Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I S A e o e m o w s m !
De köszi azért.
Esetleg szerverre valami tippet tudsz adni? Melyik amire érdemesebb menni?
I S A e o e m o w s m !
azután offical site re katt.
bal oldalon készítesz egy accot.(regisztrálsz)
majd ott a menüsorban van hogy download , leszeded a játékot és kiválasztod a megfelelõ szervert számodra! (fontos mert egy életre szól, vagy még többre is ! 😊 )
I S A e o e m o w s m !
I S A e o e m o w s m !
Nemrég feltettem a silkroadot, de valamiért nem indult, most megpróbálom mégegyszer, valaki tudna segíteni ebben?
Linket küldeni, hogy honnan töltsem le stb, meg hogy hol vannak a legtöbben magyarok (melyik szerón).
Ha valaki segítene megköszönném 😊
I S A e o e m o w s m !
Nekem elég logikusnak tûnne, ha lehetne bõvíteni, de mivel nem találtam meg a módját, gondoltam megkérdezem itt, hogy a nálam tapasztaltabb játékosok szerint hogy is van ez.
De akkor nem lehet... Majd belenyugszok valahogy 😊
2. Azért, hogy fel lehessen tenni ezt a kérdést tök feleslegesen, kéthetente valakinek. (Mi honnan tudnánk, hogy miért van 7 lap ha nem lehet bõvíteni...)
Ne olvasd el mert nem szabad!
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
eBayen próbáld elpasszolni.😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ne olvasd el mert nem szabad!
iSro ->nemzetközi
rSro ->orosz sro ha jól tudom.
Kérdeznék egy valamit, ami másnak gondolom evidens, de én nem tudom.
iSRO rSRO
Miben más ez a 2 féle SRO?
i=nemzetközi?
r=?
KÖsz :-D
de lesz ez még jobb is!
röviden ennyi <#ravasz1>#ravasz1><#beka2>#beka2><#crazya>#crazya>
élvezhetõbb volt a játék 70 en sztem 😊
és persze !éljen a
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
(egyébként tudod sasa: "éljen a
régiek közül sokan vannak még a Troy on? 😊
kár hogy átmentél másik szerverre 😛
a taurin én is nyomtam, mikor bejött a 80 meguntam és 70 warrior orkom van 😛
Darrek a karim neve ha itt játszotok pm 😄
én is kihagytam egy kis idõt amit wowoztam, sõt mostanság bf ezek, maala mit nyom mostanság? elvégezte már pösten a sulit??
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Amúgy CoD2-t abba hagyta, gondolom SROt is.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