82377
Silkroad Online (iSRO)
-
donatus13 #75026 Komolyan mondom nem lehet játszani egymás 3 szor léptem be 5-6 perc után dc de lagg is van akkora hogy az valami hihetetlen nekem már kb 2 éve nem volt ilyen... -
donatus13 #75025 Tyűűű van ám eladó kari mindet kiírnánk a bannerbe kb nem lehetne látni a hsz eket. -
SaphireDraco #75024 Eladó 90 es bower neptunon rev6: http://www.rev6.com/player.asp?id=405396
2 set is van rajat a protectoron kivül egy ugyan ilyen garment
irányár 30k
msn: [email protected]
Bocs az offért -
donatus13 #75023 Mindenkinek mivel nem bannolnak már így megint teli van minden bottal lassítják a szervert és ráadásul grindelni se tudsz megint.. -
#75022 eladó Aege-n lv25ös eu kari 1.1m spvel érdekel > pm -
at16 #75021 csak nekem laggol ennyire ez a rohadt játék akkor?
de az az érdekes hogy munkanapokon reggelről nem laggol 14:00-ig utána játszhatatlan mert mozdulni nemtudok akkora a laggom.
mitől lehet ez ? minden progit kilőttem nem megy semmi se...
a netem miatt szarakodik ? 4mb-es kábel net. -
DonCol #75020 haver és én (90-9 wiz cleric) 12 pericg ütöttük. amugy 20 perc van rá -
Balázs2 #75019 egyedül akartam 1h sword shieldelm de 15 perc az kevés... még a fele hp-ját sem ütöttem le, kell még 2 kari legalább amiből az egyik wiz.. -
#75018 hát vele (sun+8 glavie volt, +9 failelt ezért ilyen épp) és ezzel a lámával is naponta job közben találkozom, egyikük sem tud megölni, pedig van egy szerény 23%os manashieldem... ők meg ugy hullanak 1v1be mint a szél. olyan magas parrym van hogy kb 10 SSx-ből tudnak stunolni, amikor meg nincs rajtuk impotent, akkor meg betolok egy ironwallt. EZ cakes -
DonCol #75017 Én (mi) is igy jártunk anno. A lényeg, hogy olyan helyen legyél ahol van hely shaitannak is, hogy megjelenjen. A lépcső mögött már elfértek mindketten, utána már a többiek is tudják ütni. -
random001 #75016 Eos-on eladó:
90-es 1H-2H-lock 81-ig ff. 85k spvel. Avatar, pet, devil'spirit.
Ár: 45.000 Ft. Érdeklődni a [email protected] emailcimen.
sory az off-ért... -
Balázs2 #75015 megtaláltam a gyenge pontot ahol lehet ütni:D ahogy kör alatt belehet menni egy fal mögé és a 2 között xD -
Balázs2 #75014 hi
valaki mondja már meg hogy a shaitant hogy öli meg a questbe?Az egy dolog áteleportál másik helyre ott valami kurva angy bug van, tök kis területen enged mozogni, shaitan néha megtud ütni, én viszont akárhogy probáltam cannot atack vanm, nem tudom sehol megütni:( -
fleaa #75013 lool, végül nem adták vissza a karit. a "support team" már írta, hogy minden oké, 24 órán belül okés, majd kapom egy levelet a GM team-től, hogy megbaszhatom magam és mégsem.
aztán anyáztam nekik, hogy 2000goldbot figyel szerónként aztán ezt válaszolták zárásul:
Thank you for emailing Joymax Customer Support. We do understand your state having your account banned. We feel sorry for this matter. Please be informed that we are doing our best to keep the game free from bot users, in order to catch a large number of bots, we need a long duration of preparation time and investigation. They cannot be blocked in a short period of time, we are looking into this issue, and a massive bot punishment is to be proceeded soon. We will try our best to keep the game environment clean. Rest assured that this misbehavior will not be tolerated and Joymax Team is not showing any leniency regarding these kinds of issues. -
#75012 Akkor csak lém arcokkal küzdöttél:) -
#75011 Feart és knock back skillt az értelmes wizardok használják (főleg 1v1-ben), tehát az a sok akiről beszélsz inkább a láma szekció. -
donatus13 #75010 Az hagyján de kb akár milyen kari is legyen kibírja a wizard 1 lövését akkor wizardnak ott annyi is .... -
Cat 02 #75009 De nem biztos h bejönnek, illetve a warrioron kívül minden karinak van távolsági attackja is :) -
at16 #75008 húzok most az uj szerveren egy wizardot és hát meglepődtem.
van egy csomó jó skillje amit senki se használ... mindenki először felteszi az LC/T-t aztán 1 skillből akarják leölni az ellent.
van olyan skillje h nem tudsz megmozdulni, van fear : 10 sec-ig nem tud megütni az ellen ha rajta van...
ha meg tul közel jött az ellen akkor meg az az áramos skill-t kell elnyomni ...
