Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Közel érnek hozzám pillanatok alatt begyaknak akinek sok hp-ja van meg hiába nyomom rá a nuke-okat, felpotizza, fõleg ha garmentbe van.
elösözzr én is full STR akartam lenni de sose volt Mana-m szal injkáébb közte lettem és nekem tetszik az ellenség átlagba 1-2 -t üt / dob belém
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
asszem most megint nem angyon lehet majd felmenni... :/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
lásd második szintû jégpajzs nem hastnálható elsõ sintûvel
de 2. jégpajsz 2. fire al használható
nem a Wall ra gondolok hanem amikor azok a jég és tûzdarabkáék reõkednek körülötted
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Most 18-ason erõsebb vagyok mint az intesemmel voltam 20-on.
Épp most gyõztem le egy lvl 20-as lightning glaivest is =)
Elértem a 30-as szintet, mondom elég volt ennyi az SP farmolásból. Úgy indultam neki, hogy "hova a fenébe tudom majd elkölteni ezt a rengeteg SP-t". Hát annyi lett belõle, hogy a Bicheon-t kezdtem húzni 23-as szintrõl, az elsõ és második skill sor második kockája megvan 2-es szinten. De a Soul Cut Blade-t, meg ami képes megborítani az ellenfelet, meg amivel utána le tudod rohanni miközben fekszik, hát azt csak 26-os szintre sikerült felhozni (az elsõ kockát).
Hát többre számítottam (még egy kis Fire fejlesztésre)...
<#wow3>#wow3>
Na de most táposan mehetek a Taoistok ellen <#buck>#buck>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
ui: -Csak 4 hétig élnek ? aztán ujra kell valamennyi zsét rájukkölteni ?<#conf>#conf>
X-bow Apollo
Más: Moon válaszold meg, hogy miért? Csak ennyit mondj, sztem nem kérek sokat.. (u.i.:aludj rá egyet...)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Amúgysem számít 16-os szintet egy óra alatt össze lehet kaszabolni.
Csak ennyi.Sziasztok jó játékot!
csak 1et lehet
sztem igen
A visa weblapon nem szerepel a listában magyarország, így nem tudod ellenõriztatni a kártyádat. Ennek hiányában viszont nem mûködik az elõfizetés a SR rendszerben. Korrekt.
Mindenesetre örömmel tapasztaltam, hogy olyan országok sokkal "fejlettebbek" nálunk, mint Litvánia, Andorra, stb"
tesom > ArCherHUN ( én vagyok ArCzerHUN 😛P ) , ugy csinálta meg hogy lvl 15-s nem rewardolta a Questeket és igy a 16-s szint "ajándék" szint volt és a 17nek is elég nagy része hamar meglett... ^^
szerintem ügyes huzás szerintetek? 😛
Kérdéseim:
Mik a tapasztalatok a majommal? Mire jó egyáltalán?
Alkímiánál használ-e ha több lucky powdert használok egyszerre?
Több ékszer státusz csökkentõ hatása (pl. Burn Hour reduce X%) összeadódik, vagy csak a legnagyobb számít, ha egyszerre viselem õket.
megéri? A csávokám ahogy kinyotta a boltot már húztam is át, kicsit remegtem hogy ne laggoljon..de most itt rohan a nyakamba, hogy elirta az árat... LOL.. I.J.
There is only one Boss!
és átlagba 1000-et
ez még régi

csóró vagyok.
Jó volt látni a csajszi tradereket tök meztelenül,
hogy rontják a faszik üzletét😊))))
kár, hogy a fél nap alatt (amíg volt egy shotot sem csináltam. 😞
NEm tudom szerintem egyáltalán nem volt probléma😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
végre! elindúlt most patchelem. másnap bélig le se jövök a szerverrõl 😄D
Beértünk <#eljen>#eljen> , aztán kaptam a pénzt , mindíg fizetem a rakomány felét rögtön az elején , és mikor (ha...) beérünk a részesedés felét is megkapom <#kacsint>#kacsint> , szerintem ez így korrekt <#vigyor2>#vigyor2>
Ui: -Igen aztán vittem Gáborral is egy 4eset , és így tovább <#hehe>#hehe> , mostanában sokat hunterkedtem
a titok a helyes út megválasztása <#eljen>#eljen>
X-bow Apollo
milyen fegyot viseltek? mennyit sebeztek? 😛
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Egyedül kis mázlival, 1*-al nem gáz. Eddig 1x találkoztam karavános high lvl thief-fel, aki kötekedett, akkor megúsztam, hála Clavius-nak. 😉
Többcsillaghoz meg bizony kellenek kísérõk,minél magasabb, és minél több 😊, különben könnyen kipakolnak a player thief-ek.
VadLiba, Xian, HUN_Empire
hi
a cliens meg a C:-on volt amit gyalultam az SP2 miatt 😞