Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ryleh
hi....Athen on nyomattam egy karit,,,,,,aztán most full tele...LOL,
van vmi szervermonitor,vagy hasonlo dolog?...mert miért nevelgetnék egy uj karit,ha utána nem enged be,,,,thx,,,,avagy hol érdemes ,stabilan kezdeni??..(nem,nem a hol a legtöbb magyar😊))

Úgy veszi mintha 20szor nagyobbat ütnél -> téged ver a mob.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rolly
hi all pls tudna valaki segíteni? (fõleg olyan aki jártas az eus karikban azon belül is a warriorban) pls ottvan a taunting target skill ugye mint tudjuk akkor minket támad a szörny (még akkor is ha mások ütik nemtudom) de ennek van lennt 1 száma minél nagyobb addig tart vagy mi? felette ottvan az hogy: Weapon Physical Attack 2000% reflect (na ez mi a bánat?) és az aggro is ottvan a többi skillen azt se tudom hogy mi-mi valaki leírná ezeket hogy értsem valamennyire? thx

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Maala
OFF: Gyerekek, itt az új fapolási rekord.

Nem a nõk verik a legjobban. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

sztem ds a ptre gondolt =D. Majdnem full wiz/klerik vagy wiz/bard 😄 najó+1 warrior

Just the reggae,ska,dreadlock!

wizz 200k sebzést gondolom, mivel az ugyanolyan rucik elég... booooring xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
megnyitottam, de mit kell nézni?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

H h nem kék a hajuk ? V ebben a ruciban nem látszik ?

Na így most jó lesz?

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Sebzésecske-gombocska 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

doxadmin
ezt tudtam, de ott nincs semmi. Már néztem máskor is.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

gameplusz
Starting NPC: Slave Shifle (X-3768,Y-1043)

1. Related Mob: Shaitan.
2. Collect Certificate of Demon Shaitan
3. Conditions:

* Must be in a party with Exp. Auto Share / Item Auto Share enabled
* Teleport allowed with players who are performing, or have completed, the Rahid 6 quest
* Mobile conversation with Slave Shifle enabled for party leader only
* Even under dead situation, quest goal can be achieved when Demon Shaitan is defeated
* Teleport unavailable if transport methods are summoned

1. Return to Starting NPC.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

doxadmin
Ha véletlen kinyomtam a küldik közül a rasid 6 osat, akkor többször nem is bírom fölvenni? Mert nem engedi, hiába vagyok exp/item shares pt ben 😞 Vagy ez is limitált, hogy naponta csak x játékos veheti fel?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Maala már megadta a jó választ neked 😊

Zöld mobokon pl. belefutsz egy partiba amit éppen ott csinálnak ahol te grindelsz amikor éppen hosszú idõre afk-vagy... Soroljam tovább? ha sokáig partiznak ott akkor kellsz fekszel. Az xp meg nem gyûlik hanem lassan fogyogat. De végül is ez is a farmolás egy fajtája. 😄

Más bajom nincs vele. De neked majd lessz még ezen kívül is ha nem ong farmolt wizardot kezdel 😊

Összes kari lassan fejlõdik...max az inteseknek van 1 kicsi tempó beli elõnyük.

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

És még a skilljei is szépek =]

#73807 a bowos retkes erõs lesz 100on úgyhogy nem kell félned😊
#73808 hova aggódsz még a mastery limit miatt?😄 még a 100at se kaptátok meg😄 a 150 meg pláne... 2-3 év minumum😄 addigra elfelejtitetk ezt a játékot, hogy valaha is létezett😉

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Maala
mindig zöld mobokon kell grindelnie, vagy passzívokon, és még így is gyakran hal, kb ennyi.

Wizzel mi a baj random001?
THeArrow
#73757 olvasás ereje

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Én egy új szerveren kezdtem egy karit full str-est, És csak halkan megsúgom, hogy 1-2 lv-vel voltam csak lemaradva átlagba a full intes kariktól. Most lv 87-es a karakter, tehát nem kis szintrõl beszélek. Mondjuk az enyém bowos amit ugyebár fejlõdésileg nem lehet összehasonlítani egy blader-rel vagy egy glavissal. Ful intes wizardot meg élmény lesz botolni 😄 de majd meglátod. De ez már off téma itt...

