Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#7323: mien full str/int dungeon? a dungeonben van stres és intes lény is, és ha jól'tom, akkor a legnagyobb 70es lény is intes... viszont 53as szinttõl már lehet õket ölni. na ezt viszont NEM HISZEM EL, hogy egy intes meg tudja csinálni. (bizonyíték kell, nem ígéret) 😄
contra- amit egy STRes nem tud: gyorsan fejlõdni. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ha ráérsz leírhatnál pár hasznos dolgot a tífkedésrõl, szerintem sokakat érdekelne, hátha írsz vmi igazán jó dolgot
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
#7323: mien full str/int dungeon? a dungeonben van stres és intes lény is, és ha jól'tom, akkor a legnagyobb 70es lény is intes... viszont 53as szinttõl már lehet õket ölni. na ezt viszont NEM HISZEM EL, hogy egy intes meg tudja csinálni. (bizonyíték kell, nem ígéret) 😄
contra- amit egy STRes nem tud: gyorsan fejlõdni. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha ráérsz leírhatnál pár hasznos dolgot a tífkedésrõl, szerintem sokakat érdekelne, hátha írsz vmi igazán jó dolgot
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
G+, megint új karit kezdtél? vagy csak elírtad, hogy 25 vagy 45, helyett, mint ahogy azt 10 perccel ezelõtt láttam? 😄😄😄
btw, aláírásokból: light+fire gyõzni fog sima light ellen. 😄 akár úgy is, hogy sima light 2-3szinttel nagyobb (az egész csak int+os cuccok kérdése nagyrészt amúgy)
hmm. reggel 1x összetojtam magam. ölöm szépen az Ujigit, erre hirtelen vmi rohadt nagy lila megy a képbe, fordítoma kamerát, és ott van 3 Devil Yeti Giant, egy Sonar Elite meg egy Sonar Giant... 😊 1 halál a Devil Yeti 1 csapásától. 😊 aztán még1, a Sonar Elite-tõl. aztán a Giant Sonar már nem engem támadott. 😄
u.i.: full strként megteheted azt is, hogy DH south gate-nél akarj a 2 csillagos szállítmányoddal elteleportálni Bandit Den-be, csak vigyázz, nehogy 10-15mpvel a "vége" elõtt jöjjön egy 64+os full int archer, és belédnyomjon egy szép kis 9000et. 😄 lol volt. (wow, ma megtanultam egy csomó dolgot a Thiefkedésrõl, nem is olyan egyszerû, mint hittem, sok a megkötés, meg minden... megértem, hogy miért van ennyi balféknoob thief. 😊)
Jah, és a szerver legnagyobbja: AngelBlade - lvl 63 (v 64) Már rég nem voltam Venice-en (kb 3 napja ^^)
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
megnézném egyébként azt hogy lenne olyan dungeon hogy "full str dungeon / full int dungeon" 😊
de legalább 43asként segített valaki szegény fejemnek. 😊 (FULL STR ROXXXXXXX 1000 OLYAN DOLGOT MEGTEHETÜNK, AMIT NOOB FULL INTES KARIK NEM!!!) 😄
viszont Berserkben nálam nem létezik olyan, hogy KS, és õszintén szólva nem nagyon emléxem olyan esetre, hogy Zerk-es KSért megszóltak volna...
u.i.: meghaltam. 😊
Demila: Aegen velem is volt ilyen. Srác megkért, leült, én meg fogadtam egy amcsival, aki ott volt, hogy fel fog-e állni... (mmint a karakter) poén: Stronhold fõépület, a mobok között. 😄 végül 3-4 perc után felállt, aztán félpercre megjött a gyerek. 😊 megkérdezte, hanyas szintû vok, és adott egy blade-t. 😊
Athensen 25ös szintû gyerek a partimban volt, amikor megölte TG-t (még az elején, 21 voltam), mentem én is, beleütöttem 1et, TG meghalt (hehe), erre adott egy tárgyat... igaz Repair invalid volt, de aki a kicsit nem... furcsa véletlen, hogy ez a gyerek az azóta NetBottersként elhíresült NetWarriors egyik tagja volt, bár mostanában nem látom/hallom a nevét...
meg úgy általában, az egész Athensen néha köszönnek nekem régi "ismerõsök", van, akikkel scak 1 partyban voltam, mégis ha összefutunk köszönünk, vagy megwhispereljük 1mást... legjobb az a lengyel srác, akivel 2. nap a saját klánunkra hoztuk össze a pénzt, és együtt tradeltünk (én kicsit illuminált állapotban voltam, õ meg "támogatott" 😊). akkor ugye lv20-21 voltunk, most én lv45, õ lv 54 körül, és mégis segít még mindig, tanácsot ad ha kérek, meg úgy általában az egész klánjával is jóban vok... (pl nem támadnak meg minket, ha tradelünk - az elsõ eset óta 😊) stb. szóval nem mindig csak a "rossz oldalát" kellene emlegetni, mert sztem ennek a játéknak sokkal több jó tulajdonsága van, mint rossz. (bár az a rohadt ADDIKTIVITÁS NAGYON ZAVAR)
no, megnézem, meghaltam-e. 😄
Múltkor KS-ezõ gyerek bizonygatta nekem miután oltottam a KS miatt, hogy mit pofázok, hova van leírva h nem lehet KSezni?
