Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Nomak említetted ezt a Cib bankot. Az érdekelne h az internet kártya szolgáltatásuknál a kártyának meg a számlának van e havi kezelési költsége. Köszi Ha nincs akkor Cib > Otp 😄
Lord Nomak
Szerintem húzd azt is, probléma nem lehet belõle, funolni jó pár szinttel kisebbek ellen. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

doxadmin
Én is lépek tõlük, amint nem lesz ingynes.

Warri masterybõl a dual axe-t érdemes húzni, vagy elég a 2h és 1h-t fejleszteni? Esetleg ahogy teszik?! Tervezem 1 nek a kifarmolását, csak nem tudom hogy axe-t húzzam e elõle, megéri e.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Lord Nomak
Ismerõseim közül 7 embert sikerült megtérítenem és áthúznom CIB-hez és nem bánták meg. =D
Annyira nem lehet szar =) Hm, jobban belegondolva lehet valamilyen prémiumot kellene kérnem lassan tõlük, hogy hozom az ügyfeleket. =D

doxadmin
off.: hát az drága szar, de még 1 évig ingyenes, legalábbis nekem, utána majd váltok valami jobbra 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Ryleh
most nem mondod,hogy ebbe bele kellett kotni??????
a sok vesszo,pedig olyasfele szunet....de neked tokmind1,ha ezen is hibat akarsz talalni,akkor hajra!LOL::::::,,,,,,,,,,pont.

mik ez a sok ,,,,,,,,,, amit egymás után teszel, rohadtúl irritál már:S😄, és nem tudom h mért van, ez egy új írás sleng vagy mi a rák?

Bla bla 4 ropi egy rúter.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

nekem mkb van de én nemtom mit szed le meg mit nem 😄

asd

Morphin
nekemis cib van...nem mondom hogy minden zökkenõmentesen ment, de nincs vele bajom végülis(kártya-aktiválásban kicsit bug-os a netbank)
1évig ingyenes, utána is 500FT 1 évig a kártya, internetkártya meg díjtalan(CIBEZZ)...ráadásul külön számla azis, átvezeted az összeget azt csók,bukni se lehet vele...
érdekes én csak a havi 20-25forintos biztonsági sms-szolgáltatást kértem. raktam rá kezdésnek 25ezret, másnap már 24750 volt rajta csak. eltelt két hónap,kivettem 22-t és most 2750, szal nemtudom, levették fél évre elõre a havi 20-25ft-ot?? 😄 érdekes,nem mintha zavarna az a 200FT, csak a tudtom nélkül nemkéne...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
CIB bank ennyi.. 1 héten belül megkapod és 2 évre elengedik az éves díjat (legalábbis anno volt olyan szerzõdés amiben elengedték, a cibezz), nincs havidíj se semmi, szal otp egy rakás szar.

Köszi a helpet. De ha jól tom az havidíjas havi 1300ft v. mennyi :S
doxadmin
Csináltass hozzá egy netbankot vagy mi az ( interneten keresztül is be tudj lépni, onnan utalni, lekötni stb) Utána belépsz paypalra megadod amit kérnek, leszednek pár 100ft-t (majd visszautalják), kapsz egy kódot, ismét megadod paypalnak, majd ezekután paypalon vásárolsz otp-t terhelik. ( otp-s visa junior vagy milyen kártyám van és azzal mûködik<#vigyor>)

WuFraZselic
persze.. mintha lenne kivel megosztani a neted... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
Bla-Bla, nem egyedül neteznék. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
mekkora egy céda

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Szar a routere és nem hajlandó direktbe kötni a netét...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

WuFraZselic
ok mens!
jöhetnél FW-re valami karival, meg ugy sro-zni unblock te céda <3

Maala
Legközelebb írj rám MSNen, te noob, én majd felrakom +9re. <3

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
a swordom a multhéten 11.-ik alkalommal is failelt +8 -> +9 közt. asszem megértelek...

Miért van az, hogy +6 ról negyedszerre sül le a staffom. f.cking alchemy, i hate this game

Elõbb kérdezd meg, hogy a jelenlegi kártyáddal tudsz e intrneten vásárolni

doxadmin
minden cuccon max 6 str és 6 int lehet. Add össze <#alien2>

Hali! Otp-s Visa kártyám van ahhoz h tudjak pay-palon keresztül vásárolni kell nyitassak elektronikus számlát?
Morphin
Persián van valami jó guild? lehet visszanézek néha, csinálok egy wizardot,fun-olni...aki tud guildet az írjon már legyenszíves^^

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

lol lemaradtam valamirõl?😄

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Lord Nomak
Pedig úgy viselkedsz, minden adja magát amit eddig kérdeztél. Érthetetlen..

