Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
100 capre nem lesz 1:8 :F 1:9 talán :) amugy... a fire verzsön tuti kilövé... cold bow light ftw

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

draxler12345
Tudom hogy mindenki ellenzi a Hybrid Int-et ezért kérdezem meg a nagyközönséget mit gondolnak melyik a nyerõbb?(100as cap)
1. 1:8 Hybrid Int Spear | 100 Heuksal | 100 Cold | 100 Light with garment.
2. 1:5 Hybrid int Spear | 100 Heuksal | 100 Fire | 60 Cold | 40 Light with garment.

Hát a nagy botbann , az a szerverenkénti 40 ember nem egy nagy kaland és nem is ér semmit megint minden úgyan úgy van mint 1 éve 1 óra belépési idõ kúrva nagy lagg etc, a magyar közösség am egész jó ,de jobb tudni, vagy fizetsz vagy szenvedsz.

Sziasztok,nézegettük ismt bnömel SRO-t...
Na és láttam magyar silkroad lapon,nem tom melyiken, hogy szorják a botozó embereket elég szépen lefele,meg kiteszik azokat hivatalos lapra akiket kiszortak.
Ez télleg így van?
És hogy mennyire botoznak az emberek, illetve mennyire jó a magyar közösség?:)
elõre is köszi a válaszokat:).
Router ---> unfixed ? <#gunyos1>
Avi ignore on? <#kuss>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
Hát biztos beleillik a Fuck-Fack elírás problémakörébe. :D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
ez egy common typo :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
Spartan Outfit -> fixed

Titin -> unfixed

Epic fail 'Image will be upDATED soon' (wtf iz uploaded?) -> unfixed

Ám ami utána van post, hogy lesz Titan, ott már nincs elírva... Kíváncsi vagyok egy koreai billentyûzetre, az A betû ott mennyire van messze az I betûtõl. :D:D:D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
az új szerver nem Titan lenne véletlenül?

Hello. This is Silkroad Online.

We have started E-mail service from Dec 23.

As we have informed our users before, in order to provide wide E-mail service,

E-mail Service will be provided to users who have character level 20 or higher from today.

When E-mail service stabilized and established, we are planning to provide this service to all users of Silkroad Online.

We will try our best to improve this E-mail service.

Thank you.

szóismétlés ftw :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

azér ilyeneken látszik mennyire foglalkoznak sro-val :D

asd

Joymaxnak sikerült duplafailt elérnie

"We now introduce to our users our 10th avatar item, the "Spartan Outfit".

The image will be updated soon

The image will be updated soon"

"
- Massive bot punishment has been done.
- New premium avatar item, 'Black Angel Wing Dress' has been added.
- New Server 'Titin' has been added. "

gz

Akkor azért volt csak 1 neked :D

January 20th, 2009
Global Chat exploit has finally ended. For those not aware of that exploit:
For the last month+, there was a global chat exploit where a few users where making millions of gold with.
#1- Use global but leave at least 1 in the stack
#2- Put the rest of the global in storage
#3- Teleport or restart the game
That it, all the used global was restored so you get free unlimitted global.

This exploit was reported on rev6.com forum and was keep on the forum to the forum member. It actually became public on many other forum as well within a matter of hours and people where even using global to warn other player how to do it. .

Joymax has silently updated their server to fix the global chat exploit issue last night.

Ennyit a bugról :D

asd

ON: g+ géj xD
OFF: Vettél már rútert ohmo Maala?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
Ejnye, ezt a fene nagy szabadságot. Tisztában vagy a jogaiddal, azt látom, csak a kötelességeid felejted el. :-P (Pl topicszabályzat elolvasása)

"Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütközõ anyagot linkelni, vagy megosztani! Ezekért büntetõpont járhat!"
^^ onnan fentrõl a Topicszabályzatból idéztem.

20 perc után beenged, nyomok egy enter game-t és kidob hibaüzivel, sro ftw :D

Csak a jóindulatod a visszájára fordulhat valaki banolnak miatta./ mármint, hogy mit osztok meg másokkal / Akkor meg már nem is fogja áldani amikor az infó birtokába jutott :D

Egyébként aki régóta játszik az hidd el utánanéz az összes bugnak... És ha teheti kihasználja, és ami a lényeg nem verit nagy dobra. És okosan használja. Nem terjeszti hiszen szeretné hogy az aranytojást tojó tyúkocskája minnél tovább tojja az aranytojást neki :D A célja nem az, hogy elvágassa a nyakát és megszûnjön létezni :D

Nézd, errõl csak annyit, hogy az rám tartozik - mindaddig amíg másokat nem sért, korlátoz - hogy mit osztok meg másokkal és mit tartok meg magamnak.

lol. az durva lehetett:D de hogy?

