Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hja, de azért nem könnyû találni olyat aki nem tud, fõleg így h nincs guild név kint (gyak tr elõ- és utótag hiánya 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WuFraZselic
jópélda erre jópár hunter athensról. full sun set, sun fegyver, aztán shieldel futkosnak a debuffok elõl 😊 meg persze minden trade log off. GG 😊

Alex, te naaab 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
Én meg arra utaltam, hogy ha tudsz csapatban játszani, nem feltétlen az a +3 +10 szint fog számítani, ami a cuccaidon van. Mindaddig, amíg az ellenfél nem tud játszani azzal, ami neki van.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én nem csak a kék dolgokra gondoltam hanem a phy és mag atack,
a reinforce a ruhákban a parryration és még sorolhatnám.
Egyszóval minden %ék nem csak a kék dolgok azokat könnyü maxra vinni de
a fegyver és a ruha értékeit felvinni maxra az nem könnyû de
azokon lenne a hangsúly ha az igen jó érték akkor már van esély
igen jó erõs karit készíteni ami jó.

Maala hát én erre csak azt tudom mondani hogy minden karinak meg van az ellenfele lehet hogy nem sok esély van 8as full sun party ellen, de
meg lehet õket is ölni nem halhatatlanok, lehet hogy mi jobban fogunk halni de ök is fognak.

Az Athenon a thiefek is sunban vannak de mégis meg bírjuk õket ölni.
Én arra akartam kilyukadni hogy nem muszáj sunban lenni ahoz hogy jó karaktered legyen.
JackyBoy
fehér %-okról van szó te naaaab 😄 (noob of the week plz)

back from the past.

THeArrow
hát nékem minden cuccon minden kék 100% volt.. 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Maala
Szerintem egy MMORPGben a barátaid számítanak, 7-8an összeverõdtök, együtt játszotok, és átlagos cuccokkal is levertek full sunos partykat.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Erre én is csak azt tudom mondani hogy jól eltatáltad,
és igazad is van Jackyboy. Sokan kérdezik hogy melyik a legjobb kari
mit érdemes kezdeni eus vagy kínai meg ilyeneket.
Amit mondot Jakyboy minden kari jó de a felszerelésen, és a buffokon
számit minden hogy melyik kari a legjobb.
Nem feltétlen kell full sunban lenni ahoz hogy valakinek jó karija legyen.

Például vegyük azt hogy a kari cuccain minden 100% ami igaz lehetetlen de most csak feltételezés.
Híában van az ellenfél full sunban és te csak sima mezei cuccokban ami max +5 +6 de az értékek igazán jók akkor a sunos is behal tõled.
Valamelyik nap olvastam hogy egy serveren van egy warlock kari akit
warlockkingnek hívnak. És ha jól tudom akkor nincs neki sunja de veri a sunosokat le.

Jó buff jó felszerelés és akkárkinek lehet erõs karija nem kell sunban lenni hozzá. Minden kari jó és erõs csak tudni kell használni.
Érdekel vkit egy eladó jegy a márciusi AC/DC koncretre? pm me
JackyBoy
milyen debuffokról beszéltél akkor? ami a force-ban van többi? jó mind1, fáradt vok h most átgondoljam, csak vmi olyasmit akartam mondani, hogy a felszerelésen múlik minden😊

back from the past.

WuFraZselic
no várj. te irtad hogy force bowos letudja verni azt a karit is. erre én irtam hogy pl warrior cleric, és ugye holy spellel(ami saját buffja), az már nem tul egyszerû force bowernek, 1 skillág megölve. erre irtad, hogy 2 átok rámegy, ami max a parry és hit ratio csökkentõ skill lehet forceból, (VAGY bleed ami ugye force bowosnál nem option). szóval egy adott warrior cleric, saját buffjával, azt nem szedi le force kari 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mennyit érhet egy 500k sp-s kari?
stat pontok nicnsenek elosztva. EU

Andr0
Csak nem véletlenül "Netax" a karakter neve??^^ és nem 13k ért vetted?? o.0

Armin & Ayu fan

JackyBoy
nem vok gondolatolvasó egy doxadmin: -t odabiggyeszthettél volna..
amúgy milyen debuff? ha warlock dolgokra gondolsz akkor ugye nincs holy spell szal nekem is van mindenem, ha meg mástól kapja a buffot akkor meg mirõl beszélünk?😊 ha van 5 cleric bufferom senki nem ver le...

back from the past.

