Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
1. 1:8 Hybrid Int Spear | 100 Heuksal | 100 Cold | 100 Light with garment.
2. 1:5 Hybrid int Spear | 100 Heuksal | 100 Fire | 60 Cold | 40 Light with garment.
Na és láttam magyar silkroad lapon,nem tom melyiken, hogy szorják a botozó embereket elég szépen lefele,meg kiteszik azokat hivatalos lapra akiket kiszortak.
Ez télleg így van?
És hogy mennyire botoznak az emberek, illetve mennyire jó a magyar közösség?:)
elõre is köszi a válaszokat:).
Avi ignore on? <#kuss>#kuss>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Titin -> unfixed
Epic fail 'Image will be upDATED soon' (wtf iz uploaded?) -> unfixed
Ám ami utána van post, hogy lesz Titan, ott már nincs elírva... Kíváncsi vagyok egy koreai billentyûzetre, az A betû ott mennyire van messze az I betûtõl. :D:D:D
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
We have started E-mail service from Dec 23.
As we have informed our users before, in order to provide wide E-mail service,
E-mail Service will be provided to users who have character level 20 or higher from today.
When E-mail service stabilized and established, we are planning to provide this service to all users of Silkroad Online.
We will try our best to improve this E-mail service.
Thank you.
szóismétlés ftw :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
asd
"We now introduce to our users our 10th avatar item, the "Spartan Outfit".
The image will be updated soon
The image will be updated soon"
"
- Massive bot punishment has been done.
- New premium avatar item, 'Black Angel Wing Dress' has been added.
- New Server 'Titin' has been added. "
gz
Global Chat exploit has finally ended.
For the last month+, there was a global chat exploit where a few users where making millions of gold with.
#1- Use global but leave at least 1 in the stack
#2- Put the rest of the global in storage
#3- Teleport or restart the game
That it, all the used global was restored so you get free unlimitted global.
This exploit was reported on rev6.com forum and was keep on the forum to the forum member. It actually became public on many other forum as well within a matter of hours and people where even using global to warn other player how to do it.
Joymax has silently updated their server to fix the global chat exploit issue last night.
Ennyit a bugról :D
asd
OFF: Vettél már rútert ohmo Maala?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
^^ onnan fentrõl a Topicszabályzatból idéztem.
Egyébként aki régóta játszik az hidd el utánanéz az összes bugnak... És ha teheti kihasználja, és ami a lényeg nem verit nagy dobra. És okosan használja. Nem terjeszti hiszen szeretné hogy az aranytojást tojó tyúkocskája minnél tovább tojja az aranytojást neki :D A célja nem az, hogy elvágassa a nyakát és megszûnjön létezni :D
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
asd
@avatar
Jah, bannolhatnak érte... nálunk már bannoltak is pár embert.
Ha megteszed, repül(het)sz. (Anno gold-dupe idõkben is repült a benne résztvevõ kari még ha 1 gold volt rajta akkor is)
Tehát: csak kis, noob karin érdemes vele szarakodni, ahová 50 silkért (nem igyen) tudsz venni egy pakk globalt.
Esetleg 100k/global szinten tudsz vele okoskodni, avagy elmodhatod a világnak mennyire utálod a törököket.
asd
Igen, nem említetted, de mint láthattad, azt javítottam.
Fórumok... Hmm, régebben nem voltak róla fórumok. Ez is gyanús. Nézzük csak, legutóbbi update 1 hónapja volt... Ha feltételezzük, hogy ennek a végterméke, azaz a bug újkeletû, kíváncsian várom, meddig bírja még.
No de nézd csak! Tegnap nyitottak hivatalos SRO fórumon egy topicot, hogy The Global Bug. 4 hétig bírta update óta, de tegnap óta már a link sem elérhetõ... Pár eset lehetséges:
-JM szedte le a videót (Nem megoldható)
-Más is úgy gondolja, mint én. (? lol, lehetetlen - szarkazmus.)
-Annyian nézik meg a videót, hogy leszedték, az oldal túlterheltsége miatt. (Megint csak valószínûtlen, hiszen többen tudnak a dologról, mint nem)
Másik lehetõség, hogy már régóta megvan, és sokan használták, sok helyen. Csak mindig egyre több és több ember mondta el másnak, hogy jó pontokat szerezzenek bizonyos köröknél. És most terjedt el idáig.
Ha csak az ong farmolós dolgot veszem alapul, amit anno kSROból hoztak, és 1 hónap után tudta meg az az ostoba WhisperMe, majd miután általa kikerült 0x33-ra, kb 1 hét alatt mindenhol megjelent a Guide... Akkor igazad van. Ha azt veszem figyelembe, hogy többé nincs olyan oldal, ahol ezeket a hasznos dolgokat megosszák egymással a játékosok... (SROtavern, SROforum álszentsége miatt pl) Akkor eddig egyszerûen nem volt érdeke senkinek, hogy benyalja magát a guild fejénél egy jó sunscam reményében.
Ennyit a 'This is how world works, pal' kiselõadásról.
'Nem tartom helyénvalónak feltételezésekbe bocsátkozni'
Mégpedig ebben az ügyben: 'Többen tudnak a létezésérõl, mint ahányan nem hallottak róla.'"
Ez nem feltételezés, hanem tény. Nemzetközi fórumokon több topic nyílt a témában, egyes servereken - pl.: Oasis - globalon is közzéteszik.
"Mint említetted, ez a játék 2005 õszétõl megvan. Eddig kibírta ezzel a buggal. Meglátjuk, kibírja-e még 4 évig."
Nem, nem említettem ilyesmit. Annyit mondtam, én kb. 12-14 db GC-t használtam el az elmúlt 3 évben. Legjobb tudomásom szerint a bug újkeletû, nem 4 éves - különösen hogy IM sem volt még akkor.
Ám megfogadhatnád a saját tanácsodat is:
'Nem tartom helyénvalónak feltételezésekbe bocsátkozni'
Mégpedig ebben az ügyben: 'Többen tudnak a létezésérõl, mint ahányan nem hallottak róla.'
Mint említetted, ez a játék 2005 õszétõl megvan. Eddig kibírta ezzel a buggal. Meglátjuk, kibírja-e még 4 évig.
"minél kevesebben tudnak a dologról, annál késõbb javítják ki a bugot"
Többen tudnak a létezésérõl, mint ahányan nem hallottak róla. Abban reménykedni, hogy ez a bug sokáig létezni fog badarság.
Azért írtam le hogyan is mûködik, hogy akik még nem tudják, néhány free globalhoz jussanak, saját felelõsségükre.
te biztos szeretsz tonnaszámra Silket vásárolni, és global chatre költeni... más nem. minél kevesebben tudnak a dologról, annál késõbb javítják ki a bugot. de persze, ha csak a low lvl ccf-es globalokat akarod olvasni, az sem probléma. :D
Nem én jöttem rá, csak feltûnt hogy pénteken egész délután ugyanaz a 2-3 ember spammol GC-n, de olyan ütemben, hogy alig lehet más chat-t olvasni. Nem CCF-t low levelek voltak, úgyhogy kicsit kérdezõsködtem.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
nyilván az ilyet nem tudják elõre megmondani, ez az egész csak egy eléggé optimista jóslás...:)
back from the past.
valamelyik nagyon vicces kedvû német "kolléga" biztos illuminált állapotban reménykedik egy szebb 2009-es évrõl a joymaxtól <#idiota>#idiota>
back from the past.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