Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello valaki tudna segiteni?:na szoval beakkarok jelentkezni és nem enged be minden megvan regitztem telepitetem a regimet aktiváltam a 2. stepet megcsinátam open bétam van 1805-ös de azt irja ki amikor beakkoarok jelentkedni:Account Number and password inccorect(pedig 100% hogy jol irtam be a felh. meg a jel.-t)pls HELP.)
Mennyi valóságalapja lehet a #74716-ban lévõ linknek?

Ah jol hatra kerultunk😄 mar a 3-adik oldaon vagyunk

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Am Mars-ra nincs ilyen "ures" kari elado?😄 vagy cserebe egy 60as wizard-ra?

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

SRO 2?

http://feature.mmosite.com/content/2009-01-16/20090116223925832,1.shtml

Hááát, ha megcsinálják normálisan, akkor jöhet!

Lord Nomak
Warriornak kevés támadó skillje van ? Volt valami update és lemaradtam róla ? Már nem azért.. de minek legyen több skill egy warriornak ? Látványosak, erõsek, és hasznosak ezen felül még jó a védelemben is buffok végett. A lassúságát aláírom, de nem lassabb mint egy blader vagy glavies. Bowerhez meg hasonlítani hülyeség amikor bower hosszútávú warrior meg közelharcos.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

A kevés skillnek a könnyû kezelhetõség az elõnye😊

Itt aLoader , en bowost framolok mert ugy halottam 100-ba az lessz eros nagyon es birom is a karit.. meg warrior-t is szeretem csak lassu es keves tamado skillje van:S

én nem értek hozzá azér kérdeztem elöbb hoyg bannolnak e mer álitolag haverom felrakja nekem de nem nagyon siet vele és gondota inkébb leszedem netröl de nem találtam lécci küldjetek egy linket honan lehet ne letölteni
Ha csak dc ellen használod nem valószínû de az ilyen káromkodás szûrõt meg ilyesmit nem szabad használni csak a no dc részét mert azt nehezen lehet kiszûrni de ha pl bemész valahova irkálni pl hogy FUCK stb az elég feltûnõ... nálunk is csak az ilyeneket baszták ki.

csá unom már hogy nem enged be a loader használatértbannolhatnak?? és hol lehet telölteni???
Eus t abból bármi jó 😊 kínai kari felejtõs.

És mi volt benne a fura? Trinuker abban semmi fura. Az meg hogy a snow shield rajta volt az is alap minden nukernak, hiszen alapjáraton azzal az életképesek.

Nézd meg pvpben a nukereket snow shield nélkül...

Van benne valami de mivel én idióta vagyok ilyen szinten, jól esett az elsõk között elérni a 90-et 😄 De egyébként tényleg semmi értelme mer úgyis mindenki utolér 😄

A kis nonfarmed kari meg halad már szépen felfelé közben aztán jöhetnek azok a karik is akikben lesz 1.5-2m sp kezdésnek, még stat pontokat sem osztok kivárok milyen kari is legyen majd lv 100 amit érdemes csinálni.

Fura karit láttam ma egy full int spear t cold/fire/light al elég erõs kari volt pvp ben sokat legyõzött bár a warriorok lenyírták de a többi karit amíg rajta volt a snow shield jól gyûrte 😊

JackyBoy
ez vonatkozott arra is aki új szeróra megy. btw új szerón is lehet csinálni gyorsan egy 70-80as nonfarmed karit utána mehet a powerfarm...
ha meg vki arra törekszik, hogy a legjobb és elsõ legyen 90en egy új szerveren, azt ugye mondanom sem kell, hogy semmi értelme...
1: mit érsz el vele? 2: úgy sem tudod megcsinálni, hiába veszel magadra 500 silket, mikor te 50 leszel, már vki 65...

back from the past.

En most kb 58k sp-nel tartok, csak mostanaba meginn elszaporodtak a botok es nem lehet bejutni:\ ilyenkor mast szoktam jaccani mert 2 karival hogy bejussak egesz nap kene loginoljak😄

Csak hát aki új szerón van és nem direkt powerlvl karit csinált, annak ezt mondhatod...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

JackyBoy
igen noob vagy...😊 30k sp? mire jó az? farmolj egy karira 1,5 mill sp-t akkor sokat fog számítani tényleg. Inkább úgy számold ki, hogy ugye egy karira (bármilyen is az) kell kb 1 mill vagy 1,5 mill sp, hogy FF legyen 90en, na most szted 30k az sokat számít ilyen mennyiségnél?)

