Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lol. A mai napom fenomenális volt 😊 Olyan dolgok estek, hogy ihaj-csuhaj... Kezdeném mondjuk a legnagyobbal, egy 32-es +4-es bowval, 6 crit<#eplus2>#eplus2><#wow1>#wow1> Esett még cucc dögivel, mondjuk pl 31-es +2-es cipõ 😊 Szvsz még szintet is léptem, nagyon jó volt a mainap, ahhoz képest, hogy tegnap volt 50k-m, most meg van 700, és a cuccokat még el sem adtam... LOL. Azért ezen kívül esett még 5 fegyó, mind high crit vagy +1-es 😊 Ruhák is estek. UNBELIVEABLE
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Photoshoppal xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de sztem ez lesz.
v ne??<#wink>#wink>
OFF: hogyan csináljátok ezt a cirkálmányos fejlécet?
éna köszörnyeket úgy öltem hogy benoymta egy ICe wall -t (ami 2 ütésig tartott) + egy oylan jéglövedéket ami lassítja és utána tüzzel adtam neki
Egyébként én felhúztam max-ra az Ice meg a Fire elsõ skilljének elsõ kockáját. Így a különbözõ mobokat megfelelõképp lehet sebezni. Most fejeztem be a 200 Gun Powner-t, amik ellen jeget használtem, mert elég szemét sebzésük van, így kettõt-hármat tudtak csak belémütni. A mellettük levõ Earth Ghostok ellen pedig tüzet használtam, mert azok sebzése nem sokat ártott viszont gyorsan el tudtam õket így intézni, ha pedig többen támadnak egyszerre akkor pláne jó ez a gyorsaság. Aztán azok a fejetlen kõszobrok a 100-120-as sebzésükkel... hát nem mindegy hogy fagyasztva kevesebbet tudnak belémütni, fõleg ha többen is körém gyûlnek. Na meg az Taoist-ok, pure str vagyok így hogyismondjam... eléggé meg tudnak szívatni a mágikus sebzésükkel, de akkor ugyebár elõveszem a fagyasztást és máris kevesebbszer érnek hozzám. PvP-ben pedig nincs idegesítõbb a fagyasztásnál, gondolom tapasztaltátok már. Giantokat, Championokat pedig meg lehet jéggel kóstoltatni, aztán tûzzel finomítani rajtuk. Vagy akár fordítva.
Szumma-szummárum: érdemes mindenféle skillt fejleszteni csak gyõzzön az ember farmolni hozzá<#idiota>#idiota>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ép szaltó közben
nem vagyok háj lvl ...

jég meg azért hó mert kevesebbet sebeznke rajtad de mivel úgy is lesz pajzsod ezé inkább Fire
Lighitngal kapcsoltabna nincs infóm meg sztem azé picit nyomd a Force-t is de csak naon alapszinten
Kisebb kihagyás után hamarosan visszatérek és új karaktert szándékozom kezdeni és megköszönném ha segítenétek...
Egy blades karaktert akarok és full str-ra gondoltam
a skill meg nem tom<#szomoru1>#szomoru1>Légyszi segítsetek!!
elõre is köszi
és ha pl egy full intesnek van froost novaja vagy mi az nem tudom pontosan ami megfagyaszt + belassit de nem sebez majd utána kapsz töle egy strong arrowot és egy 4-s arrow combot ici pici aranyos lightal megspékelve majd megint egy novát nem hiszem hogy nagyon szeretnéd , archer gyors és ez jó neki.. 😊 és pl. ha elkezdödik a harc az archer nem fog a pofádba állni 😄 tapasztalat én ha pvp-zek mindig hátrébb állok nem engem hogy rám jöjjön és mire odaér hozzám már halott. kb ennyi . 😊
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
mellesleg ID: zzzLeizzz
pass: dreamer
asszem valahogy így <#hawaii>#hawaii> , használhatatlan a karaktere , már én is beléptem vele , semmi sincs nála és semmire sem jó <#bdead>#bdead>
X-bow Apollo
Amúgy érdekelne az ID-je meg Pass-a ha valaki tudja😛
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Rájöttem hogy szar az intes kari...szerintetek mire pakoljak? csináljak egy hibridet vagy folytassam intel?
..::Borg::..
"Ikerpenge azt mondja, a magyar kartyat nem is fogadja el a rendszer. "
de ki lehet próbálbi 😄
eddig kb 11 fõ aktív player.
RxQueen_HUN
Gubberx_HUN
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
sztem játék a pettel
szebb a víz
támad
Ikerpenge mondta
Hacker feltöre ,majd kb 3 órán keresztül nyírta vele a játékoskat , szerintem elérte a max. PK szintet <#wow3>#wow3> , a végén a hacker kidobálta az összes cuccát és Beírta a chatbe a Felhasználónevét és a Jelszavát <#gonosz3>#gonosz3>, na hát ennyit a biztonságos játékról <#sniffles>#sniffles>
Mellesleg lvl 60as volt
Más:
Mikor lessz farkas ?
Mit tud a majom ?
Mi az az új cucc az Action bar-ban ?
Egyéb újítás ?
Ja ...és mit fog tudni a farkas ?
<#vigyor2>#vigyor2>
Ui: A rák ebbe a pénzes szarba <#rinya>#rinya> , na mind1 , egy farkasnyit azért csak kipengetek <#gonosz3>#gonosz3>
Meg lehet venni az Itemmalos cuccokat ? Ergo el lehet adni ?
Ja és mi az ,h magyarok nem vehetnek itemmallon ???? ezt ki és honnan szedte ? <#merges2>#merges2>
X-bow Apollo
😛
azt irogaták minden forumon hogy a lit krva erõs lesz de csak magas szinten , alacsony szinten nagyon sok türelem kell hozzá de 30+ már meg fog mutatkozni hogy mire is képes
koreai sro forumrol idéztem😊