Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
..::Borg::..
U.i.: Ma urucsiztunk egyet, képeket holnap rakok fel.. Most ZzZzZzZzZzZ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
én ezt azér mondtam, mer ez a bizonyos 48as thief bevett a guldjukba (BlackFlagClan) és mikor rákérdeztem,hogy mire várunk a nyugati ferrynél, akkor az t mondta, hogy arra, hgoy jöjjön egy több csillagos,és ott is álltunk vagy 20 percig! szal ezért mondtam
ezután jött is egy sokcsillagos, a 48as leverte, én meg bevittem egy 4 csillagosat,és egybõl 30%os thief lettem 😄
Szerver: Aege, Guild: Magyarok Rang: lvl 32 (tüzes kardos pajzsos ölős, sztem :) ) pihen Vae_victis lvl 21 jeges íjjász aktív
X-bow Apollo
Tény ,hogy a nyugati ferry veszészes ,de szvsz közelsincs annyi thief mint a keletinél .
Minden út necces ez van , Hajrá Lessz ami lessz <#vigyor2>#vigyor2>
X-bow Apollo
a kis rohadék mindig elszedi a pénzem, meg minden cuccom
egyébként az elõbb ragadt be a falba egy játékos majma, szal vigyázzz moon, mer ha beragad nagy szívás
Szerver: Aege, Guild: Magyarok Rang: lvl 32 (tüzes kardos pajzsos ölős, sztem :) ) pihen Vae_victis lvl 21 jeges íjjász aktív
jaja, csak az a baj,hogy sajons a régi arcok elmennek, van aki átment az endlessbe, van aki szervert váltott ....
sok az új nah
most többen uj karit kezdtünk, lévén a sok tapasztalatnak, és elvileg, már sokkal erõsebbek lesznek az uj karik, ha minden jól megy
jah,és rohadtul idegesít már mindenkit ez a tartós lag (az ujítások óta van)
Rég láttalak megy a klán nélkülünk ?
a térképen az utvonal rossz!!!
multkor bevettek egy macsi thief guildba, és ott elmesélte a gyerek (lvl 48), hogy õk mindig a nyugati ferrynél (jangan oldal) ott tanyáznak,és várják a többcsillagos szállítményokat, mer általába arra viszik
szal sztem rossz utvonal, de ti tudjátok
az biztos,hogy a nyugati ferrynél lesznek nagy thiefek!!!
so watch out ! 😊
ja itt megyünk majd , reményeim szerint
<#hehe>#hehe>
X-bow Apollo
HA tavernbõl próbálnám leszûrni mi a helyzet akkor int vs str 50-50% nagyjából... Mindenki vert már meg azonos szintû strengthest és vica versa... nagyon sok múlik a taktikán és azon, hogy az ellnefél Sp farmer-e vagy nem. Sp farmerhez nagyon sok türelem kell de a végén úgyis megéri. MInd strengthes mind intes esetén.. (ugye strengthesnél lehet szó arról, hogy több fegyvert húz és még 1-2 elementet... na az lehet még ütõs.. és pvp közben váltogat.. meglepõ lehet egy íjász mikor végre közel ér hozzá a spear-es intes és meglepve tapasztalja, hogy egy flying dragon kiterített az ijasztól😊
de azért ez igazságtalan mert most 2 dolog van amit nem tudok eldönteni , hogy a feszes popsis thief-et válasszam vagy a jól kinézü legyezõt a hátamon?😊
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
egyébként amikor még kezdtem az sro-t és nem határoztam el hogy mostmár akkor 2 kari és kész nincs tovább
naponta bizonytalanitottatok , hogy a swordos igy ownzol aztán az archer igy ownzol szóval naponta töröltem a karijaimat ! ohmájgád befolyásolható vagyok 😛P
de mostmár azért is int párti vagyok ! nah megyek is csinálom ma 3 szintet meg kell lépni és mehetek életem elsõ trade utjára ! 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
az egész gyorsaság és odafigyelés kérdése.
csak kérdés... :o
az a pattogós kaszabolós Snake Sword Dance nem olyan. :/ csak lõ egy labdát, ami elpattog az ellenfeleken, és sebzi õket. 😄 kár, semmi extra effekt. 😄 nekem 233 SPm van, és még 2 skillt kell fejlesztenem, 42% szintlépésig, szóval nem lesz meg. 😄