82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Rabbit20 #75727 nem az enyém :D
és köszi ^^ -
#75726 Honnan van neked glaviered?:D
Am heuksal, ha csak must have, akkor: 2,3,4,5,7 + passzív
fire: 1,2,3,4+fire wall+passzív
forcet azt meg tudod ^^
heuksal 2 könyvéből, a mag def növelő elég
7dik könyv meg mobot gyüjteni, illetve 98tól a 2*180% phy atk elég ütős ;)
Többi sztem egyértelmű. -
Rabbit20 #75725 71es heuk/fire/force kari 800k sp hiánnyal 100ra :D naszóval, rég volt már kínai karim annyira nemvágom, lényeg h spórolni kéne... force-ból tom mi az ami feles de pl heuksalból melyik skill esetleg skillek hanyagolhatóak? fire wall-ból elég-e a legkissbb? :D
asszem ennyi, kösz ha válaszoltok :D -
Bitaboy #75724 Lenne egy kérdésem. Vettem trader white flage-t, akkor ilyen lovat amivel tudom szálítani az árút. De hol veszem fel azt az árút, amit majd el kell vinnem a másik városba?:D -
random001 #75723 Kinai bow. fire, force. Szóval nem mondanám hogy könnyű kifarmolni 3 masterit :P
Az az első és utolsó xbowosom amit a merkurin csináltam :P És igen. Csak az xbowot vittem és a bard-ból a futást. Taxizni tökéletes. Arra készült. Másra ebben a felálásban nem is igen jó.De amúgy arra sem volt elég 0-áson az sp. -
Cat 02 #75722 Neked könnyebb dolgod van, mert ha még mindig csak xbow-ot húzod, akkor kb 0-s farmban mehetsz végig :) -
random001 #75721 Nem fogadok. :))) Nekem is fut cl-be a dolog és látom. Onghoz képest nevetséges az az sp amit prémium+-al és sp tickettel a 90-es karim kap, de nem adom fel.
Új szerveren nem volt lehetőségem ongra berakni kiskarit :) De amikor a bowosom 90-es lett gyorsan felhúztam egy vizardot vele és most azzal farmolok. -
random001 #75720 :D igaz.
De alapjában véve arra gondoltam amikor írtam hogy 66-os karit hol lehetne delevelezni... Meg arra már kellene egy nagyobb kari is a reshez. Nekem most egy 20-as kínai kari delevelezik. Gyors és nem ha behal véletlen / nem szokott / egy tp és már vissza is vittem.
Zayra: Akkor már inkább 0-ás gap. 1-2-esnek sok értelme nincs szerintem. Vagy 0 vagy 9-es farm. Úgy még gyorsabban 100-lesz. De amúgy igazság amit írsz. Engem sem tart vissza pl a hunterkedéstől a 9-es gap. De mégis csak egy 90-es karival megyek. :D -
#75719 ja, elmész thiefkedni, és ownolnak. meg pvpzni, és szintén. vagy inkább berakok CL-be egy ongos karit, 1 hónap alatt FF100ra csinálom,közben a nagykarival legalább dropolom a 10d-s itemeket, egyfajta goldbotnak használom. ja nem, ez hülyeség. bocs -
#75718 fogadok igen nagy összegben, hogy mire te FF-re csinálod a karid 90ről 100ra, 3-4m sp-t összedobok ongokon :D -
#75717 Heh? Delvlezni mindig ugyanolyan egyszerű, egészen addig, amíg a 'Back town when die' ki van kapcsolva. :D:D:D -
#75716 Én véleményem meg hogy haladj fölfelé. Mindig is ugy voltam vele, hogy teszek rá van e spm, majd farmolok magasabb szinten, mert mig itt ha megunod, kimész pvpzni, elmész tradelni vagy thiefkedni stbstb, mig ong karival mit csinálsz? Max bámulhatod a kék eget. Nyomjad 1-2-es gapba 100-ra, majd farmolsz ott. :) -
random001 #75715 Ong.Ong.Ong...Amig ki nem próbálod csak addig nem akarsz ongon farmolni...
Én is már előre rosszul vagyok, hogy mennyit kell szerencsétlenkedni a bowosommal 100-on majd 9-es farmba hogy ff-legyen. Gondolom amig a bowos 100-on kifarmolja magát addig 2M-sp meglesz ongokon a kis csicska karimnak is.
