Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
hm? "login log out"? azaz kilep es belép? az nekem nemszokott sikerulni ! en csak 1 * lepnek be az is kb fél óra... 😄

Holdpro
Buli volt ma.. Hívtam pár nagyobb mobot 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Bucser
login log out... így nem kell megvárnia az idõt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

datango
pandurból rabló ? 😄 az meg hogy ? nincs szunet a ket jobolás közt?

má mind1 😄 jött egy 52 es Hunter aki a ferry után 52 es Thief lett 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bucser
Egyszerûen. Veszel Job itemet és azt az inventoryban beteszed a job item helyre😊 Fejbõl nem tudom az árusok neveit, hogy melyiket kitõl lehet venni hülyeésget meg nem akarok venni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Maala
nem olvasok tavern-t...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Borg87
Valaki elmesélné hogy hogyan válik az ember szálítóvá vagy tolvajjá meg vadásszá mert nekem ez fullon nem világos (még kezdõ vagyok)

..::Borg::..

gameplusz
Ez nem SOS, hanem SOM... szerény véleményem szerint 5 milla körül lehet az ára... Annyit tud kb, mint egy 35+2-es... (LOL) ÉS! 5 milláért jó vételnek számítana, mivel mondjuk egy 32+3-as fegyó 1-1,3 között mozog (és ez 24-es!!)... Magyarán: kb 10 szintig nem kell venned fegyvert, ami elég jó dolog lehet, én még nem éltem ilyet 😊

U.i.: Ma urucsiztunk egyet, képeket holnap rakok fel.. Most ZzZzZzZzZzZ

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

datango
nem! nem szabad ennyi penzt sos re adni!

sweech
te megvennéd annyiért? de komolyan

Demila
minimum 8-9 millát

X-bow Apollo

datango
tuti benne van több misiben

datango
drága egy cucc lehet !

Carmang
Szerintetek ezért a cuccért mennyit illik ajánlani (vásárláskor)

datango
komolyan mondom , amióta van item mal azóta nem lehet normálisan játszani mert annyira laggol hogy...

gameplusz
Tényleg megéri, viszont xp scrollra nem akarok milliókat kiadni... Asszem, hogy veszek 100 silket...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Holdpro
Enyém neve Szemtelen mert amikor megvettem egyszerre 4 ember cuccát lopdosta 3 napja.. percekig eltünt és csak kiírodott hogy inventory full.. 21 helyre gyüjtött 15 perc alatt 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

demi, moon
én ezt azér mondtam, mer ez a bizonyos 48as thief bevett a guldjukba (BlackFlagClan) és mikor rákérdeztem,hogy mire várunk a nyugati ferrynél, akkor az t mondta, hogy arra, hgoy jöjjön egy több csillagos,és ott is álltunk vagy 20 percig! szal ezért mondtam
ezután jött is egy sokcsillagos, a 48as leverte, én meg bevittem egy 4 csillagosat,és egybõl 30%os thief lettem 😄

Szerver: Aege, Guild: Magyarok Rang: lvl 32 (tüzes kardos pajzsos ölős, sztem :) ) pihen Vae_victis lvl 21 jeges íjjász aktív

Demila
jaja <#eljen> nagyon Dzsonni a kis gézengúz <#hehe> , én is vettem ma reggel egyet <#vigyor5> , csak annyit ,h Kötelezõ <#eljen>

X-bow Apollo

Demila
pontosan , 1etértek Moonal a thiefek felderítenek , folyamatosan keringenek a Csomópontok körül , amerre tradek futnak , ha kapás van akkor meg lefut a forródrót és R.I.P.
Tény ,hogy a nyugati ferry veszészes ,de szvsz közelsincs annyi thief mint a keletinél .
Minden út necces ez van , Hajrá Lessz ami lessz <#vigyor2>

X-bow Apollo

Holdpro
legalább 6 weapon elixirt és több tucat cuccot lopott a dög.. nekem mondod ? Én élvezem 😊 egyébként nem tud beragadni ha messze megy átteleportál a majom..

