Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>:C
Return scrollokkal meg nem tom mi a bajod 😄 Mûködnek azok rendesen, bár inkább használd el az elején kapottakat.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a másik,,,,dropplt visszatérö tekercs elég sok esik,de vmiért nem lehet aktivizálni,,,,ergo semmit sem ér,,,viszont 1200 ért eladhato...ez bug?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Más.
1. kösz a reklámot, ezt bóknak veszem. (#73855)
2. A következõ problémával állok szemben. dec 18-ai hozzászólásokban már lehetett olvasni, hogy hatalmas a lag. Engem is utolért. 1szerûen képtelemség bejutni. kidobál C9-cel. Ha mégis sikerül, úgy 8-9 próbálkozás után, akko pedig 10-20 másodpercenként tudok csak mozogni, és ez nem csak hotanban van igy. Nem a vassal van a gond, mert a másikon is ugyan ez a hibajelenség. Többen mondták már a guildben, hogy nagy a lag. Néha-néha elõfordult anno, hogy beakadt 3 kliens mellett, de most 1gyel sem tudok bennmaradni, mert 5 perc után DC. Amugy a netemmel nics semmi probléma. Sebességet mértem, letöltések faszányosan mennek. Ötlet? Bocs, ha OFF voltam.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
asd
ritka ultramegaatomszuperkirályfail
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
asd
egyszerre 3unqie lejött alexanderon
botforum.co.cc :p
#73916 - Még ha lenne is 😄
Ez olyan mint a hogy hívjuk a kis mellû nõt.
Nem hívjuk.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
malaaaaaa, na mikor is megyünk el inni pesten , mint fõiskolás pajtások?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
back from the past.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Na jó, csak vicceltem. 😄 Merry Xmas, dude.
lvl30 gap9-be mennyi idõ lenne összeszedni napi 12 órában 500-k-spt?
1-2 hónap vagy sokkal több? ticketek nélkül.
lehet h egyszer már kérdezted nemtudom....lehet másik fórumba irtam
Kellemes Ünnepeket mindnekinek 😉
bless /holy spell-es emberkére örülj majd ha felmegy 2(debuff)
vagyis én eddig igy tapasztaltam
Kellemes Ünnepeket, kockák!