Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sro driver nem jó ? ami hiv honlapon van ? ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

THeArrow
épp lehet hogy régebbi driver kell

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

WuFraZselic
jaja, egy 5 hónap szünet után visszanéztem 😊 minden jól is ment 2 hétig a legend 3+ig, azóta elég szenvedõs a dolog... lehet jobb is ez igy 😊 még ujrateszem sro-t, ha ez sem akkor...pássz 😊 ujabb drivert már nem tudok szerezni 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

újra versenyben? 😊

WuFraZselic
hihetetlen ez a fos, update óta kapom arcba keményen ???? errorokat (novemberi drivert lecseréltem, szóval már a dec 10-i ati updatetel is) meg a runtime errorokat. nyugtasson meg vki hogy nála is ez van, vagy pofánbaszom a gépet már tényleg faszkivan 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

woox
itt próbálj rá xD
a
[url=http://www.goldceo.com/b

doxadmin
Már nem, mivel letöltöttük az 1.170 es verziót és telepítettük. -> www.silkroadonline.net

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

nekem azt irja ki hogy nics letöltne a tejes vewrzio mindenkinek ezt irja ki?
Nem kell 4-et. Bich-light-cold.

THeArrow
ha csak abs damagera kell. akkor jóaz, de ha akármien healt is tolsz, akkor viszont kalap szal, ha érdekel mért majd leírom késõbb, hameg nem és csak abs damagera kell akkor megfelel

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Lord Nomak
Skilleknek mi közük a tárgyakhoz érthetetlen, sebzésben persze van különbség de mivel heal nem az, és van egy megadott idõ ami alatt betölti.. abs skill meg azért abs mert lényegtelen a wep. Érthetetlen dolgok ezek.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

85-ös clerik rod 80%-al gyorsabban helael mint az alacsonyabbak, ezt mondta nekem egyik guild társ, én mondtam nekem jó az52-es sos clerik rod, az tök szép, tényleg van külömbséga 2 között? szerintem hülyeség😄 csak az absoulte damagéra kell, szal igazat mondott?O.o

JethroHUN
Hát a Hera szerveren van 6 magyar guild(amirõl tudok), majdnem mind 5ös szintû.
Kb oylan 120 magyar lehet ezen a szerveren vagy több. Nme számoltam pontosan.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Csasztok, a SrO tényleg nagyon laggol mostanában, nekem nem is folymatosan csak én befagyok semmit nem tudok csinálli... mire újra vissza jön már rég meghaltam.De volt olyan is h mindeki más mozgot csak én nem tudtam :/
Na mind1 végülis új mod lehet h a szerverek nem fogadják be.

Ja még egy nevetséges kérdés, kb mennyi jewel boxot szeddjek össze h legynen eséylem a Devil Spirtes cuccot kapni? Tudom h teljesen véletlenül osztogatja a szemetet meg a jó dolgot. csak azér mégis kapott már vki olyat? most 170 van de már max csak 80 éfr el nállam xD

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Andr0
nálam is ez a szitu de az egész mars laggol... szar az egész de ugyis keddig ilyen lesz

Armin & Ayu fan

dragon11
4skill ágat kell húznom.. mert nuker vagyok.. melyik maradjon mennyin?^^

crystal wall de maxolni nem szükséges

asd

bich+light ^^

dragon11
Üdv.

Lvl90es full int nuker buildhoz hogyan osszam az sp-ket? sztem mana shield mindenképp kell, meg abból a skill ágból -cold-ból- kell a buff még, meg a fagyasztás a fun kedvéért.^^

de más?

köszi szépen.😊

doxadmin
engem is kidobál ma ??? hibával eddig csak 6x dobott ki. Laggról ne beszéljünk, 70eseknél majdnem behalok xlarge hp potival akkora lagg van.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Hirtelen mennyi új ember jött 😄 már megint pár hónapja is volt ilyen new player támadás

csá nem mükszik asilkroad pedig letöltötem letöröltem a régi silkroafot de igy se
plz segitség vagy valmi linket plz
omg mostmár télleg xD

asd

ami kel hozá?
mé nem akar indulni a sro adjaok linket hol kel letölteni?
Nekem is ez volt gta4-ben :s Pedig offline játszottam. Aztán megjavult 😄

érdekes nekem semmi gondom sincsen... de valami biztos lehet

na kész ennyi volt nekem sro...

se router se virusirtó se semmi semmi az égadta világon nem megy Silkroad-on kívül és laggolok..

4mb-es nettel fél percenként vagy 5-10 mp-re megáll az élet utána megy tovább.... tiszta ideg vagyok le is töröltem... karit meg majd eladom ...

fogalmam sincs h mitõl lehet. netszolgáltatóval nincs gond

Super Saiyan
12 éve ismerem... XD

>:C

Kezdettõl fogva éreztem az aurátokon hogy hasonló

Super Saiyan
szomszédom, elhiszed, hogy egész évben az övé lenne? XD

JackyBoy
lol ez megérdemelné a "noob of the week" címet...😊

back from the past.

Ez volt eddig is.l

Super Saiyan
"раковина, новое дерьмо необходимо, чтобы загрузить, sro-приносит для"

örülj

LOL új Bug, ma már 2 embertõl hallottam h eladott vmit stallon keresztül, az item eltûnt de a goldot nem kapta meg...

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Doomista
oroszul ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

"héj, új sz*rt kell letölteni sro-hoz?"

Ja új klienst kell letölteni a sro hoz de néha nézzetek fel a www.silkroadonline.net re

Handgrind ? 😛

magyarul?

asd

héj uja sazrt kel letölteni a sro hoz?
Megtudja vki mondani hol lehet olcsón goldot venni?😄
úgy kb 1 éve 😊

Zuzda lett a gm ? 😄
Anno egymás mellett grindeltünk roc-ban :F

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

doxadmin
Probléma megoldva.

Athén szerverem magyar klán Elitalakulat GM: ZuZdA
doxadmin
hogyne, majd windózt fogok telepítgetni. Más normális ötlet?

Rakd újra az egész windows-t. Az biztos megoldja

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

doxadmin
Valakinek ötlete, miért nem akar még mindig települni a játék? Ugyan az a hiba, ami volt.