82377
Silkroad Online (iSRO)
  • random001
    Ha játszottál ez buta kérdés volt. A játék mozgató rugója az sp. Mivel mit érsz max szinttel ha nincs a karakter kis skillezve?
    Tehát igen még mindig elengedhetetlen az sp farm.

Viszont annyi a változás, hogy vagy ongon farmolsz nagy kari segítségével 1-2 hónapot. Vagy nekiállsz szintezni unfarmedként, és majd nagy szinten templebe küldivel kifarmolod. Jelen állás szerint én annak aki most kezdi lv1-es karival segítség nélkül mindenképpen ezt javasolnám.
  • random001
    Ez a probléma már nekem is fent állt egyszer. Kérlek várj... és hiába vársz akár mennyit nem történik semmi... Én feladat kezelőbe bezártam, majd újra start és ugyanez. Gép restart után viszont tökéletesen ment.

Nem tudom mi az oka ennek a hibának. Én kisebb nagyobb megszakításokkal már 5 éve játszom. Eddig soha nem fordult elő. Hadver összetevők sem változtak a gépemen kb 2 éve. Amit gyanítok, hogy esetemben a hiba a forrása a mobil net lehet. Ami esetenként ( elég ritkán, max havi 1 alkalommal ) baromi lassú. Gondolom a csatlakozáshoz kell minimum sebesség ami olyankor nekem nem volt meg.
    Erre a lehetőségre azonban hamar rá fogsz cáfolni ha rendes neted van. Akkor viszont passzolok. :)
  • Pukkka
    Sziasztok,

Régebben játszottam a játékkal, és most felötlött bennem a gondolat, hogy esetleg újra nekikezdek. Kérdésem az lenne, hogy még mindig elengedhetetlen az sp farm meg az og bot? =)
  • nagyito20
    Milyen információt mondjak még? O.o a játék ezt csinálja a gépemen meg xp sp2 van jah és amikor megnyitom az exe-t a feladatkezelőbe már benne van a silkroad de épphogy csak dolgozik a please wait felirat pedig az asztal közepén ...
  • ZsiCu
    Most van a heti ellenőrzés ([Inspection)
    Ha minden igaz akkor majd 14körül lesz nyitás :S
  • lolhunter
    Rámentem a Silkoad online Feliratra de behoz valamit és nem enged tovább.
    Pontosoan ezt irja ki:
    [Inspection of JOYMAX.COM portal is in progress.]
    Please note that the use of games in portal may be limited during the time of inspection.
    We will continue to try our best to provide smooth environment.
    Pls segitsetek.
  • random001
    Felül a sávon értelem szerűen a SILKROAD ONLINE feliratra "menj".
    Csinálj egy accountot, majd töltsd le a játékot. Utána instal és start.

Jelen állás szerint 46 szerver van. A fórumozók szétszórva vannak, tehát arra a szerverre csinálj karaktert amelyik szimpatikus.

Ebben a játékban nincsenek külön pvp szerverek,és itt a szerver választás végleges. Nem lehet szerverek között mozgatni a karaktert. Ezt még jó ha tudod kezdésnek.
  • lolhunter
    Szasztok.
    Ki szeretném probálni a játékot csak azt se tom hogy kezdjem...Látom itt felül a sávot.Meikre menjek?hol vagytok ti?Rev6 MMOsite?hova?És ha sikerül segitettek nekem az elekzdésben?
  • Hay #81805
    Szia, ez egy picit kevés info korrekt segítséghez.
  • nagyito20
    Sziasztok azt szeretném kérdezni miután letöltöttem a játékot és megnyitom az exe-ét miért nem csinál semmit a gépem azon kívül hogy kiírja pls wait 30 percig hagytam és akkor sem csinált semmit...
  • Cat 02 #81803
    Lesz Silkroad Web o.O
  • VinAdam
    Sziasztok! Valakit érdekel 103-mas int chn sword karakter? 103 FF biechon/light/cold. + 160k SP körül van. Akit érdekel írjon és írok bővebb infot. Üdv!
  • vénfarok
    KSRO-ba ma D12 update, announcement nélkül :)
  • ZsiCu
    IP limit lazult :) 1 IP-ről 5 kari mehet.
  • Carmang
    Lehet, hogy nem értem amit leírtál, de lehet te se érted, hogy én mit írtam :D

Én konkrétan 1 mob leöléséért járó exp/spxp-re vagyok kíváncsi.
    Nálam ez full négyes partyban 244 exp, és 257 spxp.
    De az exp egy héttel ezelőtt mintha sokkal kevesebb lett volna, valami 100 körül.
    Érted, 9-es gap-pel majdnem akkora exp-et kapok, mint spxp-t. Túl gyorsan fejlődök.
  • random001
    Ne várj konkrét választ erre a kérdésedre. Az xp és az sp mindig az úgymond mob szintjétől függ. A leölhető mobok szintje, meg természetesen karakter szint függő. Hiába írná le itt Kiss Pista Jóska neked, hogy ő 9-es gap-be szólóba x mennyiség sp-t kap, ha ő mondjuk egy sun+5-ös fegyivel szintjén felüli mobokat is gyorsan tud abálni, akár 9-es farmban is. Te viszont csak a szinteden levő mezei +5-össel vagy.

Talán egyedül az ong farmos 9-es gap hasonlítható össze össze érdemben akkor ha az öszehasonlítandó karaktereket mondjuk maxos ff bárdal húzzák. Itt akkor valószínűleg egyenlő értékeke jönnek ki.

