Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BarackHUN
Ha valaki linkelne nekem egy magyar leírást a játékról (mi mire való, hol fejlõdjek, melyik skillre érdemes rakni stb) azt nagyon megköszönném! 😊

I S A e o e m o w s m !

Pl. Odinon vannak magyarok viszonylag sokan :-)
Eoson mi a karaktered neve?

datango
nézd ez bonyolult, mert én amikor kezdtem akkor azt hiszem 3 vagy 4 szerver volt. én a troy on kezdtem annó.

BarackHUN
Közbe már meglett, és 20 perc és le is jött 😊
De köszi azért.
Esetleg szerverre valami tippet tudsz adni? Melyik amire érdemesebb menni?

I S A e o e m o w s m !

datango
ide katt
azután offical site re katt.
bal oldalon készítesz egy accot.(regisztrálsz)
majd ott a menüsorban van hogy download , leszeded a játékot és kiválasztod a megfelelõ szervert számodra! (fontos mert egy életre szól, vagy még többre is ! 😊 )

Carmang
Az in-game vásárló képernyõn vagy? Bal alsó sarokban nem mindegy mit ír ki, hogy "Item Mall", vagy "Premium Mall" Katt rá, akkor átváltozik a másikra. Az egyik módon Prémium Silkért tudsz venni cuccokat, a másik módon sima Silkért. Neked valószínûleg sima Silked van, és a Prémiumos nézetbõl akartál vásárolni.

BarackHUN
Tudnál segíteni abba, hogy mit töltsek le? Úgy tudom van több féle SRO, és nem szeretnék idõt pazarolni azzal, hogy esetleg rosszat töltök le 😊

I S A e o e m o w s m !

datango
szétszorva vannak a magyarok , én szerintem még azért minden szerveren van magyar klán/uniók :-)

datango
ha megteheted anyagilag, és kedved is van hozzá, akkor áldásomat adom arra hogy gyere vissza a troyra! 😊 mint ahogyan régen 😊

BarackHUN
Miután elküldtem, akkor olvastam el, hogy "nem, nem tudjuk, hol van a legtöbb magyar...", akkor azt a kérdést tekintsétek semmisnek 😊

I S A e o e m o w s m !

BarackHUN
Sziasztok!
Nemrég feltettem a silkroadot, de valamiért nem indult, most megpróbálom mégegyszer, valaki tudna segíteni ebben?
Linket küldeni, hogy honnan töltsem le stb, meg hogy hol vannak a legtöbben magyarok (melyik szerón).
Ha valaki segítene megköszönném 😊

I S A e o e m o w s m !

helló lenne egy problémám ma rendeltem silket és szeretnék venni cuccot de nem engedi ezt írja :

Carmang
"Mi honnan tudnánk, hogy miért van 7 lap ha nem lehet bõvíteni"

Nekem elég logikusnak tûnne, ha lehetne bõvíteni, de mivel nem találtam meg a módját, gondoltam megkérdezem itt, hogy a nálam tapasztaltabb játékosok szerint hogy is van ez.
De akkor nem lehet... Majd belenyugszok valahogy 😊

1. Nem lehet.
2. Azért, hogy fel lehessen tenni ezt a kérdést tök feleslegesen, kéthetente valakinek. (Mi honnan tudnánk, hogy miért van 7 lap ha nem lehet bõvíteni...)

Carmang
A grab pet inventory-ját lehet valahogy bõvíteni? Mall-ban nem látok semmi ide vonatkozót, de akkor meg miért van 7 "lapja"?

Logikok
Hát nem tudom hányas volt a kari? mert ha 60 alatti akkor nem érdemes érte harcolna ha feletti akkor max meg próbálhatod h felhasználónév meg e-mail cím meg titkos jelszó aztán megvan ha nem írták át az e-mailt de ha el lopták akkor az az elsõ dolog

Ne olvasd el mert nem szabad!

