Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én 40 darabot adtam le és semmit nem kaptam...

Ha szépen megkérlek kifejtenéd ezt bõvebben? Mármint, hogy mit hova miért minek 😄 Valamit tuti én lámáskodtam el...

kézzel ? semmi esetre sem 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Speciality cuccok beváltása(?) után kaptam blue stonekat(21 db) meg 1 ticketet..és nem tudok mit kezdeni velük:/ tipp?

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

job skilleknél be addolod a második sorban lévõ skillt és már tudod is hova pakolni õket, amúgy még semmire se mész velük legjobb tudomásom szerint

botforum.co.cc :p

dragon11
vlki???????

Egyre érdekesebb SRO, de fasznak sincs kedve 100ig lvlezni :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

byzhouse
de én mindig nem értem,hogy a 110-es kariknak miért dob a movia kék quest zacsit 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Elõször csak buzi questeket tudsz csinálni, azzal kell a job szintedet emelni, csak lvl70es job szintnél lehet majd tradelni(ahogy én kivettem a leírásból)addig meg lehet a questeket csinálgatni

Logikok
De kell elõtte valami qvestet csinálni h engedjen szállítani vagy nem értem valaki el tudná magyarázni?

Ne olvasd el mert nem szabad!

Logikok
Nekem nem enged semmit pakolnom a szamaramba valaki tudna segíteni egy kicsit?

Csináltam egy kis leírás félét, megpróbáltam lefordítani jm oldalról, és csak annyit hogy ha valamit nem lehet érteni akkor azért az alapból kurva szarúl megírt angol leírást tessék okolni! 😄 Ja és igen majd késõbb még remélhetõleg bõvülni fog

legenviii_gyik

dragon11
vlki tudja h azt a special good boxes v mit event adja -asszem- h lehet felvenni?😄😄😄

mert nem engedi..😊

örök hála😛

RAZOR27
ok mostmár rájöttem, hogy az új legend tegnaptól van, elnézést a hülyülésemért, szombaton léptem be utoljára, akkor még trader voltam xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
o.O akkor nekem hogy sikerült felvenni? xDDD (azteca szerveren vagyok)

Logikok
Helyesbítenék*

wtb : Bowos karit pure str

Built: fire lightning bow

LV: 64-76

az mind1 h nõi v férfi köszi mindenkinek 😄

Logikok
Hi all 😄

WTB 64-76lv frie lightning fire BOwos kari str köszi all 😄

byzhouse
már nincs trader job 😊 hunter,thief és npc traderek

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

RAZOR27
ha jól értelmezem mostmár a másik két job is tradelhet? egyébként olvastam már ezt, csak nemértem, hogyha a trader npc lett akkor mért lehet még mostis jobnak felvenni? o.O

Trade job , mint olyan megszûnt. Vagy hunter vagy thief lehetsz.
http://sro-smileyz.extra.hu/
Görgesd lefele és olvass. 😊

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

RAZOR27
laza két év kihagyás után most megint sro-zok még két haverommal és gondoltam tudtok 1-2 tippel szolgálni, hogy hogylehetne 3asban a legbiztonságosabban tradet vinni.Ketten vagyunk traderek, a harmadiknak most nincs jobja.Elõször csak egy downhang-jangan trade lenne napirenden.
(lvl20-26ig vagyunk jelenleg)

Pl. itt a bal oldalon lévõ menükbõl válogatva megismerkedhetsz a játékkal :-)
Na jó 😄 nem akarok goromba lenni 😛 Am régen hllottam ebbe vannak ilyen munkák is,azokat hol lehet elvállalni?
csak ennyi a dolgom ebbe a game be???? ölök és kész? 😄 kifejtenné nekem valaki hogy még mit is csináljak? 😊
Carmang
Ezt most olvasom a Rev6-on, a Legend7-tel kapcsolatban: "The previous 'Trader' class will be replaced by NPCs, leaving only the Hunter and Thief classes."

wtf? És ha én nem akarok se hunter, se theif lenni?

