82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#76188 cast a Vital spot skill or any similar skill on wolf, the wolf will fight back and the other player name will be pink, while your name stay white! -
Rabbit20 #76187 fél szetem kidobtam -.- de mér ma jött elő, mérnem már inspi után?
am nemtom énse pontosan h van... kutya támad mindenkit vagy ilyesmi :D -
#76186 szevasztok
valaki tudna nyilatkozni erről a murder bugról hogy hogy is van ez?
-
#76185 Masszív szerkezet az, betonacél ftw.
Btw valaki segíthetne lekapni rugómról a mörder státuszt xD -
#76184 le ne szakadjon a plafon :D -
#76182 fujj fujj
Én józan életű jómunkásember vagyok, megvetem minden önrontó tevékenység folytatását, így az srozást is. -
#76181 Nem szoktunk gondolkodni. Csak cselekedni. :D -
Rabbit20 #76180 én szemmel verek -
Cat 02 #76179 Ha kézzel is lehet, miért olyan nagy cucc h lehet kanállal is ? [nemnéztemegavideót] -
Balázs2 #76178 off
http://www.youtube.com/watch?v=fJZQZARGq5M&eurl=http%3A%2F%2Fpuruttya.blog.hu%2F&feature=player_embedded
A kanállal embert lehet ölni, nem kell semmi fegyver vagy kés! -
WorldTorrent #76177 Szerintem Fire-Force vagy Fire-cold -
at16 #76176 garment? nem sima prot?
akkor váltok...
fire+light lenne kérdésem hogy egy kis cold is elfér ezek mellett?
vagy az íj+fire+light = 300? -
#76175 combo-k,strong,devil,meg anti devil sor...passzív.más nem nagyon kellhet,max ha a madarakat szeretnéd még...jah meg még a buff,hogy messzebbről tudj lőni. majdnem minden, kivéve az autumn sor,meg a lepke(de az ecsro-ban ugye nincs)
full str.garmentben. -
madmac #76174 bele gondoltatok abba hogy milyen lehet belőve/beszívva srozni és nézni ahogy a bot ott öl? :D -
at16 #76173 és milyen build legyen?
full str vagyok.
miket huzzak mellé? -
#76172 lepke nincs ecsro-n^^ -
Cat 02 #76171 Bowos ? Antidevil, combo (bár 70-es capen nem tom van-e kb), berserk arrow (később devil talán), strong bow, lepke meg powerlvl -re jó. Bár most kb felsoroltam a bow skilleket :D -
at16 #76170 jah és max skill lvl70 -
at16 #76169 hali
soha életbe nem volt még kínai karim de most csinálok 1et tört szerón.
bowos-ra gondoltam
van e valamilyen olyan oldal ahol leirják pontosan hogy miket kell kihuzni neki?
meg hogy milyen ruhába legyen max szinten.
sp nemszámít , csak nem akarok pazarolni -
#76168 neeem, kb úgy lehet elképzelni, hogy a gyerek hazamegy a suliból, és a szülei ott állnak a gép előtt és mondják, hogy:
-gyere kisfiam van egy meglepetésünk a számodra, lépj be a karakteredhez és nyisd meg az inventorydat :D
-juuujj de rendesek vagytok, akkor holnap nem is kell mennem suliba ugye? itthon játszhatok vele?:)
Balázs2: nem tudom honnan veszel ilyen hülyeséget, hogy aki silkroadozik az nem drogozik :D...ez az egyik, a másik meg, hogy aki botol, az sztem nem tölt olyan sok időt gép előtt, max 3-4 órát egy héten, ami nem is olyan elrettentő, ha egyszer azt a 3-4 órát szórakozással tölti. Ezek mellett maradt elég sok ideje, hogy élje az outdoor életét, néha nem árt leülni a gép elé és pihenni egyet...
-
#76167 majdnem, legalábbis az ő bevallása szerint a szülei pénzelték(ik) (16 évesen nem hiszem hogy ennyire jól fizető munkája lenne) És ugyan így volt/van silk vétellel is. -
Balázs2 #76166 hát szerintem 80% a játékosoknak ilyen, nem csak a magyarokat nézve, hanem minden nemzetet egybevetve. -
Balázs2 #76165 1-2 kivétel megeshet, de mond már pls annak meg mi értelme hogy csak botoltatod a karikat?Aztán felviszed őket 100-ra és hétvégén 1-2 órát játszol velük? Mert nehogy azt mond hogy az 5 karit kifogod használni,1-et nem tudsz kb. fősuli, tanulás, buli csaj, edzés, nagyon sok idő lehet sro-ra, annyi h karik boltoljanak pont és aztán eladd jó pénzért őket.. -
Rabbit20 #76164 botról beszélünk ^^ énis arról írtam... mm úgy kezdtem -
WorldTorrent #76163 de ha csak anyit jatszik hogy feljon benez medu-ra aztan kilep nem lessz soha 100:D erre jo a bot, igaz ha csak enyit jatszik es nem botol nem is jut el medu-ig -
#76162 "szülei vettek neki 800 millt" - na az is szép család lehet... "anya, kérek 90$-t mert egy online játékba szeretnék aranyat venni", bzmeeeeeg -
#76161 Mint mondtad csak abban az időszakban drága, miközben fejlődsz. 90 en és környékén lehet azért szépen goldot termelni, és vevő is akad rá, abból már visszajön 1 része.