Tehát leegyszerűsítve az sp mennyiség szólóba 9 gap-ba, függ a szintedtől a mob szintjétől és a fegyveredtől. Ha találsz egy veled mind a 3 pontba megeggyező karaktert akkor tudod összehasonlítani.

Remélem ki tudod hámozni a lényeget 
  • Carmang
    ugyanojan --> ugyanolyan
    :)
  • Carmang
    Aki 9es gap-pel farmol megnézné, és leírná nekem, hogy mennyi exp-et kap egy ugyanojan, vagy +1 szintű mob-ból?
    Szerintem én túl sok exp-et kapok, már vagy 1 hete.
  • ZsiCu
    Most annyi a változás, hogy egyenlőre 1 IP-ről 2 karival lehet fellépni, ezért a legtöbb server-re könnyen fel lehet jutni.
  • kaitkeresek
    cstok, annyi a kérdésem, h van vmi nagyobb változtatás az 1.3 as verzioval ? lehet ujra elkezdek isrozni
  • ZsiCu
    Server függő szerintem, amelyik zsúfolt ott jobban laggol, nehezebb is feljutni(premi nélkül). Ahova könnyen feljutsz ott sokkal kisebb a lagg.
  • tucsok63
    sziasztok nem tudom h mi van de egyszerűen nem tudok játszani a laggtól nálatok is ez a helyzet?
  • Sentinel2011
    Értem. Szoval anyira nem nehéz mint régen :D Ty csak erre voltam kiváncsi :)
  • RAZOR27
    Azteca-án kemény 10mp xD
  • Carmang
    Néhány perctől a negyed óráig is terjedhet a belépés a Maya-n, ha crowded.
    Mondjuk a negyed órás az már extrának számít. Átlagban olyan 5 percet mondanék.
  • Sentinel2011
    Bocs hogy hülyén fogalmaztam de arra akartam kilyukadni, hogy kb. menyi idö belépni 1 szerverre ? Az nem zavar hogy 1 helyen van pár bot mert akkor én is elmegyek máshova engem csak az érdekelt, hogy még mindig nehezen lehet-e belépni :D
  • datango
    elrontották a job rendszrt? miért???? épp most néztem a 2008 as rókafarmos képeket gyááá hogy ott mivolt... yúú minaa
  • Carmang
    Tele vannak, de nem annyira mint régen (több évvel ezelőtt). Ha golbot-os területre érkezem, odébb megyek. Eddig mindig találtam olyan helyet, ami a botoknak nem népszerű, ott elvagyok.
    Belépést pedig auto-login segíti, nem kell állandóan a játékot indítgatni.
  • Sentinel2011
    Hi. szeretnék ujra elkezdeni Silkroadzni de inkább megkérdezem elöször, hogy még mindig tele vannak a szerverek botokkal ? És ha igen van valami megoldás azon kivül hogy prémiumot veszek ? Ty elöre is
  • Carmang
    Ja, a rev6-on volt valami számítás, hogy ha 24/7-ben botolsz job-ban, úgy hogy közben senki nem vág le, akkor is milyen irdatlan soká tart 70-es szint fölött fejlődni.
  • Carmang
    Én az első, meg második nap szinteztem hunterként. Aztán abbahagytam, mert nem találtam érdekesnek.
    Azóta se néztem job felé...
  • horitazi
    Komoly?..huntereknél is gondolok akkor ez a helyzet,nem?
  • DAcafat
    nah grat joymaxnak ehez a nagyszerü job updatehez :((((
    hát 71töl viheted a kis rhinót szaros kavicsért :((
    se goldot nem ad se thief expet :((
    semmi értelme job ruhák is lófaszt se adnak meg haver csinált párat aztán szépen kidropolta :))
  • Carmang
    Azt írta, hogy lv48-ig FF. Mi nem érthető? :DDDDDDD
  • tucsok63
    farmolt az ilyen 1-2mill spnél van nem ? xD
  • inv
    Áhh semmi ilyesmi :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként tényleg csak az ibot hüyült meg :) és mindent átirányított localhostra (media.pk2 és host fájlban is)
  • datango

most is bent vagyok :)
  • DAcafat
    ez az mgjani nem is játszik de osztja itt az észt :P

másik meg srácok más szervereken mi a helyzet templomba ?
    troyon én noob thief voltam dehát akkora hunti uralom van hogy jó ha napi 8k sp összejött...
    rankot mindenki templomba farmolja.. :((
  • random001
    Na csatlakozom én is a tuskók táborába. :D
    Ez nem egy hirdetési topic, ha nem tűnt volna fel. Vidd az eBay-ra ezt a jól farmolt karidat. Ott a helye...
    Csodálkozol, ha kivered a biztosítékot... 24h sem telt el az első "hirdetésed" és a második között...
    Szerinted akit érdekelt az az első elolvasása után nem írt volna neked pm-et? Nyilván azt hitted lecsapnak mint pulyka a takonyra erre a karakterre, csak azt hitted a fórumozók rövidlátók, vagy uram bocsáss szenilisek és már elfelejtették mit is olvastak 5 sorral lentebb... Na most akkor ki is a tuskó...? Üdv a klubban!
  • byzhouse
    1hirdetést? jó,hogy nem mindennap írod ki,hogy eladó az accountod