82377
Silkroad Online (iSRO)
  • PeToth
    Tehát ha 4-en vagyunk a partyban akkor 10 %-al többet adnak a szörnyek? Nem rég óta játszok, úgyhogy nem sértődök meg ha szájbarágósan kapok választ :)És ha kevesebben?
  • Cat 02 #75903
    Ha 4/4 akkor +10 % xp-t kapsz.
  • PeToth
    Helló! Az lenne a kérdésem, hogy mi értelme van annak a partynak amiben az exp és az item is free for all? Előre is köszi.
  • Saxo17
    vagy ismét csak BARD xD
  • WuFraZselic
    vigor
  • at16
    jaja tudom. sry

és kajak meg van engedve hogy botolj? vagy csak ugy mint isroba?

irj pm-et ha ugygondolod
  • DonCol
    Kérdezném, hogy nem jön nagyobb poti a mostaninál? Mivel nagyobb skillek is lesznek, több mp felhasználással, és sztem az eu-s nem fogja birni a partyzást, ahol több mp fogy.
  • Super Saiyan
    10x és van de nem ide való ^.-
  • at16
    Ecsrohoz van bot? vagy ott mekkora a rate?
  • Super Saiyan
    ahogy én javítottam meg: 5 cliens megnyitva, mindre autokey, fél óra és vmeiken trafficot ír többivel kilépsz, azt az 1 clienst meghagyod, belépsz, és még 1x nem ír ki c10et :) vagy megvárod míg restart lesz
  • Bitaboy
    Kétszer újraraktam, kitöröltem mindent ami az ECSRO-val kapcsolatos, és még mindig c10.
  • at16
    telepítsd ujra a játékot
  • Saxo17
    90-n? kell egy bard meg egy cleric:) Én wizardom 80!-on robe-ba pure intként bírta a 85-87-es share pt-t! Igaz napi 1 max 2 halál becsúszott, de az semmi.
  • THeArrow
    áh lol -_- nemtom nekem a wizzy hogyfogja bírni, ígyse bírja share partyba nemmég a 90fölötti moboknál xd
  • Saxo17
    http://www.rev6.com/player.asp?id=1196816

Vajon meddig lesz még szerencséje? +10-nél már azt mondta h megáll. xD
  • Bitaboy
    Sziasztok. Lehet nem ide kellene, de ECSRO topik nincs, ezért ide írom le a problémám: Azzal kezdőtött, hogy Vissza akartam teleportálni Janganba. De lagg volt és 1 perc múlva sem szünt meg. Ezért újraindítottam a játékot(itt megjegyzem hogy simán kilépni nem tudtam, ezért ctrl+alt+del megoldást válaszottam). Viszont a haverjaimmal játszottam, és az egyik jelezte hogy neki offlineon van mind a három szerver. Viszont a másik spanomnak jó volt. Eza offline szerver állapot egy idő után változott neki, és nekem is. A harmadik személy pedig már játszott.
    Szóval, beloginoltam, vagy is akartam, mert kidobott ilyen kérdőjeles hibával. Aztán megint beléptem, beloginoltam ismét, megjelent az a képernyő ahol a karaktereimnek kellene lenni, de nem jelentek meg. Megint kidobott kérdőjeles hibával.
    Aztán megint próbáltam belépni, és itt lépett fel a probléma. Kiírta ugyan is a játék amikor az ikonjára kattintok hogy: Couldn't Filemanager.dll Now Silkroad Online Launcher is closing.
    Na most gondoltam átmeneti. Újraindítottam a gépem, semmi. Elindítottam Total Commanderből, onnan el is indult, viszont offline volt minden szerver(itt már mind a kettő haverom játszott). Beléptem, C10-es hiba.
    Megint beléptem, most már online minden szerver, de most már C8-as hiba.
    És még mindig nem jó. Beírtam a hibát a google-ba, de csak angol oldalak jöttek ki, én meg angolul nem tudok annyira még. Aztán az egész hibaüzit beírtam, akkor egy német fórum, németül még úgy sem értek.
    Mi lehet a probléma? A sima silkroad működik csak az ECSRO nem.
    Ötlet? Köszönöm a segítséget!
  • WuFraZselic
    akkor látom hogy 5 karim egyszerre fogja tolni a share partyban :D pedig lone wolfként akartam feljutni 100ra :F =/
  • Darkspell
    Inkább 3 :)
  • THeArrow
    -.-"
  • Cat 02 #75885
    8as ptből 2-3 a mobokat gyűjti :D
  • WuFraZselic
    hát ja, az elég gáz :D
  • THeArrow
    uhm omg :) ez nagyobb mint gondoltam de maga a mob spawn ratetól nemvok elragadtatva ahogy így a vidböl lejön
  • lacaasztar16
    Ha valakinek van eladó 90ff karija akár több is(3-4), vagy kisebb de sok sp-vel, az pls írjon. köszi
  • Cat 02 #75881
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=dd4NVvSxqV4&eurl=http://www.silkroadonline.com.pl/forum/index.php?topic=19535.0]Még jól jöhet nektek ^^[/URL]
  • gameplusz
    Igen, mert afk vagy :D
  • ThedarkmanHUN
    én mondjuk cleric sub classot jobban ajánlanám neki mint bardot vagy wizardot
  • donatus13
    Nem tom kinek van warlockja innen nekem van egy 47 es :) most kezdtem el megint tolni szerintem nagyon jó karakter grindben és pvpben egyaránt :D ajánlom mindenkinek wizardot , vagy bardot érdemes neki kitolni elég jó egymagában is beveri a party mobot:)
    Egy igazi tunyacsáp, bezzeg game+ őt se láttam már vagy 3 napja
  • WuFraZselic
    mala egy albán :)
    Punnyadt tehén lett mióta szünetet tartott ^^
    Nem bírja a logint sem...
  • Maala
    yep, fucking dc.
  • WuFraZselic
    sp kaç? nemvagysohaongoknál :D
  • Maala
    screenshotot először, plz.
  • bex16
    Eladó lvl10es kari :D 1.27millió SPvel és 550silkel 4avatar szett !!! 3kari scrollal .Szerver : Venice [email protected] címre írj ha érdekel ! kiindulási ár : 30k ennyi a mostani licit
  • THeArrow
    ty lol
  • donatus13
    Bsz
  • dragon11
    Happy Birthday THeArrow.:)
  • draxler12345
    XD Idiotish XD
  • MilkesFlakon
    Mai napi unatkozásom eredménye
    -->
  • Maala
    beraktad az 1 db globalodat storagebe, aztán mire másnap reggel dcből hazajöttél, és beléptél, újra 10es pakk volt ott. persze nem washington dcből jöttél meg...