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Régen volt gold duplázás vagy mi, volt is roll-back :)

omg, milyen global bug, meg milyen gold-dupe-rõl van szó??

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Maala
Végig arról volt szó, miért nem kell fûvel-fával megosztani az ilyeneket, de látom, megértetted a mondandó lényegét. Akartad.

:DD

asd

WuFraZselic
majd

mikor lesz új avatar item??????
Hm, azért nem kellene ennyire belelovalnod magad. Beírtam ide hogyan mûködik, de kitörölték. Oks. Csupán meg akartam itt osztani, azóta meg már kissé eltértél a tárgytól (kik ismerik, kik nem, forumok, etc). Aki akarja használja, aki nem akarja figyelmen kívül hagyhatja. Elmondtam a véleményem, Te is ezt tetted. A kettõ nem egyezik. Részemrõl ennyi.

@avatar

Jah, bannolhatnak érte... nálunk már bannoltak is pár embert.

Azért illik megemlíteni a témához, hogy az SRO TOS-ban elfogadod, hogy az esetleges bugokat nem használod ki.
Ha megteszed, repül(het)sz. (Anno gold-dupe idõkben is repült a benne résztvevõ kari még ha 1 gold volt rajta akkor is)
Tehát: csak kis, noob karin érdemes vele szarakodni, ahová 50 silkért (nem igyen) tudsz venni egy pakk globalt.
Esetleg 100k/global szinten tudsz vele okoskodni, avagy elmodhatod a világnak mennyire utálod a törököket.

nincsis global bug

asd

Maala
IM elõtt mobok droppolták a Globalt. Mint újabban a pandora boxos mobok teszik. Legjobb tudomásod szerint. Ott a pont.

Igen, nem említetted, de mint láthattad, azt javítottam.

Fórumok... Hmm, régebben nem voltak róla fórumok. Ez is gyanús. Nézzük csak, legutóbbi update 1 hónapja volt... Ha feltételezzük, hogy ennek a végterméke, azaz a bug újkeletû, kíváncsian várom, meddig bírja még.

No de nézd csak! Tegnap nyitottak hivatalos SRO fórumon egy topicot, hogy The Global Bug. 4 hétig bírta update óta, de tegnap óta már a link sem elérhetõ... Pár eset lehetséges:
-JM szedte le a videót (Nem megoldható)
-Más is úgy gondolja, mint én. (? lol, lehetetlen - szarkazmus.)
-Annyian nézik meg a videót, hogy leszedték, az oldal túlterheltsége miatt. (Megint csak valószínûtlen, hiszen többen tudnak a dologról, mint nem)

Másik lehetõség, hogy már régóta megvan, és sokan használták, sok helyen. Csak mindig egyre több és több ember mondta el másnak, hogy jó pontokat szerezzenek bizonyos köröknél. És most terjedt el idáig.

Ha csak az ong farmolós dolgot veszem alapul, amit anno kSROból hoztak, és 1 hónap után tudta meg az az ostoba WhisperMe, majd miután általa kikerült 0x33-ra, kb 1 hét alatt mindenhol megjelent a Guide... Akkor igazad van. Ha azt veszem figyelembe, hogy többé nincs olyan oldal, ahol ezeket a hasznos dolgokat megosszák egymással a játékosok... (SROtavern, SROforum álszentsége miatt pl) Akkor eddig egyszerûen nem volt érdeke senkinek, hogy benyalja magát a guild fejénél egy jó sunscam reményében.

Ennyit a 'This is how world works, pal' kiselõadásról.

"Ám megfogadhatnád a saját tanácsodat is:

'Nem tartom helyénvalónak feltételezésekbe bocsátkozni'

Mégpedig ebben az ügyben: 'Többen tudnak a létezésérõl, mint ahányan nem hallottak róla.'"

Ez nem feltételezés, hanem tény. Nemzetközi fórumokon több topic nyílt a témában, egyes servereken - pl.: Oasis - globalon is közzéteszik.

"Mint említetted, ez a játék 2005 õszétõl megvan. Eddig kibírta ezzel a buggal. Meglátjuk, kibírja-e még 4 évig."

Nem, nem említettem ilyesmit. Annyit mondtam, én kb. 12-14 db GC-t használtam el az elmúlt 3 évben. Legjobb tudomásom szerint a bug újkeletû, nem 4 éves - különösen hogy IM sem volt még akkor.

