82377
Silkroad Online (iSRO)
    Mi az a nivlam -.-
  • JackyBoy
    nekem bejön mer sok hasznos infó van rajta...türky türky^^
  • WuFraZselic
    de igen, csak neked irja hogy all good things must come to an end
  • donatus13
    Nekem nem jön be a nivlam nektek se?
  • Morphin
    ki ez a bodza szedő? (laptop dj!????)
  • WuFraZselic
    prog house <3
    OFF: Nesztek Soul Trap xD
  • doxadmin
    fire trapnak én csak job közben látom értelmét. Letenni a kapuban azt annyi. Ám én se fejlesztem, moboláshoz nem jó.
  • Cat 02 #76340
    kSRO-ban csak partyzni lehet kb a fejlődésért, emiatt fire trappal se lehet nagyon bohóckodni.
  • Messi6502
    Firetrapet én is mondtam neki csomószor, hogy húzza ki, de lehet, hogy ptbe nem lehet olyan jól használni ;)
    Am, én még a bard 4dik sorának 5dik skilljét is kihúznám, jó az, ha bufferként vagy partyba ;)
  • donatus13
    utolsó soros skilleket sokat tudod használni bardban ? mert azért csak kell még egy ember , és fire trap nem kell mert az elég erős skillnek tűnt itt magas lvl en sokan tolják.
  • JackyBoy
    msnre gyere fel szépen :)
  • JackyBoy
    na gyere csak szépen fel msnre:D
  • Darkspell

:)
  • doxadmin
    pvp alatt nem veheted elő a farkast, vedd le a sálat, és az megoldja a problémát.
    Maala te hetéra, hétvégén lan...
    Gameplusnak is szól, zselét már nem is kérdezem...
    Ne számíts tőlük ennél többre ;)

• Maala
    Vedd le a capet, és menni fog a dolog.
  • korimass
    Hellósztok!

Nekem olyan gondom lenne hogy nem tok állatot idézni :S
    Pedig vettem egyett, és azt írja ki "Under free battle situation, growht pets cannnot be summoned.. :( Szal szabad harci módba:O
    Pedig eddig tudtam más karakterekkel.
  • Murakawa
    Gyíkarc?! kedves megszólítás:) Azt hiszem én nem degradáltalak eddig téged semmivel. De látom a kulturált viselkedés nem mindenkinek alap. mondjuk ahogy ebből a hozzászólásodból leszűrtem, egy falusi suttyótól ezt nem is kell elvárni. ja, és ha az első mondatom nem értenéd, ajánlom az értelmező kéziszótárt!
    Sry a lassú reagálásért, csak nem voltam gépközelben. És persze, senki sem scammer, itt mindenki jóindulatú:) Heti 5-10 hozzászólást is csak amiatt törölnek:)
    Részemről ennyi, Te meg menj szépen megtanulni normálisan kommunikálni. köszike...
  • JackyBoy
    amúgy azt ne kérdezzétek meg miért nem vakbelet írtam, már fáradt vok ;)
  • JackyBoy
    kivétel erősíti a végbelet ^^
  • THeArrow
    mást nemnon tudsz =) de általában aki henceg vele annak kicsivan asd
  • donatus13
    Magas szinten 90 körül mennyit kap általában egy blader egy nukertől garmentben és mondjuk végig +3 as felszereléssel?
  • JackyBoy
    felmutatom a nagy kékereset, mit szólsz?:D
  • doxadmin
    Nem kell ahhoz 95-nek lenni :) Éjjel befoglalta a helyem, reggel visszafoglaltam és már írta az áldást :)

#76321 Tudom :)
  • Cat 02 #76322
    Majd mikor 95ön elkezdenek fenyegetőzni h banolnkak.. xD
  • THeArrow
  • doxadmin
    Captain :) Mindegy a lényeg a lényeg, hogy kinek a neve előtt sárga betűk vannak, azt a többség GM nek hiszi :) (míg rá nem jön hogy hopp mégsem az) A törökök meg anélkül is. . .
  • surr3al
    manapság milyen karit érdemes kezdeni isron? szempontok: pvp, party, pénzgyűjtés, uniqe ölés
  • Cat 02 #76318
    De ő nem knight sztem, azok csak eu-sok, meg a képen is valami *ap* van :)
  • doxadmin
    Na igen, valakik a Knight-re hiszik azt, hogy Gm-ek -.- Reggel ezzel fárasztottak. . .
  • THeArrow
    istenem jacky a faszláma flamejeid senkit nemérdekelnek, majdha felmutatsz valamit ugassál thanksbye
  • Cat 02 #76315
    Nem az volt a nagy cucc h új nukeja van ? :D
  • JackyBoy
    de azt azért vágod, hogy belöksz egy képet és mindenki rögtön a chat-window-ra kattan rá..:) az meg, hogy 96 lettél gyakorlatilag senkit nem érdekel:D
    amúgy grat:) és az előttem szólókhoz (in chat) csatlakoznék annyiban, hogy grat az sbotodnak:P
    majd a sun droppokról jöhetnek a jelentések:)
  • THeArrow
    jóvan na :D mindenböl kinéztek valamit xd amúgy full str a karim, csakhát ien megic GM vagyok, szal nagyot nukolok... mint már jópár török mondta hey gm hexetera? gm? erally? meg stb :p
  • surr3al
    igen en is a globalon szakadok :D
  • WuFraZselic
    igen, 96on egy hybrid int 26k-t nukeol 99esbe. gg

global chat pwnz
  • Cat 02 #76310
    Guild chat üt :D
  • donatus13
    Grat a lvl hez :) gondolom hibrid karid lehet ,hogyha tűzzel csapatod full intel nem járnál jobban? és mondjuk light al?