Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HencStein

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

Carmang
Engem is felenged de aztán 5-10 másodperces lag vár rád akármit csinálsz <#gun>. Engem pont az elõbb dobott ki <#falbav>.

Van valami baja a silkroadnak, mostanába elsõre felenged 😄

voodoothursday
Szia én használom de én str vagyok.Lehet kombinálni mágiával jah. Össz 3 dolgot sebez egyszerre, ha csak egy dolgot lõssz vele a másik két lövés nem adódik bele abba az egybe tehát független mennyi szörny közé lövöd . Mivel én str ként mással nem lövöldözök csak a két skillel én szeretem, bár nem sebez akkorát mint nukeok .

Bucser
Akkor hülyeséget hallottál😊 Ha azt írja, hogy VISA-t elfogad, akkor VISA-t elfogad Visa Electron-t nem de VISA-t igen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

vaaa
Még nem hallottam olyan internetes boltról, ahol dombornyomottat e fogadtak volna el.

hi

Roon
basszus! hülye ?????es szarság jön most meg! benged a kariig, aztán ott meg kidob! 😞((

[Xian] Roondar lvl 77 member of [INQUISITORS] Roondar killed Lord Yarkan x5

hi hall!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Demila
Snake sword dance-t használ vki ?
Azt tudom ,h többfeé pattan , de ha csak egy ellen van közel -s távol , akkor az a sok pattogó csapás mind arra megy , vagy csak egy csattanást kap és kész ?
És lehet kombinálni Mágiával (Tûzzel , jéggel , árammal) ?

Thx elõre is <#vigyor5>

X-bow Apollo

tradelek erre lefagy az egész kilépek és Patch jött de mé nem sozóltak ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sztme próbáld ki de én úgy HALLOTAM ( nem tudom) hogy nem fogadja el

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Husimoto
Valaki tudja-é, hogy magyar forint számlás OTP VISA dombor kártyával lehet rendelni elfogadják?

Ezt vajon miért írja ki?!😄 nem megy a game frissitett 1-et az behalt:S
Zaylka
Személy szerint engem azért vonz most már a kardos...mert általában pvp-ben egy bow-os mindig lõ az elején egy erõs devil arrowt meg imbuet. Na már most mire ezt ellövi addigra megteszem a köztünk lévõ távolság 3/4-ét és ha éppen blokkolom az arrowt akkor tök mindegy használt-e imbuet, mert ugyse hat rám az se és ekkor már nagyjából el is dõlt a meccs, mert ha egy jég kardos odaér valakihez a combok miatt meg se tud majd mozdulni a másik...De lehet kötekedni velem, én csak sokszor jártam már így pvp-ben...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

hja egyebéként azt irják hogy a legjobb mag. % az a 85 nah nekem most 91% ez most baj?

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

egyébként azt mondják hogy bow-al lehet a legjobban fejlödni meg a leggyorsabban is mind low szinten amikor farmol az ember mind nagyobb szinten amikor mire hozzádér már meghal .. vélemény?

YETY-KET AKAROK IRTANIII WAZÁÁÁÁÁ GYERÜÜÜNK KELL A LVL 40+ 😄

hát igen utána már csak hátba skilleket láthatunk sajna.. 😞

HencStein
© iDeGeS VaGYoK filmre visszatérve ha jobban megnézed akkor a bowos az elején hagya magát nem használ pill mig a másik igen de ahogy a bowos is elkezdett használni ilyen esyközöket akkor már le is csapta a kardost..

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

igen.

szóval .. mst azt mondod minden skillemet nyomjam fel lvl 13-ra? mert ráérek majd késõbb farmolni? és inkább fejlödjek gyorsabban?

de tényleg csak az elsõt mert a többiben a bowosokat szivatják 😄
csak hogy kiélezödjön kettönk ellentéte!😛

ilyet nekem is csinált néha, zárd be és insid ujra

egyébként daalma

nesze nkd shieldes bácsi 😄
shield vs bow | elsõ jelenet |
elsõ jelenetet kuksizd xD

vaaa
érdemes volt frissíteni.. belépés után nekem rögtön elszáll..

"OS : Windows XP Professional Edition Szervizcsomag 2 (build 2600)
CPU : AMD Athlon(tm) XP 2000+
Memory : Physical(1279.5M😎, Page(1389.3M😎, Virtual(2047.9M😎
Graphic Card : HAL (mixed vp): GIGABYTE RADEON 9200
Graphic Card Version : 6.14.0010.6583
Graphic Driver Date : 2005-10-29 04:12
Build(exe) : <2006-03-14> <17:48:21>"

hi

Bucser
felejtsd el.. én közben minden skillt megvettem amire feltétlen zükségem volt😊 pL harmony Therapy szükséges rossz volt mert sokat vagyok AFK😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ezt megkaptam <#boxer>
<#mf3>
<#sir>
<#ijedt>

vaaa
Csak az beszél róla sokat aki nem csinálja 😊

hi

azért milyen lol már.... gondoljatok bele alig ha játszik 4 napja éés máris milyen profinak érzem magam.. ááh ez már az ego csucsa.. 😄

hát mondjuk hja nálam mindig van egy spear vagy glavie a tatyoban ha elfogyna a nyil mert viszonylag gyorsan ölök vele a light miatt spear-el méginkább , csak én archer mániás vagyok szinte minden játékban ahol van azt fejlesztem lásd . diablo elsõ kari amazon / bow | fable / bow | kalonline / bow | silkroad / bow + járok ijjszákodni néha csak most ugyebár télen nem lehet sajna :/

nah elértem 13-at és énis "shieldes csávó" vagyok 😄
lássuk az eredményt ^^

vaaa
Átváltás annyi volt hogy átmeneti idõre kicseréltem az íjat a zsákomban lévõ Glaviere, mivel elfogyott a nyílvesszõm, és már nem sok kellett a quest befejezéséhez.
Azóta van nyílvesszõm és íjat használok, csak mint érdekességet írtam be, hogy igazából nem költöttem rá semmit, és mégis tök profin, gyorsan irtottam vele.