Azon a szinen már amit kérdeztél nem egy gyors és egyszerű delevelezni. Bár még soha nem próbáltam :D De a két lehetőség közül inkább én a cavesat választanám. Feltéve hogy húzzák a karit és úgy farmol.
-
Cat 02 #75714 Gondolom nem értette h a, és b, lehetőségek közül h sikerült a c, -t kiválasztanod :D -
#75713 Mert sajt.
(Igen, okos kérdésre okos válasz ;)) -
ceb1t #75712 Miért ongfarm? -
#75711 Ongfarm, ha már választani lehet a kettő közül... -
Cat 02 #75710 Sztetek mi gyorsabb, 70-71-69 9es farmban, vagy 66ról delvl 60 ig és úgy lehúzni pár szintet cave-ben ? -
#75709 Hát rev6 szerint, de. 5-6 között nézve, 100 hely van átlagos minden szerón..
Kivéve Babel az mindig fullos.. -
Cat 02 #75708 Nekem este 10 kor 5 alatt sikerült kb, reggel is simán megy, bár igaz csak 7végén próbáltam ... bár Athens, Aege biztos terheltebb mint Mercury. -
#75707 lol hol élsz te? még ahogy látom a ksro világában...
akármikor próbálkozom kb 1 óra mire bejutok, és ezt értsed éjjel 3-4 között és reggel 6-7 között is... -
Jazeera #75706 Valaki emlékszik erre a fickóra? "Vakvok" lvl 28 -
#75705 nemazt mondom h nemvolt kivétel de ha 5-6karinál többel voltam bent akkor általában egy 5perces intervallumba, az öszes prem nélküli kari dct kapott, mostanába 3karival vok bent és a kis wizard múltkor vagy 50órát bentvolt de ez kbaxott ritka -
donatus13 #75704 Nekem silk még egyszer nem volt a karimon és kb ha ott hagyom 2 nap alatt 1 szer ha kapok dc t ,én is akkor ha egy pillanatra megszakad a net. -
Cat 02 #75703 Az lol :D Nekem csak akkor dc-zett ha megszakadt a net... -
#75702 és szted prem nélkül meddig lehet bentlenni? 9-10óráig?... bentvoltak a karijaim, 8, abból 7nemvolt prem és 5perc alatt ki dc-ztek hexen meg volt :) az rittig addig van bent amig akarom szal miröl bexélünk? -
Cat 02 #75701 200 silk ? :D Reggel 5 kor simán megy login, max pet kell :D -
#75700 és? birom ezta mentalitást :) nem handgrindben kell gondolkodni ^^ nem1 Mbert ismerek, reggel megy hajnali 5kor munkába, bevágja a botot hazajön elvan a családjával hameg van egy fölös 10perce akkor leül és megnézi mi a stálysz van ^^ havi 200silket megéri a dolog ha egy sun drop 10d-be lesz vagy 800$ lol -
#75699 Ha full int, akkor szerintem: heuksal+light+cold -
#75698 Spear nuker mellé milyen force-t érdemes húzni?
Mert gondolkoztam egy three nukerban de az gyorsabban behal mint a spear nuker mert annak valamennyivel mégis több hp-ja van ^^ -
Cat 02 #75697 Áh, jönnek ki az újabb és újabb mmo-k, bár gondolom úgyis az lesz h tolják azzal, háttérben meg bot megy, szal tök 8 :D -
#75696 dxxddd ha kapok tőled egy accot hmm ^^ 1k silkel :D már ottis vok :P , bár kétlem h az athenson több élet van mint akárhol, majd capraise után megindul mindenhol az élet -
#75695 De minek? teljesen felesleges...
Ahelyett h áthúznád a pempődet Athensra... -
Saxo17 #75694 Oasis server, szal az egyik legrégebbi. Vannak bőven, törökök is(99%-a állandóan itemmal-os cuccokkal). -
#75693 há nem? aege tele van élettel ^^ nameg törökkel nemhiába jáccom énis ott :} -
Marteenka #75692 Hello all.Lenne 1 kérdésem hogy kell guild logót csinálni ?? Thx előre is . ^. -
#75691 bezzeg Aege! :D -
#75690 jónagy faszpunnyadt szerver lehet azis -
Saxo17 #75689 Mi unink mind2 fortress-t őrzi! :) -
Mikk0 #75688 Akkor már Reverse return scroll jobban megéri.. 14 Silk 11 darab és megvan poti meg minden szar egyből ott vagy..