82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#75944 és lásd máris 1.181 re updatelt a client:D -
#75943 Töröld le a régit, és tedd fel az újat. Nem túl bonyolult ^^ -
Hay #75942 Most először fel kell telepíteni a _V1_180-at? Vag yelőbb a _V1_170-et kell updateltetni? -
#75941 Nem olyan biztos. Volt már rá példa, hogy kellett update-elni is... -
#75940 Jaja, trutymó az eu váltogatás - esélyes a halál közben. Így akarták megoldani, hogy ne húzzon az ember annyi mastery-t, bár arra ott a limit, na mind1. Cleric a jó, mivel full int-nél nagyon jól gyógyít a gömb (lvl 40 - recovery division, a neve azt hiszem). Nem hülyeség a bárd sem mondjuk, a sebességet elég szépen megdobja, meg powerlvlre is nagyon jó a tamobur/dance miatt. -
Cat 02 #75939 Hát mivel a klienseket előre le kellett tölteni, updatelni meg nem fog... ezért egyből :p goldbot se lesz sok... -
#75938 srácok lets bet !
mikor lexnek játszhatóak a szerók?, úgyértem hogy rendesen játszható és nem fél óránként emergency insp
mikor lex bot? xdd
én ien 11-12re tippelek, bot ügyileg meg max 1nap -
vidu01 #75937 A wizard mellé melyik masteryt érdemes még fejleszteni? Clericre rakosgattam pontokat de nagyon az elején vagyok még. Hogy használjátok a 2. mastery skilljeit? Mert ahogy néztem ha nem cleric staff van a kezében akkor semmit sem hajlandó csinálni onnan. -
#75936 Bukta :/
Lekváros xD -
szeki87 #75935 azt szoktma használni amikor partizok elöször magamra nyomom majd a party tagokra igy semenyi manám nem fogy -
#75934 Hopp, most látom: amit írtam az nem passzív (16 ropi manáért jó is lenne), hanem kőkeményen aktív. Azért hogy a 16-os mint motívum visszatérjen: pontosan 16 mp-ig tart csak sajnos :/ -
szeki87 #75933 kösz a választ az igaz nem valmi jo a helyesírásom köszi -
#75932 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szoptad -
#75931 hali! help kellen gyorsan!
Nem tok loginolni az accomba mert nem tom a pw-t.
Tudom az Id-t megváltót is de nem tom megváltani mert email verfication vagy mit nemtom használni mert olyan emailt adtam ameg ami nem létezik és arra küldi a linket avgy mit :s hogyan tudom átirni a emailt hogy normális mailomra küldje? vagy bebuktam akkor az accot? help pls! köszii! -
#75930 *manába -
#75929 Ott van a mana felhasználást csökkentő passzív + a 25%-os mp-t elég olcsón szokták adni (mondjuk elég keveset árulnak általában). A bárdnak van egy passzívja, ami feltölti a manát, de kell egy hulladék skill előtte (14-esre felnyomva) hogy elnyomd, ráadásul 16 k (!) manában kerül az ellövése, tehát pure str nem biztos hogy el tudja lőni... -
DonCol #75928 Tapasztaltabbak segítségét kérné 1gyik guildtársam. El szeretné adni a kariját.
- lv90 warrior/cleric 100ig FF
- 2 avatar
- 30M gold
- 89es wolf
- +4 fegyok
- +4 szett
- pw váltó
Karakter a rev6-on
Az árára lenne kiváncsi, és arra, hogy könnyen találna e rá vevőt. előre is kösz a segítséget. -
#75927 s.a
türkmüsün? lwl kac? -
#75926 vagyis akkor arra kíváncsi, hogy a bard passive skillek müködnek-e, ha más fegyó van a kezében??
ez a szótár amugy ó ötlet ×Ð -
#75925 -.-" azért képes voltam kivenni mitakar.
arra próbáltam utalni, hogy helyesírás FTW -
Cat 02 #75924 de ilyen passives cuucr avok kiváncsi hpogy az mükszik ??
de ilyen passzívos cuccra vagyok kíváncsi hogy műkszik ??
Google magyar -> magyar nem tom mikor lesz, de nagy népszerűsége lenne... (ha már google keresések 50 %-a csak spell-check xD) -
#75923 te kitudtad venni hogy mit akar kérdezni? -
#75922 Nem -
szeki87 #75921 de ilyen passives cuucr avok kiváncsi hpogy az mükszik ?? -
at16 #75920 azok csak akkor vonatkoznak rád ha berdal ölsz.
ha kardal gyakod az ellent akkor csak a noise+futás marad rajtad. -
szeki87 #75919 hello lenne gy kérdésem van nekem egy 30 as wariorom viszem mellete abard buff jait fejlszeem az ilyeneket is hogy mp 10% reduce meg resistance ???vagy ezek nem vonatkoznak akor rám ha nem támadok a harpal csak arra hogy magamra nyomom amoving marchot meg a noiset azt kész?? köszi elöre is aválaszt -
#75918 olvastam general a chatbe, az albán mindenit =/ -
#75917 Pedig le akarta murderelni a kiskarid... <3 -
szeki87 #75916 szoval ha az item auto és az exp is auto share és tlevan akkor nem ér 10 %kal töbet egy mob ???? vga ymien progi kell ??? -
#75915 -
#75914 csak ezt tudom feltételezni én is aviról :F nebántsátok <3 -
Cat 02 #75913 Biztos miközben 0/24-ben ölte az ongokat kézzel, mondták neki... =\ -
#75912 Valamelyik haver mondta valahol, hogy az ő haverjának a haverja látott már ilyet ^^ LOL -
#75911 honnan tudsz te ilyen "Megfelelő segédprogramokról" te aljas :F -
#75910 Long Term Party általában csak egy nem afk ember felügyelete mellett, vagy megfelelő segédprogrammal "alakulhat ki", jelentése: hosszútávú party, tehát több órára szól.
Ha épp most lett tele a 4es partyd attól az még nem LTP ;)
-
szeki87 #75909 na jo hogy mondjátok mert ezt sose tudatm én se hogy mire van ??
de iyg fasza
-
#75908 Ha tele van a 4es pt, akkor +10% xp, ahogy írta Cat is.. ezt hívják Long Time Party-nak.:F -
Rabbit20 #75907 minden tagra jár bónusz exp ^^ ha 3/4 akkoris többet kapsz -
#75906 igen, de ha 4es partyban vagytok 4en (ergo full) -
Cat 02 #75905 Akkor nem ^^