82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Saxo17 #76228 Fogalmam sincs, union-k oldalán volt fenn. De sztem próbáld meg az első NPC-t és ha adja küldit akkor gondolom nem lehet gond. -
#76227 namost várj akkor a CH kariknak ez a procedúra teljesen más? más npc-re értettem -
#76226 huh <3 de mértnem magyar =( me no english plys -
Saxo17 #76225 Blue zerk quest on lvl95 - Tutorial
On lvl95 there is serie of scenario quests which give u Blue zerk and Yellow label in fron of name. On euro side it is Knight. This tutorial is for euro chars but almost work on chinese too, just there are other NPCs.
Quest 1 - Military Test 1
U have to go to Constantinopole and visit NPC Rachel. Talk to her twice and second time she port u to special area, where u have to stay 10minutes alive. U dont have to kill enemies, just stay alive. There spawn 95lvl champion, but with high amount of HP around as Party giant. He hitted me 1-5k dmg on my LA set 9D. When u stay alive this quest is done.
Quest 2 - Material for medicine
Talk to Rachel again and than visit NPC Witch. U can find her at lighthouse near constantinopole.
Quest 3 - Stone Beast's Bell
Again talk to Witch and she give u next quest. GO to jangan cave to B2 and there to room 7+ (just port from 2nd room on north port) and there attack these mobs: Stone Ghost Tomb Ghost Tomb Spirit and u will get drop called Beast's Bell, for me it dropped imediatly from first mob.
Go to jangan and meet Jeonghye he is in jangan near place Jaeunsa.
Quest 4 - Spirit's Shell
Again talk to Jeonghye and he give u new item u have to go to TOMB (is south east from jangan, just Tomb not Cave), exactly it is X: 7175 Y: 309 and here right click on item, there will apear 95 champions mob. U can easy kill him. GO back tostarting NPC.
Quest 5 - Witch's Scroll
Go to Constantinopole and than to lighthouse and talk to Witch, than go and talk to Adria ( hunter asociation NPC in Constantinopole)
Quest 6 - The Spirit
Adrian give u traps. U have to go to TaklaMakan on Nyia generals. There u can right click on trap and on floor apear trap. Than u must lure Nyia general to this trap. When mob stand on it u can get Spirit or it can fail. Usualy u get Fusser Spirit, but u need Normal Spirit. Unfortunetly u can use this trap once in 60second so it is complicated. U need one Normal Spiritand i needed 40traps for it and in that time i got 16 Fusser Spirit which are unuseful.
When u drop 1 Normal Spirit u can go back to Witch in COnstantinopole lighthouse
Unfortunetly u cant use ports so u must go COnsta-TaklaMakan on horse or by foot.
Quest 7 - Piece of Spirit
Again talk to Witch and she port u to new area where spawn 95 mob. He isnt much storng.. 1k dmg and less, but he has frozen and frosbite. in this quest be sure u have berserker ready, because u have to kill this enemy in berserker mode or quest will fail.
Quest 8 - New Power
Talk to Witch and than visit Rachel in COnstantinopole and quests are done, now u have blue zerk and Yellow label in front of name.
Gondolom nem magyarul vártad :D -
#76224 o_O_O_O_O_O hülyéskedsz mien quest az? leírás stb :D:D reggelre 95ös lexek és kell a kék zerrk -
Rabbit20 #76223 azérmondom :D ő már kékkel tolta tuti -
Darkspell #76222 Hát elvileg a kék zerk a ranggal együtt jön, szóval ha van rang és van poti is, akkor már zerknek is kellene lennie... (A kvesztek teljesítésével mindhárom aktiválódik). -
#76221 Ezt a kérdést igazán remek helyen tetted fel...
Bizonyára a fejlesztők olvassák ezt a fórumot és villámgyorsan updatelnek miattad.
Lehet h inkább oda kellene irkálnod ezzel kapcs, de javíts ki kérlek ha tévednék. -
ceb1t #76220 rev6 miért nem jelzi ki a d10et?:O:( -
#76219 áh mostmán okos vagyok
guild notice×Ð
-
#76218 a kék zerk egy külön updattel jön be... még nem lehetne rögtön 100as capen. amugy az a kék lötty odavan irva mit csinál, 5/8 másodperccel meghosszabbitja a zerk idejét -
#76217 noob kérdés de mit csinál aza kék szar ? elnyomom és mitörténik?:) -
Rabbit20 #76216 sztem úgy értette h zerkes quest után... azóta már felvilágosítottak klánba is :D
am VV jah őaz... visszatért erre a karira... minibossokon már nyomta is kék zerket a keci még jóhogy item share volt xD -
#76215 dehát a blue zerk az már nincs bent?^^ én láttam a potikat, bár még nem láttam senkit benne mondjuk nem sok 95 rohangál a mars-on×Ð -
Cat 02 #76214 Ő az ? Vagy eladta és foglalkozik a bladerével ? -
#76213 amíg le nem ölöd vagy le nem halod:D -
#76212 tudja vki meddig tart a PK 2 lvl? -
#76211 ő egy lovag :D
amugy a 95-100 jelölés majd csak blue zerk updatenél jön be -
Rabbit20 #76210 Neeem nem uru kill :D StrykeR neve előtt miatököm az a Knight? o.O h már 95ös?