igaz 90en biztos más a szitu de sztem nemnagyon :D:D -
#75007 nem lehet ilyenre sem fogni, hogy tudja használni a kariját és akkor erős... nincs olyan sok lehetőség, hogy hogyan használd a karidat :D
ezt el lehet mondani más játékokban de silkroadban nem sok lehetőség van, jó cuccod van nyersz, kész... vannak olyan akik nem tudják használni a karit, vannak olyanok akik igen, ez a 2 lehetőség van szerintem -
#75006 glavier sux, mivel nem ad semmi statust. ennyi. még durva crit increase skill sincs mint bowernek. anélkül pedig kinai kari nemsokat tud kezdeni -
#75005 Nemtom mér fikázzátok annyira a glavist. Mindenki annyira jó játékos amennyire ismeri a saját karakterét. Minden karinak vannak előnyei és hátrányai. Csak ismerni kell.
Speciel Alex ugyan durva szetben, de nem csak annak kööszönheti hogy jól nyomta. Ismeri a kariját, tudja használni és ez a legfontosabb.
Én a glavisommal mezei +5/6 szetben és +7es fegyóval simán öltem mindenféle karaktert. Öltem én sunos warriort is, mert nem tudta használni a kariját.
Mellesleg nemsokára elkészül a hybrid bower karim:) Ha lesz pvp videó majd postolom...Egyelőre jobbnak igérkezik mint azt valaha reméltem... -
sanyx85 #75004 Valaki tud olyan programot mondani amivel az sroból ki lehet szedni a zenét?
-
donatus13 #75003 Azt ne mértem minek csinál mindenki academyt amikor kivan neki írva hogy no pwlvl stb meg 35 + kb értelmetlen akkor csinálni :D -
Cat 02 #75002 Észak kóreában kommunizmus van és nincs mit enni, szal kizárásos alapon :D -
sanyx85 #75001 Lehet hogy hü******* kérdés de a silkroadnak mi a hazája?
Észak,- vagy Dél - Korea?
Mert hogy ez nem egy ország, tudtommal külön ország mindkettő.
-
#75000 Hja, csak 5 hónapja nem voltam ingame azóta lehet, hogy van jobb cfg is ongozásra. -
#74999 Eleget ültél partyban h vágd te is pontosan.
+1 -
Rabbit20 #74998 oké kösz ^^ ezt így megpróbálom -
#74997 Nah ez vicces 64bites Vistaval nem jön be az oldal, csak úgy hogy a FF-ot win XP-ként futtatom, érdekes:D -
#74996 Csak logikusan.. petal, snake skillek, aztán lion és nuke. Abból indulj ki, hogy petal 90en még imbue nélkül is sebez eleget az ongokon, meg pattog, meg light imbue alapból megöli a mellette levőt ha nem pattan már tovább, lion cuccok meg gyorsak, nuke meg pt gianthez kell.
De vannak itt ong mesterek majd ők jól megmondják. -
Rabbit20 #74995 Ha valaki tudna nekem írni bich/light nukernek egy jó skill sorrendet botba ongokhoz azt megköszönném :)
Jah és 72-76os kari eléglesz oda? Csak academy-t húzni kéne szal nemkell legjobb spot meg ilyenek... csak azér haljanak szépen ongok :D -
#74994 Hát ez az hogy nekem ezzel is csak egy szép logo jön be és a felirat hogy mire lett optimalizálva a weboldal, de semmire nem tudok kattintani, köszi azért. -
#74993 A FAQ ebből a szempontból kicsit avítt...
http://www.joymax.com/silkroad/ lenne az, Tibi. -
#74992 Fakjú xD Különben is... Ebay rulz. -
#74991 Sziasztok lenne egy kérdésem. Mostanában gondolkodtam, hogy meg kéne nézzem milyen is ez a játék, elolvastam a FAQ-ot és rámentem a linkre ahol elméletben regisztrálni és letölteni lehet, de bárhogy próbálom nem jön be az oldal, csak egy ilyen kiírás hogy mire van optimalizálva, nem tudjátok mi lehet a baj, vagy nem elérhető a hivatalos oldal senkinek sem? -
#74990 Na meg megnézem, hogy G+-t megvered, nem törökök elleni játékról van szó. :D:D:D Bár... jobban belegondolva... egy kategória... -
#74989 itt nem rólad van szó, hanem egy átlag userről, aki +9/+9 s/s-ről és sun garm/acc szettről csak álmodozik. -
WorldTorrent #74988 ja warrior legjobb pvp-be eu-sok kozzul (szerintem:D) de en leverem azt is , csak ha warlock-al jon akkor mar bajvan , igaz jobbb cuccai voltak -
freeman49 #74987 Sokan szidjátok a kínai karikat h milyen szarok pvpben, pedig nálunk(Poseidon) több kínai kari jár ki pvpzni mint eu-s. Sőt még látványosabb pvp-t is játszanak. Eus xbowert nem tartom vmi nagy pvp karinak unique-re jó, 2h warrior az az amit úgy igazán kezdenék.