82377
Silkroad Online (iSRO)
  • THeArrow
    10k alatt i mean
  • THeArrow
    mire hogy pénzköltés nélkül élvezem a gémet?:D nemtehetek róla h valaki 10k fölött nemtuggya élvezni arra meg h fut a bot xD sokat kell ülni előtte és babysit :D namost? /facepalm?
  • szeki87
    rákerestem ugy semire nem volt jo de ujrainditottam agépet és még 3szor probálkoztma aaz updatel azt betudtam lépni de azért kösz a segiteni akarást
  • surr3al
    google-> gfxfilemanager.dll, vagy Sro reinstall
  • szeki87
    csá nektek müküdik az update után ajáték mer nekem amit ma raktaak updatet azu nekem nem jo valami hibákatir?? nektek nem??ezt irja ki:Failed to load gxfilemanager.dll
    meg ezt : failed to write updated version
  • WorldTorrent
    nah mind1..:D leszek warrior, azt jobban szeretem csak ezt a karit csereltem es igy volt:S
  • Cat 02 #76141
    Muszáj volt beírnom h muszáj, sry :D
    Nomakot meg hagyd, büszke h előbb rájött arra amire te még nem, ennyi... 1 éve ha más írta volna be ezt, ő is így reagált volna xd
  • donatus13
    gyűjts sp t és húzd mind kettőt clericből elég az ami neked kell ,recovery division ,bless spell, holy word , reverse többi nem fontos ha csak nem akarsz buffolni de mint mindehol gondolom nálatok is wizard a szerver fele és azok úgyis papot tolnak 2 iknak mindig jut buffer...
  • WorldTorrent
    Ahoz nincs eleg sp-m:D , akkor maradjon a dagger vagy xbow?:D esetleg warrior?
  • THeArrow
    :asd fasznoob xD
  • donatus13
    Dagger+xbow+cleric na ez jó kari :)
  • Lord Nomak
    És ? Hol nem szarom le ki mit gondol a véleményemről ? =) Menjél vissza kockulni.
  • WorldTorrent
    Szerintetek meik a jobb: Dagger+cleric , Xbow+cleric vagy Warrior+cleric?:D

Most Dagger-es vagyok de vissza akarom huzni es Xbowot vagy warriort huzni helyette.
  • THeArrow
    ezt muszály volt beírnod, nemmintha nemszarná le senki a véleményed =)
  • Rabbit20
    felül hírdetés new legend and free srobot / silkroad powerleveling :D azé kemény
  • Lord Nomak
    Látom a játék stagnál rendesen, update van, minőség még mindig a régi, ejjej.. sajnálatos.
  • freeman49
    TheArrow kösz a biztatásodat folytatom a farmolást :)(Y) Division lvl10 is segített a döntésben :)
  • doxadmin
    Sátán mostanában 10 percig él, amikor bejött a 100, akkor élt fél órát :D
  • Andr0
    mi nálunk is ez megy én azért nem megyek medura mert nem kell delevel^^ de amugy kb a fél szerver ott van a min uniquekon medun meg 2 pt...
  • doxadmin
    Már nem, javítva :)
  • Cat 02 #76127
    wtf :D Az jó drága...
  • at16
    ja és 100misiért árulnak 85+5 ös FB fegyvert. na az milyen dolog?

Titan szerver.
  • at16
    akkor nektek is olyan szar a chat ablak?

lejjebb ott a kép...
  • doxadmin
    Nálunk is hasonló a helyzet, bár még nem jártam az új caveben. Sírnak a globalban hogy mekkora egy noob szerver, nem tudják leölni medut, amikor más szerveren már leölték. Erre következő global hogy vannak 10en medunál xD Igen, mert a többség rájött hogy minek szenvedjen 90en 9d-s weappal, mikor 100 on is ráér medut ölni, nagyobb esélyel méghozzá.
  • THeArrow
    1ik legjobb haverom átfejlesztette magát előszőr warrior cleric volt, aztán warrior rouge, aztán rouge warlock :D, debuff, KD, aztán dagger DD, mortal wounds azt gg :D fosimba
  • Morphin
    egyik karinak sem baromság sp-t farmolni
  • DonCol
    Ez is Pluto-s video. Csak nem a Pluto-n vagy Te is?. Amugy a Pluto-n 1szerűen nem mernek nekimenni Medunak. Globálban kicsalogatják az egész szervert, akkora a lagg, hogy alig lehet mozogni (persze a mi pt-nk viszi azt a 2 unique-t, amire van idő), de mikor mesuhoz érünk, a második die után mindenki teleprtál kifelé. Nem tudom mikor és ki fogja nálunk ownolni. A nagy hős törököknek, akik napi szinten 3-4szer ölték Shaitant, még mindig 9D weaponnal rohangálnak
  • freeman49
    Nagy baromság lenne egy rogue/warlocknak sp-t farmolni, vagy hagyjam inkább a francba?
  • Cat 02 #76119
    Ez de fasza. Bár kiábrándító h egy 90es tankolja :D
  • Cat 02 #76118
    Nálunk ilyesmi nevű tartotta a fortot ... ^^
  • at16
    jó guild? :D

amugy nektek is igy néz ki a chat?
  • szeki87
    nekem ois pár percel az irásod elött jutott eszembe
    most probálkozok
    belépni különben kösz asegitséget
  • Hay #76115
    Ilyen nekem is volt, gép-újaindítás után rendben lett.
  • vidu01
    Nem lehet hogy másik szeróra léptél be véletlenül?
  • szeki87
    elinditottam a kém keresöt és talált is attol lehet ???
  • szeki87
    faszom kivan belépek az acountomba nagy nehezen elértem a 35öt erre az accountom meg van de benn egyetlen karakter sem ez azt jeélenti hoyg ellopták a karakterem ??? vagy valmi bug volt ??
  • csgyuszi
    Sziasztok! A Neptunon vagyok Lv 54 garment glavies karimmal egyedül! Szeretnék egy jó klánba belépni! Főleg esténként játszok 21 óra után, de naponta! Tudnátok segíteni?
    Előre is köszi!
  • JackyBoy
    a rev6 sosem adott igazi értékeket, csak megközelítőleg írja ki, és elég nagy az esélye, hogy bugos néhány helyen, pl a unique spawnoknál nagyon sok a hiba..
  • THeArrow
    tuthi bug
    Próba cseresznye, sup, tpl ezek jók szoktak lenni.