Most az ilyen degenerált majommal mit kezdesz? HA ráérsz kicsit, akkor 10 percig KS-eled, hogy rájöjjön miért nem pojén...<#boxer>#boxer>
nekem egy gyerek annak ellenére kurva anyázott le h tuttam magyar vok...
Minden köszönés nélkül fel akart venni friendlistre, sose láttam, azért a friendlist sem végtelen, elutasítottam... erre írt egy szép magyar hosszú mondatot. A poén : elmeséltem havernak, és rögtön rávága a srác nevét a történetemre... Vele is ue történt 😄 lol mekkora parasztok
de el tudom képzelni amikor olasz vagy mittomén mien gyerekkel beszélek, vitázok és beír vmi szépet a saját nyelvén, mindig nyugtatom magam, a magyarnál szebben káromkodni nem lehet <#nezze>#nezze>
bár volt sráccal angolul dumáltunk, 2 perc után kiderült magyarok vunk 😄 lol <#law>#law>
😊
Soka szemét ember ez TÉNY és sok a balek akiket át lehet b*szni <#sir>#sir> ,de azért vannak korrekt arcok is <#worship>#worship> , például kb 2 olyan külföldit ismerek akik csapot-papot-(dungeont) <#hehe>#hehe> otthagyva jönnének helpelni és thiefetzúzni . És kb 3x kaptam már csak úgy tárgyat emberektõl
Legutobb odajött egy emberke azt mondta , : pls protect me im afk a sec.
-Hámondom : -Ok
Mikor visszajött megérdezte hányas vagyok és adott egy lvl 48-as 16br-es pajzsot tök ingyen <#vigyor2>#vigyor2>
szóval azért vannak aranyos emberkék is <#vigyor>#vigyor>
X-bow Apollo

pl ma én is megszívtam, mivel régebben úgy volt, hogy a tevét megölheted, ha thiefruha nincs rajtad, és megtámadod alt+clickkel. még az Monster Mash event alatt a teve halálakor szép lila maradt a nevem, ami elmúlik, ma meg szép piroska lettem. pech, tanultam belõle, -12% XP, ez van. 😊
amúgy a nyilasra én is kíváncsi voltam, túl já volt az ár/silk értékaránya, ezért vetttem egyet 70Kért, hogy megnézzem. 😊 utána nem vettem többet, ennyi. vagy pl. most az easter event-es cuccok voltak a divatosak, vettem 5emberest 40Kért 18a du. nem mûxött, elraktam kövi eventre. (gondolom nem bug miatt van benne majd egy hete, hamarosan lesz még1) nem negatívan kell felfogni a dolgokat, hanem tanulni belõlük. "lemásolni könnyû"... csak tudni kell, hogy mit érdemes lemásolni. pl sose fogok csak azért valakit lePKzni, hogy UTÁNA megöljem a tevéjét, és szépen bünti nélkül magát az embert is... vagy scrammelni sem, mert felesleges. új kari, idõzítés pontossága... inkább megyek 1 2* DH hotant, az még izgalmasabb is, és pénzben ugyanott vok...
Válasom: Kultúrális különbség
Érdekes a magyarok a SRO-ban ha elmennek egymás mellett szinte mindig köszönnek egymásnak, mert itt egy kis közösség vagyunk a : MAGYAROK !
DE nézd meg Magyarországot... ahol "szinte" csak magyarok élnek, itt már teljesen más a helyzet, itt már megy a fújás, a túrás, stb... Szóval ez Közép-Európa!
Ha egy szerveren csak magyarok lennének megnézhetnénk mennyivel másabb lenne. Bele se merek gondolni.
Érdeks dolgok ezek ám<#fejvakaras>#fejvakaras>
vannak az amerikai/europai/és egyéb országok az international serveren és nem tudnak egy kis tiszltelettet sem mutatni egymás iránt... az elején silknek gondolom én a cs-bõl kiindulva olyan volt hogy megvolt az a kis tisztelet ami miatt érdemes volt játszani nem voltak botok nem scammelt senki volt egy közösség ahol az emberek segítették egymást... de nem tudom mért minden netes játékban ez egyszer csak eltünik, és onnantól meg már csak az megy hogy lescammelünk mindenkit megszivatunk mindenki.. pl ha pvp-zel 1xer nem hallod azt hogy "gg" hanem csak hogy "potter,noob,cheater" csak hogy példát emlitsek..