Én azért szeretnék 150lvig menni!
Bár nem a jelenlegi karimmal mert lassan fejlõdik,
ezért is kezdek egy full int karit az gyorsabban öl mint a full str.
Ezt meg eladom mert látni sem bírom már lassan.
Kész anyagi csõd a full str, sokkal több teki meg bot kell hogy elérjem a max lv szintet.
de mivel max 150 lesz és nem 300,ezért ne igyál elõre a medvebõrére..
na meg ki az a hülye aki egyáltalán 150ig játszik?(kivétel törökök)

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

ki mit javasol?mert lennék én szívesen nuker,bower de félek h mi lesz 100 után... ha akkor is 300 lesz a max akkor az eusok verni fogják 1értelmúen a kinaiakat...
gecc én meg nemtom hogy milyen karim legyen... nem tom eldönteni hogy eus, vagy kinai legyen... félek a 100 utáni mastery szorításokra...
doxadmin
aha, én is gondolkodtam hogy megéri e átfarmolni magam bladerre, de letettem róla. Tetszik a 10d-s bow 😊 Meg a skillek is.

Most a wizardomba "szerettem" bele. Ha másra nem is, jó lesz pwlvl karinak ongokhoz, meg vadászni unikot. 😊

vannak kísérletezõ kedvûek...
ha most csinálnák karit, akkor eu: wiz/cleric, warri/cleric vagy ch: blader tûnik befutónak 100ra

Skin meg screen miatt jó max 😊

doxadmin
aham. Mindegy maradok a wizardomnál egyenlõre.

Ám mostanában egyre furább karikat látok. Pl.:wirrior/wizard. Warri skillt nyomott egy másik wizardra utána meg egy meteort a huntira O.o

#73803 fura egy gondolkodásod van ember. Ha ezt gondolkodásnak lehet nevezni, de téma lezárva részemrõl.

Sabcsee
bocs srácok csak népszerûsíteni akartam a honlapom...de inkább törlöm mer elég fos lett

peace

kaka

warlock nem ajánlott, mert ha behozzák immun köveket, akkor skillezhetsz át

eut hybridelni nem érdemes, sokak szerint kínait sem

doxadmin
hehe, gyerekes, nem is vártam többet.

Omg, 1h warri/warlock nem is olyan rossz, fõleg a sun 1h van a kezében ^^

dragon11
EU-ban csak full lehet, nagyon ajánlatos.😉

eu hybrid = selfowned

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Warlock clericrõl mi a vélemény?(full int vagy hybrid a jobb?)
party körül jelenik olyan mob, ha nem volt arra senki, valszeg elhaladt arra elõtted egy trade, utánuk maradt

Andr0
Kivolt ez a madárláma 14 éves nyomorék?😄 azt íja: "Silkroad szó jelentése: Selyemút mekkora homár." << ez hülye arra nem gondoltom még hogy jelent is valamit ez a szó?😄 uram isten vannak ám elvetemültek. Nembaj majd megtanulja töribõl, 5. es anyag....

Armin & Ayu fan

Ryleh
nemtudom,,,de más player nem volt a környéken(élve)....amugy lvl 9 esen szenvedve(mágikus támadása miatt,drain)kinyirom,de ezeket nem sikerült.

Party mob ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ryleh
hi......
"Yeoha" tip moboknál érdekes dolog volt...(nyubi vagyok ebben a gaméban)
10 es szintü mobok,eddig simán nyirbáltam öket....de most a mob neve mellett baloldalon egy kék ikon van,amiben egy ives motivum látszik,,,na ez a tipus oan szinten levert mint vak a poharat,,,,,,ez nem champion volt hanem csak egy general,,,mi ez az ikon a neve mellet?...
thx
amugy qrvajo a game😊))

két gy-vel ? értelmi színvonal ömlik belõled pajtás 😄 na és most húzz el innen csak ne is nézz ide vissza.<#banplz>

Sabcsee
rohaggy meg

kaka

Írd le mennyi zsével húztak le, hátha úgy lesz esélyed 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

THeArrow
istenem.. =( ÉN akarok lenni a noop of the week ^^ avi got owned by me&mishi @ COH hahah 😛PP

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Doomista
hehe...izé...utálom ezt a játékot 😄

KAMU

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

doxadmin
vazz, ha nem tetszik mi a fszt keresel itt? takarodj már innen.

hehe, yarkan bz + devil spirit nélkül enyém. Csak szerencse, mellettem lévõ 90es ff wiz bz-t benyomta erre dc-t kapott xD

Avi neked látom rugó clericed van...Mit gondolsz lehet grindelni csak daggerrel? ///(XBOW)felezõvel lehet ölni partymobot rec divisionnal?
Sabcsee
most mér?

kaka

Nah sztem a hét noobja címért sikerrel pályáztál.
Mindenki egyetért ?
Esetleg némi büntipont ?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD