Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem a harcos, egy dzsihad terrorista lesz és ilyen offeringszerû robbanós spelljei lesznekXD

Sokáááá, még kSRO-n sincs.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ez az iszlám izé mikor jön be^^
gameplusz
Szerintem jó a térkép.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Én elsõnek azt hittem hogy roc mountain mellet lesz az iránytû helyén mivel ott van egy kanyon ami bemegy a hegybe.
De ez elég nagy tévedés volt akkor.
Már csak az a kérdés hogy ott mi lesz akkor?
Mert hogy minden útnak van vége, vagy ház, vagy város, vagy barlang,
vagy valami épület.
Maala
Ugyan már, azok a lvlek... LOL.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Hogy a picsába? 0o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"A bit desert" "small village" xD

asd

WuFraZselic
igen ez a hivatalos map 😄D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Morphin
ECSRO...^^

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Egyrészt logikus h ott lesz, másrészt tuti máshogy néz majd ki 😄

Hoppá mit találtam:
Islam terület itt lesz.

Megújult a http://silkroad.extra.hu, vagyis csak visszakerült a tárhelyre, de viszont lehet kommentelni a hírekhez. Have fun =]

Ja es tudtok valami jo MMO-t ajanlani, mostanaba nem tudok sro-zni sokat mert nehez a bejutas , ha tudtok mondani valami sro-hoz hasonlot irjatok😊

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Hat... olcsobban biztos nem vehecc sehhol mint a hivatalos oldalon😄 ami pedig nem olcso ott se

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

van valaki aki tud egy fasza oldalt ahol olcsón eleht veni a silkroadhoz silk-et (és ne silkroadonline.net legyen^^)

köszi elõre is
Õõõõ, gondolom minden accountnak van true/false változója h banolva van-e vagy nem. Sztem a ban cuccokat nem érinti.

THeArrow
lol ez flesh, kíváncsi vok hogy leveszik e a bannt, és ha igen, a cuccokkal mivan, bár szvsz a cuccoknak byebye de we'll see

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

WuFraZselic
nézd, ha ongoknál csinálod a karit, tök8, mert kell lennie elég sp-dnek... nekem minden maxolva van forceból, de pl a self-healts és a másik heal-oszlopot nem szükséges. lassu, és jóval kisebb hp-t ad mint egy cleric. a party-ra hatásos cure therapy (leszedi a statusokat) és az 1személyes force cure is kell, a passziv, a debuffok, és a res szintén. most hoyg a therapyt huzod e vagy sem... rajtad áll... én kihuztam, miért ne, jól jön az néhanéha 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

megjött a válasz:
Dear Silkroad Online Gamer;

Greetings from Joymax Customer Support Team!

Thank you for writing to us. We received your email regarding your block account. Sorry for the inconvenience. We will file a report of that case but in order to assist you, we need to know the username, server, character name and screen shots of blocking reason on the login screen. You are not required to provide us the password. We will expect your prompt reply.

If you have any other questions or inquiries, please feel free to write to us again. Visit our website at www.joymax.com/silkroad for more information.

Thank you for your understanding.

Best regards,

Joymax Customer Support Team ^__^
Hajaj az komoly...
Azt mondod nem kell a heal, se a csapat heal? Gondolom erre ott vannak cleric-ek. Kínai bladerként szükségem lehet saját magam healelésére?
Vagy pvp-ben inkább ha fogytán hp-m, akkor kd+ imátkozás h blockoljon?
Van értelme job-ban vagy 1v1-ben healelni magam?
Ja és harmony therapy ág? Annak van valami gyakorlati haszna, vagy csak plvl-nél ajánlatos?(Force bladerrõl beszélünk, plvl-re igen csak alkalmatlannak tartom, nem szándékozom vele, arra ott vannak intesek eu+kínai.)
alexanderon azt mondta valamelyik hogy õ írt levelet hogy õ pedig vett silket, stb... aztán azt mondta hogy le vették neki a bann-t

botforum.co.cc :p

A kicsit ? 😄

WuFraZselic
wuhu, Athenson 3 guilddel visszavettük a fortot 😄

amugy forceból minden kell. talán a heal nem. a többi igen ajánlott

Sziasztok!
Le tudnátok nekem írni, hogy force bladernek melyik skillsort kell fejleszteni force-ból, és melyik elhanyagolható?
Úgy is jó lesz h 1sor igen, 3.nem stb....
Thx
Sorozatjunkie :s

WuFraZselic
Lost Season 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maala
Világnézeted lenyûgözõ... Elvehetem majd a lányodat feleségül? Pont ilyen apósra van szükségem. 😄

Maala
😄😄😄

Chargeback, uninstall, és jól bebaxol a pízbõl, amit visszakaptál... Egy hónapon át.

WuFraZselic
ezeknél a pénzorientált koreai egysejtûeknél ez hatásosabb... szarnak ezek a farmra amig van pénz

Nem lenne gyenge, ha erre a 3 szóra visszakapná, a levelet meg el se olvasnák 😄

WuFraZselic
lófaxt, joymax baszki minden fillérért befenyithetõ. mondom ird meg hogy unban or chargeback. sokat már nem veszithetsz

Lord Nomak
Nem, csak kisírták a lelküket egy olyan account visszaszerzésért ami egy szar játékhoz kapcsolódik..
Blizzard is tilt úgy le accountokat, hogy elárasztják õket fasz levelekkel és megunják és inkább tiltanak.
Na és akkor most ? Hüdegecipro.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Mások mégis unbanolna lettek, nabumm. Õk telefonáltak ? -.-'

Lord Nomak
És kb minden botter ír nekik egy ilyet, van még pár ezer fizetõs játékosuk, szerinted érdekli õket a lelkivilágod ?
Ha igen akkor bilibe lóg a kezed.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

jah, tök gáz😊 bemásolom amit írtam legyen mit aszalni, az uncsi játék közben(remélem azért beveszik)
nem akartam olyat írni, hogy: heyy türküm joymax, give back my char, i have silk.no give bek charge back silk and u fuk moder.
szal ez a nyáladzás lett😊
Dear Joymax,

I'm writing to you because on the last botpunisment my character Csonkad Has been banned from the Pacific server. I dont't know what i have done wrong but i was very sad when i couldn't log in. I had many friends and i was in a good group and many of them counted on me. They intrusted me with their stuff. When you banned me many of my friends' stuff got lost. With the help of my friends i got 64+5 Seal of Sun Bow and a 64+5 Seal of Moon spear, and i had a full blue seal of star+4 and normal full blue +4 sett, what i made. I made a gold on my own (i have never bought gold). This game is very important for me as you can see. I have taken the time to write an e-mail. I couldn't buy premium because of my job.
I wrote to you because i heard other people have got back their character after they have banned.
so, my Question is: Could i get back my character, please?
Either way write back to me even if the answer is no.

Best wishes!
Daniel from Hungary
Hm, csak loader ? Az lolz...

loadert használtam, huhh de nagy bûn. mire eljutok a log in-ig az nekem nem egy másodperc úgy kb 2 óra alatt sem tudok beloggolni. Azon csodálkozom, hogy ki*asznak öszvissz 1500botot, holott ennél jóval többen botolnak. És ott van szerverenként 1-2k goldbot, és azok meg vígan élnek. Én meg probálom vmennyire élvezni is a játékot aztán ennyi...na ezen vagyok kiakadva teljesen! Meg az, hogy nem következetesek. sztem a loader nélküliek 1-2 %ot tesznek a többiek mind sárosak, és ugyanúgy nincs semmi bünti. Tudom hagyjam abba ezt a szar játékot ez lesz a válasz. De most mit mondjak azoknak akik megbíztak bennem és kb 3-400m maradt "bennem". ez zavar a legjobban.
gondoljatok amit akartok, de sztem ez nem fair. nem azt akarom, hogy akkor a másikat is bannolják, hanem hogy engem sem😊
egyenlõre egy nyálas levelet küldtem nekik, hátha bejön, bár sztem el sem olvassák.
De sztem a 200silk chargbe back-je nem fogja õket meghatni, kihagynak egy uzsonánnyi pénzt kb ennyi.
WuFraZselic
hypocrites FTW!

irj nekik levelet, hogy nem használtál semmi ilyet, "de ha már valami tévedés miatt bannoltak chargebackelem az összes USD-t amit silkre költöttem" (-> amit valóban meglehet tenni)... lefogadom 1 napon belül unblock az acc. ha meg nem... akkor chargebeckeled a zsetonod és ennyi...

Zaylka
Ember! "Nem voltam legit nem azt mondom..." Na ez után a mondat után most komolyan kérdezed mit tudsz csinálni? Komolyan, kirabolsz egy bankot, 2 évig nem kapnak el aztán mégis lecsuknak és majd megkérdezed a bírót, hogy ha már 2 évig nem tartóztattak le miért kell most...Wáh olyan jót röhögtem a hsz-en! 😊)

Szal, nem, nem lehet mást tenni, igen megszívtad, kellett neked csúnya progikat használni, majd legközelebb átgondolod! Kb ennyi, jól tudom legiten nehéz játszani, de ha már csalsz akkor ne csodálkozz rajta ha valamikor elõvesznek érte! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

írj valamit h sose használtál illegális programokat meg vettél silket és h unbannolják legyenek szívesek ^^

asd

Hi all!
a most keddi bot punishmenten, vmi hihetetlen modón beszorultam a 98 goldbot közé egy 66os sun bower-rel...200silk volt az accon, jelenleg 4 silk. Nem voltam legit nem azt mondom, de kb megúsztam 100 büntetést akkor miért tettek most ki?????hihhhetetlen. 800m volt a karakterben, amit nagy nehezen stalloztam ki, szal nem akarom elveszíteni. Tudtok vmit segíteni? már halottam róla, hogy volt aki visszakapta bann után a kariját.
Egyenlõre ott tartok, hogy a bug report "bann for illagal program" részébe írtam egy nyálas levelet. Ennél többet lehet tenni?
köszi a tanácsot
gameplusz
Low-levelként trader legyél 40-ig... Aztán utána 80-ig nem érdemes semmit se csinálni.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sziasztok
Mi a véleményetek a job-okról? Úgy értem, hogy most lettem lvl 20, és nem tudok dönteni, hogy csak simán csináljak küldetéseket, és fejlõdjek még, vagy megéri felvenni valamilyen munkát? És ha megéri, akkor mit javasoltok egy warlock-cleric karinak?
Atisz
Nem vagy (feltétlenül) noob, de ha belegondolsz hogy annyiból nyomhatsz 2-3 más 1. osztályú mmorpg-t, akkor lehet hogy mégis 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az kávét is fõz vagy mi a fene ?

Maala
10k plyz routerre. ^^

WuFraZselic
ugggyanmár palaaa 😄😄😄 összedobunk avival meg mondjuk tomasszal egy routerre neked 😄

Maala
Ez a hsz miért nem látszódik? 😄 Valaki törölte? 😊

No money for router, még mindig. 😞