Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és pure intes vagy?
ha igen, lehet hogy autumn wind meg a magasabb skillek miatt késõbb lesz igazán erõs..

a legjobb Ruha (only in Korea)
IMG]http://www.silkroadonline.cjb.hu/gallery/albums/userpics/10008/9.JPG[/img]
by Demilia

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

vaaa
Késõbb nem tudom mi lesz az erõsebb, de jelenleg lvl 16 on írtottam Banditokat íjjal, lightningal két lövés egy Bandit Archer. Eddig csak az íjat fejlesztettem, de felvettem egy Glavie pengét, lightningal ugyan úgy két vágás, kb ugyan annyit sebzett, de sztem gyorsabb.. mondom úgy hogy nem fejlesztettem hozzá semmit.

hi

csak mert asszongyák itt hogy a int light bow a legpóverebb, azért gondoltam indítani kéne 1et, de nem tudom...

Jagi
Na, itthon vagyok update és play...

volt ez az update hmmm szóval akkor szerintem koreában ezért az olyan sok kocka koreai aki este mindig nõi karival megy?😛

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

izébizé ez normális??😄

silkroad es a pucer nok?😄

nemérteménezt😄

ahhoz még várni kell 😄

én öszintén szolva azt várom már hogy nagy darab devil yety-ket oljek amik 5x akkorát mint én... nemtudom valahogy azt a részt fogom krvára élvezni elöre érzem 😊

Jagi
ha jófelé pakolja a statokat, skilleket minden lehet jó, kérdés hogy mágikusan vagy fizikálisan akar akkorát ütni amilyet egy ló rúg

Jagi
😊

mindenki maga dönti el de sztem full INT spear illik de a bow-is faxa

Jagi
És str fire glavie-st?

vhol azt írják magyarral nem is leeht 😞

Nah full int lightning bow karaktert fejleszteni megéri-e?

Husimoto
Gondolom csak Visa kártyával lehet fizetni? Sima OTP-s Maestro kártyával lehet-e?

gameplusz
Cuccokat lehet venni pénzért. Pl. állatkát (1600ft egy hónapra). Én veszek belõle, ahogy számolom 4e ft lesz az összes cumó, amit kinéztem, de ha megveszem egy hét múlva 42+ leszek 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala ez nem éppen igaz hogy ha az archer elsõre nem talál be akkor meghal.. ^^
minden karakter meghalhat bárkitõl szinte aki olyan 2-3szintel alacsonyabb mint õ az egész taktika és tapasztalat kérdése.

Maala
most van a majom, de tervezik a farkast is. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

datango
pet system update (wolf pet addició? ) micsoda ? nézzuk! meg .D

Jagi
de van pénzem, csak még nem tradelek. Elõbb gyúrok vazze. Hunter leszek!😊

Jagi
írni még mindig nem tudok sry

Maala
nincsen 1200 pénzed? akkor rakományra mibõl van?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bucser
NEm csak mi néha használjuk a google-t a hivatalos oldalt meg külföldi fórumokat.. neked is hasznodra válna ha néha keresõt is használnál a mehet gomb helyett.... kevesebb hülyeséget kérdeznél...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jagi
Mi kéne még? karakterkereskedõ. 5 tevéért egy kari és az köteles veled tarani... persze fel is szabadíthatnád. Már ha van valahi olyan mazo, hogy bevállalja... : )

Zaylka
11-kor ha minden jól megy azt hiszem...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

inter15
Én meg itthon és idegesen vagyok !<#nyes>

Jagi
Nemtom, de ha hazamegyek és nem megy ideges leszek... 😊

Jagi
valszeg. És azoknak készült akinek nincs pénze lúra vagy tevére...

inter15
Mikor is lesz ebbõl játék ma ??? (Magyar idõ szerint)

datango
hát ti tudtok mindent nem ?<#idiota>

Bucser
Szerinted mi honnan tudnánk???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Holdpro
Elvileg Donkey a legkissebb lehet hogy kevesebb szint is elég hozzá..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

datango
de a donkey ra kevesebb áru fér majd nem ? 😄DDDD

Holdpro
Én is csak azt tudom amit az Updateknél alul látok.. remélem lesz Donkey nagyon mókás
amúgy 1.029 re lépett a verzió újabb Update után

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

datango
moon , akkor tályékoztatnál az update dolgairól részletesebben?

Holdpro

datango
múltkor se értettem mi az a levelcap, de nem az a lényeg hanem lattam olyat is hogy ugye bár 60 körul van 1 pl lighting force max (ami kifejleszthetõ) de ha huzod feljebb pl level 61 stb az annyival erõsiti a lighting támadást vagy hogyvan , érted? szal minnel magasabbra huzom annal erõsebb leszek, ezen vacilálok 😛

Bucser
Jaaa úgy néz ki.. utanna meg a rewardok válnak elég fostalicska méretûvé.... A szinthez szükséges XP-hez...

Bucser
Csak a linket.

Bucser
Hát figy ha végülis igaz az amit valaki lentebb irt, hogy a MAx masterylvlt húzni fogják feljebb a levelcappel akkor kiszámolva pont belefér az 1 fegyver 4 force fullozva.... csak akkor kegyetlen sok SP-re lesz szükséged...

Mert ugye most 60 a lvlcap elvileg 300 a max masterylvl és 300/60 = 5 ergo 5 masteryt húzhatsz fel maxra... Kérdés, hogy ez a fejtegetés bejön e😄

Jagi
Azt írták, hogy cak egy ágra elég az Xp...
A hibrid az hogy fizikális meg mágikus is egyben?

Maala
hmm, érdekes, én lvl32 30% voltam, mikor leadtam a 3. Tao-s questet... (azaz 32. szint 10%nál mentem a csajhoz) viszont attól jobban félek, hogy 40. szint után csak 45-en lesz quest... :-s

Zaylka
Most felraktam a képet a képfeltöltés.hu-ra és ott a linket kell idemásolni a képhez vagy a direkt linket? Mert már próbáltam és mikor ide beírom akkor csak egy hosszú címet ad meg nem pedig a képet mutatja nekem...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Jagi
Mihez nem kell?

datango
még jó hogy hybrid vagyok .P mondjuk fejlesztem a force/force-t is remélem nem lesz késöbb hátrányra...

Bucser
Nem De én emlékezetem szerint valahogy így marad😊 Akkor fog nõni az XP aránya hogyha a mastery lvl-t felhúzod a szintednek megfelelõre de akkor meg ugye ugrott a zsíros kis SP😊 Ezért kell qrva sok türelem az Intes karihoz😄

datango
Grindrõl jut eszembe ! lvl 32 ig nincs quest! nade ezek a szornyek kb olyan 500-600 lent a flower utáni szörny ad max 800-900 közti xpt , késõbbiekbe is csak ennyikéket adnak a szörnyek ? mert akkor a fejlõdés nagyon xar mivel minel nagyobb szint annal tobb xp kell a szintlépéshez és 600 asával kellemetlen elérni 1,2milliót vagy 1,5 öt kb . hogy van ez ?

Bucser
OFFTOPIC MÁN

Grindelni azt jelenti amikor vég nélkül csak az XP gyûjtés kedvéért ölöd a mobokat! Egyetlen cél lebeg a szemed elõtt a fejlõdés!

Lineagezek meg azt Jelenti, hogy lineage2 nevû mmorpg-vel játszom egy magánserveren (ugye nem tört mert a NC Soft kiadta a serverprogit)

datango
kérdést felteszem újból! force-t meddig érdemes fejleszteni ? (sokat bukok vele ? (karakter erõbõl?))