Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
>:C
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Itt az a lényeg, mi lenne ha.. =)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
reméljük eljön majd az az idõ mikor az eu-sok fognak így beszélni^^ lsd arabok(2015)
Armin & Ayu fan
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
#74467 már most is ott van. .
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
#74468 ezt inkább nem kommentálnám 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
+ re uppoltam staffot,ma nyomattam bele megegy elixet,,,,,
az hogy nem sikerult,ok,de levette a +1 et is!!!LOL...(5 deegre-s)
szinte nem is erdemes uppolni,hiszen olcsobb venni,mint a weap elixet erre rizikozni!!!!vicc😞(((
#74456 én hasonlítottam össze 85+5ös 61%os xbowot egy 85+5 61% os kínai bowal annó, és olyan 200al több az eu-nak. Amúgy minek eunak új skill 100ra? 10d-s pimpelt fegyverrelés 90es maxolt ezekkel a skillekket is alázni fog rendesen, meg ha nem is kap új skillt, a mostaniak valmelyikét tovább lehet húzni, bár malyd kiderül mi lesz.
Ha már elkezdted a karit és nem ongfarmot akarsz akkor szerintem go 90-ig 0-ás farmba, majd ott visszahúzod 9-es re és addig ölögetsz amig meg nem lesz a 338k 😊
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Loaderrel nem indul,bejelzi ,hogy updata kell,viszonta kliens nem updatal,fel,s a start gomb sem jelenik,meg,,,,talan egy reinstall segitene?
thx
A nivlamon kiszámoltam mennyi sp kell még 90ig.
338k kellene, de nem tudom hogy számoljam hozzá a premium plus
tekit mert ugye az 100% exp meg sp meg 30k sp a küldivel.
A nivlam ugye az teki nélkül számol, de ha veszek tekit
akkor hogyan kellene kiszámolnom hogy hanyas farmban
öljek hogy meglegyen a kellõ sp.
Ebben ha tudnátok segíteni meg köszönöm elõre is.
asd
76 sun bow 1322 phy, 85 xbow 1457phy (+0, +0% phy attack mindekettõ). ja és még a reinforce is hozzáadodik az attackhoz. na hf laterz
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
télleg mi lesz majd valaki lvl 120+premcsi+minden és 1 hónap alatt fog uppolni xD
Más... 10D-es tabletekrõl és azok element igényérõl tudna valaki dobni egy lineket?
magyarán mit kellene elõreláthatóan szorgalmasan gyûjtögetni 😊
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .