Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ja és szerinted az egész szerveren megnézed , ki nem szar le téged?"evvel meg moralisan egy = jel,,,,,a nullaval.szoval egy topicban meg veletlen sem,,,,talan egy kocsmaban, sem.pont
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pl hallottam,s ez volt az elso amit "kihamoztam,gyakoroltam"ergo magam kovezem,upgradelem cuccaim,s nyerem ki az elementeket,,ez eddig jo is,,,
de (mivel teljesen hulyenek nezel,s le is nezel avval hogy ezt kerdezed:
"az gondolom nem esett le hogy a húzás direkt van ugye"..pont eerol irtam!!!hogy az a gazmhogy meg lehet tenni!!!!!!
ergo:total leblokkolni egy szakaszt,,,tekintet nelkul arra hogy mit tesz evvel az a nagyon nagyon player(nem pair player,,,,
tehat mielott lehulyezel,olvass figyelmesebben.(lam,szenstsegtores volt hogy becsmereltem ezt az isteni jatekot?
nem,1xeruen elpazarolt idonek tartom amit rea forditottam,mivel rendszertelen.
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
valamelyik paraszt megidezett 4 db lvl 85. os mobot,,meghozza a Ljangan map on,lenn a kikotoknel,,,,az hogy ubertahok vannak,az teny(ennyi bunkot egy mmo ban sem lattam meg)de hogy ez a jatek akkora LOL!!hogy ez megteheto,az vicc.a low karik meg mehetnek a faxba?...szoval semmi rendszer,semmi logika,,mindenki azt tesz amit akar,,,ergo:egy elmenytelen hajpolas,vagy farm,de inkabb verni a faxot egy taxiban😞(((hehh,,,eleg lelkiszegeny elmeny.....egy anyonbaxott,unbalanszal game,,
eleve maga a taxi is vicc,mert normal jatekokban nagy szintkulombseggel nem is lehet partyt krealni,nemhogy hizni benne...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Bladerhez light vagy force legyen 3. mastery? És ki miért javasolja?
Már tegnap is kérdeztem, csak épp senki nem válaszolt..
Uhhogy most regeltem saját accot Sg-re, remélem kapok választ.
thx by
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
asd
most kezdtem egy kínai bow - os karit. milyen legyen ? Nuker -t szeretnék belõle...mire adjak? int vagy str? és a bow hoz milyen ruha kell?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
botforum.co.cc :p
+12
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
Dc-re vissztérve, valami más lehet gond aki sûrûn kap dc-t, amikor netem jó n mszarakszik 2-3 client 2-3 napot dc mentesen bentvan prém nélkül, pl. most lekopogom h nincs dc, csak botnak de azt megszoktam 1-3/ nap az is érdekes, kijött az újbot 10 percenként dc, régivel 1 szem nem volt, egész sro-t újratelepítettem, botot is mindent, az megoldja nálam a dc problémát, új filter, és mé mindíg dc-k, letöltöttem a hivatalos honlapról a legújabb ati driver frissitést és megszünte a dc-k, szal mostnem müködik a devil spiri, megvárom a javítottat újrateszek mindent, és dc mentes lesz az is^^, csak a netem bírja😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ha nagyon zavar akkor vegyél premiumot , szar a bejutás mivel crowded minden , péntek szombat vasárnap gáz a bejutás duplán mivel pihennek az emberek , én ha feljutok 5 percenként dobál le , senkinél sem egyszerû a helyzet bejutás terén , próbálkozz és beenged, ennyi.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
3 napja(estenkent..) keptelen vagyok belepni erre a .....ra!!!
Mercury server,es a C19H28O2.v7.14.zip ben levo loadert hasznalom,hasznalnam.
Ez most hibas(marmint a loader),vagy mar telleg ennyire star lett ez az egesz belepesi procedura????
Mert mindig full szero!!
crossbowosnak full str nek kell lennie, más nem lehet
light armor , igen húzd mellé a dagger skilleket is mert jól jön jó pár esetben, és mellé húzd a clericet , mert tovább maradsz életben 40 után mintha bardot húznál fel .
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
A minap elkezdtem az ongoknál egy karit kifarmoltatni.
Mindenképp kínait szeretnék, mégpedig Bladert.
A kérdésem az lenne hogy lighting, vagy force legyen a harmadik mastery.
Írjátok le pls a véleményeteket, rövid indoklással! Köszi!
asd
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
asd
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
asd