82377
Silkroad Online (iSRO)
  • MilkesFlakon
    Konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy az a K**VA DareDevil meddig visz ki lv 6 oson xD
  • S4sa
    ehhe behozzák ide is a barlangot és a lvl 100 at
  • szeki87
    persze visza lehet adn i aze vicces
  • WuFraZselic
    lol. igen, keyloggert kap, de váltson pw-t. és mégis mi értelme akkor? uj pw-t is simán meglehetne akkor tudni. vagy ez cask ilyen 1szeri keylogger mi, ami az adott pw-t küldi el. lol
  • Mazarex
    üdv valaki megtudja mondani esetleg, hogy silk itemet pölö medvét vissza lehet-e adni itemm mallba és ha igen, hogyan?
  • Cat 02 #75475
    Én egyszer kimentem nézni és kapásból ott volt egy sun 2h-s ^^
  • ceb1t
    Am honnan veszitek h nem lesz mastery lvl emelés?! Lehet hogy lesz...
  • donatus13
    Én azért bízom benne hogy lesz mastery emelés 100 után örülnék ha force t megtarthatnám bladernek a bich fire mellé
  • surr3al
    konkrétan mire vagy kiváncsi?

amúgy ez nem igaz, hogy nem szeretik az eusokat. Csupán nincs sok pvp (legalabbis a mi szerverünkön) ezért nem látni d10 warri pvpt
  • Andr0
    nekem ez így megfelel csak msn címet kellene cserélni (gondolom privátba)
  • MilkesFlakon
    [Továbbra is érdekel h meddig visz ki az a qva daredevil]^^
  • MilkesFlakon
    Köszi ezt a kielégitő választ XD
    "Szerencse h nem vagyok kóreai"
    Hát akkor majd megtapasztalom h mi lesz ..mert abból h a vágottszeműek nem szeretik az eu-t nemtudom, hogy erős lesz e a warriorom xD
    na köszi ..cs
  • Cat 02 #75468
    Jó tudni... :)
  • Maala
    Főleg, hogy a koreaiak alapból nem szeretik annyira az EUsokat...
  • MilkesFlakon
    Vagy, ami fontosabb kérdés, ugye a warriorok nem lesznek elnyomva D10 ben XD?
    Ez a kérdés foglalkoztat már 1 jó ideje, mert sosem látok nagy D10es warrior pvp ket ..
  • MilkesFlakon
    Sziasztok
    Nekem lenne egy kérdésem a Ksro-sokhoz.
    Nemtudjátok véletlen h a lv6os Dare-Devil meddig visz ki?
    Várom a választ bb
  • Maala
    Zsírozzunk be? Aztán nyársra kötözünk, és tűzön lassan forgatunk? Úgy már nem lesz nehéz beosztani téged. :)

Esetleg, ha leszel MSN, meg a többi sutyerák is, akkor összecsődítelek egy konferencijabeszélgetés erejéig?
  • Darkspell
    Nálam a mikrofonos dolgok kiesnek, de a ma esti medu után ráérek. Ha gondoljátok, zsírozzátok le :) Nekem aztán mindegy :)
  • Maala
    Anno volt quakeneten pl silk-road.hu pl. :) De ez jó rég volt. ^^
  • THeArrow
    nah, énmeg átbuildozáson törtem a fejem, végülis darkspell segítsége ide kellett volna elég erőteljesen, végülis arra jutottam hogy lv100 fire&bicheon 34light 66cold, esetleg hozzáértők véleményét meghallgatom, balancolni probáltam a dolgokat és arra jutottam h talán 1ik legjobb lesz, ja és ds tényleg kvára hiányolom a véleményed -_- addig nemkezdem el a reskillezést míg nem reagálsz via pm, vagy akár itt köszipuszi
  • Darkspell
    Umm... van valami IRC csati vagy ilyesmi, ahol lehetne dumálni? (wufra, andro, esetleg még akinek lenne kérdése). Mondjuk ma 11től?

