82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#76147 10k alatt i mean -
#76146 mire hogy pénzköltés nélkül élvezem a gémet?:D nemtehetek róla h valaki 10k fölött nemtuggya élvezni arra meg h fut a bot xD sokat kell ülni előtte és babysit :D namost? /facepalm? -
szeki87 #76145 rákerestem ugy semire nem volt jo de ujrainditottam agépet és még 3szor probálkoztma aaz updatel azt betudtam lépni de azért kösz a segiteni akarást -
surr3al #76144 google-> gfxfilemanager.dll, vagy Sro reinstall -
szeki87 #76143 csá nektek müküdik az update után ajáték mer nekem amit ma raktaak updatet azu nekem nem jo valami hibákatir?? nektek nem??ezt irja ki:Failed to load gxfilemanager.dll
meg ezt : failed to write updated version -
WorldTorrent #76142 nah mind1..:D leszek warrior, azt jobban szeretem csak ezt a karit csereltem es igy volt:S -
Cat 02 #76141 Muszáj volt beírnom h muszáj, sry :D
Nomakot meg hagyd, büszke h előbb rájött arra amire te még nem, ennyi... 1 éve ha más írta volna be ezt, ő is így reagált volna xd -
donatus13 #76140 gyűjts sp t és húzd mind kettőt clericből elég az ami neked kell ,recovery division ,bless spell, holy word , reverse többi nem fontos ha csak nem akarsz buffolni de mint mindehol gondolom nálatok is wizard a szerver fele és azok úgyis papot tolnak 2 iknak mindig jut buffer... -
WorldTorrent #76139 Ahoz nincs eleg sp-m:D , akkor maradjon a dagger vagy xbow?:D esetleg warrior? -
#76138 :asd fasznoob xD -
donatus13 #76137 Dagger+xbow+cleric na ez jó kari :) -
#76136 És ? Hol nem szarom le ki mit gondol a véleményemről ? =) Menjél vissza kockulni. -
WorldTorrent #76135 Szerintetek meik a jobb: Dagger+cleric , Xbow+cleric vagy Warrior+cleric?:D
Most Dagger-es vagyok de vissza akarom huzni es Xbowot vagy warriort huzni helyette. -
#76134 ezt muszály volt beírnod, nemmintha nemszarná le senki a véleményed =) -
Rabbit20 #76133 felül hírdetés new legend and free srobot / silkroad powerleveling :D azé kemény -
#76132 Látom a játék stagnál rendesen, update van, minőség még mindig a régi, ejjej.. sajnálatos. -
freeman49 #76131 TheArrow kösz a biztatásodat folytatom a farmolást :)(Y) Division lvl10 is segített a döntésben :) -
#76130 Sátán mostanában 10 percig él, amikor bejött a 100, akkor élt fél órát :D -
#76129 mi nálunk is ez megy én azért nem megyek medura mert nem kell delevel^^ de amugy kb a fél szerver ott van a min uniquekon medun meg 2 pt... -
#76128 Már nem, javítva :) -
Cat 02 #76127 wtf :D Az jó drága... -
at16 #76126 ja és 100misiért árulnak 85+5 ös FB fegyvert. na az milyen dolog?
Titan szerver. -
at16 #76125 akkor nektek is olyan szar a chat ablak?
lejjebb ott a kép... -
#76124 Nálunk is hasonló a helyzet, bár még nem jártam az új caveben. Sírnak a globalban hogy mekkora egy noob szerver, nem tudják leölni medut, amikor más szerveren már leölték. Erre következő global hogy vannak 10en medunál xD Igen, mert a többség rájött hogy minek szenvedjen 90en 9d-s weappal, mikor 100 on is ráér medut ölni, nagyobb esélyel méghozzá. -
#76123 1ik legjobb haverom átfejlesztette magát előszőr warrior cleric volt, aztán warrior rouge, aztán rouge warlock :D, debuff, KD, aztán dagger DD, mortal wounds azt gg :D fosimba -
#76122 egyik karinak sem baromság sp-t farmolni -
DonCol #76121 Ez is Pluto-s video. Csak nem a Pluto-n vagy Te is?. Amugy a Pluto-n 1szerűen nem mernek nekimenni Medunak. Globálban kicsalogatják az egész szervert, akkora a lagg, hogy alig lehet mozogni (persze a mi pt-nk viszi azt a 2 unique-t, amire van idő), de mikor mesuhoz érünk, a második die után mindenki teleprtál kifelé. Nem tudom mikor és ki fogja nálunk ownolni. A nagy hős törököknek, akik napi szinten 3-4szer ölték Shaitant, még mindig 9D weaponnal rohangálnak -
freeman49 #76120 Nagy baromság lenne egy rogue/warlocknak sp-t farmolni, vagy hagyjam inkább a francba? -
Cat 02 #76119 Ez de fasza. Bár kiábrándító h egy 90es tankolja :D -
Cat 02 #76118 Nálunk ilyesmi nevű tartotta a fortot ... ^^ -
at16 #76117 jó guild? :D
amugy nektek is igy néz ki a chat? -
szeki87 #76116 nekem ois pár percel az irásod elött jutott eszembe
most probálkozok
belépni különben kösz asegitséget -
Hay #76115 Ilyen nekem is volt, gép-újaindítás után rendben lett. -
vidu01 #76114 Nem lehet hogy másik szeróra léptél be véletlenül? -
szeki87 #76113 elinditottam a kém keresöt és talált is attol lehet ??? -
szeki87 #76112 faszom kivan belépek az acountomba nagy nehezen elértem a 35öt erre az accountom meg van de benn egyetlen karakter sem ez azt jeélenti hoyg ellopták a karakterem ??? vagy valmi bug volt ?? -
csgyuszi #76111 Sziasztok! A Neptunon vagyok Lv 54 garment glavies karimmal egyedül! Szeretnék egy jó klánba belépni! Főleg esténként játszok 21 óra után, de naponta! Tudnátok segíteni?
Előre is köszi! -
#76110 a rev6 sosem adott igazi értékeket, csak megközelítőleg írja ki, és elég nagy az esélye, hogy bugos néhány helyen, pl a unique spawnoknál nagyon sok a hiba.. -
#76109 tuthi bug -
#76108 Próba cseresznye, sup, tpl ezek jók szoktak lenni.