Xp/Sp helperrõl meg annyit, hogy nem érsz rá? minek sürgeted?
"hajt a tatár?" xD - szép lassan is meg lehet csinálni.

back from the past.

Zaylka
Jajj amugy csak szólok, nem akarok leszólni senkit amiért játszik vele, magát a játékot se, mert én is nagyon szerettem, mindössze az van, hogy kinek mit ér meg játszani egy ilyen játékkal. Nekem nem érte meg! 😊 Bocsi a dupláért csak nem akartam vitát ebbõl...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zaylka
Én azokra írtam aki csak azért vesz premiumot, mert rajta van a lucky %, és hidd el, rengetegen vannak...Belépés és plusz exp miatt érthetõ, hogy vesz az ember, bár ahogy Nomak mondta pénzkidobás. Én is sokáig nyomtam, vettem az sp+premiumot minél jobban haladjak stb, vettem avatart hogy jól nézzen ki a kari, de soha nem néztem rá mennyit költök, csak vettem a silket. Aztán egy nap ugy voltam vele, hogy mielõtt megveszem csak megnézem mennyit költenék rá és 9k jött ki. Ott abban a pillanatban töröltem a paypal accountot+játékot...

THeArrow
180$-ért elkelt a sun sapim 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Bocs de ezt nem lehetet kihagyni.

Ez egy elég érdekes témával foglalkozik.

http://the-pain.net/2009/01/der-etwas-andere-jahresausblick-fur-silkroad-online.html
Lord Nomak
Nem vagy noob, csak szórod a pénzed valamire ami kevésbé igényes. ^^ Mármint a játék nem a kari, még az elején belefér hogy az ember tolja neki meg minden, de egy idõ után pénzkidobás szerintem.

Hát tudod én nem noob-ságból szoktam venni. De szerintem más is az 5 óra 100% xp/sp miatt. Sõt havi szinten a 30k sp is jóljön szerintem bármilyen karinak.

Én most 90-es karival farmolok és mégis vettem. Sõt sp ticketet is. Ezek szerint én nagyon NOOB vagyok 😄

Zaylka
Miért hiszed hogy ennek bármi köze van az acchoz? 😄 Ha így lenne akkor már mindenki annyi accot kreált volna, hogy mindenki csak mákos lenne... Az meg, hogy prém pluszon van lucky...Jobb ha tõlem tudod az kb az ég világon semmit nem jelent, márketing fogás az egész. Ha nekem is ki kéne találni vmi cuccot amit játékban el kéne adni én is ezt tenném. Ha csak belépést teszek rá lehet egy idõ után elõjön vmi olyan progi amihez nem kell, hmm akkor rakok rá még egy kis str/intet, na de mivan ha ez sokakat nem érdekel, hmm ugyis sokan alkemiznek, rakok rá egy kis luckyt és a sok "noob" már veszi is...Kb ennyi...

Figy, prém+-os havernak odaadtam a 80as glaviemet meg 10 elixirt powderrel hogy húzza fel +4-re. Nem ment neki utána még volt még 7 elixirem elsõnek +3nál sült utána meg felment +4re szal eléggé random...

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

JackyBoy
a szerencsét is lehet manipulálni...😊

back from the past.

Gubberx
Nekem anno a shieldem 60 elixirbõl nem ment fel +5-re szal.... 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Atisz
Hmm eléggé urban legend szaga van...

Bocs 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
És azt próbáltad, hogy... 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ismerve a JM-t, lehet, hogy csak reklámfogás. Ha pedig csak az, akkor gz neki 😄

THeArrow
giliiiiiiiiiiii 😊)

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Szerintem meg a prémium+ semmit nem számit. Nekem legalább is könnyebben megy a plusszolás akár ugyanazzal a karival is ha nincs rajta prémium+.

Én azért mondom hogy van szerencsés-nemszerencsés acc. mert ha nincs egy acc.-on lucky ratio, akkor mire lenne jó a prem+ 5%-ja. Tuti hogy van vmi hasonló, csak vlakinek nagyobb, ill. kisebb. Mint egy dropp statjai.
Van 4 acc.-om (2xstall, akadémia, fõ)és az egyik stall acc. lucky ratioja a bányászbéka segge alatt van. Mindegyikkel megcsináltam lv10-en a inventory küldit (húzás nélkül, kiváncsiságból). lv10-ig 1-2 dropp esett(!), miközben az akadémiás acc.-val már lv2-ön sos-t kaptam a moviatól, utána pedig full inventory miatt kellett a városba visszavinnem.
Lehet, hogy én a SoS-okban vok szerencsés (jött már 6-7-8-9D), másik havernak fejére ülnek a junikok, harmadik ötbõl nyomja a +5öt. Nem lehet tudni, ki miben jó, mivel nem látni bele.

