Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
de eddig semmit nem kellett beleírni sp1-en futott anélkül is ezért nem értem.
Meg Gameguard sem jön fel... az sincs...

Bucser
lentebb keress vissza lehet a hostba kell beírni amit keresel.. benne van a FAQ-ban mit hova csekkold le.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jagi
Srácok nem megy ez a sz*r...
Hazajöttem és hibaüzivel kilép. Raktam gy SP2-est a format után (kellett mert SP1 volt) és mind a két rendszernél ugyanaz a hibaüzenet semmihez nem nyúltam meggondolta magát és úgy döntött, hogy nem játszok...

Valakinek volt már ilyen, ha igen, hogy oldotta meg?

gameplusz
Ha minden igaz JA.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

full INT a csávó ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

én akkor sem fogok váltani <#banplz>

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Maala
jah, Athens legmagasabbja is váltott Spearrõl swordra.
ma megöltem Tiger Girlt.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

na ja tegnap Figtol DW elõtt egy 52+ Thief és Hunter Spear és Bow-al és mindkettõ jeges volt 😄 a végén a Thief befutott DW-be

full INT karinak kardos a legjobb 😄 máring egy ful INT-es 60 asnak ( már 54) az volt 😄 meg bow-ja meg spearje de az melléeks xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jagi
Köszike! Felraktam a huntert meg a thiefet is.
download limit:1 day

Utána muszáj törölnöm...
Akinek tetszik addig szedje le. A galériámban megtalálja! : )

Holdpro

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Majmot akarok de nálunk 25 emberbõl senkinek sincs Visa kártyája

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Maala
menj lóval. nem érnek utol a thiefek a lovaikkal, az õ npc thiefjeik sem, és míg 2t fordulsz, a ló 3at, tehát pénzben is ugyanott vagy...
viszont 21ig érdemes várni, mert ott van új fegyó. (mellesleg én a fehér tigrises questeket is ott fejeztem be, szóval nem nagyon nehéz addig várni)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
nos, emberek, 4 szint után megint megpróbálkoztma Tiger Girllel.
ugyanott, ahol elõször, ugyanúgy egyedül voltam. csak most az úton volt, és elfelejtettem elcsalogatni... így az úton küzdöttünk meg, berserkem sajnos egy Giant virág miatt nem volt. (láttam, h Ureu-t kinyírták, szóval tuti volt, h TG mindjárt jön) sajnos ez lett a pechem, uganis jött egy 40es szintû, mikor a 3/4énél jártam, és együtt öltük tovább, majd jöttek az õ klántársai is.
végül ANIL neve jelent meg a képernyõn. elõször csalódott voltam. de majd legközelebb. 😊 a hölgy nem menekül. 😊

Az oke hogy utana at lehet kodolni,viszont mig veszed addig kell neki a hely...

gertrud
Az már csakkódoláskérdése: Canopus Procoderrel bekódolom 3 mb-re azt a 300-atés a minõség se romlik :-) Nem magam miatt írtam! :-)

Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/

kulcsot barhol talalni fraps hoz,viszont bar mit csinsz vinyo kell neki =)
Goth azert irtam hogy +script,de mivel ezt a témet itt nem szabad felytegetni ezert nem is fogom =)

gertrud
Úpsz:
Megvan a dolgo szépséghibája: mindössze 30 mp áll rendelkezésünkre a felvételre, amíg nem regisztrálunk és ez 300mb-t foglal... :-) Eme 2 probléma megoldása után újra írok :-)

nekem is hullott ma cucc ilyen értékben, és nincs lucky a fegyveremen =)

hiába a pill, azt sem lehet folyamatosan nyomni.
Valamennyit mindenképp vesztesz az állandó belassulgatásokkal =)

Akinek vegashoz + virtualdubhoz help kell az ne csinaljon videot=) (sztem)

Az faszmák,de a fegyveren lévõ lucky semmit nem nem befolyásol a droppokon.
Nekem is votl olyan hogy fel + oltam a 32 es spearemet 6 ra,aztan kimentme leöltem egy scorpot es dobott egy +5 ost.

