Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
ebben igazad van. Aegen voltak is ilyenek (bár akkor ott még messze kevés voltam normális PvPhez) de itt még nem voltak ilyenek, max bow-ról glaive-ra váltó arcokkal találkoztam...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én is hasonlóan gondolkodom =)

tpisti24
Csatlakoztam DJLei-hez azért még van mit kezdeni vele... majd én kezelésbe veszem...=D

Gubberx
Jáccani akaroook....<#duma><#ijedt>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Bucser
Life Starts on high^^

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gameplusz
OFF

Lol. A mai napom fenomenális volt 😊 Olyan dolgok estek, hogy ihaj-csuhaj... Kezdeném mondjuk a legnagyobbal, egy 32-es +4-es bowval, 6 crit<#eplus2><#wow1> Esett még cucc dögivel, mondjuk pl 31-es +2-es cipõ 😊 Szvsz még szintet is léptem, nagyon jó volt a mainap, ahhoz képest, hogy tegnap volt 50k-m, most meg van 700, és a cuccokat még el sem adtam... LOL. Azért ezen kívül esett még 5 fegyó, mind high crit vagy +1-es 😊 Ruhák is estek. UNBELIVEABLE

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Bucser
Magyar server.... Össze tudsz szedni legalább 5000 játékost?? Akik ott játszanának?? akkor biztos szûrnék a domaint és nesze neked magyar server😊 Csak olyan servert csinálnak aminek van reális ellátottságra esélye...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vietnam ? 😄
Photoshoppal xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

de nem tom...mert én a jégre gondoltam és azzal lehet szopatni a mobokat meg emberekt is de most nem tom...
de sztem ez lesz.
v ne??<#wink>
Carmang
Jaj, petíciót ne a tevék hangja miatt írjunk, hanem hogy legyen magyar szerver <#crazya>. Ha már a vietnámiaknak is bevezetnek külön szervert akkor mi is megérdemeljük nem? <#nevetes1>

OFF: hogyan csináljátok ezt a cirkálmányos fejlécet?

ki ki szája íze szerint 😄
éna köszörnyeket úgy öltem hogy benoymta egy ICe wall -t (ami 2 ütésig tartott) + egy oylan jéglövedéket ami lassítja és utána tüzzel adtam neki

Carmang
Miért jó az ha a lightning gyorsítja a kardot? Hiszent pont ez a lényeg hogy a kard eleve egy gyors fegyver így a lightningos gyorsítás szinte nem sokat ér.
Egyébként én felhúztam max-ra az Ice meg a Fire elsõ skilljének elsõ kockáját. Így a különbözõ mobokat megfelelõképp lehet sebezni. Most fejeztem be a 200 Gun Powner-t, amik ellen jeget használtem, mert elég szemét sebzésük van, így kettõt-hármat tudtak csak belémütni. A mellettük levõ Earth Ghostok ellen pedig tüzet használtam, mert azok sebzése nem sokat ártott viszont gyorsan el tudtam õket így intézni, ha pedig többen támadnak egyszerre akkor pláne jó ez a gyorsaság. Aztán azok a fejetlen kõszobrok a 100-120-as sebzésükkel... hát nem mindegy hogy fagyasztva kevesebbet tudnak belémütni, fõleg ha többen is körém gyûlnek. Na meg az Taoist-ok, pure str vagyok így hogyismondjam... eléggé meg tudnak szívatni a mágikus sebzésükkel, de akkor ugyebár elõveszem a fagyasztást és máris kevesebbszer érnek hozzám. PvP-ben pedig nincs idegesítõbb a fagyasztásnál, gondolom tapasztaltátok már. Giantokat, Championokat pedig meg lehet jéggel kóstoltatni, aztán tûzzel finomítani rajtuk. Vagy akár fordítva.
Szumma-szummárum: érdemes mindenféle skillt fejleszteni csak gyõzzön az ember farmolni hozzá<#idiota>

Gubberx
😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ienre pénzt költeni ...

