Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Te dolgozol? Miket meg nem tud az embör. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hazudsz kutya xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Akkor update: jarl volt benn vele grindelni mikor melóztam, illetve Mihály vesz rá silket 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

gameplusz
Hát én már voltam Shyurival, asszem 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
Höhö, mik ki nem derülnek. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Volt már bent vele Nomak, Avi, Thug, WuFra, meg Jarl is tán, meg én... De a mostani jelszót csak Avi meg én tudjuk, mert más nem kérte...

De anno pl. a bosnyákokkal is használtuk egymás kariját, mégsem volt abból sem gond 1x sem, sõt, a SoSun Blade-jüket is ideadták, hogy húzzuk a karikat.

Meg még voltak/vannak 1 páran. 😊 G+ is azért teker, hogy 1x beléphessen Shyurival. LOL. 😄

Jarl, Mihály meg én, ez 3 ember.
No meg a gazdája 😄

Maala új címét tudod ? 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mindig vannak kivételek, én accaimat is tudták/tudják páran, de csak akiben tényleg megbízok (magyar, ismerem, tudom hol lakik stb.)
Nyakra fõre nem osztogatom. 😉

Shyurinak hányan tudják ? 😛

Maala
Egyetértesz? Váltsak jelszót? Vagy váltasz te? 😄

De most aki megadja egy olyannak akit nem ismer az magára vessen...

doxadmin
igen, csak mondjuk egy lv 88as kari kb 200 mill + itemek + ládába ami van igen kecsegtetõ egy olyannak aki lv 50 és semmit sem költött még a karijára. Na mindegy buktuk (ta), de legalább megtanulta hogy nem bízhat meg mindenkiben. Ám érdekesség hogy a wolfját megtalálták egy stalloló (xzgege vagy milyen nevû) karinál. Ez nem fér amúgy a fejembe hogy se pk, se guild/unio megszüntetve.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

hát nemtom nekem tudták páran jelszavam akikben megbízok mégse lettem feltörve, sõt régi klántárs (egy kolumbiai gyerek) botolta is karimat mikor nemvolt netem és azóta se váltottam pw-t csak most h eladtam karit...
klánból nem egy gyereknek veszem én silket... mégse kell egyiknek se félnie h feltöröm -.-

asd

hello szereztem egy seal of star os lvl 8 as bowot meniér adjam el szerintetek???
kösz hello kellemes ünepeket
doxadmin
még annyi hogy azért gondoljuk hogy ismerõs, mert a guild megvan guild ládában megvan minden, és unio is a mienk. És nincs pk sem. csak eltünt a pénz meg itemek

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

5 bõl 1 reálisabb 😊

doxadmin
én is tudtam, de személyesen is ismerem, stalloztam neki kab 300-600millt, nem fogom lerámolni. Ám nem mindegyik de 100ból 1 biztos

Egyetértek

jelszavát után, ---az mind megérdemli hogy feltörjék---

Összes buzi gyerek aki kiadja buzi barátjnak a buzi jelszavát az mind sro-ba? ne nevetessetek, van 1-2 példa persze, de általába 2-3 hónap múlva az egyik lepakolja a másikat, aztán megy a köpködés egymásra, sorry a nyers modorért, nem tudom mért kell csodálkozni azon hogy valakit feltörnek mikor többen tudják a jelszavát, nem is kell h többen tudják, elég 1 ember is !!

Ami késik, nem múlik 😛

Nálunk is ilyesmi volt, fel lett törve gm, igaz storage kifosztva, volt egy notice h legközelebb jobb jelszód legyen és szvsz.

doxadmin
lemaradt. Kari legit volt, se bot, se no dc, se más hülyeség. (lv 88) Csak én hiszem azt, hogy a közeli simerõsök voltak, kik tudták a jelszót? O.o

doxadmin
Sajnos feltörték guild masterünk, kari kifosztva. DE storange tele, guildból senki nem lette bannolva, unio megvan, mivel 3-4 napja mi hoztuk össze újra. Kicsit fura hogy se pk, és guild /unio is megvan.

doxadmin
muammer az pvpzik, arra én is rátámadtam párszor, de harputlu kariját még 1x nem láttam pvp vagy job közben. ( Szedi a 90es chesteket sátánból + a sunokat, minek jobolna? )

Atisz
Csak ha ingyen van (rengeteg idõ/pénz). Csak ugye ha ingyen van akkor valszeg kari csere akkor meg ugye fennáll a scam-alert...

Szerintem jó az a glaiver, bizonyos szituációkban sokkal jobb, mint a rogue.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Bocs a duplapostért...
Igen Zeuson ez volt, és ahogy látom ez is van, a kuvaitiak pvpznek, meg a +7-es setes sunos németek, meg még egy-két balf@sz török, akikkel a kuvaitiak b@szakodnak... Ha egyedül kimész pvpzni ritkán látni "normális" arcot...

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

muammer06-tal én pvpztem még anno, jónéhány hónappal ezelõtt...

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

Rugo pk2 hack mentes emberek ellen bármilyen szinten kiváló láthatatlanságból dagger prickel nagyon erõs crossos meg jó távolról tud támadni és borít is szóval jó .

Tapasztalt rogue-k felé egy kérdés. 90en h boldogulnak a kínai karik ellen pvpben? Érdemes glavierõl ----> rogue-ra váltani?
Csinált egy bladert, nyárra meg is lesz neki sztem 90-en 😊

asd

omg STRykeR-t lerabolták?? vagy hova tuntek a cuccai?😄

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

doxadmin
Nem mintha így lenne. Fõleg hogy behozták a devil spiritet.

Ilyenek mellet uniquere se van esélyed.,..

doxadmin
van aki megtette. . .(itt) 4 karival van bennt 90es ff nuker=pwlvl egész nap 88asoknál, a fönti csak unik kill, még 1x se láttam job vagy pvp ben, 2 meg sallol 24/7.

Ám csináljak pvp-re karit? Kimegyek dh elé 5 +9es ff rámveti magát, mellé még nukol 2-3 sun spearos, esély a túlélésre = -1. Akkor inkább unik.

Ksro-ban az van 😊

THeArrow
de hallod, most ez komoly hogy unik killre karit csinálni?...

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

max azért tudhat ks-elni, mert - ahogy én észre vettem - az xbowos gyorsabban használja a skilljeit. ugyértem elõbb kilõ egy long shot-ot, amivel szintén 1 hit /mob öl, mint a wiz pl a földet. Ja, és a lõtáv is nagyobb neki.

Kérdezd Jacky-t, õ így jött anno Athensra.

doxadmin
aham, és mellé clecic az ajánlott vagy a bard?

Tudtok olyan oldal ahol az egyik szerórol másikra lehet zsét átvinni ?
thepowerlvl.com aszondta nem megy

Crt, felezõ használat, wizardnak általában terület skilljei erõsek, xbowosnak meg ugye szinte nincs 😊

doxadmin
Átlagban a wiznek van a legnagyobb sebzése a játékban ugye? Nos akkor egy mezei 90es xbowos, 85+5ös crit 15ös xbowal, aminek 61%os phy sebzése van hogy tud be ks elni egy 90es, 85+7es 100%os mag os staffal rendelkezõ wizardot, akin még dmg scroll is van? Vagy a wizard láma, vagy az xbowos tud valmit.

Ám esõdleges cél unik kill lene, arra milyen karit érdemes csinálni? Wiz+cleric, vagy rogue+cleric?

Lord Nomak
Biztos sok volt a bejgli karácsonykor és megülte a hasát, ettõl generál ilyen fárasztós vicceket.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Yep.

Ryleh
erdgo ha beteszem a stall network-be,akkor csak addig aktiv az eladási ajánlatom,amig maga a karakterem árul,azaz fizikálisan standol?(mert azt igy megleltem már.

Mercur=Mercury ? 😛

Ám árulás:
Kiraksz egy stallt (A és ott van), berakod a cuccokat és ha benéznek meg tudják venni, illetve most már van Stall Network azzal lehet keresni, de csak a stallok között, tehát vagy ölsz, fejlõdsz, vagy stallozol 😊
De elején még egyszerûbb npc-nek beadni.

Ryleh
köszi,értem..igen a herbalista 2.szállitási kvesztje félben van...
az árusitásrol kérdeznék:
-aukcios ház van?....mercuron vagyok,mivel ez nem full mindig,de ha keresek valami elado tárgyat,nem frissit a stall network.
-láttam playereket árulni,de gondolom akkor passziv a karakter.ergo:nem common tárgyaimnak árusitására mi a legjobb modszer?