82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    A party átlagszintjének kell 5-10 szinttel kisebbnek lennie a mobok szintjénél.

Vagyis ha 33as szintű mobokat ölsz 32es átlagszinttel, az nem valami jó.
  • Morphin
    valaki?
  • gameplusz
    Jól perkált GM-nek ^^
  • chemotox000000
    az apollo az ujserver hogy a ***-ba van 85ös már sunsettbe és +7 weppel? xd http://www.rev6.com/stats/apollo/svlisttop.asp rev6 elbaszta vagy tényleg igy van? oO :)
  • doxadmin
    ok, thx
  • Morphin
    aki tud egy biztonságos oldalt gold vételhez, az elküldené PM-ben. mmint olyat aki vett már onnan. (én a thepowerlevel.com-ra gondoltam,elég olcsó)
  • Rabbit20
    LA + rod ^^
  • doxadmin
    Clericből a glory sor passzívjai csak akkor hatnak ha light armor és cleric rod van a kezemben, vagy elég csak a ligt armor? Csak mert az essential itemnél ott van hogy light armor ill. cleric rod, de a leírásban csak a ligth armorra utal. Már régebben volt ez kérdés, de nem találtam rá konkrét választ.
  • gameplusz
    Ide ne, inkább privátba.
  • BaSRuTTeN
    Eladó lvl 90-es warrior Pluto-n 1h+2h+cleric,364 k sp ,+4 set ,+4 fegyók ,+5 shield ,89 -es wolf ,30 milla gold ,2 avatar ,storage -ban sok elixir, tabik ,droppok stb.Ha valakit érdekel ide vagy a [email protected] ra irjon.
  • THeArrow
    10es matestery aztán 19 > 26-27 majd delevel minnél több lv1es kari van a ptbe annál jobb talán ien tripla sxpket lehet elérni axxem, a húzó kari lvlje sztem mind1 de mondjuk 5farmer kari 2húzó 1 lv1es kari a legimbább
  • vgez
    jobb ha többen vagytok ptben, ongoknál
  • sanyx85
    Segítség kell ong farmban.

Olvastam egyik lengyel vagy orosz weboldalon hogy hogyan kell
    farmolni ongoknál.
    Matematika alapjan:
    Az ongok 33, 34lv mob.
    64es húzókari, 3 kiskari 22lv
    22*3+64/4=32,5
    20 és 25lv között kell farmolnom eu karival 10 kínai karival 11lv
    masteryvel.
    Vagyis ha megközelíti a kijött összeg az ong lvt akkor kap jól
    mindegyik kari.

Akkor ezek szerint ha egymagam farmolom a kis karim akkor
    nem jönn a legjobban az sp, és muszáj bevennem valakit hogy jól kapjon?
    Mert én eddig úgy tudtam hogy ha minél többen vannak a
    partyban a megölt ongból kapot exp és sxp annyi fele osztódik.

Ez az információ helyes vagy egy nagy ba...ság?
    És farmolhatom nyugodtan egymagam mert hamarabb lesz meg a kellő sp.

Erre szeretnék választ kapni.
    Köszönöm előre is.
  • THeArrow
    full perxe 640k kell 90 > 100 fire bicheon és gap0+prem quest etc easy :) semmi farm nemkell, ma jah holnap énis 93 lexek ha minden igaz
  • JackyBoy
    mi most végeztünk vele.. nem voltunk túl sokan
  • Balázs2
    *492k, gondolom nem, még kell 100-200k..
  • Balázs2
    492 sp-vel full vagy?
  • Balázs2
    oltás már van 93-as kari és 6 napja van 10d habár simán elérhető 3 naponta 1 szint
  • THeArrow
    amikro kezdték ütni akkor nyomott két AoE spellt és azután megse tudott moccani, kb 2hp potim nemment el medunál :D
  • Morphin
    az baszna be, ha élesztenék a unique-ot^^
    igen valszeg hülye volt a kérdésem,tuti csak egy hajszálnyival ütött többet a meduba...
  • Balázs2
    hülye kérdés szerintem, mert nem 1 kari ölte, harmat gyengék az emberek hozzá, rámegy a fél szerver visznek kis millió cleriket és szépen halnak élednek és kb. 50-60 ember lövi folyamatosan ha nem több aztán emberek meghalnak a cleriket élesztenek és elöbb utobb szegéy pára unique monster megdöglik mert őt nem éleszti senki..
  • THeArrow
    rofl sztem aza 100+ ember volt gyors :D am egy wizardé lett
  • Maala
    Unfarmed?
  • Morphin
    ki volt ilyen gyors?milyen kari?
  • THeArrow

sztem rekord volt.. kb 9perc alatt halt meg
  • donatus13
    Hát sok sikert:D
  • WorldTorrent
    Mars-on alig vannak magyarok:S ,gyertek mar oda is!:D
  • Demila
    hello Újak és régiek , újrakezdtem a pályafutásomat Apollon , persze nem hangrindel , azt majd talán 100on addigis jó így , jobb mint a képernyővédő , ha valaki esetleg Apollozik PMeljen + . pikk -pakk 100 leszek
  • JackyBoy
    tudja valaki, hogy a kis unique-ok milyen időközönként jelennek meg?
  • surr3al
    hát ptben elég haszontalan, bár attól függ milyen subclass-szal. Pvpben nem rossz. Uniquera tökéletes:)
  • at16
    köszi.

rogue hogyan alakit 100 körül? :)

azt indítanék majd ha kifarmolom.
  • donatus13
    Wizard , bard
  • at16
    és egy uj karit kifarmolni vele ** XD
  • at16
    hali.

melyik az a kari amivel a leggyorsabban lehet fejlődni?

indítanék vmi uj karit az uj szerón aztán felhuzni olyan 60as szintre és egy nem karit kifarmolni vele.
  • JackyBoy
    ha nem halt volna meg nem is tudtunk volna felmenni B6-ra...
  • Cat 02 #76072
    Többi unique meghalt ? ^^
  • JackyBoy
    megint csak gratulálni tudok ennek a szaros joymaxnak... egyszer jövök el ehhez a "medusahoz" akkor is bebuggol és nem jelenik meg...
  • surr3al
    "alig vannak törökök:) " hát én ezen majdnem behugyoztam XDXDXD
  • donatus13
    Full str blader :) akkor azt a pár k spt megtartom sztem.
  • Cat 02 #76068
    Vicces ez a google :D Régebbi hozz szólások xD

Huhh, nah ez az a game, ami azért bejön (bárki bármit mondjon is ;] ). Egy pár magyar Knight Online-os átjött, és [i]nem csalódtak nagyon![i] A grafika kellemes és igazán van élet a játékban. Ez is küldetésorientált mint a többi hasonló, de érdekesebbé teszi a dolgokat a lvl20 után bevállalható ''képzettség'' ami trader, thief vagy hunter lehet. Területre nagy, változatos, szép, a monsták sem csak úgy odavannak rakva (pl. a Hyungo Ghost nevű zombiszármazék a halálakor elegáns mozdulattal derékban ''kettéesik'', s míg az alsóteste még kétségbeesetten indulna meg feléd, a felsőteste utánanyúl, és visszarántja a porba :D) Magyar szinten a XIAN szerveren eddig 6 klán létezik, és (aki KO-zott annak mondom): alig vannak törökök:) A szervereknél sok leállás van, ami azért nem zavaró, mert ingyenes game létére az első hónapokban igen jól teljesitett, és itt legalább a GM-ek elismerik ha az ő hibájukból volt XY dolog.