#76156 ismerek ilyen személyt, élete nincs, anyuci-apuci tápolja pénzzel havi 20k-t biztos rákölt, vagy többet. 4-5 hónapja felhackelték (valamelyik haverja lepakolta), úgy volt hogy abbahagyja, erre a szülei vettek neki 800 millt. . . Ja és nem botol, szóval suliból hazajön és este 9ig ott ül, hétvégén szintén. Na szerintem ez a túlzásnak, az ilyeneknek nincs élete. Majd rádöbben pár év múlva hogy mire pazarolta el. . . -
#76160 elég szomoru, ha bottal eddig "nem volt szép az élet".
érdekes, én botolok 5 karit, mind1ik clientless, igy még a lehetőség sincs meg hogy a karit bámuljam ahogy gyak (amugy őszintén, ezt ki csinálja???). és fősuli mellett ugyanugy eljárok heti 2-3x bulizni, asszony, edzés, hétvégén meccs. sro nélkül is ugyanezeket csinálnám... szóval nemigazán értem amiről beszélsz. a bot arra való hogy ne a gép előtt kelljen ülnöd, ezekután miről is beszélünk?! magára vessen aki mégis ottvan -
Rabbit20 #76159 jah de most itt a bot... aki gép előtt akar ülni az gép előtt ül ha csak bot megy akkoris... aki meg nemakar az ugyanúgy csinálja dolgait, azt naponta 1x elmegy trédelni vagy medura azt pá. sro-s pénzt meg ha nem sro-ra költöd akk eliszod vagy elkártyázod vagy stb :D szal tökmindegy... én 2x annyit költök cigire havonta mint sro-ra meg ha elmegyek diszkóba csak ott 1 este 3-4x annyi megy el mint sro-ra 1 hónapban, szal nekem még így a kockulás jön ki legolcsóbban :D -
Balázs2 #76158 * már mint azt a zsét amit sro-ba ölsz bele -
Balázs2 #76157 Lehet sokkal fontosabb dolgokba fektetni az sro-s zsét, nem kell itt drogra gondolni -
Balázs2 #76156 átesel a ló tulsó oldalára:Dde ez tipikus, sro-ba is nem egy játékos van, az anyja ad neki havonta 10k hufot a játékra, mert a fiacskája legalább a gép elött biztonságba van nem dohányzik és iszik, közbe meg teljesen magának marad, mert egésznap a gép elött ül, ezis egy felfogás.. -
#76155 igaz, én is eladtam a 90es bowosomat, mert nem hittem hogy bejön a 100 még az idén, meg úgy volt hogy nem is lesz rá sok időm suli + meló mellett. De változtak a dolgok, szóval jut rá idő is meg pénz is.
Mire oda jutok hogy 90en az 1-2 hónap, addigra lemennek a 10D-s fegyó árak is :D -
#76154 én megoldom... havi 3k HUF game-re többi pénz meg abban az időben megy el amikor öl a kari... mindezt ösztöndíjból. Néha hétvégén leülök hunterkedni de pl mikor 90 FF voltam 2 hetente 1 szer jöttem fel, ez nekem amolyan kikapcsolódás. lehet hogy így 2 hónap lesz a 100, de annyival kevesebb pénz is van benne...
u.i.: nem cigizek nem drogozok:D -
#76153 erre csak annyit, hogy kinek mi a jó. . . Inkább költsön a gyerek egy ócska játékra, mint drogozza szét az agyát! Elsőbe talán nem fog belehalni, ha véletlen többet költ rá a kelleténél. -
vidu01 #76152 Mi az hogy botolni? Magától hentel a kari? -
Balázs2 #76151 Lehet jönni azzal hogy botol az ember, és nem kell ott ülni semennyit sem, ez duma... akkoris aki játszik vele az élete részéhez tartozik, főleg most hogy bejött a 10d, rendesen rákockulnak az arcok, vannak emberek pukák meg anyukák reggel elmennek melóba beteszik botot este ránéznek és ennyi,de a sok fiatal többet ül sro mellett lemerem fogadni, mnem csak azért hogy botoljon a karija.. -
Balázs2 #76150 Sro nélkül szép az élet... de tényleg nem játszok sro-val és tök normális életem van, semmi punnyadás sro elött, inkább valami hasznosabb dologgal ütöm el az időt aminek van hozadéka, de ennek a játéknak nincs semmi, csak függő lesz tőle az ember, és mit csinált semmit csak egy játékba bábukkal szarakodott a semmiért...:D nbejött a 10d és valahogy nem érdekel:D pedig cavéba benézhettem volna elkérem valakitől a 90-es kariját, de még az se, tök szarúl néznek ki a 10d itemek, csak a bow meg blade tetszik, de a többi... jó tom már nem játszok vele, nem kéne ideírni ilyen negatív féle kritikát, dehát talán mások is észbekapnak és dobják srot a kukába:D -
#76149 pwnd. -
Cat 02 #76148 Biztos nagyon élvezted mikor bescammelték a +9 s/s-et, javárj, 2 sunért vissza is adták, szal végülis jól jöttél ki belőle :)