Zaylka
Amúgy nem tom mit logikázzátok túl ezt a játékot. Az ég világon semmi matematikai logikát nem lehet alkalmazni ugyanis fullosan a szerencsén múlik minden. Nem kell mindent elhinni amit leirnak, vkinek az vált be, hogy másnak adja a cuccát aztán sikerült neki 5bõl 4szer és már azt hiszi, hogy ez rá a módszer miközbe csak mákja volt, de ugyanez elmondható az összes stratégiára. Nem állítom, hogy nincs vmi bug rá, az lenne a csoda ha nem lenne az sro-ban, de minden a mákon múlik. Szerencsédtõl függ, hogy kimész megölsz egy mobot és dobja a sunt, szerencsédtõl függ épp hova spawnol egy unik, ami megint csak egy olyan téma, hogy az emberek próbálják kilogikázni mi lesz a kövi spawn pont közbe meg az se követ semmi logikát csak a gép kisorsolja melyik helyre teszi le...Szóval méricskélhettek, számolgathattok, mégis mit sem ér ha "szerencse"étlenek vagytok! 😊 Nekem pl +5öt se sikerült soha pedig ha valaki én minden trükköt kipróbáltam, mégse fogtam arra hogy rossz account, se arra hogy rossz kari, vagy hogy tömegbe állok e vagy sem, vagy lag van e vagy sem, vagy kétszer hátraköptem e elõtte, mák az egész, nekem nem sok volt. 😛

Ha a rontáson mulik minden akkor egy npc-s tárgyat hamarabb lehet
+7-re felvinni mint egy droppot. Mivel azon nincs mit elrontani
max a duráját.
Ki meik serveren jaccik?😄 es szerintetek hogy fejlesszem a bowosomat: 90 Pacheon ,90 Fire , 90 Cold igy jo ?

hát nemtom szerintem errõl annyit, hogy nekem a shieldem 140+ elixirbõl nem ment fel +3 fölé... +3->+4 fail, és +5öt akartam mindenáron...

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Maala
És ugye az arabok lehet hogy ostobák, és költik a játékra a pízt ezerrel, de szerintem a fanatizmus, amit a játék iránt táplálnak, jóval nagyobb, mint a tiétek. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Szerintem meg hülyeség ezen vitázni, spammelni kell azt a kurv@ elixirt, és kész. Mikor d9 kijött, pár nap alatt két szettet +5öztem fel, volt ami felment +4re 4 elixirbõl, +5 fail, aztán 50 elixir +4fail, majd egybõl felment +5re. Volt, ami egybõl felment +5re (85 immortalos gyûrû, amiatt kezdtem el +5özni mindent)...

Az a lényeg, hogy rákapj az ízére, ha egyszer beindul az üzlet, és nem úgy állsz hozzá, hogy úgysem fog sikerülni, hanem úgy, hogy +5öt akarok, és csak spammeled rá a 100-150 elixirt, akkor +5öd lesz. Ha megállsz 4-5 +4 failnél, sosem lesz.

Nem elixir kérdése, nem szerencse kérdése, hozzáállás kérdése.

JackyBoy
ezt a technikát már régóta használják, azon alapszik, hogy sok rontás után nagyobb az esélyed a success-re.. régen én is így próbáltam, rengeteg fail után vmikor rányomtam és sikerült...

back from the past.

JackyBoy
...+11 -10% ?😊

Balázs2: CSAK a gaymax tudja hány % az esély, soha nem fogod tudni TE megmondani, de az biztos, hogy nem fix 50, mivel +1 +2nél sem fix miért lenne a többi az? 50% nagyon sok...nem fogok ezen vitatkozni, hülyeség amit írsz.

back from the past.

Csak a karid nem ? ^^

Én tuti nem adnék oda neked egy sunt te szkemmer xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

gameplusz
WTB salt pm me plýssssss

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Kimaradt h fordulj egyet körbe, és hints sót a hátad mögé...

Lord Nomak
Nem, az emberek abból indulnak ki, hogy mások köcsögök. Ennyire egyszerû. Lehet ez túlzásnak hangzik, de ebben a játékban ritka az olyan akire egy sunt rá lehet bízni.

Maala
😄😄😄

Rossze embernek mondod ezt. 😄 Én az vagyok, akinek odaadják a sunokat. <3