Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, vegyél prémet 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bot ért elfogadom ha bannolnak valakit de a nodc szerintem annyira nem nagy bûn 😄

A rohadt szemetek h nem fizetnek egy free játékért... ennyire gerinctelen egy népséget...

Ingyenélõket akik 1 forintot nem "hajlandóak" beleáldozni a játékba, csak free botolnak stb. azoknak én is bannolnám mint a pinty !!

Word

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

azt bannolják, akibõl nem tud hasznot húzni gaymax 😄

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Amúgy azt mondták bannolnak a nodc ért(szerintem kamu) de szinte ki se lehet szûrni szerintem csak azokat akik bemennek hotan közepére azt ott irkálja hogy FUCK szerintem csak ezeket tudják elkapni nem? vagy tényleg bannolnak érte?

Gondolom azért láttál csak azt mert pajzs miatt jól jön az 1h 😛 De ha debuffol valakit és belelök egy Maddeninget vagy magasabb szinten nem tom mi van, na az haláli ^^

hát én eddig warrior warlockba inkább 1 kezest láttam mert inkább annak van szüksége a debuff ra 2 kezes nagyobbat üt így annak nincs úgy rá szüksége szóval inkább 1 kezes szerintem 😊

a warrior warlock 1 kezes legyen vagy két kezes?
ez nem igaz😊 mag attack sorrend (legerõsebbtõl kezdve): spear, glavie, bow, sword, blade

http://www.youtube.com/watch?v=05Iwca7b3Zo

Hja, csak nukeolni felesleges xp

Full int bower xD teljesûl minden 😄😄 nuker és bower egyben 😛

ongokhoz még nyerõ a bicheon + light

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Meg medium poti...

doxadmin
de nem kell rev ret scroll, 5-10 perc alatt kint van 70es moboknál, múltkor lemértem ^^ dh ban meg arrow is van^^

Van ksro-s roc hunting videó? Vagy azok nem szoktak ilyneket csinálni?? 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

lion shock is gyors😄

Hm, mi a különbség ? Ha cave-be farmolsz akkor is kell teleportálnod, ha ong oknáél akkor is 😄

doxadmin
Ezért nem ongozom én se smk ban, mert ott nincs arrow, rev ret scrollt erre nem pazarlom. Inkább farmolok caveban szép lassacskán, vagy 76+osoknál, hátha kapok valami sun droppot véletlen <#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Az lehet, de bower skillek gyorsabbak =]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hát figyelj magas szinten ugye én nuker karit akarok és azért a nuke erõsebb mint egy fegyo skill 😛 mob ellen legalábbis szerintem erõsebb.

Hja, az se mind1 h hol öl 😊 Ong okra sztem sword jó a petal miatt, de high lvl meg már nem az igazi, mert 1 petallal nem öl meg 1 mobot :s

ongozásra bower nyilak miatt nem szerncsés, sûrûn kell bevásárolnia, de mobozásra int bower legjobb, kselhetetlen 😊

Hát mire nuker ellõ 1 nukeot, addig bower 2 ütést. Nálunk eddig 2 nuker statolt át bowra... 😄

powerlvlre szeretném inkább, meg hogy jó legyen ongfarmra is esetleg😊 és csak mobolás számít tényleg teljesen lényegtelen a pvp stb csak mobolás és húzás. Láttam már pl full int bowert nukerként biztos attack rating miatt de annak meg nincs akkora mag attackja 😊

Lord Nomak
Bower kétesélyes, ha akkor is csak grindre akarod simán lehet pure int bower, az ám a legérdekesebb karakter. <#alien2>
Láttam én már pure int bowert sátánozni és wizardot hazavágta
Persze ha használhatót akarnál esetleg utána, és eladhatót akkor pure str. <#crazya>

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Powerlvl vagy sima ?

DE gondolom a bowert full str ként gondolod 😛 meg szeretném ha jól is tudna húzni ebben a wizard tényleg jó, csak az nálam inkább negatívum hogy egy party rámnéz aztán futhatok a pálya túl oldalára.

