82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #75820
    wtf :D
  • szeki87
    kösz nekem az enterezés bevált
  • Andr0
    miért??^^ a reset tényleg használ!!
  • donatus13
    Tilos pontatlan, valótlan, mások megtévesztésére alkalmas adatot közölni.
    Ha már ennyire a szabályokat nézzük.;)
  • JackyBoy
    zoomolj közelebb a karira és nyomogasd az entert :)
    A reset gombot
  • Cat 02 #75814
    De legalább ne partyba hirdesse ^.-
  • szeki87
    lééci segitsetek mit nyomjak meg ha nem tok irni silkroadba ???
  • Maala
    Mens plýz, mennyivel van a törököknek kevesebb joga kSROzni, mint neked?
  • gameplusz
    Ha minden ilyen alapvető dolog kiírásra kerülne, akkor fél órát kéne görgetni, mire ehhez a szövegbeviteli mezőhöz érnénk. Egyébként meg nem hiszem, hogy aki vett már valaha silket, az ne tudná. Aki meg akar venni, az menjen fel a weblapra és vegyen.
  • donatus13
    Szerintem írd ki a bannerbe valahova , hogy 1 $ 10 silk és akkor mindenki megérti a dolgot nem kérdezik meg:) ja és még mondjuk azt hogy 50 silket lehet csak venni minimum ként így ez a kérdés is eltűnik.
  • WorldTorrent
    az en problemamra tud valaki megoldast?:S mert szar amikor kilep es nem lehet vissza jutni-.-
  • WuFraZselic
    25* self -owned :D
  • WuFraZselic
    ha csak 1 lvlt kérnének...
    multkori török fiatalember iyg kezdte: 200k pls. utána már csak 100k. aztán rájött hogy ez az üzletpolitika nem nyerő, lement 50k-ra. bepróbálkozott egy 25k plz-zel is (na, azért tud kettővel osztani, az alapok megvannak ->200-100-50-20 gyk.) a végén aztmondta hogy adjak neki egy return scrollt :D ezeknek van üzletérzékük
  • Cat 02 #75806
    Megesik, bár még mindig jobb mint az "i need 1 lvl pls"...
  • madmac
    ... :D nem hogy már a trökök is ide irkálnak XD
  • gameplusz
    Hát jah... kSRO-t nyomni, mikor van iSRO is...
  • gameplusz
    Végülis igazad van. Nyilván az én hibám, ha nem bírom az emberi idiotizmust. De csak neked elmagyarázom. Van egy topicszabályzat. Abban le vannak írva dolgok, ha valaki folyamatosan áthágja, és törlés után duplapostol 1 percen belül, hogy "eltűntek az üzik", majd "gameplus ezt hogy érted?". Aztán, előtte volt olyan is, hogy 3 kommentenként úgy érezte copy-paste, mert hát miafaszérnemválaszolnakfélmásodpercalattésénújraposztolokmertmajdmeghalokmikorjönazupdate az tudod kicsit idegesítő tud lenni. Meghát de tényleg... Mennyibe kerül a silk? Ezt itt megkérdezni? Sajnos ilyen kreténekre itt nincs szüksége senkinek. Egy idő után mindenkinél betelik a pohár. Igen, házigazda vagyok, ettől még a topicban lehet vulgáris kifejezéseket használni. Ja igen, most mondhatod, hogy nekem kell példát mutatni. Hát... mutattam én már elég példát. Kutyából meg nem lesz helikopter...
  • madmac
    OFF
    gyerekek ide jutott a világ

ON
  • Android78
    Te meg házigazda lévén szépen beszélhetnél és valami minimális kulturált viselkedést mutathatnál:)
  • szeki87
    nekem mostanában valamér nem müködik a chat néha silkezés közbe nem tok irni mér van ez mit csináljak hogy ne legyen mit csináljak ha már nem tok irni kösz csá
  • WorldTorrent
    Nekem egy nap tobbszor is silkroad error van , mitol van ez?:S 64 bit-es vista-m van
  • Murakawa
    Én meg sört, de zárva a bolt..
  • SaphireDraco
    de ott nicsn fenn....
  • skarybeast
    Vennék egy full str bladert lvl 47+ lv
  • JackyBoy
    Darkspell ha felnézel ide olvasd el a privit amit írtam, thx...
  • gameplusz
    skarybeast: játsz azzal, ami veled egyidős.
    Rem. abba a 80%-ba magadat is beleveszed te főlegit xD
  • Cat 02 #75781
    Sajnos nem, az emberek 80 %-a buta, a maradék 20 meg stallozik =\
    Nem hát, ezért nem is látsz 1 botot sem iSROban...

• Cat 02 #75779
    Hamarosan ? kSRO-ban sincs még 100+, nemhogy itt :D
  • donatus13
    Engem már csak az érdekelne 100 fölött lesz e mastery emelés vagy sem remélem hamarosan kiderül.
  • THeArrow
    bazd mondtam hogy nemond el senkinek ... :)
  • Balázs2
    Veszélyekkel jár!!!!Itt 99% kézzel játszik napi 20 órát de van aki nem is alszik
  • THeArrow
    nem
  • skarybeast
    Tehát nem éri meg botolni?
  • Maala
    Nincs legjobb kari, mindenki olyan masteryt húz, ami szerinte jó? :D
  • gameplusz
    1. Nincs biztos tipp arra, hogy ne bannoljanak. Aki botol, az vállalja az esetleges következményeket. Bárminemű "vegyé 50 szík oszt nembannónak" törlésre fog kerülni az esetleges félrevezetések elkerülése végett.
    2. Silkárat kurva nehéz kiszámolni, mivel 10 silk 1$.
    3. Legend IV akkor jön ki, amikor kijön. Márciusban.
    Köszipuszi.

• THeArrow
    anooo ^^:D annoo xdd fogalmak kicsit átérékelődtek azóta =) mostmár nincs ien hogy VL, VN :D voltak imbák, és voltak noobok :) namost ellehet dönteni :D
  • Zaylka
    Nagyképű válaszadásra had feleljek én is hasonló stílusba. Ez csak azért történhetett meg, mert én már nem játszom! :) Alma vagy, mindig is alma maradsz! :DD Anno VN-t is agyon lehetett ütni 1v1-be, de te még meg sem közelíted azt a szintet.