Carmang
Bonyolult??? 😄

Kimész a városból, oszt amit látsz leölöd 😊))

A Tigris szerón vagyok általába , kicsut bonyolult egy játék de attól jó 😊
Na kiprobáltam! 😊 nem rossz játék , csak elsõre kicsiit bonyolult 😄 segÍthetne valaki
Carmang
Ez a link marha jó! <#eljen><#wave>

Kösz! ugy tûnnik van azért hely egy két szerón 😊 akk asszem leszedem azt a másikat , és megyk nyomni vele 😛

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Jólvan na , csak ez a cat 02 nem bírta egyszerûen leírni hogy a régebbit kell ... am az a dolog még mindig fenn áll hogy alig lehet bejutni szerókra mert tele vannak?
Régebbit...
III / IV ...
Vajon melyik a régebbi...
A megfejtõknek egy bocicsoki jár

a franc , nem jóóóó XD már a telepítés elõt ki ad valami hibát :/ akk nem jót szedtem lee 😞(((
én a Rise of Thief Huntert szedtem le , jót szedtem le?
Akkor melyiket? a III. adikat vagy a IV. et? (bocs, hülye vagyok :@)
Elvileg egy van, p2p (~torrent) meg közvetlen letöltés.
Ha mégse akkor a régebbit, az új az nagy updatek elõtt szokott lenni, de telepíteni még nem lehet. (csak elõbb kirakják, hogy ne akkor töltse mindenki)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok! Én elég rég óta szemezgetem ezt a játékot , és szeretném kiprobálni , nah segítenétek hogy mit honnan töltsek le? azt tom hogy a fõ oldalról azon belül is a downloads ból , de meiket? vvagy ti melyiken játzottok mert ott 2 van 😊 na pá
Sziasztok! Eladó 2 karakter!
1. Lvl 110 FF Xbow/Dagger/Cleric.
szerver: Mars. 300 Prémium Silk. Avatár. Szedegetõ pet. Nova fegyver. Nova/+6 set. Név: _Nozomi_

2. Lvl 109FF(90+ %) + 200k sp. Pacheon/Fire/Cold.
szerver: Mars. 300+ Prémium Silk. Avatár. Full Nova Set.
Név: _Sephiroth__

Ha érdekel valakit levélben írjon! Köszönöm!

ááá okés még ugyis kell 3 tali . 8d kell majd nekem spell papper elég drága :S

Mantastic
igen, a talismanokat kell összegyûjteni. 8-8 db
Forgotten Word-be kell járni és leölni a boxokat és a bosst.
ezek dobják a talismanokat.

8D The Phantom of the Crimson Blood collection
npc: Merchant Associate Asaman

9D The Burning Abbys collection
npc: Hunter Associate Ahmok

10D The Green Abbys collection
npc: Guild Manager Musai

11D The Sea of Reentment collection
npc: Govermor Senmute

nem tudom melyik kell konkrétan neked, ezért leirtam mindegyiket

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

aha és valami küldit kell érte csinálni ?

Mantastic
szia.
8D talismanok - 8D seal of sun fegyvereket adnak
9D talismanok - 9D seal of sun fegyvereket adnak
10D talismanok - 10D seal of moon fegyvereket adnak
11D talismanok - 11D seal of nova (egyiptomi)fegyvereket adnak
tehát csak 11Dbe vannak legend fegyverek

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

sziasztok !itttaláltam leírást a talizmánokról de nem tiszta nekem. h pl a 8d talizmán 8d legend fegyot adnak?
+ valaki tudna linkelni legend wep. statokat?

Hát SilkWarriors jelenleg én vagyok és Harcosokról is hasonlót tudok elmondani 😊

B novat csak a sereness boss dobhat, talizmánt meg a boxok és a boss dobhat tudomásom szerint.
Esetleg tudja valaki, hogy a Shipwreck No1. és No2. hajókon levõ 103-mas unikok dobhatnak A-B novát vagy talismánt. Vagy csak a Sereness fõ unik dobhat? Dobott-e már valakinek? Köszi elõre is.

jaj köszi 😛 de hülye is vagyok
<#eljen>

WuFraZselic
pedig de komoly volt anno a Harcosok/SilkWarriors 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11