82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Andr0
    és lásd máris 1.181 re updatelt a client:D
  • gameplusz
    Töröld le a régit, és tedd fel az újat. Nem túl bonyolult ^^
  • Hay #75942
    Most először fel kell telepíteni a _V1_180-at? Vag yelőbb a _V1_170-et kell updateltetni?
  • gameplusz
    Nem olyan biztos. Volt már rá példa, hogy kellett update-elni is...
  • Atisz #75940
    Jaja, trutymó az eu váltogatás - esélyes a halál közben. Így akarták megoldani, hogy ne húzzon az ember annyi mastery-t, bár arra ott a limit, na mind1. Cleric a jó, mivel full int-nél nagyon jól gyógyít a gömb (lvl 40 - recovery division, a neve azt hiszem). Nem hülyeség a bárd sem mondjuk, a sebességet elég szépen megdobja, meg powerlvlre is nagyon jó a tamobur/dance miatt.
  • Cat 02 #75939
    Hát mivel a klienseket előre le kellett tölteni, updatelni meg nem fog... ezért egyből :p goldbot se lesz sok...
  • THeArrow
    srácok lets bet !
    mikor lexnek játszhatóak a szerók?, úgyértem hogy rendesen játszható és nem fél óránként emergency insp
    mikor lex bot? xdd

én ien 11-12re tippelek, bot ügyileg meg max 1nap
  • vidu01
    A wizard mellé melyik masteryt érdemes még fejleszteni? Clericre rakosgattam pontokat de nagyon az elején vagyok még. Hogy használjátok a 2. mastery skilljeit? Mert ahogy néztem ha nem cleric staff van a kezében akkor semmit sem hajlandó csinálni onnan.
    Bukta :/
    Lekváros xD
  • szeki87
    azt szoktma használni amikor partizok elöször magamra nyomom majd a party tagokra igy semenyi manám nem fogy
  • Atisz #75934
    Hopp, most látom: amit írtam az nem passzív (16 ropi manáért jó is lenne), hanem kőkeményen aktív. Azért hogy a 16-os mint motívum visszatérjen: pontosan 16 mp-ig tart csak sajnos :/
  • szeki87
    kösz a választ az igaz nem valmi jo a helyesírásom köszi
  • THeArrow
  • chemotox000000
    hali! help kellen gyorsan!
    Nem tok loginolni az accomba mert nem tom a pw-t.
    Tudom az Id-t megváltót is de nem tom megváltani mert email verfication vagy mit nemtom használni mert olyan emailt adtam ameg ami nem létezik és arra küldi a linket avgy mit :s hogyan tudom átirni a emailt hogy normális mailomra küldje? vagy bebuktam akkor az accot? help pls! köszii!
  • Atisz #75930
    *manába
  • Atisz #75929
    Ott van a mana felhasználást csökkentő passzív + a 25%-os mp-t elég olcsón szokták adni (mondjuk elég keveset árulnak általában). A bárdnak van egy passzívja, ami feltölti a manát, de kell egy hulladék skill előtte (14-esre felnyomva) hogy elnyomd, ráadásul 16 k (!) manában kerül az ellövése, tehát pure str nem biztos hogy el tudja lőni...
  • DonCol
    Tapasztaltabbak segítségét kérné 1gyik guildtársam. El szeretné adni a kariját.
    - lv90 warrior/cleric 100ig FF
    - 2 avatar
    - 30M gold
    - 89es wolf
    - +4 fegyok
    - +4 szett
    - pw váltó

Karakter a rev6-on

Az árára lenne kiváncsi, és arra, hogy könnyen találna e rá vevőt. előre is kösz a segítséget.
  • JackyBoy
    s.a
    türkmüsün? lwl kac?
  • Andr0
    vagyis akkor arra kíváncsi, hogy a bard passive skillek müködnek-e, ha más fegyó van a kezében??

ez a szótár amugy ó ötlet ×Ð
  • WuFraZselic
    -.-" azért képes voltam kivenni mitakar.
    arra próbáltam utalni, hogy helyesírás FTW
  • Cat 02 #75924
    de ilyen passives cuucr avok kiváncsi hpogy az mükszik ??

de ilyen passzívos cuccra vagyok kíváncsi hogy műkszik ??

Google magyar -> magyar nem tom mikor lesz, de nagy népszerűsége lenne... (ha már google keresések 50 %-a csak spell-check xD)
  • WuFraZselic
    te kitudtad venni hogy mit akar kérdezni?
    Nem
  • szeki87
    de ilyen passives cuucr avok kiváncsi hpogy az mükszik ??
  • at16
    azok csak akkor vonatkoznak rád ha berdal ölsz.

ha kardal gyakod az ellent akkor csak a noise+futás marad rajtad.
  • szeki87
    hello lenne gy kérdésem van nekem egy 30 as wariorom viszem mellete abard buff jait fejlszeem az ilyeneket is hogy mp 10% reduce meg resistance ???vagy ezek nem vonatkoznak akor rám ha nem támadok a harpal csak arra hogy magamra nyomom amoving marchot meg a noiset azt kész?? köszi elöre is aválaszt
  • WuFraZselic
    olvastam general a chatbe, az albán mindenit =/
  • gameplusz
    Pedig le akarta murderelni a kiskarid... <3
  • szeki87
    szoval ha az item auto és az exp is auto share és tlevan akkor nem ér 10 %kal töbet egy mob ???? vga ymien progi kell ???
  • THeArrow
  • WuFraZselic
    csak ezt tudom feltételezni én is aviról :F nebántsátok <3
  • Cat 02 #75913
    Biztos miközben 0/24-ben ölte az ongokat kézzel, mondták neki... =\
    Valamelyik haver mondta valahol, hogy az ő haverjának a haverja látott már ilyet ^^ LOL
  • WuFraZselic
    honnan tudsz te ilyen "Megfelelő segédprogramokról" te aljas :F
    Long Term Party általában csak egy nem afk ember felügyelete mellett, vagy megfelelő segédprogrammal "alakulhat ki", jelentése: hosszútávú party, tehát több órára szól.
    Ha épp most lett tele a 4es partyd attól az még nem LTP ;)
  • szeki87
    na jo hogy mondjátok mert ezt sose tudatm én se hogy mire van ??
    de iyg fasza
  • dragon11
    Ha tele van a 4es pt, akkor +10% xp, ahogy írta Cat is.. ezt hívják Long Time Party-nak.:F
  • Rabbit20
    minden tagra jár bónusz exp ^^ ha 3/4 akkoris többet kapsz
  • WuFraZselic
    igen, de ha 4es partyban vagytok 4en (ergo full)
  • Cat 02 #75905
    Akkor nem ^^