Elado mars szerveren 83as warrior rogue... pm me 20-25
2h warrior powaa 22k crit 😄 glaviesem én is lecserélem egy warriorra 😄D Ongoknál 110re farmolom h ne legyen gond az sp-vel 😊
WuFraZselic
külön irtam, utalva hogy ez doxadminnak megy
amugy két "átok", parry és hit ratio csökkentés... nehogymár egyenértékû legyen a debuffokkal...

gameplusz
Volt már olyan +7-es bowos +5 setes csóka, aki 22k critet kapott tõlem. Nem is bírta oly sokáig... Pedig milyen nagy volt a szája full bard buffokkal...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

JackyBoy
én mondtam ilyet, hogy 1 skillbe halt?

amúgy a holy spell sem véd meg mindentõl, 2 átok rámegy...

back from the past.

WuFraZselic
hát ha van a warrioron holy spell, akkor nemhiszem 😄

btw te mondtad hogy 1 skillbe halt, de 28k-ba nem fog belehalni egy 90es bowos.

Na meg egy jó dagger cross is XD

JackyBoy
hülyeség összehasonlítani karaktereket. Mi van akkor, ha annak a karinak full sun settje van és a kardján 90% minden érték? nem tudhatod...
és hiába +6 set a bowoson, lehet h npcbõl vett és csak +6 van rajta, rev6-ban meg nem lehet bízni, ki tudja, hogy az épp akkori állást látod-e...
minden a felszerelésen múlik, egy jó force-bowos biztos le tudja verni azt a karit is ha jó setje van...

back from the past.

2h warrior ellen cold-light-bicheon full int, snow shield, reménykedni, hogy az összes felütés sikerül...

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

Az doxadminnak akart menni 😄

Mi van? milyer healing orbit, milyen rec? Mirõl van szó?

doxadmin
lényegtlen, akkor is leveri, ha nem 1 skillbõl akkor 2 bõl, potizhat akárhogyan. 3 critet kap egymás után akkor szívta, lehet bármekkora poti.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Milyen jól kiszámoltad.

+ rec div, + healing orbit ^^

JackyBoy
szted potik nem léteznek? 18k + 10k ütésbõl mire a 3.at vinnéd be már visszamegy majdnem 10k-ra a hpja...

back from the past.

doxadmin
miért? 28-29k hp ja van egy bowosnak kb tudtomal. Ebbõl levernek róla 2 ütéssel 28k-t marad 1k, amit lever a skill 3. ütése.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

btw megvan

WuFraZselic
milyen bows az aki belehal 18k+10k dmg-be? 😄

Hi, picit OFF: miért van az h tesóm felvesz gépén fraps-sal vmit sro-ból,neki minden ok a lejátszással, de az én gépem nem játsza le, pedig ugyanaz a kodek van fenn mind2 gépen, és nálam kodek hibát jelez. ?

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

*nyugottan kimondhatjuk hogy bot, lehet megesznek érte, de már szerintem nagy letolásnak nincs értelme, me aki handgrindel az csak megunja, ígyis úgyis elveszíti a játékélményt, mert szarrá ks-elik szal tökmind1, szal ne tegyünk úgy mintha nem vennének tudomást az elfefántról a szobába😄

kb 1 ével ezelött bün volt kb. kimondani azt a szót hogy bot, de máre szerintem elérkeztünk oda h nyugottan lehet használni, az ég világon mindeki botol, akit ismertem megrögzött hadgrindereket azok is(legit unioba voltak még 1 éve)megunták és botolnak, szerintem a játékba 80-90 között max 10 ember tolja kézzel 1 szerveren lehet csak 5, mára szerintem mára senki😄

doxadmin
Nincs halhatatlan kari az tény, de az hogy saját buffjaival 4 kínai 90es ff karit szétszed az azért már tud valamit. Vagy lõjük/ütjük 5-6an és õ meg csak sétálgat 40 mp ig míg a skillek rajta vannak, utána vált clericre, hp-za magát, mi mig tovább szenvedünk. 1 warri ma leszedett egy tradet egyedül, 2 90es huntit leszedett (bowos and sun spear nuker) meg a tradert kb 85ös glavis. Ennek max a fullos 8as pt az ellenfele, vagy 2-4 wizard ki egyszerre támadja 😛 2h ellen nem is megyek, +6os szettben lévõ 85+9es bowost kikapta 1 skillbõl, (18k crit meg+ 10k crit). Szóval warri tank kari, saját buffjaival is életképes, és ha kap külsõt akkor szinte halhatatlan!!!