(Ezt az üzit utána akár törölni is lehetne).
  • Arba
    Nah idő közben életet sikerült telepíteni a telepítő exe-be csak van egy kis bibi. Tudom hogy nem pont ebbe a topickba kellene deh..:)
    Bot indításakor kivág egy errorral hogy indítsam el a silkroad.exe-t(láv winfos). Kapok a mappába egy silkbug.log filet. Megpróbáltam úgy kijavítani a problémát, hogy a host fileba bemásolom azt a sort amit már ezerszer leírtatok, de nem engedi a módosítást. Valami ötlet? :))
  • Balázs2
    nincs értelme, jön 100, kéne sp, ha lenne is kimaxolnám a skilleket, utána pvp job 1 hétig és megunva, szépen esnének a sunok, és 0-át érnék... ha jól tom nincs nagyon új skil a 2h-ba, hutájó lesz másfajta fegyver lesz, erősebb ruhák, meg nagyobb lesz a sebzés(ugyan az mint most, csak a dmg, meg def lesz nagyobb, akkor mi értelme?)csak az ember belekölt megint, meguntam kész, időm sincs rá, sro nélküli élet szebb, nincs idegesedés, szarakodás, a gépepnek is kijár a pihenés:D
  • Maala
    Láttál nála bármit is arról, hogy venni akar új szettet?
  • Andr0
    © Saxo17 #75439 számú üzenete

Hello, this is so ok~

Here is the what we have been waiting for. The Legend 4 : Tomb of Qin-Shi Emperor is updated.
    I've prepared BIG! Event for updating~

For more information, please check in our Homepage
    Oh and don't forget... Any boxes that you don't use, will be deleted once the event ends.

Event Period : Mar. 17th ~ Apr. 7th, 2009

Szóval nagy valószínűséggel 17.-én jön
  • szeki87
    láttátok a10 degreeket kurva jok vagy ccxak nekem enyire ujdonság ???
    mikor rakják bele vagy már belerakták ???
  • ronaimate
    xD
    Valaki adna 1 üres ecsro accountot sima ecsrosat mert nemtook regelni pls privat üzibe lője az account id+pwt ha üres az mindegy az se baj ha van benne valami
  • Rabbit20
    asszem temondtad nemrég h eladni jó áron aztán 1 hónap múlva 3ad annyiért veszel jobb set-et is akár :D
    meg am 92re full d10 set lesz elvileg... addig meg egy clear setben is el lehet lenni wingeken
  • Maala
    :D GL HF.
  • ronaimate
    Mertt a saturnra 30 percig próbálkoztam és nemengedett be
  • ronaimate
    Gecc nemtud valaki valami módszert hogy beengedjen?Van no dc kliensem és a prémium drágaxD
    Valami módszert pls pmbe
  • Balázs2
    Karit megveszik, a goldot meg eladom, és befejezve sro...
  • Arba
    2 hete úgy gondoltam hogy egy reinstall enm ártana ennek a vacaknak, mert mostanság csinál fura dolgokat...erre nem tudom feltelepíteni:D enm nyílik meg az exe :DD Na nem baj 1,5hónap sro mentes életből még van 3 hét :) egész jó ^^
  • ceb1t
    :P
  • Maala
    Menj el a kínai negyedbe, 500 Ftért megtudhatod, milyen egy kínai... Ha ennyire kíváncsi vagy. :)
  • surr3al
    lvl 20-on nem sok minden derülne ki...
  • Maala
    Nice find.
  • Dobronski
    ????? Egy húszas kari pár óra mire felnyomod...
  • ronaimate
    Valaki adna nekem 1 20as szintű kínai karit? Örökbe ingyen az enyém is jó de kíváncsi vagyok milyen a másik faj pls.
  • Dobronski
    Sziasztok!

Ha szeretnék botolgatni akkor mennyi silket kell vennem hogy ne bannoljanak?És ez mennyibe kerülne?