82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #75066
    Minket cave-ben húztak és egész terem kb folyamatosan üres volt és nem is jött rosszul az (s)xp. Meg delvlezni se kell naponta :)
  • Maala
    Kariárulás miatt ki lettek rakva? Olyan nem volt még emlékeim szerint.
  • Zaylka
    Én csak azt tettem szóvá, hogy 2 okból csinálnak 1 napos reget. Azért, mert csalók és nem a rendes regjüket akarják bemocskolni, másik, mert ki lettek rakva, mert karit árultak, csak ha viszont a 2. él nem értem a dolgot, amíg a bannerbe is ott van! :D

Btw nem sokkal Maala után regeltem, hű basszus nekem mennyi a jogom van akkor!
  • Andr0
    hát ha van píz/gold/ akkor ong farm /mert drága azárt a potipénz egy wizard esetében is mondjuk 1mill sp-re/ de ha nicns sok akkor 9 es farm mert azért jöna dopp meg hasonlók. Ez a véleményem
  • DonCol
    Szerintetek mi éri meg jobban?

1. ong farm(és küzdeni a spot-okért)
    2. folyamatos 9 gapban húzni (minél magasabb szint, annál több sxp)
  • Rabbit20
    :DD
    áh az kizárt:P
  • Maala
    :D Azért vigyázz, nehogy pofára ess!!!
  • Rabbit20
    hehe énmeg végig azthittem ti hamarabb regeltetek nálam :D nade mostmár tom h király vagyok
  • Maala
    Kéne Respondba rakni 1 vidit kariról, amin tényleg annyi SP van. :D
  • Maala
    OFF:
    Elitizmus ftw! Szóval azt hiszed, hogy mivel WuFra később regelt, mint te, neki már nem lehet több joga, mint azoknak, akik WuFránál később regeltek?!

:D:D:D

(ui: WuFra noob, hamarabb regeltem nálad!)
    (ui: Sikerült elkapnom a mondanivaló lényegét, ugye?!)
  • WuFraZselic
    miről beszélsz, mi az hogy több jogom van?
    b+, eddig annyi volt az összes hsz-em ezen a krva oldalon hgoy "WTS char" mindez párhetes reggel? neb@ssz fel cat
  • Cat 02 #75055
    Tehát mert több hetes a reged több jogod van ? Ez olyan mint h a virilistának többet ér a szavazata =]
  • THeArrow
    :ASD xdd
  • ceb1t
    lal:)
  • McReay
    Hát arra gondoltam,amit elkezdtél kifejteni,de engem igazából a kínai karik érdekelnek,mert azzal szeretek inkább lenni!
  • THeArrow
    még szerencse hogy én kezdtem és ÉNIS CSALÓ VAGYOK :( no scam plys :D

btw: gili most csináltam +7es bowot :ASD
  • JackyBoy
    már egyáltalán nincsenek olyan undorító féreg botterek.... csak handgrind
  • Rolly
    hi előszöris igen vannak és nem is kevesen másodszor kifejtenéd bővebben? Mert azt értem hogy a kínaiaknál fegyverekhez de eu fegyverekhez? Itt a meele-re gondolsz? (warrior meg scout) mert ha igen akkor egyszerű minél erősebb az adott skill %-a annál erősebb az a skill alul meg ottvannak hogy milyen statust ad be gondolom azt megérted amúgymeg azt fejleszted ami neked tetszik
  • McReay
    Hy all!

Régóta nem voltam a Silkroad világában ,gondolom vannak frissítések???

A botok még mindig özönlenek a serverekre vagy már "ritkásak" ??

Egy kérdés több karaktert is elkezdtem, de sosem tudtam igazán,hogy mit érdemes és mit nem érdemes fejelszteni rajtuk!
    Valakinek van esetleg valami ötlete ezzel kapcsolatban?
    Esetleg valamilyen leírás, hogy kínainál(azon belül fegyverhez) és európainál(azon belül fegyverekhez) miket érdemes fejelsztgetni!