Tehát tavaly lopták el hagytam de most jáccani akarok újból és tudom pw váltót id emailt váltottak :S valami tudtok segíteni nagyon megköszönném gm nek vagy valakinek írni hacker nem tudom :S
Logikok
Mért mi lett vele vagy adj valami infót

szerintetek hogy tudom visszaszerezni a karim vagy valami esély rá?
S4sa
durva 😄 gondoltkodtam rajta hogy veszek egy karit troyon régi szép idõk emlkére xD

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

dragon11
sztem reális a 30k, de olyan magyaroknak, aki magyarországon élnek nem hiszem hogy kellhet. Mármint biztos kellene, de nem hiszem lenne rá kerete..

eBayen próbáld elpasszolni.😊

Melyik szerveren van a karakter?
Sziasztok! Körülbelül mennyit érhet egy 110FF Bow kari, Nova cuccokkal 3-400 silkel? Ha valaki tud reális árat írjon, esetleg ha érdekel valakit szintén. ( én 30-40 ezerre tippelném, az reális ár egyébként?)

Sziasztok a Silkroad HunSro-ról tudtok egy linket adni ahol letudom tölteni?
Logikok
😊 am nem rossz szeró csak kevés a magyar ....

True

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

dragon11
megvették?

hát könnyen lehet, de a legelején annak indult.:S

lehet igazad van.

Logikok
de am én úgy tudom h a rsro az nem privi nekem azt mondták h az oroszok megvették a jogot vagy valami ilyesmi 😄

dragon11
és az r privát szeró😄

datango
nincs mit.<#puszis>

KÖSZÖNÖM
datango
igen, monta joci hogy a shield nem lesz ócsó! 😄

iSro ->nemzetközi
rSro ->orosz sro ha jól tudom.

HI
Kérdeznék egy valamit, ami másnak gondolom evidens, de én nem tudom.
iSRO rSRO
Miben más ez a 2 féle SRO?
i=nemzetközi?
r=?

KÖsz :-D
DAcafat
már csak egy fejes hiányzik 😊 nah meg a shield 😊

datango
háát igen a régi szép idõk!
de lesz ez még jobb is!

röviden ennyi <#ravasz1><#beka2><#crazya>

S4sa
az lol 😄 jó kis tradek voltak régen 😊 mikor cafat is meg te is 4-5d be toltátok, nekem meg folyt a nyálam hogy mikor leszek már 35 ös én is 😄
élvezhetõbb volt a játék 70 en sztem 😊
és persze !éljen a ! 😄

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

datango
egyébként igen! én is azt hittem hogy már nincs is senki a troyon amikor visszamentem csodálatosan pozitívan csalódva néztem hogy magyarok tolják de nemcsak tolják még mindíg van és létezik magyar UNIó! hát Lol.
(egyébként tudod sasa: "éljen a !")

S4sa
azthiszem valahol még megvan a Sasa1 nevû 50 es nukerem 😄
régiek közül sokan vannak még a Troy on? 😊

datango
szijjaaa sasa barátom! igen játszom még , tudomásom szerint 99 es rouge/clericem van de folyamatosan fejlõdik 😄
kár hogy átmentél másik szerverre 😛
a taurin én is nyomtam, mikor bejött a 80 meguntam és 70 warrior orkom van 😛

S4sa
az elmult 2,5 évben én is inkább wowoztam/wowozok. tauri szerón 😊
Darrek a karim neve ha itt játszotok pm 😄

S4sa
csáó tango 😊 nemsoksemmi. játszol még?

S4sa
szerót váltottam most van egy 101 es wizardom 😊 Eos on vagyok perpill

datango
ííígy van a szilket nem lehet abbahagyni!!! 2006 januárba kezdtem és még úgy tudom most is ott kalamol valahol bent a troyon a karim ... hehe
én is kihagytam egy kis idõt amit wowoztam, sõt mostanság bf ezek, maala mit nyom mostanság? elvégezte már pösten a sulit??

DAcafat
hát én is kihagytam 2 évet kb,wowoztam csepet de nem adta azt az érzést mint a szilk 😊))

Ezer éve nem játszik már, Athenson a régiek közül nem nagyon tudok bárkit is mondani.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

U mean Maala ? <#hehe>
Amúgy CoD2-t abba hagyta, gondolom SROt is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DAcafat
hehe 😊

héé srácok athensen mala még nyomja ?

Nekem az Opera is szó nélkül megnyitja

Jah igen még valamit lehagytam,szóval új Bann rendszer hogy is van mert hivatalos oldalon nem találom pedig egyszer már látam ott valahol.Mert valaki mondta hogy Multi client és Bot-ért elöször 1hét utána 2hét utána jön valami 100év^^ bann.Mondjuk engem föleg a Multi client érdekelne .....Thx