nah minden fegyobol amit dobot abbol 13-s szóval esett bow , sword , blade és egy glavie

hát akkor én képzelödök mert ma idáig esett minden fegyobol egy lvl 13-s . egy +5-s famel garment satyi, és egy teljes armor set az a zöldes kék. :/

gertrud
Az véletlen: Lucky csak és kizárólag elixirezésnél számít: minél több a luckyd, annál nagy az esélye, hogy sikereslesz az upgrade, ugyanis nagyon kellemetlen, mikor +2-es fegyóra akarsz +3 rakni de sikertelen és elúsznak a plusszok. Ilyenkor jó alucky, mert kisebbíti ennek a valószínûségét!

gertrud
Hy all!
Akinek kell játékból kiszedett videó, itt a program lelõhelye, rendkívûl egyszerû a használata és kíváló minõségû videót/képet csinál! Hamarosan csinálok leírást Sro ból kivett saját videó + zene alávágásához, ha vki nem tudná! Csak aztánkészüljenek a myagar SRO videók :-)
http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged/grafika/fraps.html

pukka miota lucky van rajtam ugy 3-4x annyi cucc esik... kb ennyit

igen , de nem pont ez a helyzet itt az oasison amikor itt melletem megy el a karaván, ugy veszem észre hogy azonos szintüek szoktak harcolni egymással pl most is 3 lvl 20-s thief vs 3 lvl 20-s trader volt lehet hogy ez csa kkivéletes alkalom de hát uj serveren még nincs annyi magass szintü hogy elfajuljon a dolog és mire lesz én már 60-s leszek 😄

És a lucky mit befolyásol azon,hogy mennyi droppod van? omfg...
A jégkardos témához pedig, Universal pill+script =)

Roon
hát sok sikert a 20as traderkdéshez!
én is nyomta, aztán mondták ,hogy esélytelen! most 29en 3,meg 4*os karavánokat viszünk klánnal, de ma pl jött egy 45+os thief meg a haverja! és úgy letakaírtott bennünket, hogy csak na! igaz, hogy csak ketten mentünk egy lvl39essel, de nagyon rizikós! fõleg, ha azt játszák a high lvl thiefek, hogy mennek utának a saját kis karavánjukkal és az õ NPC thifje nyírja ki a karavánod! utána simán begyûjti a cuccodat és cseszheted, hogy csak 1*al mentél! <#mf3>

[Xian] Roondar lvl 77 member of [INQUISITORS] Roondar killed Lord Yarkan x5

jóhát.. 😛
én is halok most a lagg miatt de én letöltök 😛
wáh mindjárt 17 és lassan mehetek trader/thief-ekedni 😊

gameplusz
A "kicsik" párharca... 😄
Nah, ma a lagg miatt 5x meghaltam, úgyhogy árulok inkább... Vettem viszont xp scrollt, 500k-ban volt... 😊 (nekem megérte). Holnap veszek egy makit 1,5 millióba, aztán már elleszek egy darabig... 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

HÚÚHÚÚÚ ! 😄

de megjött a játék kedvem , átváltotam armorol garmentre és igy most van 3db olyan cuccom ami 2int lucky -t add nahmármost wáháhá találtam egy bow-t ami 5crit etc.. esnek a cuccok és gyorsan jön a exp wáhááháááá áááá

szexuális izgalom 😄

én ezért kezdek mindig egy aranyos kis lightos arrow comboval látja hogy csak 75-100dmg-et kap egymás után 2xer rámfut jön az anti devil aami ugy besebez neki 100+-t majd egy arrow combo és pár lövés , egyébként ne mtudom idáig engem akarmennyiszer fagyasztotak ne mtudtak lecsapni nah jó kivétel ha magasabb mint én.. 405hp-m van kereken de ált. tulelem a dueleket 100-150hp-val és most kövezetek meg 😄
egyébként melyik az a skill amitõl a bow -nak végig egy light gomb lesz a közepén?

