Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
cafat a régi játékos 😄
sasa mizujs?

Na szóval valaki megmagyarázhatná hogy ha Pl: dimension Holaba megyek akkot a nagyobb Grade nagyobb esélyel dob talizmánt?
A másik milyen Lehet a full str Clerick, warlock ?
Pl. Google chrome sem nyitja meg az oldalt.
Internet Explorer kell. Pl. 8-as.
Eladható..jó pénzeket lehet belõle szakítani.

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

DAcafat
csövi 😊
már nem nyomod ? vagy szerót váltottál ?

Császtok!
Lenne egy kérdésem, hogy a forgotten world ben ha kigyûjtõd a 8 talismán és megkapod a sun/nova fenyót akkor az eladható/átadható másoknak szal nem account bound-os? Mert a videón úgy láttam h nem az... vki próbálta már?
Üdv mindenkinek.Érdekelne a játk de a honlapon azt vágja az arcomba hogy firefox vagy expoler 4.0 nyissam meg.Na de avval se jön be.Valami ötlet?
Elõre is köszönöm a választ.
Logikok
Én tudtam csak meg néztem h ti is tudjátok-e? xDD
Meg nem volt semmi téma hát csináltam 😊

Ne olvasd el mert nem szabad!

Ebben a kérdésben az a szép, hogy a honlapon még visszaszámláló is van már 😊
Gondolom sûrûn látogatod, legalább ilyenkor 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

S4sa
max 10p és lesz szeró

*Csáó Cafat. 😄 Régen láttalak. Sasa vagyok még anno a Troy szeróról.

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Logikok
meddig lesz inspi srácok?

DAcafat
nem, agility kavicsot teszel bele csak az értékek vátoznak nem törik ha + olod a shieldet +5 felett törik vagy eltünik a shield 😊

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hogy ha Pajzs Blockját kövekel + szeretném akkor eltörhet a pajzs?
Logikok
Nem enged be! pedig van hely és minden jó nem is ír vissza semmit -.-^^ más is tapasztalt ilyet?

Carmang
"kb. akkorák, amekkorák arrafelé a mobok"

?????
Eddig mindig lv85-ösökkel találkoztam. Western Ferry, DW tõl nyugatra a Hyeongcheonoknál, és most a virágoknál.

Dimension Hole-t ha leölik, akkor jön ki belõle 8-10 envy, kb. akkorák, amekkorák arrafelé a mobok. Dobnak kulcsot Forgotten Worldba.
Carmang
Helló.
Mit keresnek mindenfelé lv85-ös, Envy nevû mobok? Egy óriás, felöltözött patkány, kulccsal a hátán.
Jön, és lecsap, még elmenekülni sem tudok...

Mi köze a silk vásárlásnak a szerverhez...? Semmi. Aki veszi annak azt sem kell tudnia melyik szerveren milyen karakterre kell. Csak az ID és a PW a lényeg.

Meg az hogy aki mással akar vetetni az tudjon jelszót váltani. Más lényegtelen.

Logikok
Ha mercury szeróra kell akkor még megoldható a dolog 😛

Én sajnos nem tudok, mert amikor még költöttem a játékra magamnak vettem pay-pal-al.

Amit javasolni tudnék, ne magyar oldalt keress ahol tudsz venni, (lényegesen drágábban silket mint a rendes ára)hanem biztos van a guildodban olyan ismerõs, barát aki tud venni. Átutalod a pénzt és megkéred vegye meg neked. Hidd el ez a leg forintbarátabb verzió, ha nincs dombornyomott bankártyád vagy pay-palod. ( Esetleg nézz szét a családban kinek van ilyen. )

Hi
nem vágtok vmi magyart oldalt ahonnan lehet silket rendelni? és megbizható?
Logikok
😊 örülök 😊

S4sa
sikerült orvosolni a problémát a reinstallal 😊 köszi

annak idején 3 éve nem volt ilyen gondom 😄 ez nekem uj 😄
köszi még1x ^^

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Logikok
Szedd le újra és tedd fel és jó lesz .

S4sa
The server is undergoing inspection or updates. <--- WTF nek irja ki ezt egész nap? rev6 on mutatja és majdnem hogy full az összes szerver.
hosts fájlba beleillesztettem az sro s ipt..

Egyet nem értek. Ez ugye az a fajta játék, ha valamit elcseszel benne, akkor simán ki lehet javítani, csak idõ és gold kérdése.

Mindenki akkor adja el a karakterék amikor jól esik, de ha már pvpbe sem mertek kiállni vele akkor nyilván volt már hírneve a szerveren pozitív értelemben. Hát akarna a fene eladni egy ilyen karit... Max pihenõre leraknám, de el nem igazán adnám.

Ez már régen nem az a játék amikor a befektetett idõ és pénz megtérül egy karakter eladáson. A régi szép idõk... amikor még egy 80-as wizardot el lehetett adni ( 80 volt a max szint ) 90 ezer forintért... Persze az eset nem általános mert valljuk be ez azért kimagaslóan jó ár volt érte ano...

