Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁÁÁááÁááÁÁ Hõsök mekkora volt isteneeem S03E12 <3333
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
asd
asd
naszal, lv1tõl bekell léptetni egy karit, majd lv40en graduate, ezért jár a maximum honor pont ami 39, de ha mondjuk lv35ön veszel be egy karit és levizsgáztatod lv40en akkoris lesz egy graduates-ed, DE az 5pont, amivel kitörölheted a seggedet, pl nálunk van csomo oan ember aki lv39en vesz be emberket azt csodálkozik hogy van neki vagy 80 levizsgázott embere és, mellé 80 honor pontja xD ami kb semmit nemér... én általába úgyszoktam hogy 5kliensel belogg, beveszem academybe lv1 > lv33ong lv33 > lv40 dual grinder wizardal penon... és így 5*39 pont , szal ha vki komolyan akarja venni az academys dolgot akkor lv1tõl kell vele /szop/ni .. mert nem egyxerû a dolog, vannak oan szerok ahol totál bugos az academy rendszer PL uranus.. szal ott belelépsz a honor rankba és 0 embert látsz 😊 esetleg ha kell vkinek help ezzel kapcs pmet tolhat
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
asd
asd
A srác akit írtam ettõl függetlenül rendelkezik 20 db lvl 20 körül belépett végzõssel és ennek ellenére elmarad attól a 10-15-ös vegzõstõl, aki már kb. 3 hónapja offline -_- (tehát lehet picit a kronológia is számít :/)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(fenti állítás nem igaz a sosun staff-re természetesen, ami kb. a karddal 1 kategória ár szempontjából)
Ám ha belegondolsz h elosztod az eddig szerzett össz honor pontot a végzõsök számával, akkor egy korrekt eredmény jönne ki amit lehet a joymax is használ (így aki 39esek vesz be nem is fog bekerülni a toplistára...)
Ám az sem utolsó h a honor ranglista is keddenként frissül csak...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Természetesen igaz az, hogy minél alacsonyabb szintû karik fejlõdnek fel 40-ig az academy-dben annál több honor pontot kapsz és az honor buff eléréséhez is ez a fontos.
Viszont érdekes hogy pár "öreg róka" a régi 15 végzõssel még mindig bronz tulajdonos, de egy újabb akadémiás, 40 db végzõssel még sehol sincs (igaz annak a fele lvl 35+ volt amikor csatlakozott)...
Arra viszont még mindig nem jöttem rá hogy a "segítõknek" mi a célja és funkciója (azon kívül hogy kap 1-2 pontot a végzettek után, nomeg hogy "segítenek", lol).
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az ezelõtti uccsó SS 7. hó 31.-én készült 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
a karikat mind én csináltam de amikor levizsgáztattam õket
semmit sem kaptam.
valaki el tugya magyarázni nekem hogy szerezhetem meg,
meg hogy mennyi karit kell vizsgáztatni a buffokhoz.
Csak az a baj, asszem Maalina volt az az acc, amin 3 guild volt még a fõaccon kívül, az a Guild Storage hiányozni fog. 😄
Ám 7-es elementeket gyûjtsétek, 100 as cap-nál sokat ér majd 😊
Pont a legjobban fizetõs emberek óhajait ne elégítené ki a Joymax? omfgrotfl. (=Aki a sosunért dollárezreket ad ki, az valszeg a játékban is megvesz minden bónusz szarságot, így õk a legfõbb vásárlók, az immo, astralról nem is beszélve)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
sajnos athensen nálunk 4-5 hétig érte csak meg...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Még!
amúgy nem az enyém 😊 csak sharezzuk haverral 😄, de lehet megveszem, csak akkor átkéne váltani heuksalra aztán azmeg hmm hmm ^^ majd még meglátom
(Az a +9-es kard, csak úgy astral és fõleg immortal (!) nélkül nagyon kemény)
glaive crit 2-14
dagger crit 4-25
Tehát ha pl. a minimumot nézzük akkor akár 100% többlet is fenn állhat, amit te nemes egyszerûséggel nem vettél figyelembe. No de nézzük a sosun-t.
sosun glaive 8-20
sosun dagger 4-25
Nini, itt a minimum értéknél már a glaive critjénél van 100%-os többlet... hmm most akkor mennyire is jó a balance?
Elismerem hogy a példa sarkított (bár ha belegondolsz, nem sokan rohangálnak 100%-os crittel sem...). A lényeg viszont még mindig az, hogy ha egyszer már van egy elég drasztikus különbség a sima kínai és az eu fegyó critjei között, akkor minek az eus sosunt "lerontani"?
Szerinted akkor nem az lenne a megoldás hogy lejjebb vigyük az alap fegyver critjét? Hiszen így a szerverenkénti kb. 5-6 sosunos critjét rontva nem lesz jobb a balance.
De továbbmegyek. Megint lehagytál valamit, nem írtad ki a glaive magic damage-ét (vagy te imbue nélkül szoktál harcolni?). Az ugyanis jócskán lecsökkenti sebzés közti különbséget.
"Az a rajz jópár évig fenn volt, egyfajta koncepcióként. (Ezért is koncepciórajz a neve) Ha szerinted egy játék fejlesztésébe úgy fognak bele, hogy még nagyvonalakban sem tudják, mi lesz benne, akkor megköszöntem az eddigi diszkurzust."
Hát mivel anno a selyemút (ugye ez a játék neve😛) Európát és a Távol-Keletet kötötte össze, ezért elég gyanús volt hogy lesz Európa felé esõ része a térképnek -_-
De ugye azt te sem gondolod komolyan hogy elõre le volt fixálva az összes kínai/eus fegyver statja? Továbbmegyek, akár maga az eu-s karakterosztályok és meghatározó skilljeik?
Ennyit szerettem volna még leírni (bár nem hiszem hogy sok foganatja lesz - akkor nem jutottunk volna el idáig). No mind1, legalább megtanulták páran mi is az a kettõs mérce...
U.i.: Ez már tényleg a bónusz kategória, a "glavie" valójában glaive, ami egy legjobban az alabárdhoz hasonlítható fegyver. Hány éve szerepel a játékban? Hmm... a kezdetek óta? Kijavították már? A stall network-ön igen, de amúgy nem. Marad bug a játékban? Szokott.
Többek között ezért is valószínûbb, hogy ez a crites dolog 1 bug és nem pedig hogy néhány db eus sosun tulajdonos rovására erõsítenék a balance-t...
KD, 4stab, elteleport, nuke fegyverváltással, lion shoutok, kthxbai.