Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ingyen volt vagy nem ?
Nekem áldozatokat kellett hozni érte 😉
Szvsz nincs "ingyen" dolog, ingyenélni nem lehet, ha nem is goldban méred a dolgot, de kapcsolatokban, szívességekben, nem használhatsz ki valakit a végtelenségig, hiszen a "free" fogalomnak a kihasználás a lényege ugye...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Avi húzta G+-t.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
"Egyszerûbb ha kezdesz egy újat és beülteted vmi ong farmer partyba." by Avatar
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
lvl30 gap 9 Dagger, mennyi idõ lenne összeszedni 500k-spt? bottal napi 10 órában kb.
csak sacc/kb 2 hónap ? 5 hónap mennyi lenne szerintetek? kukurunál
Adott egy?: + 1 es staff,magam plusszoltam fel.
benne van egy BLOCK Ratio 18.
az imént tettem bele stonet (magam készitettem)ami törölte az attak értéket,s erösebbre modositotta.
tehetek bele még stonet,vagy az már gáz?
Plusszolni nem akarom,nem merem.
Amúgy jó reggelt. 😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Hogyan tudok munkát vállalni a Tradereknél?Természetesen beléptem a kereskedökhöz,Flag megvéve.
Akinél beléptem,az a prev job infora:There is not way üzit adja.
thx(EU-Konstantinnapoly)
Mindenkiek Joévet😊)
Ha garmentben vagy, akkor a glaivesek, hybrid int spearesek megvernek pvpben, ugyanis elfogy az mp-d a snow shield miatt, persze ha sun vagy +6, +7 fullos seted van akkor ilyennel nem találkozol... str-es eusoknak meg egy-két crit kell, hogy meghalj, mivel nincs fegyver skilled, clericek ellen nem tudod használni a debuffokat
Elõny:
Force Cure-rel le lehet szedni pl. a combustiont, amit a wizardok használnak pvpben, könnyebben kitudod nyírni a nukereket... kevesebbet kell farmolni, ha csak a fontosabb skilleket akarod kihúzni, mint pl. ha a tüzet húznád vagy fegyó skilleket...
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
Maala&Skull : <#taps>#taps>
na még egy kicsit ki kell józanodnom, azt pakolok és 1 hétig nem láttok, örüljetek😊
back from the past.
Srácok a warriornál a dual axéba a Axis Quivernek nincs erõsebb változata?:S maxoltam és csak stun 8-ig megy, nem nagyon látok erõsebb változatot:S
Odajutás meg teleportálással lehet, annak 5k darabjaa és janganból constába kell asszem 4-5. Majd figyelj arra h ha ott is akarsz maradni, rakd be azt visszatérõ pontnak, különben ha meghalsz janganba kerülsz ^^
Ám buék ^.^
A haverom európaival van, én pedig kínaival, de szeretnénk partizni. Hogy tudok eljutni hozzá, és ez mennyiben fog fájni nekem sacc/kb?
A másik nagy gondom, hogy euróópainál egyértelmá, hogy miylen ruha jó a megfelelõ kasztoknak, de pl egy lightingos kínainak, aki inkább a srt-re gyúr inkább a vékonyabb kis rucit, vagy a heavyt ajánljátok?
Bocsi hogy így berontottam ide a kérdésáradatommal, de már nem tudok hova fordulni 😄
utólag is BUÉK mindenkinek...
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