-
#76209 MUHAHAHAA. üdv a klubban :D én szombaton sikeresen 2 lábujj + fáradásos törés lábfejben :D méghogy a foci (sport) egészséges :D -
#76208 törött lábfej >.< -
#76207 off: vávává hétvégén wally lopez @ budapest :D
98+6 rep invalid sword drop sosoból :D -
#76206 vávává =) hétvégén disintegrateee :D -
vidu01 #76205 Szokásos játék előtti bemelegítés az a röpke 20 perc, fél óra capcha fejtegetés, életembe nem fejtettem ennyit mint most. Beléptetőt használok de így is elég gázos. -
Rabbit20 #76204 jah ígyvan mindig -
Lehuzlak #76203 sziasztok !
Kipróbálnám SRO-t csak hát ugye minden szerver zsúfolt :'(
ez mindig igy van ?
KB lehetetlen felcsatlakozni bármely szerverre.... -
#76202 "Automatic reconnect if server is full" ? 10-12mp-enként automatán felugrik image code... -
#76201 hehe, mik vannak :P
U.i.: köszönet érte DeusHun -nak :) -
#76200 Volt itt szó a függőségről , meg a botolásról ,h ki nézi , ki nem ,hát engem még a mainapig elvarázsol ahogy ot elhentel magában , kinek az akvárium , kinek a bot , amúgy kipróbáltam ezt az SBOT-ot , háát engem nem nyűgözött le , igaz ,h olcsó ,meg klientless , de több karival mire beconnektelek , vagy van benne belépőrendszer is csak én nem találtam ? , mindenesetre most SROKing-et használok , tudom ajánlani mindenkinek , kezdőknek főleg , mert van benne magyar , mint választható nyelv gyors-ügyes-egyszerű-nagyszerű .
Amúgy én még nem láttam azt az Apollós 85ös full sun gyereket , mondjuk szvsz csak egy GM kari , ha létezik is rika marad ,mint a fehér holló . -
random001 #76199 Nézz, olvass, értelmezz!
Gameplusz---> 76188
Én ---> 76192
Valaki leirhatná németül is még, meg törökül csak a gyengébbek kedvéért :D -
szeki87 #76198 de hoyg müködik ??? -
Cat 02 #76197 Olyan van még h ha visszaüt akkor támadható következmény nélkül ? (jó kis light nuker goldbotokat lehet vele szopatni :D) -
#76196 Write only módot kikapcsolhatnátok már végre... -
#76195 köszi az infokat...hál istennek már tegnap elraktam a peteket..:D
remélem találok még törököt este aki nooby és megtom szivatni :D -
random001 #76194 Olyan rég voltam már fent a merkuryn a guildba hogy már nem emlékszem milyen karid is van :D Nos akkor milyen és mekkora is már? :D -
Rabbit20 #76193 hát thx :D azóta énis utána olvastam már... de igazából mióta bejött d10 elegem van egész sro-ból :D valami mindig történik velem -.-
mostis pont d10 itemeket dropoltam ki, éshát ezekből lett volna pénzem, miután set-et váltok, mert átkell váltanom LA-ra sürgősen :D így már ebből se lesz ^^
nade evan... ezér kapok most egy sox dropot :D -
random001 #76192 Ha ez megvigasztal én is pk-s lettem :P De miután utánna olvastam hogy működik megbosszultam. Caveba egy csomó törököt kinyírtunk :D
Egyébként nem mindenkit támad a kutya. A lényeg a következő. Forszos karival megtámadod a petet pl a vital spot muscleval a parry-s skillel. Ezek a petek ezt veszik támadásnak és visszatámadnak. A gazdájuk rögtön rózsaszín lesz. Ki lehet őket frankón nyírni. Ez volt a bosszúm :D
De ha beválalod a meghalást akkor mielőtt betámadod a petet force-val akkor beraksz mindent a storageba, kiveszed az élettöltést és hagyod, hogy a pet amit betámadtál force-val megöljön. / mert ettől a támadástól a karid fehér marad / Ekkor lesz a gazdája pk-s! Ezt eljátszhatod akárhányszor.
Egyetlen védekezés van csak ellene : elrakod a peted storageba amig ezt a bugot meg nem csinálják.
Reméllem segitettem :P -
Rabbit20 #76191 drága rev6 kiír minden ilyen szart -
#76190 sok gyökér török ezen is csak jót nevet...ugyanazt csinálják mint az antilopos quest mobnál, szopatják az embereket orrba-szájba.fél nap alatt majdnem a fél szerver PK-s lett...
csak arra lennék kíváncsi, hogy a rákba jöttek rá erre a bug-ra is -
BaSRuTTeN #76189 Eladó lvl 90-es warrior Pluto-n 1h+2h+cleric,364 k sp ,+4 set ,+4 fegyók ,+5 shield ,89 -es wolf ,30 milla gold ,2 avatar ,storage -ban sok elixir, tabik ,droppok stb.Ha valakit érdekel ide írjon : [email protected] ra .pw váltó van.