hi

bucser de mondjuk ez igy igaz.. de gondolj bele hogy 29-s szinten összefarmolsz 5000sp-t én addig 29-s szintre összefarmolom ennek a 2x-3x-sát vagy még többet is..

egyébként nem tudom hogy én most profin sp farmolok-e majd kiderül szerintetek? 😛
hja egyébként van egy koreai ismerösöm aki kint dolgozik és játszik a játékal , msn-en beszéltem vele csak hogy tudjátok koreában amikor volt item mail még azznap szinte mindenki majomal járt.. igen hát nem a mi tárcánkhoz van méretezve bár egész elfogadhatok az árak de ha kiszámolod hogy 1 évre.. a majmocska.. 😛

egyébként magyar kártyával is lehet fizetni.

Bucser
29-es szinten fél szint alatt kb 5000-et farmoltam össze.. nem éri meg az elején szenvedni vele...

kikérem magamnak 😄

én idáig most 13-s szinten minden shieldes csávót megöltem ma egy 15-s is! wohoo 😊
kis taktika érzék igaz csak light-m van meg devil bow-m dehát crticial az critical.. 😄

egyébként én is "profin" sp farmolok 13-s vagyok és ha jól emlékszem 602sp-m van ehhe nincs is jobb annal mint amikor kapsz 30exp-t es 130-160sp-t 😊 és csak az sp miatt irtasz szóval pütypürütty !
egyébként ezt a váltás nem értem, full intes bow-s hogy tud váltani glavie-ra? :/ tudtomal stat pontokat nem lehet visszafejteni nem spear-e vált?😛
egyébkéknt egy ember mikor dönti el hogy szar a karija? mert szerintem minden kari überbrutál tud lenni pvp-ben meg pvm-ben is csak érteni kell hozzá forumokat olvasgtani kitapasztalni a skilleket etc. meg van olyan skill amit csak 54-s szinten tud megtanulni etc. etc.. 😊
én mindenesetre maradok a bownál 😛 hja és ma löttem egy critical 12 -t!! 😄 thiefbe mert segiteni akartam egy tradenek nkm piros volt és nagy élmény volt hogy nem 1 és 2-t löttem bele áááh az élet szépségei nah megnézem a filmet és megyek utána irtani szörnyeket ma ugy sem alszok 😛P

vaaa
Elég lenne Európai régiónak szervert létrehozni 😊

hi

jéggel meg karddal semmit nem érsz intesként...
snow storm gyengét sebez, fõleg így hogy már 2:1 int se vagy...
Az egyetlen különbség közted és egy str-es között, hogy az str-esnek jóval több hp-ja van...

sweech
hát akkor maradok intes, már nem akarom újrakezdeni :/ thx

VIP rulz =)

Maala
sztem kezdj újat. :-/ vagy csak kezdj el farmolni, mint álllat, de akkor megutálod SRO-t. jég+kardhoz nem kell sok MP, ha kifogysz, akkor a poti már vissza is hozza. de HPvel ez nem így van, ha kifogy, akkor kampó, ~2% bukta...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

sweech
hm?

és kardos, azt kihagytad =)

sweech
jég+kard

a fegyvered ereje hozzáadódik a thunderbolthoz, legalábbis én ezt tapasztaltam.

Maala
skilljeid?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

sweech
valaki?

Maala
hmm, én úgy értettem, h ha a saját szintjének megfelelõ (azaz tökéletes farmolás esetén 9 szint, télleg, mi van, ha 10. szintre lépek? szopkamóka? 😄) emberkével harcol.

Maala
ehhe, amúgy mien képzettségrõl beszélsz, a passzív skillról, ami <10%al növeli a blokkolást? mert kb azt tanulja meg mindenki. a másik aktív skill... 5mpért, PvP közben... csak emiatt nem hiszem, h megéri, és a manát is fogyasztja. viszont most eszembe jutott vmi: az a jeges burok ugye elsõ szitnen csak asszem ~900 HPt fog fel, de ha ennél nagyobb a sebzés, akkor az elveszik, vagy megkapom én? mert akkor így tutira lehet menni... amúgy a blokkolásról: 1x írtottam tiger girlt szinte egyedül (2en voltunk), és az összes mob egyedül rám jött, de egy 16os block-ú pajzs az ütések sztem 60%át felfogta... (igaz, a többi sem volt több 20nál...) bár lehet, h ezt csak én érzem így.
amúgy bocs a "flood"ért, de ahogy olvasom, úgy szoktam válaszolgatni.

Bucser
SP farmer ellen csakakkor nincs esélye egy folyamatosan húzott karinak, ha az SP farmer befejezte a farmolást és felhúzta a szintjeit😄 Különben vérgyenge😄

Maala
valamint létezik Soul cut blade nevû skill is, ami távolsági támadás... esetleg sword dance, bár az manazabáló, és PvPben úgyis egy emberre hat. amúgy SirMoon és G+ mind2en ICe+bow, és egyiket elvertem, másiktól kikaptam (lehet, h azért, mert magassabb pár szinttel, de mind1) mellesleg elárulod nekem, hogy egy átlagos (nem SP farmer, ami még ENNÉL is lassabban megy 30ra...) int+bow mikor tanul meg frost novát? mert SP-farmer ellen sztem nem sok esély van, kb semminek sem. (ha profi az illetõ)

Maala
dehogynem, akinek nincs pajzsa, azok ellen mindig betalálok. persze, akinek van, azok ellen helytálló a meglátásod. 😊