82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#75400 Az a poén, hogy 'Joymax.com is under inspection'. :D -
Rabbit20 #75399 remek... kb 20 perce csináltam meg első +7em :D nemvok szerencsétlen... áh... most adjam is el vagy mi? -
#75398 pévéend! -
#75397 Hahahaha! :D -
Cat 02 #75396 Legend IV Tomb of Qin Shi Emperor -
DonCol #75395 Esetleg itt, ha tudsz angolul -
#75394 #75376 <-- erre valaki vmit?? -
ceb1t #75393 2h cleric hogy öl? viszonyítási alap a blader... akinek van warrior clerice az írjon pls -
#75392 uni pill? -
Rogerke #75391 uni pill vagy a shieldes karik kapjanak be.D:d. -
Murakawa #75390 Persze, ahogy azt Móricka elképzelte... :D Shieldes kari ellen, ha csak az egyik blokkol, vagy épp Glavieren rajta van snake storm.., snow nélkül a következő skilled nemfogod tudni elnyomni.. -
Rogerke #75389 ceb1t szerintem 8:1 hybrid int spear fire light heuksal a legjobb...
2 nuke és i forgás bead akármit -
Rabbit20 #75388 jó csak nuke feles -
Lord of Blade #75387 Mi a véleményetek a full int light cold bow nuker-ről??
-
Aneko #75386 Már megint én :( bocsi,hogy ennyit pofázok ill irogatok.Minden kedves új és régi silkroad felhasználót szeretettel várunk( ez de szar duma volt) a gaia szerveren.Aki most kezdi vagy régi szerverét (nem szervét)új szerverre váltaná :) TS ip cimünk 79.172.194.10:21000 keress minket a Babel _fOsztogatók szobában. -
Aneko #75385 Ha valakit érdekel van 1 eladó full str glavis karakter a babel serveren(pw váltó stb természetesen +van)kifarmolva +340.000 sp.Ruha fegyver eladva róla viszont van még kb 900.000.000 goldja.Nem kimondottan forint érdekelne,megfelelne ha valaki goldot vásárolna nekem a gaia szerveren.Szóval minden megoldás érdekelne.Ajánlatot kérek s akit komolyan érdekel az irjon a [email protected] cimre.K... életbe csak úgy csapongok na mind 1 természetesen a kari gold nélkűl is eladó.Na ja akkor meg ki venné meg :( ez van valószinüsithető ott fog megroha..i . -
Aneko #75384 ÁÁÁÁ nincs valakinek orvos ismerőse aki felirna receptre Antisilkrodinusz kapszulát.Utálom már ezt a játékot! Vagy nem? Három éve játszom vele s kb 45 alk akartam uninstalálni,valamint 100x megfogadtam,hogy szüneteltetem néhány hét erejéig :( Egyszer sikerűlt 2 azaz kettő egész napra szüneteltetni :)(vidéken voltam rokonoknál).Valaki itt a forumon esetleg gaia szerverről? -
#75383 heuksalnak sok értelme van... semmi statust nem ad ami befolyásolja attackod/defed... msnek vége és halott. s/s-el meg lehet tankolni ms után is... de ahogy érzed lol -
ceb1t #75382 Akkor pure int light cold heuk -
ceb1t #75381 Akkor akinek van spearessel tapasztalata az irja vagy van vagy pvpzett ellene, hogy milyen osztás tehát pureint vagy hybrid ha hybrid akkor milyen arányban és hogy milyen masterykkel kéne 90re,100ra, 110re... -
surr3al #75380 nuker lvl 100-on: light 100, wep skill 100, cold 100
vagy cold light fire lv100
nuker lvl 110-en: light 110, wep skill 110, cold 80, vagy fire light 110, cold 80
ceb1t: full int és sztem cold light heuksal (100on szerintem elég jó ;))
harlond: google->silkroad character build guide -
donatus13 #75379 De legjobb lenne wizardot csinálnod mert kínai kari igen érdekes jövő elé néz. Jelen tudások alapján a nuker karit nagyon senki nem tudja elképzelni, hogy mit akarnak azzal. -
donatus13 #75378 full int heaksual/cold/light de már láttam cold/light/fire trinukert azt se kell félteni amíg rajta a snow shield addig oda teszi magát nagyon, ahogy lejárt vége is. -
ceb1t #75377 Akkor milyen buildot javasoltok speares nukernek? full int vagy hybrid és fire cold heukkal -
#75376 sziasztok, van vmi hely ahol rendesen le vannak írva a karakterfejlesztések? vagy meglehet vhonnan tudni hogyan érdemes azokat fejleszteni? (nem akarlak titeket azzal traktálni h írjátok le ha egyszer ezt már vki megtette :) ) Előre is köszi! -
#75375 Foviac azt mondta, addig lehetek nála... Majd MSN updatelhetnél a 'technika mai állásáról'. :) -
surr3al #75374 hybridet szerintem felejtsd el :) -
Cat 02 #75373 ja,vótmá xP -
donatus13 #75372 Gondolom láttátok már de akkor is kegyetlen. -
#75371 márc 9 lelkem <3 -
#75370 sajna az a szerver amikor eddig próbálta tele volt :( Phoenixencsak ugy kiprobáltam faca játék. ha tudok akkor meyek saturn ra -
#75369 Aviii, mikor lesz már hely a PTYban?!?!?!
It's time to return. -
szeki87 #75368 hi gyere asaturnra irj a citromailomra azt megbeszéljük arészleteket
majd huzlak me rén nem kezdek ujjat de van ott sok karuim
irj erre : [email protected]
csá majd talizunk silkbe
-
#75367 sziasztok,most kezdek neki ajátéknak, külföldi fórumokon naon dicsérik :) nem akar vki ugyan igy egy uj karakretr kezdeni vhol? nekem mind1 a szerver csak legyen vmi társaság :) -
ceb1t #75366 90re illetve 100ra mien hybrid kéne heuk cold firenak?
-
levikeeee #75365 en ertem mostmar a questet csak mit tegyek ha ninc holly waterem es gabriel nem ad? kezdjem elolrol a questet vagy mi? -
Cat 02 #75364 http://silkroad-eu.uw.hu/quest.html
itt olvasgass, asszem ez a quest megvan. -
levikeeee #75363 Hmm...nekem nem adott holy watert.....invetoryba kellene legyen? mert akkor vagy elizeltem valahol...vagy nemtudom...micsinaljak? honann tudok ismet szerezni? kimentem gabrielhez de nem adott mast.. megoltem 10 oan szart es mar csak 5 oan ize kellene..... -
berenyidani #75362 Barpolle a forest of sorrow felirat feletti táborban van csak és kizárólag.
Ha nálad van a holy water és megölted már a megfelelő számú tekercses számszeríjászt, akkor akörül a ház körül kell. Közel mész a falhoz és jobb gomb a holy wateren. Ha nem sikerül lehet újra próbálkozni, ha még nincs meg a küldi és elfogy a víz, akkor kérhetsz újra ugyanott. -
levikeeee #75361 Sziasztok valaki segitsen mar:
europai questek: nem tudom hogyan kell kitisztitani a "Stable"-t "holly waterel" valaki emlekszik ra?
Nameg nem talalom a barpolle szornyet pedig oda megyek ahol mutatjak hogy kellene legyen
Elore is koszi udv.