De pls tudnál segiteni és nem vok kisgyerek
megtudná vki mondani h d9es ruhára ha max str,hp van akkor mennyi plusz életet ad?
gameplusz
Kisgyerek, kisbetûvel. Elõször.
Aztán, jelszóval van védve és bénázol.
Harmadszor, offtopic.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Szeretjük az ilyen kérdéseket. ^^

nivlam.com

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
Sziasztok, valaki megadná azt a linket, ahol le vannak írva, hogy milyen mob milyen elementet dob? köszi

>:C

Doomista
én sem tudom mi bajom😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

doxadmin
<#idiota> O.o tudnám most mi bajod. . . .

Doomista
sirok <#rinya><#rinya>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Arra gondoltam, hogyha egyszer már megcsinálják, akkor egy patch nem lehet akkora cucc. Bár fassetudja, majd 8 év múlva nyilatkozok róla megint 😄

doxadmin
akkor meg mit sírsz hogy ingyenes? Milyen manapság az amit ingyen kapsz? egy rakás xar. Az "igynenesség" csak reklámfogás hogy húú ingyenes fasza játék, azt játszol vele 1 napot és rájösz hogy kaki.

engem is zavar, legyen havidíjas ezzel az erõvel, de akkor legalább foglalkozzanak vele. Mindenki GM ezik, én meg 2 év alatt 1 et se láttam, csak videón, az is lehet hogy fake. Ám jó kis vállalkozás, lehet részvényt kellene venni náluk. bugos, és teli szerverek mégis tömik bele a pénzt.

Bázz 2 általában 1 mondatban, sorry eléggé kész vagyok xD

Doomista
erre rájöttem 2 éve :-o

doxadmin
Ha azt veszed ez se ingyenes, ha akarsz egy 90es ff karit ahhoz kell pénzt költened, vagy méág 1 éven belül se lesz meg. Fura lv 60-70ig ingyenes.

Hát tévedsz, szerinted hány privát szeró szoftvere egyezik meg az eredetivel?
Hacsak nem kilopták és feltörték, általában a priv. szerók az alant általam vázolt reverse engineering technikával készülnek, és teljesen más forráskódot eredményeznek általában. (bugok, stb lehetõsége ezért nagyobb)
Cáfolj meg ha tévednék 😉

Doomista
nah ne mond...cabal privátot kipróbáltam...15 percig birtam,aztán delete...maradok a fizetõs és ingyenes mmoknál,non privát szeró megy egyéb baromság ^^

Cabalból, GunZ-ból is van privátszerver 😛
Ám ha Joymax rendesen futtatná, tuti kevesebben mennének (gyakoribb eventek, bot ban (akár csak goldbot))

Doomista
azt rühellem,hogy ha még INGYENES mmorol van szó,és úgy privát servereznek...ok..L2,wow...fizetõs...sok okos gyerek nem fizet havidijat,megértem...de hogy ingyenesre...

Gondolom nem változik sokat a program szerkezete. Az erõforrásban viszont igazad van, bár ha nem 3k-s szerót csinálnak, hanem 500-1000 fõset akkor már nem olyan vészes.

Én a privát szerókról beszéltem, isro (és más játék) tartósságát a "nehézsége" nagyban befolyásolja, és ez az elsõ dolog amit egy privát szerón gyengítenek.
(+xp, sp, olcsó cuccok, sok drop, alchemy siker % növelés...)
Got me now ?

Alap, hiszen nincs annyi erõforrás (humán, anyagi, hardware, sávszélesség ...stb) mint az eredeti játékot üzemeltetõ cégnek.
Slusszpoénként ugye hozzájön, hogy updatek esetén elõbb magát a programot kell visszafejtéssel megértened, majd utána elkészítened a patchet. (gyk.: Verziószám lemaradás)

Hja, bár sro-t is sokan szidják, mégse hagyják abba ^^

Doomista
eddig csak l2höz volt jó privát szerver...nemvolt olyan bugos...wowhoz iszonyat bugos szr szerverek vannak...javitsatok ki ha baromságot beszélek...de nyilván minden privát szerver bugos szr.