Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
amúgy igen
de fél év sro mentes élet után ez már nem motivál 😊
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
tendenciára emlékezve nem hinném, hogy sok változás lenne mióta ez engem már nem érint...
A kari eladás pedig nem jelent folyamatos bevételt (gondolom én - mert ugye akik ezt iparszerûen ûzik, azokat nem playereknek hívják)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aki ezek után ezt is venni fogja, az már elmondhatja hogy 1 havidíjas játékot nyom 3 árából 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
#73597 is-is szintén aláírás
#73599 DS forumán találsz segítséget ksro-hoz, annó én is onnan lestem mit merre hogyan.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Sry 😄
Köszi
mert el szeretném adni és befejezni sro-t.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
xX_skull_Xx = lvl90 😄😄 gzgzgz nekem 😄
nah jo csak annyit akarok megkérdezni hogy ebben az uj ruciban azt hogy lehet megcsinálni hogy max upgardes legyen ????
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Elkezdtem játszani a játékkal (most az athens szerveren vagyok és európában, de ha gondoljátok még áttudok menni máshova) és azt szeretném megkérdezni hogy beléphetek-e a magyar klánba? Mivel csak jobb magyarok közt lennie egy magyarnak 😄
Elõre is kösz
Én modjuk a fõ karimnak vettem, de gondoltam a többivel neki állok boxot gyûjteni had legyen azoknak is. De így full semmi értelme.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
csak 600 box kellett hozzá, viszont csak 7napig érvényes -.-
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100