Várom kímerítően ÉRTELMES válaszotokat!
    Az off és a hülyeség NEM ÉRDEKEL!!
  • WuFraZselic
    khm, nem azért, de nézz rá G+ meg az én regemre... nem 1-2 hetesek... és asszem rendszeres fórumozók vagyunk, nem csak felugrunk egy WTS char hsz-el...
  • WorldTorrent
    Vagy lehet az lessz hogy veszek premiumot , csak 35be nem nagyon eri meg:S
  • Zaylka
    Amig a bannerbe is benne van ez a téma sztem egy szavatok se lehet! :D De tény, hogy az utóbbi hszeket elolvasva elgondolkoztam, hogy most vagy ennyi ember szabadulni akar az sro-tól, vagy ennyi csaló van! :)

Ákos: Alex egy alma, csak azért nyer a pvpn, mert jó cuccai vannak...meg sok mákja! :)
  • WorldTorrent
    ááá kezdem megunni megint az órákig tartó logint...:S:S kéne valami silkroad-hoz hasonló játék de nem találok sehol
  • WuFraZselic
    azért tetszenek ezek a karieladások, 1hetes regekkel
  • Maala
    OFF: Ha egyszer love is in the air... :D
    Off: Istenem az a név... gondolom már jó sok puncit láthattál -.-
  • donatus13
    warrior cleric
  • PunciHarcos
    Sztetek warrior/cleicet vagy warrior/warlockot érdemesebb csinálni?
  • Lord Nomak
    "Ha valakit érdekel irjon emailt vayg msn en ( msn en nem sűrűn vok ) :[email protected]"

Szerencse, hogy írta hol kell érdeklődni.
  • valkoadam
    az a zafira menyibe van?
  • Cat 02 #75036
    És az megy ha root-olva vagy ?
    surr3al: pap alsó sor, + azok a holy words. Illetve rec div magadra :) Nekem anno 72-es karit bevettek 83-as mobokhoz pt-zni. Bár igaz h akkor mintha lett volna pap, szal tolhattam wizardként :D
  • Lord Nomak
    Silkroad karakter vásár topic.
  • surr3al
    okés köszi szépen a segítséget:)
  • Rabbit20
    akk alsó sor végig, meg sztem passzívok is jóljönnek, nevüket nemtom leírni mer most dc-ztem :D
  • angyal2232
    Hali.Eladó egy lvl 90 es full farmed full str bowos karakter HERCULES szerveren. a karakteren +3 protector sett van sok blueval.+3 bow sok blueval.8mill. 1 halott grab pet.
    Ár: 20-35k HUF
    ha érdekel vegyél fel msn re: [email protected]
    és küldök képet,találkozunk in-game. Köszi bye
  • surr3al
    buffolni is akarok, valami kell nyalni a koreaiaknak:P:D
  • donatus13
    Szerintem bard a futas miatt sokkal többet ért volna de ha már pap akkor recovery division,reverse,bless spell,holy word, és ugye a hozzájuk tartozó charity és faith, ezek a legfontosabbak többit meg ha már csak akarsz buffolni is.
  • Atisz #75029
    A warriornak is van, a teleport-os ütés ;)
  • surr3al
    sziasztok lenne egy kérdésem. tegnap kezdtem egy rugo cleric karit, és arra szeretnélek titeket kérni, hogy leírnátok nekem az összes skillt clericből, ami hasznos, és érdemes kihúzni? sokat segítenétek vele^^ köszi előre is
  • Laci169
    Sziasztok!

Nekem lenne egy eladó 80 as karakterem ha érdekel valakit.

neve: __Zafira__ rev6.com on meg tudjátok nézni.

Szerver: Sparta.

Hybrid int spear.

Full kék cucokba van és megvan neki elörre lvl 83 ig a full kék cuca. Tényleg full kék nem csak van rajta pár.

85+5 Spearje megvan crt 14 el mag 61% al és Fb az is. Ára 100m

Van a akrikan premium+ sp gelper gold és mokus pénteken lett véve. és maradt neki 40 silkje.

Ha valakit érdekel irjon emailt vayg msn en ( msn en nem sűrűn vok ) :[email protected]

Ez az emailom és egyben az msn is.

Várom az érdeklődéseket.