Zaylka
Hát bárki bármit mondjon hogy így jó a glaive vagy spear vagy bow...pvp-ben a jeges kardos akkor is ott van a toppon. Magas szinten már szinte tényleg csak mákon múlik mindenkinek a pvp és hát egy pajzsal..tehát blockal egy kardosnak csak nagyobb mákja van! 😊 Legtöbbször mindenki a legnagyobb támadását nyomja el elsõnek és ha azt leblokkolod akkor nincs az isten aki abból a fagyasztásból kimászik amit a kardostól kap comboval! Ha meg mégse blokkolod...hát istenem veszteni is tudni kell 😄

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Bucser
Xiannal sincs semmi gond😊 Sokan elmentek már innen😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Babelen tegnap+ma egy lag volt, az is fél percig tartott =)
tiszta jó lett ez a szerver.-

Demila
hát sajnos az idõzítést meg sokszor földughatod a **ggebe <#wilting> sajnos mert sokszor akkora LAG van , h két lag között kimehetnék rágyújtani <#shakehead>

Na de persze , tök igazad van , csak hát kicsit mérges vagyok , mert a mai nap is egy ilyen lagos <#schmoll2>

X-bow Apollo

egyébként mostanában csak kimentem és pvp-ztem 😊

goth kikérem magamnak 16-s vagyok 😄

Bucser
idõzítésen "ritmusérzéken" nagyon sokminden múlik😊 hisz ha jól cisnálod 2 thunderbolt között el tud szaladni 2 lionshout 1 frostnova és még egy tûz nuke is talán😊

fagyasztósok ellen az a legjobb, ha te is befagyasztod õket 😄
Amikor nekimész valakinek elnyomsz egy frost novát, aztán csapod, kis idõközönként mindig befrostnovázol és rögtön csapkodod tovább.
Én öltem már le így tûzzel azonos szintû jegest, úgy hogy fele alá alig ment a hp-m, mert ugye elõnyöm így csak nekem volt a tûz sebzése meg égetés miatt.
Frost Nova nagyon jó ám, úgy látszik mintha sokáig csinálná, pedig igazából ha gyorsan nyomod, aztán azonnal nyomsz rá egy másik skillt, nem fogsz lassan felugrani meg földbecsapni hanem szinte annyit látni belõle hogy te csak csapkodod, õ meg megfagy =) ki kell tapasztalni.

amikor új karaktert kezdtem akkor is 13-as voltál, nekem az új karakterem már 15-ös, te még mindig 13-as vagy 😄
Játssz, ne magyarázz =)

Moyko
A fagy skill sokkal jobnak tünik mint a fire.. én igyekeztem a legnagyob ütéseket összehozni fire+ glaive comboval.. a fagyasztosok állandoan leölnek. ha egyszinten vok.. csak a criticalokon múlik az életem...

There is only one Boss!

egyébként masteryimet felnyomtam lvl 10-re igy 3 szint a különbség meghagyo ma lvl 5-s mastery a profiknak már az életkedvemet vette el hogy low szinten 0,05%-t exp-t kapok 😛 az odáig ok hogy majd magasabb szinten még kevesebb fogok kapni de az mégis csak AZ A szint ahol már ez érthetõ szóval most kapok 230exp-t és 160-170sp-t ugyanazt mint idáig.. csak most exp-t is kapok legalább , most lvl 20-ig ujra spelek de már msuzály volt 😛P

egyébként magasabb szinten ha nincs kedved expelni akkor ott a lehetõség thiefkedni hunterekedni traderkedni vagyis nem unalmas .. szóval ennyi az az ujabb fejlemény velem kapcsoaltban 😛

hivatalos oldalon ugyanez van csak jobb minõségben

sweech
ez jól sikerült mondat lett

hivatalso syton vna jobb minmõségben 😄

vaaa
meg amikor nyomok egy varázslatot, mielõtt ütnék, ( lightning legyen a fegyveren ), varázslatot megcsinálja, utána lagg, közben ütésre rámegyek 3* hogy reagáljon,
következõ mozzanat : varázslat lejárt, és elkezd ütni anélkül..

hi

Roon
tényleg felenged monstanság, de az elmúlt pár napban akkora lagok vannak, hogy eszméletlen! sokszor azért hal meg az ember, mert nem is látja, hogy ütik! 😞(

[Xian] Roondar lvl 77 member of [INQUISITORS] Roondar killed Lord Yarkan x5

vaaa
A mai update remélem megoldja a tegnapi gondokat.
Mintha kevesebb pénzt dobnának a mobok.. hm.

hi