Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik milyen Lehet a full str Clerick, warlock ?
Internet Explorer kell. Pl. 8-as.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Lenne egy kérdésem, hogy a forgotten world ben ha kigyûjtõd a 8 talismán és megkapod a sun/nova fenyót akkor az eladható/átadható másoknak szal nem account bound-os? Mert a videón úgy láttam h nem az... vki próbálta már?
Elõre is köszönöm a választ.
Meg nem volt semmi téma hát csináltam 😊
Ne olvasd el mert nem szabad!
Gondolom sûrûn látogatod, legalább ilyenkor 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
*Csáó Cafat. 😄 Régen láttalak. Sasa vagyok még anno a Troy szeróról.
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Lenne egy kérdésem hogy ha Pajzs Blockját kövekel + szeretném akkor eltörhet a pajzs?
?????
Eddig mindig lv85-ösökkel találkoztam. Western Ferry, DW tõl nyugatra a Hyeongcheonoknál, és most a virágoknál.
Mit keresnek mindenfelé lv85-ös, Envy nevû mobok? Egy óriás, felöltözött patkány, kulccsal a hátán.
Jön, és lecsap, még elmenekülni sem tudok...
Meg az hogy aki mással akar vetetni az tudjon jelszót váltani. Más lényegtelen.
Amit javasolni tudnék, ne magyar oldalt keress ahol tudsz venni, (lényegesen drágábban silket mint a rendes ára)hanem biztos van a guildodban olyan ismerõs, barát aki tud venni. Átutalod a pénzt és megkéred vegye meg neked. Hidd el ez a leg forintbarátabb verzió, ha nincs dombornyomott bankártyád vagy pay-palod. ( Esetleg nézz szét a családban kinek van ilyen. )
nem vágtok vmi magyart oldalt ahonnan lehet silket rendelni? és megbizható?
annak idején 3 éve nem volt ilyen gondom 😄 ez nekem uj 😄
köszi még1x ^^
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
hosts fájlba beleillesztettem az sro s ipt..
Mindenki akkor adja el a karakterék amikor jól esik, de ha már pvpbe sem mertek kiállni vele akkor nyilván volt már hírneve a szerveren pozitív értelemben. Hát akarna a fene eladni egy ilyen karit... Max pihenõre leraknám, de el nem igazán adnám.
Ez már régen nem az a játék amikor a befektetett idõ és pénz megtérül egy karakter eladáson. A régi szép idõk... amikor még egy 80-as wizardot el lehetett adni ( 80 volt a max szint ) 90 ezer forintért... Persze az eset nem általános mert valljuk be ez azért kimagaslóan jó ár volt érte ano...
nem tart semeddig összeszedni az ezüst coin settet ami van Mantának, csak gold és kitartás kérdése. Slver Coin darabja pluton 30-40m. szóval nem olcso az a set ha jól emlékszem 150-160 coin kell hozzá. de neki régóta meg van amikor bejött a D11 ö ráállt erre a setre ami esett guildba neki adtuk. szép és jó a set amit összerakott. =)
De az igazi kihivás az egyptomi Nova Immortality set azt vki összeszedi, föleg str-es karinál huha =) Lásd Toxi_a_HUN ugyan csak Pluto-n...de öt elvakitotta a pénz azt se tudta mit csináljon miután már nem mertek kiállni vele pvpbe ^^ azt összevissza alakitotta a kariját...most meg eladná de nincs vevö rá.
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Én meg ezt a szettet nevezném nem semminek 😊 De leglább élõ példa, hogy a fáraó szettet is összelehet azért szedni belátható idõn belül. 😊
http://www.rev6.com/player/Pluto/HUN_Manta.html
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
ez már nem semmi set <#hamm>#hamm>
Amúgy engem ez a dolog annyira nem tud feldobni, hogy mindenféle nyomi oldalakra regisztráljak amiknek a tartalma egyáltalán nem érdekel...
De akinek kell az hajrá. 2 silkért mér lehet venni 2 azaz kettõ szárnyas pegazust pl. 😄 tiszta királyság ám 😄
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
szoval akkor free silket a magyarok nem kapnak ? xD
epinnel? Az mi?
Kis szitõl is elérhetõ néhány újítás.
- 35-ös szintõl dimenzo ahol 8 fajta talizmánt tudsz kiszedni, amik sun fegyvereket adnak. ( 8D-tõl )
-aukciós ház. 10 itemet tudsz árulni anélkül hogy stall karakter kellene. ( egyes itemek nem rakhatóak be, de stallban árulhatók. )
- stallban elérhetõek az item mallos itemek. ( epin-el lehet venni, premium silket amit mi ugye nem érünk el, illetve a honalopon hozájuthatsz egy pár free silkhez. Az ezekért vett itemek ki stallozhatóak. )
Viszont maradt a grindelés.... mert ugye ez egy MMORPG ahogy már más is megjegyezte, viszont itt bot nélkül NE is fogjon bele senki a játékba. Akinek herótja van a boterektõl akkor az nem ez a játék amit neki találtak ki... Itt szerintem majdhogynem lehetetlen bot nélkül kézzel felvinni egy karaktert max szintre ff-ként... Úgyhogy szerintem ez nem a te játékod 😊
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Ha lesz még, szólok :-D