Lord Nomak
Gyors és erõs az wizard lenne, de az haldoklós is (nem tudom neked ez pozitívum vagy negatívum ^^). Csájníz nuker bõven megfelel szerintem, fõleg ha 80 felett sikerül +5-7 wepet adnod neki meg maxra pakolt intet cuccokon.
Én mondjuk bowert ajánlanám, 90en is eléggé szépen halad meg szépen öl, 100on meg csak jobb lesz.

Jól olvastad😊 abszolút nem számít a pvp csak a mobolás a lényeg arra akarok egy karit ami nagyon gyors és mob ellen nagyon erõs is.

Lord Nomak
Akkor már inkább cold, fire, light.. Mindenféle jófajta deffet kapsz meg mana shieldet és nukeolhatsz amennyit akarsz, ofkorsz pvp-re ha nem szerzel be egy sun speart akkor használhatatlan lesz kb de neked nem is ez a lényeg ahogy olvastam. Lehetõleg garm szettben mert akkor még gazdaságos is és a bukott phy deffet amit armor adna pótolhatod cold deffel és idõnkénti mana shieldel.

Lvl 40 en lesz nagyobb.
Ha megidézed lesz egy új sorod, ott nézelõdj. Van auto attack, illetve a kutyának is van attack gombja.

Ryleh
Pet téma....
Nevelgetek egy wolfot,,,most már 19-es...azt tudom ho nalam magasabb nem lehet a lvl.je.
Viszont növekedésben,amikor mar nem kisméretü lesz?..mikor?lvl 20?mert lattam közepes,ill kifejlett peldanyokat is.
Emellett a pet ikonjainak van gyorsgombja?pl az attak?...elvan mellettem,kapja is az xp-t,egyenlöre jo igy,csak érdeklödök.

CSak mobolásra akarok egy kínai nukert abba melyik a jó? full int spear
heaksual/light,fire ?

Maala
Nemgrat! 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A kérdés már tárgytalan, kiderítettem.

Bless-t nem raktál fel ? xP

gameplusz
Hja, kész voltam, elfelejtettem F2-t nyomni... De meglett 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

WuFraZselic
hátazé' az elite black tigernek van magical attackja...!!!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

THeArrow
XDD mana skin devil shit xDDDDD készvagy man 😄 fostá hogy beksel egy 60as nuker mi? xDD vagy talán seggbepöccint egy tiger azé kell a mana skin 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Tapasztaltabb Bard subclass-al rendelkezõk segítsége kellene.
A legalsó sorban lév skilleket nem tom használni, ezt irja ki:

"Can only be used within music play area"

Értem, hogy mit jelent, de mégsem 😊

doxadmin
lehet.

#74221 ha váltasz az elõzõ rang elveszik. Igen dobhat tudtommal, de az esélye nagyon kicsi.

csak a 80%át. am nem túl jó móka, rühellem... most is kb 560 szivet kell gyûjtenem, van eddig 130...

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Egyébként valóban van skll visszaadós küldi a poti árusnál kel lfelvennu és 10 valamien szivet kell összeszedni, ha kész akkor 1 lvl-t elvehetsz a skillbõl és visszaadja a skillpontot

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Ajha esse kicsi kari<#eljen><#gonosz2>

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

gameplusz

1st xD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Valaki nállam is nagyobb kockától kellene help 😄

Szóval... Hunter vagyok. Ha átváltok tradernek akkor a hunter lv szintem megmarad? Elég jó helyen állok a szerver rang listán tehát mindenképpen a hunterség érdekelne. Meg egyébként is mindig az szoktam lenni. A konkrét kérdés az hogyha átmegyek tradernek akkor a 90-es npc thifek dobnak e nekem mondjuk 90-es chest... És ha megunom és ujra hunter akarok majd lenni akkor megmarad-e a hunterszintem...? 😮

draxler12345
Igen tudsz! Én is most csináltattam ilyen kártyát, hogy tudjak venni haveroknak meg magamnak silket,goldot,botot stb...

Hát szerintem lehet venni, mert én is vettem otp-s junior kártyával.
Bár azt nem tudom hogy max az enyém is vagy sem.