sun fegyverre apellálni a játékban. D10 bejön mit csinálsz ? Addigra a sun harpod fog érni 300 milt kb, d10 sun harp meg vagy 2 bilt.. Inkább csinálnál egy full str warrior/bardot. Sokkal többet érne.

Még nincs de majd lesz poton 1 bln goldért ha a
Warrioromról eladom a sos cucait meg is van a gold
de lehet hogy vennem is kell egy keveset guild fönöktõl.

Atisz válaszát még mindíg várom.
Lord Nomak
Intes karinak warrior mastery ? Teljesen profi. Bard támogatásra való, amúgy meg csak futás a hasznos egymagában. Cleric/bard lófaszt nem ér, nekem az volt lvl71ig és megölt egy 60as is kb. Ha nincs sun harpod esélytelen egy jobb karakter ellen a nyerés.

Te milyen masteryt huztál a bard mastery mellé?
Én gondolkoztam a cleric masteryben a buff lenne teljesen
és a cleric támadásokat nem is huznám meg light armorban
lenne. Az elág jó védelmet adna a karinak.
Vagy intes karinak jobb a warrior mastery és a heavy armor
ami mégnagyobb védelmet ad igaz buff nélkül.

Légyszi rakj fel a masterydrõl képeket még is mit huztál,
és mit ajánlasz.

A mi szerverünkön nem nagyon rohangál bard kari
én a fõ masterynek azt használnám.
egyik guildcimbora a nyáron midníg írta guildba unioba h a cardokat megveszi, meg a stallnetworkot leste elég sûrûn, és lám néztem a ctf gyõzteseket és ott volt a neve hogy chesticles, de már a pvp-nél feltünt hogy ott van a kezébe a sun 1h, vehette volna is, de aztán kiderült h õ nyerte.. hogyha az ember egy kicsit komolyabban vett volna, nézegeti a stallnetworkot lehetett volna rá esélye, meg hírdeti mondjuk globálba hogy õ vesz cardot lásd chestiles😄 végén már ilyen 200k-ba került..
Én azért nem vettem komolyan, mert nem is tudtam hogy az nyer aki a legtöbbet nyomja el, aztmondák hogy rákell nyomni és ha szerencséd van kapod a soxot, lehetetlennek találtam hogy 3000 játékosból pont én fogom kapni, így nem is fogalkoztam vele, de így hogy aki a legtöbbet nyomja el így nagyobb esély lett volna rá, na mind1😄