ép szaltó közben

nem vagyok háj lvl ...

hát ja 😄 elöször én is ligting votlam de áttértme fire-re

Gubberx
A lightning se rossz választás mert gyorsabban támadsz és csökkenti az ellenfél védelmét, és ugye a blade önmagában is elég gyors fegyver😊

figyu: kardosnak sztem Fire mert ugye fire az erõs
jég meg azért hó mert kevesebbet sebeznke rajtad de mivel úgy is lesz pajzsod ezé inkább Fire
Lighitngal kapcsoltabna nincs infóm meg sztem azé picit nyomd a Force-t is de csak naon alapszinten

Sziasztok!
Kisebb kihagyás után hamarosan visszatérek és új karaktert szándékozom kezdeni és megköszönném ha segítenétek...
Egy blades karaktert akarok és full str-ra gondoltam
a skill meg nem tom<#szomoru1>Légyszi segítsetek!!
elõre is köszi
már csatlakozva van 😞 😄

maaala de te sem találsz be mindig 😊

és ha pl egy full intesnek van froost novaja vagy mi az nem tudom pontosan ami megfagyaszt + belassit de nem sebez majd utána kapsz töle egy strong arrowot és egy 4-s arrow combot ici pici aranyos lightal megspékelve majd megint egy novát nem hiszem hogy nagyon szeretnéd , archer gyors és ez jó neki.. 😊 és pl. ha elkezdödik a harc az archer nem fog a pofádba állni 😄 tapasztalat én ha pvp-zek mindig hátrébb állok nem engem hogy rám jöjjön és mire odaér hozzám már halott. kb ennyi . 😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Demilia tudja 😄

Demila
Ugye ezt a hülyeséget te sem gondoltad komolyan <#vigyor2>

mellesleg ID: zzzLeizzz
pass: dreamer

asszem valahogy így <#hawaii> , használhatatlan a karaktere , már én is beléptem vele , semmi sincs nála és semmire sem jó <#bdead>

X-bow Apollo

Gubberx
Igazán nincs mit<#alien2>

Köszönöm szépen az infókat.<#worship>

tpisti24
Errõl a DjLei-vel kapcsolatban annyit elmondok, hogy szerintem nem Hackelték meg, csak neki lett elege a játékból, mert 60-as szintû és nem tud már fejlõdni. Ésha mondta hogy õ egy Hacker azt valószínûen azért mert le akarta járatni a SilkRoad-ot hogy ilyen ,,biztonságos" játék!
Amúgy érdekelne az ID-je meg Pass-a ha valaki tudja😛

Bucser
Nagyon sok Intes egyébként legalább pajzsot hasznal PVP során a blockolás miatt.. mert még ha nincs is képzettségük hozzá még mindig nagyobb eséllyel blockolnak mintha nem lenne náluk pajzs😊 Azt hiszema Thunderbolt sebzését meg a nalad levo spear nem befolyasolja mert puszta kezzel is el lehet sutni kar😊

Maala
én a varázslatára gondoltam, nem a nyilaira. és a nem talál be az a blockot jelenti. és tényleg nincs esélye, ha blockolom... 5ös kombóból 1 minimum lassít, de ha fagyaszt, akkor mire a pirulát használja, jön a 4es, aztán a 3as... és ez mind 1 ice imbue alatt. ez az én tapasztalatom. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Gubberx
Bizonyos mennyiségû skill pont kell a megtanulásukhoz amit monsták irtásáért kapsz, ha megtanultad az adott skillt ki tudod tenni gyorsmenübe és harc közben be tudod nyomni.(néhány másodpercig tart, aztán ujra be kell nyomnod)

sweech
jobb klikk a skillre

Ok.De hogy lehet aktiválni õket.Pakolásztam már én is ezt-azt.Vagy ahogy fejlesztem a cuccaim ugy megjelennek ezek a tulajdonságok rajtuk?Vagy be is lehet kapcsolni,ha kell,ki ha nem?

