82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#75863 cak ugy érdekel -
#75862 Ha már nem működik, akkor minek? -
#75861 hali! leirná nekem valaki hogy hogyan is muködött aza bizonyos global bug ? tudom hgy nem mukszik már de érdekelne!! (mikor több globalt tudok irni egym,ásután és csak 1-2 globalom van) köszi elöre is! -
Cat 02 #75860 Elvileg (gyakorlatilag is ^^) party átlag szintje is számít. -
#75859 ong után ujigi, aztán cave/kara imo -
#75858 A +10-11-es szintű mob adja a legtöbb xp-t. Persze azt is figyelembe érdemes venni, hogy milyen sűrűn fordulnak elő. Kb. chakji->ong->penyon->yeti->niya archer->black eagle (ha vki folyamatosan húz, kb. ezek a "lépcsőfokok") -
skarybeast #75857 3500 férőhelyesek??? Ezt honnan veszed? De am király lenne -
#75855 omg lies! -
#75854 nemgondoltam volna! :D -
#75853 Finally, enormous Legend 4 update – Tomb of Qin-Shi Emperor would be done on March 17th.
Get ready for it now, to enjoy the brand new update.
Updates are as followings,
- New dungeon, Tomb of Qin-Shi Emperor
- Maximum level increase up to level 100
- New item and skills have added
- Powerful unique monsters spawning
Details would be posted on a Legend 4 teaser pages.
Thank you. -
Mikk0 #75852 68 as fire shield úgy véd, ha az ékszereiden van legalább 22% resist, de úgy sehogy nem lehet lefagyasztani.. -
donatus13 #75851 Van egy dolog ami érdekelne, ugye mindenki azt mondta ,hogy a 68 as fire shield kifejlesztve véd a cold effektől mindig de ha kivagyok húzva cold wave sorból ami ugye 100 % frostbite akkor nem védi meg tőle nem ? -
Darkspell #75850 Relax. A dolog úgy lett kitalálva, hogy
1) kiba nehéz követ csinálni
2) még nehezebb értelmesebb követ csinálni
3) semmiből nem lehet immunitást szerezni. legalábbis amilyen típust eddig láttam, 50% a max amit össze lehetett kaparni. szóval nem kell előre sírni. -
#75849 Én meg fél évet ksroztam és hallottam róla ;) -
#75848 OFF:
Ha valaki tud valamit Darkspell hollétéről, vagy hogy hol tudom elérni, az plz egy PM-et dobjon rám ASAP! -
Rabbit20 #75847 ejnye :D
de mondjuk ennyi erővel daggeremet is kidobhatnám szemétbe :D
najó csak vicceltem ;) -
PeToth #75846 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mitől függ hogy egy szörny mennyi experiens pontot ad? Az világos hogy egy magasabb szintű karakternek kevesebbet ad egy kis szintű szörny, de mi az ideális? Pl egy 37-es karakternek hányas szörny ad legtöbbet ha partyban húzzák? Remélem nagyjából érthető a kérdésem. Előre is köszi. -
#75845 Ha lenne Stunra kő, a glavies értelmetlenné válna... Szóval lesz. :) -
#75844 Szóval de. -
Rabbit20 #75843 jah de pont stunra nemlesz kő vagy arra is? -
surr3al #75841 egy éve ksrozok, és még nem láttam olyat, bár igaz, ez nem jelenti azt, hogy nincs :) -
#75840 De. -
surr3al #75839 a-a, még azzal sem. am Cat hol nem válaszolok vagy mi?:D -
#75838 A Roc-os update-tel együtt kerülnek a játékba. :D Szóval még 1 ideig ne féltsd a warlockodat, ok, mens? -
Cat 02 #75837 Benne vannak, surr3al meg kancsó, mert nem válaszol bfh-ban =\ -
donatus13 #75836 Amúgy meg beírtam google be és semmit nem adott ki pár koreai oldalt azt meg nagyon nem tom elolvasni -
surr3al #75835 nincsenek, nem tudjuk, amúgy meg google ;P -
donatus13 #75834 Hi
Akkor most ezek az új tabletek amik stuntól stb től védenek azok mikor kerülnek a játékba? és ksron már van? -
#75833 arra a mag 98%-os crit 20-asra gondolsz?
Felvitted már +9-re ? -
#75832 hmm :) dejó lenne ha lenne :D -
#75831 WTS deg10 SoSuN sword. :D -
#75830 vörös a fejem az irigységtől -
#75829 :)) irigyekdsz babám? -
Cat 02 #75828 Ám ha maradt volna eredeti EU-s rendszer, akkor nem lenne baj h le kell építeni kínaiakat (15 seces blessing, 30 mp-s poti, 1.8 mastery lvl szintenként) -
#75827 te is összecsaltad, loptad a pénzt mint ő ugye?:) -
#75825 nemjárok mexxe a dologtol énsem :D -
#75824 Énis az xbox/cleric ajánlanám midnenképpen, és szintugy a masterys dolog miatt...nemtom mi lesz 100 felett ha nem emelnek masteryt.... -
donatus13 #75823 Jobban jársz xbow cleric el mert nem tudjuk mi lesz 100 után a kínai részen, többen azt mondják ,hogy nem lesz mastery emelés, így elesel a 3 kaszttól , ami igazából a kínai nukernek mindenképp kell, és ha csak 2 kasztod lehet akkor igen nehézkes lesz a dolog mert nincs akkora dmg ,hogy egy embert lövésből kifektess :( vagy nincs akkora defensed. tehát én xbow clericet ajánlom és húzd ki neki a daggert is mert igen csak jól jön pvpben.
Bár azt még hozzá kell tenni ,hogy ha snow shielded kivan maxolva nagyon erős vagy , 120 mp ig utána már nem valószínű ,hogy bírod a strapát.
Xbow felezővel nagyon erős nukert ha bejön a crited lövésből kiszeded nem beszélve arról ,hogy nincs is szükséged feltétlen sosun fegyverre ezért a nagy sebzésért, és még igen messziről is tudsz támadni eus kicsit nehézkesebb a poti miatt de ha cleric vagy 40 től a recovery division sokat segít majd szóval lesz erőd bőven. -
ceb1t #75822 2kari van... Ki melyiket választaná? Xbow cleric vagy threenuker( abból lehet csinálni bicheon, light coldot) cap100 ra nézve is kérem a válaszokat.
Üdv -
donatus13 #75821 ebből már van mit venni:D