Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Kb oylan 120 magyar lehet ezen a szerveren vagy több. Nme számoltam pontosan.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Na mind1 végülis új mod lehet h a szerverek nem fogadják be.
Ja még egy nevetséges kérdés, kb mennyi jewel boxot szeddjek össze h legynen eséylem a Devil Spirtes cuccot kapni? Tudom h teljesen véletlenül osztogatja a szemetet meg a jó dolgot. csak azér mégis kapott már vki olyat? most 170 van de már max csak 80 éfr el nállam xD
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Armin & Ayu fan
asd
Lvl90es full int nuker buildhoz hogyan osszam az sp-ket? sztem mana shield mindenképp kell, meg abból a skill ágból -cold-ból- kell a buff még, meg a fagyasztás a fun kedvéért.^^
de más?
köszi szépen.😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
plz segitség vagy valmi linket plz
asd
se router se virusirtó se semmi semmi az égadta világon nem megy Silkroad-on kívül és laggolok..
4mb-es nettel fél percenként vagy 5-10 mp-re megáll az élet utána megy tovább.... tiszta ideg vagyok le is töröltem... karit meg majd eladom ...
fogalmam sincs h mitõl lehet. netszolgáltatóval nincs gond
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
asd
Anno egymás mellett grindeltünk roc-ban :F
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100