Maala
Elnézést, te 3 évet említettél, nem 4et. :)

Maala
Ez nem arról szól, hogy ismerlek-e, vagy sem. Arról pedig végképp nem tehetek, ha te nem ismered fel / neked nem tetszik a szarkazmus.

Ám megfogadhatnád a saját tanácsodat is:

'Nem tartom helyénvalónak feltételezésekbe bocsátkozni'

Mégpedig ebben az ügyben: 'Többen tudnak a létezésérõl, mint ahányan nem hallottak róla.'

Mint említetted, ez a játék 2005 õszétõl megvan. Eddig kibírta ezzel a buggal. Meglátjuk, kibírja-e még 4 évig.

Tévedsz, nem vagyok nagy silk buyer. Global chat nekem kb. 1 csomag + néhány fogyott az elmúlt 3(!) évben. Nem tartom helyénvalónak feltételezésekbe bocsátkozni, különösen ha nem is ismersz engem.

"minél kevesebben tudnak a dologról, annál késõbb javítják ki a bugot"

Többen tudnak a létezésérõl, mint ahányan nem hallottak róla. Abban reménykedni, hogy ez a bug sokáig létezni fog badarság.

Azért írtam le hogyan is mûködik, hogy akik még nem tudják, néhány free globalhoz jussanak, saját felelõsségükre.

Maala
jajj, volt elsõ fele is a dolognak:

te biztos szeretsz tonnaszámra Silket vásárolni, és global chatre költeni... más nem. minél kevesebben tudnak a dologról, annál késõbb javítják ki a bugot. de persze, ha csak a low lvl ccf-es globalokat akarod olvasni, az sem probléma. :D

Maala
Húú, még létezik olyan, hogy CCF? :D

Opsz, sérti a szabályzatot ha ilyesmirõl lebbentik le a fátylat? Nem tudtam, elnézést.

Nem én jöttem rá, csak feltûnt hogy pénteken egész délután ugyanaz a 2-3 ember spammol GC-n, de olyan ütemben, hogy alig lehet más chat-t olvasni. Nem CCF-t low levelek voltak, úgyhogy kicsit kérdezõsködtem.

Úgyis fent lesz rev6-on :)

Maala
Hát, számomra ez elég konkrét volt :D Pedig eddig nem is tudtam róla. ^^

WuFraZselic
azért komolyan, kiváncsi vagyok hogy az ilyen bugokat hogy fedezik fel egyesek... igy ülnek a gép elõtt azt gondolnak egyet, tegyük ezt, teleport, aztán ez meg az lesz (nagyon sejtelmesen irtam le, nehogy a postom a delete sorsára jusson a konkrét hangoztatása miatt :P) de szóval tényleg... hihetetlen :D

gameplusz
Global bug rulz...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

doxadmin
felejtõs, ha meg is vették, látják hogy ilyen állapotban is öntik bele a pénzt 2 két kézzel a játékosok, majd fognak ellene valamit is tenni. Õszintén szólva, már nekem is elment tõle a kedvem, lassan 1-1.5 hete hogy nem mentem fel, inkább költöm más értelmesebb dologra a pénzem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

JackyBoy
"4. September 2009 - Die frustrierte Administration von 0×33.org (ehemalige Bot-Community) führt einen virtuellen Angriff auf das Rechenzentrum der internationalen Silkroad Online Server aus, woraufhin einige Server für einige Stunden nicht erreichbar sind. Joymax spielt ein Rollback vom 1. September auf die betroffenen Server aus und entschädigt die Server mit einem Entschädigungsevent: XP/SXP +150%, Itemdroprate +75% und Golddroprate +100%."

nyilván az ilyet nem tudják elõre megmondani, ez az egész csak egy eléggé optimista jóslás...:)

back from the past.

JackyBoy
0% :)
valamelyik nagyon vicces kedvû német "kolléga" biztos illuminált állapotban reménykedik egy szebb 2009-es évrõl a joymaxtól <#idiota>

back from the past.

Zaylka
Blizzardéknál jön az új wow patch, készítek az SC2-t meg Diablo 3-at, vajon leszarják az Sro licencét? :D Kb annyire érdekelheti õket mint az amcsi embereket ha indulnék a kövi elnökválasztásukon! :)

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

December 31-én az Activison-Blizzard megvásárolja az SRO licenszét... ez sztem mindent elmond :D

gameplusz
Nem gondoltam volna, hogy lesz, aki ilyet kérdez...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

THeArrow
1 retves szót nemtok németül, csak látom február cap100 etc, ha vki leírná röviden elmondom a véleményem xD de szvsz cap100 februárba hülyeség

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

gameplusz
Ha azt írja, akkor valószínûleg úgy is van...