Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Alex, te naaab 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
a reinforce a ruhákban a parryration és még sorolhatnám.
Egyszóval minden %ék nem csak a kék dolgok azokat könnyü maxra vinni de
a fegyver és a ruha értékeit felvinni maxra az nem könnyû de
azokon lenne a hangsúly ha az igen jó érték akkor már van esély
igen jó erõs karit készíteni ami jó.
Maala hát én erre csak azt tudom mondani hogy minden karinak meg van az ellenfele lehet hogy nem sok esély van 8as full sun party ellen, de
meg lehet õket is ölni nem halhatatlanok, lehet hogy mi jobban fogunk halni de ök is fognak.
Az Athenon a thiefek is sunban vannak de mégis meg bírjuk õket ölni.
Én arra akartam kilyukadni hogy nem muszáj sunban lenni ahoz hogy jó karaktered legyen.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
és igazad is van Jackyboy. Sokan kérdezik hogy melyik a legjobb kari
mit érdemes kezdeni eus vagy kínai meg ilyeneket.
Amit mondot Jakyboy minden kari jó de a felszerelésen, és a buffokon
számit minden hogy melyik kari a legjobb.
Nem feltétlen kell full sunban lenni ahoz hogy valakinek jó karija legyen.
Például vegyük azt hogy a kari cuccain minden 100% ami igaz lehetetlen de most csak feltételezés.
Híában van az ellenfél full sunban és te csak sima mezei cuccokban ami max +5 +6 de az értékek igazán jók akkor a sunos is behal tõled.
Valamelyik nap olvastam hogy egy serveren van egy warlock kari akit
warlockkingnek hívnak. És ha jól tudom akkor nincs neki sunja de veri a sunosokat le.
Jó buff jó felszerelés és akkárkinek lehet erõs karija nem kell sunban lenni hozzá. Minden kari jó és erõs csak tudni kell használni.
back from the past.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
stat pontok nicnsenek elosztva. EU
amúgy milyen debuff? ha warlock dolgokra gondolsz akkor ugye nincs holy spell szal nekem is van mindenem, ha meg mástól kapja a buffot akkor meg mirõl beszélünk?😊 ha van 5 cleric bufferom senki nem ver le...
back from the past.
amugy két "átok", parry és hit ratio csökkentés... nehogymár egyenértékû legyen a debuffokkal...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
amúgy a holy spell sem véd meg mindentõl, 2 átok rámegy...
back from the past.
btw te mondtad hogy 1 skillbe halt, de 28k-ba nem fog belehalni egy 90es bowos.
és hiába +6 set a bowoson, lehet h npcbõl vett és csak +6 van rajta, rev6-ban meg nem lehet bízni, ki tudja, hogy az épp akkori állást látod-e...
minden a felszerelésen múlik, egy jó force-bowos biztos le tudja verni azt a karit is ha jó setje van...
back from the past.
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
+ rec div, + healing orbit ^^
back from the past.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Mindenkinek magvan a maga ellenfele😊 de szerintem ha nem intes vagy, és egy 2H ellen egalra hozod a meccset, az már jelent valamit.
De javíts ki ha rosszul gondolom😊
Amugy csak azért gondolkodtam lighton, mert ugye bicheonba ott vannak az átkok..
De azokat nem találom elégnek, viszonylag könnyen kipotizhatóak(puri pill)..
Megerõsítettél, köszi
Ha így istenítitek a forcet akkor lehet hogy a 80:80 fire/force bowerem életképes lesz?😊
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Ezzel szemben Force? Lásd elõzõ hsz. Nem egyszerre kell a skilleket elnyomni, hanem a Bicheon skillekkel párban, 'szeteket' alkotva.
a) Parry csökkentés + bleed + division
b) Parry csökkentés + bleed + weaken (asszem ez viszi le a phy defet)
c) Parry csökkentés + bleed + lightning chain
A Parry csökkentõ force skillt, és a Bleed skillt is el tudod nyomni 5mpnként.
Valamint védelemre ott a Hit ratio csökkentés és az Impotent, elsõ körben. Másodikban pedig a KD.
Ehhez jönnek 100on az új skillek. Vagy nem, már nem emléxem.
btw : sun neck sold 😊)
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Amugy meg ez a fórum is fura nekem egy kicsit, gondoltam itt lesznek emberek akik sok karit megéltek már, és tudnak tanácsokat adni.
erre az én kérdésemet lerendezitek 1 fél mondattal(pedig szerintem nem egy 100ezerszer feltett idiótaság) míg mások sírásán(ami valóban 100ezredik már), napokat elagonizáltok.
Na mindegy, teszek még egy próbát..
Miért jobb a force, ki hogy gondolja, mit érdemes huzni belõle?(bladernek)
Várom a válaszokat
Faqba mindek beírni, rájön magától az ember. Nem kell folyamatosan segédprogi, ha fizetsz és veszel silket. Premivel 28 napig elsõre bennt vagy bármikor és még a fejlõdés is gyorsabb.
eme topik leveve a favoritok kozul,
jatek letorol
tovabbi jot,akinek ez jo
es nem minositek,hogy kinek mi j mi nem,,mnekem ez nem.(a wow meg tiszta grind,,,,mint ez)
Tovabbi kellemes idotoltest mindenkinek
(a faq,,mert emlitetted,,,be kellene irni,hogy instabil maga a szerverrejutas,folyamatosan segedprogi kell,etc,,,,,igy a "kezdo,hulyek is lehet meggondoljak😊)
minden jot😊)