juuuuj, én iszonyatosan megutáltam a majmokat
a kis rohadék mindig elszedi a pénzem, meg minden cuccom
egyébként az elõbb ragadt be a falba egy játékos majma, szal vigyázzz moon, mer ha beragad nagy szívás

Szerver: Aege, Guild: Magyarok Rang: lvl 32 (tüzes kardos pajzsos ölős, sztem :) ) pihen Vae_victis lvl 21 jeges íjjász aktív

datango
nagyon laggol 😞(( játszhatatlan ... sztetek lesz valami javitás? (troy)

Holdpro
Nálunk itt egyenlõre 99% megmaradt a klánban, persze van lemorzsolódás de a régi mag megvan.. Holnapra utolérem magamat.. 37 újra.. Majommal iszonyat jól fejlõdök..

hi
jaja, csak az a baj,hogy sajons a régi arcok elmennek, van aki átment az endlessbe, van aki szervert váltott ....
sok az új nah
most többen uj karit kezdtünk, lévén a sok tapasztalatnak, és elvileg, már sokkal erõsebbek lesznek az uj karik, ha minden jól megy
jah,és rohadtul idegesít már mindenkit ez a tartós lag (az ujítások óta van)

Holdpro
Thiefek nem tanyáznak nálunk , hanem elindul egy csapat és máris valaki meglát minket, megy a drót és terem 10 thief a semmibõl..
Rég láttalak megy a klán nélkülünk ?

jah demi
a térképen az utvonal rossz!!!
multkor bevettek egy macsi thief guildba, és ott elmesélte a gyerek (lvl 48), hogy õk mindig a nyugati ferrynél (jangan oldal) ott tanyáznak,és várják a többcsillagos szállítményokat, mer általába arra viszik
szal sztem rossz utvonal, de ti tudjátok
az biztos,hogy a nyugati ferrynél lesznek nagy thiefek!!!
so watch out ! 😊

En is es hozom a thief ismeroseimet. Koszi a terkepet.
Demila
Ma az Aegén Trade Dowhang-Jangan Sokcsillagos ,.sokHunteres ami kell <#eljen>

ja itt megyünk majd , reményeim szerint

<#hehe>

X-bow Apollo

Bucser
Olvasom Tavern-t csak használom az agyamat is😄

HA tavernbõl próbálnám leszûrni mi a helyzet akkor int vs str 50-50% nagyjából... Mindenki vert már meg azonos szintû strengthest és vica versa... nagyon sok múlik a taktikán és azon, hogy az ellnefél Sp farmer-e vagy nem. Sp farmerhez nagyon sok türelem kell de a végén úgyis megéri. MInd strengthes mind intes esetén.. (ugye strengthesnél lehet szó arról, hogy több fegyvert húz és még 1-2 elementet... na az lehet még ütõs.. és pvp közben váltogat.. meglepõ lehet egy íjász mikor végre közel ér hozzá a spear-es intes és meglepve tapasztalja, hogy egy flying dragon kiterített az ijasztól😊

oasis ! 😄
de azért ez igazságtalan mert most 2 dolog van amit nem tudok eldönteni , hogy a feszes popsis thief-et válasszam vagy a jól kinézü legyezõt a hátamon?😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Végre 1 értelmes ember, aki nem csak azt a sok idiótaságot okádja amit taveren olvas ^^

Aege-n vagy ? 😄 mert este lesz Union trade 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

i <3 bucser xD

egyébként amikor még kezdtem az sro-t és nem határoztam el hogy mostmár akkor 2 kari és kész nincs tovább

naponta bizonytalanitottatok , hogy a swordos igy ownzol aztán az archer igy ownzol szóval naponta töröltem a karijaimat ! ohmájgád befolyásolható vagyok 😛P
de mostmár azért is int párti vagyok ! nah megyek is csinálom ma 3 szintet meg kell lépni és mehetek életem elsõ trade utjára ! 😄