Hát szerintem nincs olyan kari ami mindent megöl, illetve halhatatlan.
Mindenkinek magvan a maga ellenfele😊 de szerintem ha nem intes vagy, és egy 2H ellen egalra hozod a meccset, az már jelent valamit.
De javíts ki ha rosszul gondolom😊
doxadmin
90en kínai kari ellen talán, jó szettben jó fegyverrel. Eu ellen esélytelen. Force blader se tudta leverni minap a 2h-s warrit, nyírták egymást vagy 10 percig, azt elfogyott a potija a bladernek xD

WuFraZselic
nem

Köszönöm Maala a segítséget! Valahogy így gondoltam 😊
Amugy csak azért gondolkodtam lighton, mert ugye bicheonba ott vannak az átkok..
De azokat nem találom elégnek, viszonylag könnyen kipotizhatóak(puri pill)..
Megerõsítettél, köszi
Tojd le a szabályzatot és segíts neki ha tudsz😄 Én se láttam az opcióra utaló jelet a programmban...

Ha így istenítitek a forcet akkor lehet hogy a 80:80 fire/force bowerem életképes lesz?😊

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

és tényleg nem 😄

Amúgy a 31 es petal dance a bladeren gyorsít valamit a grindelésbe?

Az a vicc h ez nem mond ellen a topicszabályzatnak 😄

A "b" verziós Fehér-Kéz állítólag kezeli tudja a devil spirit skill, viszont nekem az istennek sem akarja használni. a progi fórumán utánaolvastam a dolognak, másoknak is van ilyen problémája, viszont ha tudtok vmi trükköt, azt szívesen fogadnám.

Maala
LvL 100on, mit szeretnél a lightból? Parry? Húzd a parryt a cuccaidon. Futás? Moving Speed scroll, vagy Typhoon poti NPCnél. Imbue? Ott lesz a Fire-jé, az erõsebb. +Mag dmg? Egy pure str karinak? Nuke? OMFGROTFL.

Ezzel szemben Force? Lásd elõzõ hsz. Nem egyszerre kell a skilleket elnyomni, hanem a Bicheon skillekkel párban, 'szeteket' alkotva.
a) Parry csökkentés + bleed + division
b) Parry csökkentés + bleed + weaken (asszem ez viszi le a phy defet)
c) Parry csökkentés + bleed + lightning chain

A Parry csökkentõ force skillt, és a Bleed skillt is el tudod nyomni 5mpnként.

Valamint védelemre ott a Hit ratio csökkentés és az Impotent, elsõ körben. Másodikban pedig a KD.

Ehhez jönnek 100on az új skillek. Vagy nem, már nem emléxem.

THeArrow
azé mert force fosimba, van cure, van impotent -.-, van division havefun, csak felkell áldozni vmi masteryt érte....

btw : sun neck sold 😊)

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

😄😄 még mindig a debuffok miatt sokkal jobban megéri mivel leveheted az ellenfeled támadási sebességét vagy a def ét vagy sok fajta statját ronthatod ha sikerül feltenni emellett éleszthetsz embereket , gyógyíthatsz leveheted magadról a mérgezést... lightból meg isten igazából csak a futás éri meg...

Valóban érdekes a joymax játékpolitikája.. de ezen már nem kell meglepõdni, nem 2hete játszunk vele, megszokhattátok volna már..
Amugy meg ez a fórum is fura nekem egy kicsit, gondoltam itt lesznek emberek akik sok karit megéltek már, és tudnak tanácsokat adni.
erre az én kérdésemet lerendezitek 1 fél mondattal(pedig szerintem nem egy 100ezerszer feltett idiótaság) míg mások sírásán(ami valóban 100ezredik már), napokat elagonizáltok.
Na mindegy, teszek még egy próbát..
Miért jobb a force, ki hogy gondolja, mit érdemes huzni belõle?(bladernek)
Várom a válaszokat
doxadmin
Kellene keresned egy normális guildota szerveren ahol vagy és ahol van pár 80+os. Megismernek biztos segítenek a fejlõdésben(húznak). Játék tényleg tele van gyökerekkel az tény, de el kell viselni, mert úgyse tudsz ellenük mit tenni. Hozzászoksz, vagy nem játszol vele.

Faqba mindek beírni, rájön magától az ember. Nem kell folyamatosan segédprogi, ha fizetsz és veszel silket. Premivel 28 napig elsõre bennt vagy bármikor és még a fejlõdés is gyorsabb.

Ryleh
nos a wow nem
eme topik leveve a favoritok kozul,
jatek letorol
tovabbi jot,akinek ez jo
es nem minositek,hogy kinek mi j mi nem,,mnekem ez nem.(a wow meg tiszta grind,,,,mint ez)
Tovabbi kellemes idotoltest mindenkinek
(a faq,,mert emlitetted,,,be kellene irni,hogy instabil maga a szerverrejutas,folyamatosan segedprogi kell,etc,,,,,igy a "kezdo,hulyek is lehet meggondoljak😊)
minden jot😊)