82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#75485 Konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy az a K**VA DareDevil meddig visz ki lv 6 oson xD -
#75484 ehhe behozzák ide is a barlangot és a lvl 100 at -
szeki87 #75483 persze visza lehet adn i aze vicces -
#75482 lol. igen, keyloggert kap, de váltson pw-t. és mégis mi értelme akkor? uj pw-t is simán meglehetne akkor tudni. vagy ez cask ilyen 1szeri keylogger mi, ami az adott pw-t küldi el. lol -
#75481 üdv valaki megtudja mondani esetleg, hogy silk itemet pölö medvét vissza lehet-e adni itemm mallba és ha igen, hogyan? -
Cat 02 #75475 Én egyszer kimentem nézni és kapásból ott volt egy sun 2h-s ^^ -
ceb1t #75474 Am honnan veszitek h nem lesz mastery lvl emelés?! Lehet hogy lesz... -
donatus13 #75473 Én azért bízom benne hogy lesz mastery emelés 100 után örülnék ha force t megtarthatnám bladernek a bich fire mellé -
surr3al #75472 konkrétan mire vagy kiváncsi?
amúgy ez nem igaz, hogy nem szeretik az eusokat. Csupán nincs sok pvp (legalabbis a mi szerverünkön) ezért nem látni d10 warri pvpt -
#75471 nekem ez így megfelel csak msn címet kellene cserélni (gondolom privátba) -
#75470 [Továbbra is érdekel h meddig visz ki az a qva daredevil]^^ -
#75469 Köszi ezt a kielégitő választ XD
"Szerencse h nem vagyok kóreai"
Hát akkor majd megtapasztalom h mi lesz ..mert abból h a vágottszeműek nem szeretik az eu-t nemtudom, hogy erős lesz e a warriorom xD
na köszi ..cs -
Cat 02 #75468 Jó tudni... :) -
#75467 Főleg, hogy a koreaiak alapból nem szeretik annyira az EUsokat... -
#75466 Vagy, ami fontosabb kérdés, ugye a warriorok nem lesznek elnyomva D10 ben XD?
Ez a kérdés foglalkoztat már 1 jó ideje, mert sosem látok nagy D10es warrior pvp ket .. -
#75465 Sziasztok
Nekem lenne egy kérdésem a Ksro-sokhoz.
Nemtudjátok véletlen h a lv6os Dare-Devil meddig visz ki?
Várom a választ bb -
#75464 Zsírozzunk be? Aztán nyársra kötözünk, és tűzön lassan forgatunk? Úgy már nem lesz nehéz beosztani téged. :)
Esetleg, ha leszel MSN, meg a többi sutyerák is, akkor összecsődítelek egy konferencijabeszélgetés erejéig? -
Darkspell #75463 Nálam a mikrofonos dolgok kiesnek, de a ma esti medu után ráérek. Ha gondoljátok, zsírozzátok le :) Nekem aztán mindegy :) -
#75462 Anno volt quakeneten pl silk-road.hu pl. :) De ez jó rég volt. ^^ -
#75461 nah, énmeg átbuildozáson törtem a fejem, végülis darkspell segítsége ide kellett volna elég erőteljesen, végülis arra jutottam hogy lv100 fire&bicheon 34light 66cold, esetleg hozzáértők véleményét meghallgatom, balancolni probáltam a dolgokat és arra jutottam h talán 1ik legjobb lesz, ja és ds tényleg kvára hiányolom a véleményed -_- addig nemkezdem el a reskillezést míg nem reagálsz via pm, vagy akár itt köszipuszi -
Darkspell #75460 Umm... van valami IRC csati vagy ilyesmi, ahol lehetne dumálni? (wufra, andro, esetleg még akinek lenne kérdése). Mondjuk ma 11től?
(Ezt az üzit utána akár törölni is lehetne). -
Arba #75459 Nah idő közben életet sikerült telepíteni a telepítő exe-be csak van egy kis bibi. Tudom hogy nem pont ebbe a topickba kellene deh..:)
Bot indításakor kivág egy errorral hogy indítsam el a silkroad.exe-t(láv winfos). Kapok a mappába egy silkbug.log filet. Megpróbáltam úgy kijavítani a problémát, hogy a host fileba bemásolom azt a sort amit már ezerszer leírtatok, de nem engedi a módosítást. Valami ötlet? :))
-
Balázs2 #75458 nincs értelme, jön 100, kéne sp, ha lenne is kimaxolnám a skilleket, utána pvp job 1 hétig és megunva, szépen esnének a sunok, és 0-át érnék... ha jól tom nincs nagyon új skil a 2h-ba, hutájó lesz másfajta fegyver lesz, erősebb ruhák, meg nagyobb lesz a sebzés(ugyan az mint most, csak a dmg, meg def lesz nagyobb, akkor mi értelme?)csak az ember belekölt megint, meguntam kész, időm sincs rá, sro nélküli élet szebb, nincs idegesedés, szarakodás, a gépepnek is kijár a pihenés:D -
#75457 Láttál nála bármit is arról, hogy venni akar új szettet? -
#75456 © Saxo17 #75439 számú üzenete
Hello, this is so ok~
Here is the what we have been waiting for. The Legend 4 : Tomb of Qin-Shi Emperor is updated.
I've prepared BIG! Event for updating~
For more information, please check in our Homepage
Oh and don't forget... Any boxes that you don't use, will be deleted once the event ends.
Event Period : Mar. 17th ~ Apr. 7th, 2009
Szóval nagy valószínűséggel 17.-én jön -
szeki87 #75455 láttátok a10 degreeket kurva jok vagy ccxak nekem enyire ujdonság ???
mikor rakják bele vagy már belerakták ??? -
ronaimate #75454 xD
Valaki adna 1 üres ecsro accountot sima ecsrosat mert nemtook regelni pls privat üzibe lője az account id+pwt ha üres az mindegy az se baj ha van benne valami -
Rabbit20 #75453 asszem temondtad nemrég h eladni jó áron aztán 1 hónap múlva 3ad annyiért veszel jobb set-et is akár :D
meg am 92re full d10 set lesz elvileg... addig meg egy clear setben is el lehet lenni wingeken -
#75452 :D GL HF. -
ronaimate #75451 Mertt a saturnra 30 percig próbálkoztam és nemengedett be
-
ronaimate #75450 Gecc nemtud valaki valami módszert hogy beengedjen?Van no dc kliensem és a prémium drágaxD
Valami módszert pls pmbe -
Balázs2 #75449 Karit megveszik, a goldot meg eladom, és befejezve sro... -
Arba #75448 2 hete úgy gondoltam hogy egy reinstall enm ártana ennek a vacaknak, mert mostanság csinál fura dolgokat...erre nem tudom feltelepíteni:D enm nyílik meg az exe :DD Na nem baj 1,5hónap sro mentes életből még van 3 hét :) egész jó ^^ -
ceb1t #75447 :P
-
#75446 Menj el a kínai negyedbe, 500 Ftért megtudhatod, milyen egy kínai... Ha ennyire kíváncsi vagy. :) -
surr3al #75445 lvl 20-on nem sok minden derülne ki... -
#75444 Nice find. -
Dobronski #75443 ????? Egy húszas kari pár óra mire felnyomod... -
ronaimate #75442 Valaki adna nekem 1 20as szintű kínai karit? Örökbe ingyen az enyém is jó de kíváncsi vagyok milyen a másik faj pls. -
Dobronski #75441 Sziasztok!
Ha szeretnék botolgatni akkor mennyi silket kell vennem hogy ne bannoljanak?És ez mennyibe kerülne?