Bucser
de ez csak Szvsz természetse bizonyítékom nincs hipotetikus az egész😊

Bucser
Igazából szerintem egyetlen oka van annak, hogy elkened a szájukat. A masterylvl-bõl fakadó különbség. Õ azért, hogy késõbb minnél erõsebb legyen lehagyja a masteryjét minden téren. Így sem a skilljei sem a fegyver sebzése nem a lehetséges maximálist hozza (pl vegyük masterylvl 28-at ahol meg lehet már azt hiszem szerezni az imbue-k 2. könyvét) Te azt fogod hasznáni meg lehet hogy az elõzõ könyvbõl le van maradva 2 skillszinttel mivel nem húzta a mastery-t. Éppen ezért sokkal kevésbé lesz hatékony mind a fegyverrel (mert ugye a fegvyer mastery-je is le van hagyva) Mind pedig az imbue-val (jó az imbue-nál viszont ott van a magas int ami kicsit kiegyensúlyoz). Mindig hangsúlyozzátok hogy a szint PVP-ben mennyit számít! Hát igen de szerintem nem a plusz statok meg a jobb armor és fegyver miatt hanem a magasabb szintû skillek miatt is. Így ha azonos ruhában egy SP-t farmoló 29-es és egy Nem farmoló 29-es egymás ellen küzd biza a STR kari le fogja tolni 6-ból 5-ször az intest. Viszont ha megnézzük ugyanezt mikor az intes 31-en vagy 30-on megszerzi a nukeokat és kegyensúlyozza a masteryket (magyarán az összeset utánnahúzza a szinjének).. Biza csúnya sírás tud lenni belõle...

1ébként lagg: sztem röhej hogy úgy belaggolok hogy üt a szörny megy le az életem és én semmit nem tok csinálni kattingatok de semmi és meghalok

hmmm folyamatosan lövi a jeges nyilat 😄 szinte 100 % hogy lassít / fagyaszt a pill-t meg nem tod folyamatosan nyomi + lagg is van

Maala
ghot= goth 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
dehogy dönti. sõt, még ghot cucca sem. mivel az távolsági, azonnal be lehet nyomni a pillt, és utána a tûzet is le lehet nyomni vele, míg odaér.
az egész gyorsaság és odafigyelés kérdése.

egyébként 2 karim van egyik lvl 16 másik 17-s egyik full int arc másik full str glavie-s és szerintem teljesen egy szinten vannak de majd ez kiderül nagyobb szinten 😊

én nem szoktam sirni pvp-ben kikapok akkor kikapok én is szoktam nyerni veszteni. de mondjuk blockolhatja az elsõ lövésemt álltalában arrow combo kis lightal aztán majd késõbb jön hozzá a strongbow másodiknak amit reményeim szerint ha az elsõt blockolja ezt nem fogja 😊 , egyébként ha kifejleszted fire-bol a shield protectiont és mikor rádtámadnak átváltasz gyorsan pajzsra majd vissza bow-ra akkor végülis te is blockolod õt nem?
csak kérdés... :o

frost nova+tûz viszont többet ér a jég imbue-nál (szerintem).

1ébként vki látott már Dodge olo embert ? 😄

figyu a jég az eldönti a meccset ...

Maala
hmm, én sose próbáltam full intet. és ellenem gyengék. :/ jó, az 5szinttel nagyobb megszivat, de az egyszintûek mindig rinyálnak, h ne használjak jeget, mert az mienmár... bezzeg az õ 2900as sebzése ha nem blockolom és betalál, az mien már, én mégse mondom nekik. aki nem bír veszteni, az ne PvPzzen, max nem tud majd hunter/thief/trader csatázni. (ami sztem még a sima PvPnél is jobb móka)

Maala
pedig így is elég durván leírtok mindent. :/

Maala
hmm. 😊
az a pattogós kaszabolós Snake Sword Dance nem olyan. :/ csak lõ egy labdát, ami elpattog az ellenfeleken, és sebzi õket. 😄 kár, semmi extra effekt. 😄 nekem 233 SPm van, és még 2 skillt kell fejlesztenem, 42% szintlépésig, szóval nem lesz meg. 😄

maala nem biztos hogy olyan gyengék lehet csak simán nkd nem jött be.. ^^