Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[Xian] Roondar lvl 77 member of [INQUISITORS] Roondar killed Lord Yarkan x5
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Azt tudom ,h többfeé pattan , de ha csak egy ellen van közel -s távol , akkor az a sok pattogó csapás mind arra megy , vagy csak egy csattanást kap és kész ?
És lehet kombinálni Mágiával (Tûzzel , jéggel , árammal) ?
Thx elõre is <#vigyor5>#vigyor5>
X-bow Apollo
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
YETY-KET AKAROK IRTANIII WAZÁÁÁÁÁ GYERÜÜÜNK KELL A LVL 40+ 😄
silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer
csak hogy kiélezödjön kettönk ellentéte!😛
egyébként daalma
nesze nkd shieldes bácsi 😄
shield vs bow | elsõ jelenet |
elsõ jelenetet kuksizd xD
"OS : Windows XP Professional Edition Szervizcsomag 2 (build 2600)
CPU : AMD Athlon(tm) XP 2000+
Memory : Physical(1279.5M😎, Page(1389.3M😎, Virtual(2047.9M😎
Graphic Card : HAL (mixed vp): GIGABYTE RADEON 9200
Graphic Card Version : 6.14.0010.6583
Graphic Driver Date : 2005-10-29 04:12
Build(exe) : <2006-03-14>2006-03-14> <17:48:21>17:48:21>"
hi
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
<#mf3>#mf3>
<#sir>#sir>
<#ijedt>#ijedt>
lássuk az eredményt ^^
Azóta van nyílvesszõm és íjat használok, csak mint érdekességet írtam be, hogy igazából nem költöttem rá semmit, és mégis tök profin, gyorsan irtottam vele.
hi
hja egyébként van egy koreai ismerösöm aki kint dolgozik és játszik a játékal , msn-en beszéltem vele csak hogy tudjátok koreában amikor volt item mail még azznap szinte mindenki majomal járt.. igen hát nem a mi tárcánkhoz van méretezve bár egész elfogadhatok az árak de ha kiszámolod hogy 1 évre.. a majmocska.. 😛
egyébként magyar kártyával is lehet fizetni.
én idáig most 13-s szinten minden shieldes csávót megöltem ma egy 15-s is! wohoo 😊
kis taktika érzék igaz csak light-m van meg devil bow-m dehát crticial az critical.. 😄
egyébként én is "profin" sp farmolok 13-s vagyok és ha jól emlékszem 602sp-m van ehhe nincs is jobb annal mint amikor kapsz 30exp-t es 130-160sp-t 😊 és csak az sp miatt irtasz szóval pütypürütty !
egyébként ezt a váltás nem értem, full intes bow-s hogy tud váltani glavie-ra? :/ tudtomal stat pontokat nem lehet visszafejteni nem spear-e vált?😛
egyébkéknt egy ember mikor dönti el hogy szar a karija? mert szerintem minden kari überbrutál tud lenni pvp-ben meg pvm-ben is csak érteni kell hozzá forumokat olvasgtani kitapasztalni a skilleket etc. meg van olyan skill amit csak 54-s szinten tud megtanulni etc. etc.. 😊
én mindenesetre maradok a bownál 😛 hja és ma löttem egy critical 12 -t!! 😄 thiefbe mert segiteni akartam egy tradenek nkm piros volt és nagy élmény volt hogy nem 1 és 2-t löttem bele áááh az élet szépségei nah megnézem a filmet és megyek utána irtani szörnyeket ma ugy sem alszok 😛P
snow storm gyengét sebez, fõleg így hogy már 2:1 int se vagy...
Az egyetlen különbség közted és egy str-es között, hogy az str-esnek jóval több hp-ja van...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
amúgy bocs a "flood"ért, de ahogy olvasom, úgy szoktam válaszolgatni.