és akkor csodálkozik sok ember hogy mért ilyen sok a csaló , mert pl egy tök kezdõ felmegy a servere meglát nézegeti az itemeket megtetszik neki a játék és odamegy egy 10000 arrowshoz ráviszi az egerét és a kiírásban az látszi khogy 10000 arrows gondolj de jól jön , és az addig összeizzadt 30k-ját rákölti majd észre veszi hogy hú átbaszták... aztán a 90%-a is elkezd másokat átbaszni ha már õt is akkor mást is alapon.. és ez igy megy és megy, megjegyzem ilyen keleti országokban nincs ott simán árulhatsz nem fognak lehuzni max 10-ból 1xer.. ezt sem nagyon értem hogy tudják õk megállni mi is emberek vagyunk õk is akkor meg? igazából egy átfogo megoldás kéne silkbe egy bizotsabb biztonsági rendszer. az 1 csillagos karavánok támadhatosága. nah mind1 végülis ez csak az én véleményem meg lehet érte kövezni.
ja és maala "IGENIS MEGÉRDEMLI" ez olyan minthogy amikor te életedbe láttál elöször kapsz egy gépet és hozzá egy internetet azt hiszed hogy minden biztonságod fogalmad sincs arról hogy mennyi virus/spyware van a gépen és tönkreteszed majd azt mondják neked a szervizben hogy "EZT MEGÉRDEMELTED" csak mert nem tud valamit amit más tudott...
én egyetlen egy csalást szoptam be az pedig a quantity-s volt... egyszerûen sose láttam még 1000es poti csomagot, és nem is gondoltam hogy az nem 1 X 1000 hanem 1000 X 1, ha értitek... de nem hibáztattam senkit, persze mikor rájötem elküldtem az annyába, de ez van. (tudom mért nem néztem meg item mallban tudom)
Mindig csodálom az emberi elmét, mert mikor haverokkal beszéltünk errõl én pl azt mondtam, h aki ezt kitalálta az nagy agy lehetett, másolni már nem nagy szám, de az életben is az ilyen kiskapuk meglátására van szükség. Ki a f*sz gondolná hogy veszel silkért egy ezres poti csomagot, akkor azt shifttel simán ugyanúgy szét tudod bontani, hisz mért tennéd... a fejlesztõk se gondoltak erre az eshetõségre.
TEHÁT csodálatos az emberi elme... <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
a fejlesztõk kitaláltak egy NAGYON hasznos gombot: APPROVE a neve. csak azután válik lenyomhatóvá, amikor MINDKETTEN beraktátok az exchange ablakba, amit akartatok, és nem akartok változtatni. nem reflexkattintani kell, hanem szépen fogod, rámész, és MEGNÉZED, hogy TÉNYLEG azt veszed-e, amit akartál. másik dolog: idegenektõl ha valamit PÉNZÉRT veszel, akkor egyértelmû a stall használata. nem hiába találták ki megnyitja, és tiszta üzlet.
bocs, ha kicsit szarrágó fölényeskedõnek tûnnek, de olyan miatt "nyavalyogsz", ami nem az "elkövetõ" hibája, nem is a játéké. hanem a TIÉD. (mmint a "károsulté")
remélem, nincs harag, de ezt a véleményem el kellett mondjam. (csak énénénénénénén, muszáj volt. *ránt**ránt*ránt) 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A 3 szintet úgy értem, pl:
33 jön be a talizmán (garment) -> van 36-os és 39-es is
37-esn jön be a felsõ (bármelyik) -> 40-es és 43-on van új
ERGO (minden cucclinál így van - szerintem ^^)
34-en jön be a cipõ -> 37-en és 40-en van (a 40 tuti, mert nekem isvolt 40-es csukám)
1 óra keresgélés után nem találtam 37es férfi protector cipõt, a lényeg, létezik lvl 37esen uj lábbeli??? 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Legparasztabb : Exchange-ben beteszi a fegyót , te beteszed a pénzt , leokézod , aztán az uccsó pillanatban kiveszi a pénzt és a fegyó a tied <#zavart2>#zavart2>
Ezis paraszt : Ugyan így csak nem a pénzt veszi le az utolsó pillanatban , hanem "csak" egy 0-át ! <#zavart2>#zavart2>
Árul egy sosun tárgyat megnézed frankó király , megegyeztek az árban , beteszed a pénzt erre betesz egy tökugyanolyan fegyót csaképpen nem sosun , hanem sos <#zavart2>#zavart2>
Aztán árul plusz-os fegyót megézed , bla-bla -bla , és a végén kicseréli egy 6 szintel alacsonyabb ugyanolyannak Tûnõre ! <#zavart2>#zavart2>
Az Itemmalos csalásokat nem sorolom , azok temérdek volt <#zavart2>#zavart2> ,háta égnek csak volt .
Na pédául ezek a SCAMMER-ek <#levele>#levele>
X-bow Apollo