82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81853 Az nem "az" a D12 :)
Azt hittem a rendes D12-re, a vadi új fegyókra, ruhákra (NPC-től vásárolható, drop-ból kapható) gondoltál.
A hivatalos oldalon az van, hogyan enchantolhatod a D11 fegyódat D12-re (némi silk rááldozásával).
-
ZsiCu #81852 Hivatalos lapon is ki van már írva... -
#81851 Mikor? Mennyire biztos?
Tudtommal ez még csak pletyka... -
ZsiCu #81850 Lassan itt a 12D... -
kaitkeresek #81849 van itt valaki aki a gaia-n van és befogadna az academyjébe ? lv 27 vok -
#81848 Nyissanak már szerót .... -
#81847 hát én jobban szerettem azt amikor 60-70-80-90 volt a max szint :) -
ZsiCu #81846 Tigrisen 1 "guildnyi" magyar biztos van. -
Hurkans #81845 Bocs, mostanában nem mentem fel, csak amikor volt a thief,hunter update, változott valamit az item mail?
Amúgy csak szerintem lesz egyre jobban elrontva ez a játék? :( -
Aneko #81844 Új szerverek közül talán a Gaia szerveren van több magyar de jóval kevesebben mint a régi szervereken. -
#81843 Szerintem mindenhol találsz magyarokat. Hogy mennyit nem tudom. -
#81842 Pedig, hogy virágzott ez a fórum még régen. Valaki meg tudná mondani, hogy hol érdemes karaktert kezdeni mostanában? Régi szervereken nem fogok, az újak közül az érdekelne, hogy melyiken a legnagyobb a társaság.
"NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR" <- ezt most hagyjuk figyelmen kívül, ha valaki tudja, az válaszoljon ha majd tud legyen szíves! :)
Köszönöm!
-
#81841 húdenagyonkivagytokhalva -
#81840 sziasztok!
mi a helyzet erre fele?:) -
kaitkeresek #81839 hat h nem olyan mint regen -
Hurkans #81838 Nincs item mall? Hogy érted? -
kaitkeresek #81837 jahj... lv 26... régi, lassú fejlődés... XD az item mallt viszont sajnálom,h nincs -
Aneko #81836 Szerintem ez a job rendszer semmire sem jó,de még a semmihez is kevés.Ez a harmadik job rendszer silkroad tőrténetében és egyben a legsz.... is.Sajnos ettől jobb választ nem tudok adni at16 :( -
at16 #81835 ezt a Job-olást nem vágom.
Felveszem a questet (hotanba?)warrior vok) , majd ölök mobokat olyat amilyet kér.
ezáltal fejlődök Job-an is. és ez mire jó? fegyvereket/ruhákat lehet csináni/kapni ? vagy mire is jó ? -
at16 #81834 ismeri itt valaki MR_Chicken-t a Titanról? -
SkyLand #81833 Szia!
Grat hogy nálad rendbe jött a dolog.Sajnos én most baszakodok joymaxal mert nekem nem fogadja el id,pw pedig hétfön jó volt neki inspi után már nem.Érdekes dolgok vannak joymaxnál ^^ -
Krisztoforo42 #81832 Halihóóóó!
Köszi a segítséget megoldódott, csak egy login bug volt. -
Krisztoforo42 #81831 Sziasztok.
Van valakinek ötlete, mi lehet a gondom? Ha be akarok lépni, minden rendben van, beenged a karakter választóig. Ott az egyik karim azonnal DC-t kap, míg a másikkal simán beenged. Ránéztem, és nem vagyok banolva, legalábbis nem szerepelek listákon, és semmilyen üzenet sem jön. -
#81830 Most csak szarakodik a login de nem kell újra indítani az egész játékot mikor nem enged be és nem ír ki semmit csak simán tovább kell nyomni az entert egyszer be fog engedni nekem kb 5dikre engedett be .... -
SkyLand #81829 Sziasztok!
Valaki tudja hogy most mi a lótúró van,most hogy csomó ember nem tud belépni az accal köztük én se..... -
#81828 WTT Mercury szerón lévő 65ös wizet egy mena szerón lévő hasonló szintü wizre pls pm me -
#81827 használj FF-et (Firefox) -
lolhunter #81826 most megint van 1 problémám.Amikor rálépek a Silkroad online feliratra akk bejön az oldal de 1 szövegnél nem lép tovább.ez lenne az:
Web page of Silkroad Online is optimized under below condition.
Windows Operation Systems ( Microsoft Windows 98/2000/XP/Vista )
Mozilla Firefox / Opera / Microsoft Internet Explorer 4.0 and above.
MIt csináljak?
-
horitazi #81825 az -
lolhunter #81824 amugy angol nyelvü? -
ZsiCu #81823 Rev6on ki volt írva, hogy mik lesznek kivéve és mik lesznek új dolgok.
Elvileg nem lesz item mail a játékban, új avatar, tojásos event vége, valamilyen GM es event lesz talán, új honlap is lehet...kb. ennyit tudok. -
lolhunter #81822 Khm még huzódott 05.00-ra.Mit akarnakbetenni? -
lolhunter #81821 oh kösz hogy pont ma kell ezt is csinálni!PEDIG NAGYON SZERETNÉK JÁTSZANI! -
horitazi #81820 hajnali 3ig inspi.lol..remélem valami értelmes dolgot kapunk :D Amúgy szerintem magyar idő van kiírva..van 1 olyan érzésem..mert eddig 17:00-ig volt.most meg 03:00ig.
SRO time meg 02:06 -
Hay #81819 Ma nagy buli van Yomaxnál :-D -
lolhunter #81818 7 óra van.Még mindig ninc honlap... -
lolhunter #81817 várjunk.Ha az ottani idő szerint 17 az még sokára lesz...
-
horitazi #81816 Remélem 7re végeznek..kíváncsi vagyok.. -
lolhunter #81815 nálam még mindig nem nyilt meg pedig azt irja 17:00-kor befejezik.Már 17:52 van.Meddig akarják elhuzni? -
Pukkka #81814 Jó, hát amikor én játszottam, akkormég Bandit Strongholdba ment az sp farm =)
Btw köszi a tanácsot