Gubberx
http://www.silkroadonline.net/gameinfo/sk_kimastery.asp itt olvashatsz bõvebben róluk.😊

Gubberx
Azok a skillek. Cold/Lightning/Fire

Hali.Az érdekelne újként,hogy hogy lehet azt csinálni,hogy adott egy fegyver,mondjuk kard.Jövök megyek használom,mint sima kard.Aztán egyszer csak elkezd izzani és sokkal nagyobb a sebzése.Több ilyen figurát láttam a játékban.Ezt hogy csinálják?Alkímia?

sweech
én eddig 2/1 int/str-re pakoltam :/

Gubberx
Én a 2/1 str/int re esküszök😊,de láttam sok jó full intes karit.

sweech

Rájöttem hogy szar az intes kari...szerintetek mire pakoljak? csináljak egy hibridet vagy folytassam intel?

Gubberx
Próbálkozz😊 Sajnos más lehetõség nincs....

Borg87
Hi all ma keztdtem az oasis szerveren de ma kaptam 1 dc-t és azóta azt írja hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez ez már 1 órája pliz segicsetek

..::Borg::..

lónál új ikon ? csak meg lehet nézni a pontos életét

"Ikerpenge azt mondja, a magyar kartyat nem is fogadja el a rendszer. "

de ki lehet próbálbi 😄

Gubberx
Babelen még lehet HUN_Tribe-ba jelentkezni😊
eddig kb 11 fõ aktív player.

RxQueen_HUN
Gubberx_HUN

gameplusz
A majom cuccost szed. El lehet nevezni, stb. A farkas támadni is tud. Magyarok is tudnak venni, csak Cat hüyleségeket beszél össze-vissza... Újjítások kb: tevehangok és egyéb, lónál egy új ikon, pet, item mall, vízeffect, kb ennyit találtam.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Felszedi cuccost
sztem játék a pettel
szebb a víz
támad

Ikerpenge mondta

Demila
Az Aegén meghackelték DjLei-t , aki Aegés biztos ismeri , mellesleg õ volt a DreamZ vezetõje <#szomoru1>
Hacker feltöre ,majd kb 3 órán keresztül nyírta vele a játékoskat , szerintem elérte a max. PK szintet <#wow3> , a végén a hacker kidobálta az összes cuccát és Beírta a chatbe a Felhasználónevét és a Jelszavát <#gonosz3>, na hát ennyit a biztonságos játékról <#sniffles>
Mellesleg lvl 60as volt

Más:

Mikor lessz farkas ?
Mit tud a majom ?
Mi az az új cucc az Action bar-ban ?
Egyéb újítás ?
Ja ...és mit fog tudni a farkas ?
<#vigyor2>

Ui: A rák ebbe a pénzes szarba <#rinya> , na mind1 , egy farkasnyit azért csak kipengetek <#gonosz3>
Meg lehet venni az Itemmalos cuccokat ? Ergo el lehet adni ?
Ja és mi az ,h magyarok nem vehetnek itemmallon ???? ezt ki és honnan szedte ? <#merges2>

X-bow Apollo

😛

én azt tapasztalom, hogy egyes helyzetekben a fire imbue, míg máskor az ice a jobb... ezért az a rossz ötlet jutott eszembe, hogy a blade mellé mindkettõt fejlesztem =)

vaaa
Intes vagyok.
Autumn windel együtt többet sebzek persze, de azzal is két lövés..

hi

ez a lódobogás agyamra megy 😄 írjunk petíciót xD

Jagi
"Szupi", jobbk lettek a texturák!

Szupi=plázacica&b*zi szleng.<Õ egyik sem 😊>

datango
pénzért állatot ? 😞 azthittel elõszõr hogy jangani sejmet kell venni jatekba és akkor lesz maki loll 😄 egy petákot sem penelek , haladjanak csak a gazdagok 😛

én full int lit bow-s vagyok

azt irogaták minden forumon hogy a lit krva erõs lesz de csak magas szinten , alacsony szinten nagyon sok türelem kell hozzá de 30+ már meg fog mutatkozni hogy mire is képes
koreai sro forumrol idéztem😊