Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ám lvl 5, lvl 30, lvl 60, lvl 90
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Jobb klikk/hivatkozás címének másolásra
ctrl+t
beilleszt (ctr+v)
enter
f5

Just the reggae,ska,dreadlock!

Just the reggae,ska,dreadlock!
asd
Nem.
2. Biztosan nem.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Van olyan server ahol magyaroké a fortress?
Lehet egyáltalán karit másik serverre átvinni,
mongyuk egy 80as karit?
"<20:25>20:25> <WALL_E> clockwork is teh grinch"
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"The most efficient killers, against mobs, are as follows. Full int Wizard. Full int Glaive . Full str Xbow."
😄
-ha a poitonbol már csak 1 marad az 50 es stackbol,akkor szépen beragad,s nem teszi be az auto az ujjabb stackot....😞(
ma meglesz a lvl 20....aztán olvasgatok a kasztváltorol,,,(mi legyen a spearnak indult,de kardos lett -70/30 % ban az int re gyurok)
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/0981c1e604c2bdbf64915484ee12cfc9f55e23ed.png
Csak egy szép nagy kép =)
botforum.co.cc :p
amúgy meg úgy olvastam egyik hsz-ed mintha kézzel töltenéd a HP-t >> "mondjuk egy hektoliter hp iatlt benyomtam közben" "T" betût ha lenoymod ott be tudod állítani az auto töltést. Magamból indulok ki mert mikor kezdtem én is magam nyomtam egy jó ideig 😊
mert itt megkérdezni mindent kicsit hosszú lesz
ezek a problémák pedig attól vannak, hogy joymax nem a barátod, nagyon nem...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
azaz ha full a szero,akkor miért a bennlévöket fagyassza ki?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
mivel elértem a lvl.13.at,,igy már kellemetlen ha kinyirnak(xp lose),igy azt kérdezném,hogy resurrect tekercs van a gaméban?....
emellett találtam egy nagyon jo interaktiv mobtérképet,de droplistát nem,,,kinyirtam egy Giant bandit archert..(mondjuk egy hektoliter hp iatlt benyomtam közben,,,ez lenne az unikum mob?(general->champion->gian->.....???utána van nehezebb?)
köszönöm a válaszokat,s kellemes napot!
Athens serv-Hingoo(east,spearman)
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
btw Athensrõl 2 ember is kapott olyan jobbfajta Devil's Spiritet.
Esetleg elmész bármely városban a guildes csókához, és ott veszel 1m goldért és pár GPért egy Guild Logo scrollt. Aztán guildmark.bmp néven bemásolod a képet a SRO gyökérmappádba, és jobb gombbal kattolsz a Guild Logo scrollon.
Vigyázz, a sorrend fontos! A csajt sem dugod meg, mielõtt elmész a bárba!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
vki nem tud vmi oldalt ahol vannak fent guild zászlós képek?
jah meg h kell betenni?
thx ßß