Én sehol nem látok olyan írást, hogy az enyém 😛 Szoktam nézelõdni rev6-on és linkeltem egyet. Ennyi csak a történet. 😊

iLoveSmileyz
haliho
nem tart semeddig összeszedni az ezüst coin settet ami van Mantának, csak gold és kitartás kérdése. Slver Coin darabja pluton 30-40m. szóval nem olcso az a set ha jól emlékszem 150-160 coin kell hozzá. de neki régóta meg van amikor bejött a D11 ö ráállt erre a setre ami esett guildba neki adtuk. szép és jó a set amit összerakott. =)

De az igazi kihivás az egyptomi Nova Immortality set azt vki összeszedi, föleg str-es karinál huha =) Lásd Toxi_a_HUN ugyan csak Pluto-n...de öt elvakitotta a pénz azt se tudta mit csináljon miután már nem mertek kiállni vele pvpbe ^^ azt összevissza alakitotta a kariját...most meg eladná de nincs vevö rá.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Grat ha tied 😊Nekem egyenlõre nincs egyiptomi set... csak nova (goldot sose vettem) http://www.rev6.com/player/Zeus/ZsiCu_HUN.html
Szevasztok én a Venice Serveren jáccok és van jobb oldalt olyan hogy item storage asszem na az most mi lenne? hogy kell oda cuccot bepakolni és ha berakom akkor milessz vele? köszi 😊)
Aki ki adja az igazi adatait ilyen oldalakon az meg is érdemli...

Én meg ezt a szettet nevezném nem semminek 😊 De leglább élõ példa, hogy a fáraó szettet is összelehet azért szedni belátható idõn belül. 😊

http://www.rev6.com/player/Pluto/HUN_Manta.html

Azaz nem ingyen, mert azért a 2!! silkért el is adta az adatait ki tudja kinek...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

http://www.rev6.com/player/Venice/Dicas.html
ez már nem semmi set <#hamm>
És igen kapott 2 silket ingyen, mivel nem fizetett érte dolcsit. 😄

Amúgy engem ez a dolog annyira nem tud feldobni, hogy mindenféle nyomi oldalakra regisztráljak amiknek a tartalma egyáltalán nem érdekel...

De akinek kell az hajrá. 2 silkért mér lehet venni 2 azaz kettõ szárnyas pegazust pl. 😄 tiszta királyság ám 😄

FREE silket senki nem kap nem kell itt izgulni. Kapsz 2 silket ha regisztrálsz ezen meg azon az oldalon, haverom megcsinálta mind és igen kapott 2 !!! silket.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

az eventest nem lehet

szoval akkor free silket a magyarok nem kapnak ? xD

Logikok
Srácok Devilt át lehet adni egy másik karinak magyarul be lehet rakni stallba v valahova?

Oks, KÖSZ
Elég egyértelmû, ha mégsem, akkor egy kis angollecke nem árt, esetleg javaslom a google fordítót...

Ilyen kártyaféleség, amit Mo-n nem árulnak, ID/Pass és ha beírod akkor kapsz érte silket.

"stallban elérhetõek az item mallos itemek. ( epin-el lehet venni"

epinnel? Az mi?
valaki el tudná magyarázni ezt a free silket???

A változás az annyi, hogy most be lehet jutni a szerverek nagy többségére ( vagy akár mindre ) elsõre. Egyenlõre szoktak lenni jobbnál jobb eventek. Az igazán nagy változás meg a max szintû karaktereket érinti.

Kis szitõl is elérhetõ néhány újítás.
- 35-ös szintõl dimenzo ahol 8 fajta talizmánt tudsz kiszedni, amik sun fegyvereket adnak. ( 8D-tõl )
-aukciós ház. 10 itemet tudsz árulni anélkül hogy stall karakter kellene. ( egyes itemek nem rakhatóak be, de stallban árulhatók. )
- stallban elérhetõek az item mallos itemek. ( epin-el lehet venni, premium silket amit mi ugye nem érünk el, illetve a honalopon hozájuthatsz egy pár free silkhez. Az ezekért vett itemek ki stallozhatóak. )

Viszont maradt a grindelés.... mert ugye ez egy MMORPG ahogy már más is megjegyezte, viszont itt bot nélkül NE is fogjon bele senki a játékba. Akinek herótja van a boterektõl akkor az nem ez a játék amit neki találtak ki... Itt szerintem majdhogynem lehetetlen bot nélkül kézzel felvinni egy karaktert max szintre ff-ként... Úgyhogy szerintem ez nem a te játékod 😊

Jaaa,igaz bocsi😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

byzhouse
hát általában az MMORPG játékokban grindelni kell <#kuss>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Mi újság ebben a játékban?Még régebben nyomattam.Akkor a végén már egy grindelõs,bot-októl hemzsegõ játék lett belõle.Változott azóta valami?

Igen, tudom, de ettõl még szólok majd, ha lesz :-DDD
Nem lehet átadni.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Vazze, npc-nek elment...
Ha lesz még, szólok :-D
byzhouse
ne add el! exchange plys 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;