Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezaz 1 hét alatt találtam 33 as vállvédet 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kavácska
MAALA !

Köszi szépen, hogy olyan hosszú hsz-t áldoztál rám ! <#worship>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

úgy tûnik / félnek a velük 1 szintûektõl 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

8 adikig 😄
6 dik ONG dobta a gyûrût 😄 ezekkel se fogok soakt fglazoni 😄 ja és tele van minden fészkekkel 😄

shaime01
tényleg a magas thiefk mért nem hotan ferrynél vannak? 😮 most igy eszembejutott 😊 ha már ugy is témánál járunk megéri nekik az az 50k ? és a 2% thief exp?

gameplusz
Általános 1. ben?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

robbanás a berserk 😄

shaime01
elég érdekes meglátás az tény hogy coldal kevesebb poti fogy meg minden.. de az elején én is ugy akartam hogy coldal fogok majd pvp-ni de nem.. váltotam fire-a meg joval gyorsabban ölöm meg az ellent mint coldal akárhogy fagyaszthat
a másik pedig weak of guard szvsz szerintem jól jön az a +10-15phy védelem is ugyanugy mint ha garmentben vagy az a +10-15mag védelem ( basic fire prot ) tegyük fel jobolsz alig marad 1500hp-d és az ellen egy soul speare készül ami 1xxx-ig felsebez és olyan 200-300dmg-el kevesebbet szenvedsz és túléled amig õ cooldownban van visszavágsz és te nyersz phy-mag védelem minél magasabb annál jobb. !😊
legalábbis én igy vagyok vele

Rolly
plíz valaki mondjon már el a makiról vmit

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

mert nem sebez soakt de 350 % al többet és gynegébb fegyóbn a 350 se oan sok 😄

strong nari és nem robban 😄 http://broken.extra.hu/coppermine/index.php talán itt vna róla kép 😄

shaime01
pontositok low lvl-en kevesett sebez legalábbis ahogy elnéztem a 30-s karikat akik lödözgették taoistokra 9xx dmg

shaime01
még valami victor a strong arrow az amikor felhuzza az ijját és a végén robban egy nagyott? a berset megismerem sokáig tölt és kevesett sebez csak a strongra nem tudok rájönni

shaime01
én sosem félek.. mivel tudom hogy mindenki lehagy.. 😄
de én egyszerüen csak azért szeretem ezt a karit mert egyszerüen jó nézni amikor ugrál össze vissza a combojával 😊)

1ébként a high lvl séggel az a baj hogy oan mint a jó autó félsz hogy ellopják 😄 vagtyis 1 napot kihagysz és remegve mész vissza hogy nehogy megelõzzenek 😄 nekem nincs ien bajom én úgy elvok és kész 😄

shaime01
jaj már viktor de megelöztelek 😛

Maala
shit, elfelejtettem megkérdezni: mióta játszol, és meik szerveren vagy???

bele kéne írni valahova a bannerbe, hogy: "Újoncoknak: jelezzétek meik szerveren vagytok!" 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

jóvanna én napi 2 órát játszok +2 hét kimaradt xD és nemsokár 34 leszek <#wow1><#beka3> és a 33 is 2 nap alatt lett meg xD most megyek gyûrût kersesni xD

Maala
www.silkroadonline.net , és ott az item mall bannerre kattintva megtudhatsz mindent, hogyan is lehet használni az item mallt...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
héhé, tudom, h régebben nyomod nálam, nyugi. 😄
viszont nem a 32es szintet ünnepeltük meg pár oldallal elõbb??? talán ilyen gyorsan fejldõsz? 😄 btw, frissítsd az aláírásod plz, mert onnan írtam. :-/ félrevezettél, most mindenki még jobban le fog nézni, etcetc. 😄 és igen, részben te mondtad nekem, h létezik ez a játék (hittétek volna??? 😄)

Rolly
level 17 es karim van

Rolly
nem mondaná meg vki hogy hol és mennyiért tok venni olyan majmot ami összeszedi a pénzt meg a tárgyakat és hogy hogy vehetem el tõle?

Rolly
hi all tudna vki segíteni?

1. 33 vok 😛
2. 4 hónapja nyomom 😄 (régebben mint te mivel ÉN mondtam asszem neked is hogy van ien 😄 )

Maala
jég pro- mobok ellen: lassít/fagyaszt, kevesebbet sebzõdsz, kevesebb poti fogy, kevesebb pénz fogy.
jég contra- mobok ellen: lassabban ölöd a mobokat, mert kevesebb az általa okozott sebzés
jég pro- PvP: fagyaszt, megszakítja az ellenfél támadásait, úgy tiszta Cape PvPben (no pot) hamarabb elfogy a Manája/Pillje. sima PvPben felhúzza az agyát, kevésbé tud koncentrálni. viszont te kevesebbet sebzõdsz. már ha ez (nem no pot) PvPben számít.
jég contra- PvP: kisebb sebzés, lassabb halál.

fire pro- mobok ellen: (de ideírnám, hogy jég ellentéte) nagyobb sebzés, gyorsabb halál a moboknak, néha a Burn adja meg a szükséges pluszt, amivel elkerülheted az újabb felesleges ütést -> gyorsabb mobírtás, gyorsabb fejlõdés.
"a legjobb védekezés a támadás elv" tökéletes kihasználása
fire contra- mobok ellen: több sebzõdés, nagyobb potifogyasztás, több pénz fogy
fire pro- PvP: nagyobb sebzés, nagyobb szinten a fire imbue szinten tartva TÉNYLEG nagyobb sebzés, burn- ki tudja, segíthet.
fire contra- PvP: ellenfél gyakrabban támad, mint Ice-nál, nagyobb sebzést kapsz, nopot PvPben gyorsabb halál.

ezenkívül: fire passzív fizikai támadáshoz ad pluszt, egy buff is pluszt ad ehhez; jég védekezésben segít, amire õszintén szólva egy full str blade+shieldnek rohadtul nincs szüksége, MERT EGY TANK, és a tankot nem szokás csak úgy géppisztollyal kinyírni. 😊 max alacsonyabb szinteken szímthat az a +pár Pdef... valamint botszivatõ képességek is ebben a kategóriában vannak (Cold Wave Arrow, Frost Nova)

én mondom, ha nem lennék lusta, váltanék Fire-re. 😄
VISZONT: 1es szinten mindenképp érdemes megtanulni PvPhez az ice elsõ skilljét...

Maala
szóval, angolul nem tudó fórumosko kedvéért:
Hellósztok, ez GM Gargamel.
A HÓNAP "BOTTERE": VictorVektor (elnézést az elõzõ hszben hibásan írtam)
Neki a 32. szint elérése 2 kemény hónap munkája volt, mindez BOTTAL sikerült neki.
Ennek a nem várt lassúságnak köszönhetõen, nem adunk neki 1 hónap ID eltiltást, azzal a feltétellel, hogyha a 33. szintet csak 3 hónap múlva éri el, bot használatával.
Természetesen mi mindig keresseük, hogyan járhatnánk a felhasználóink kedvében.

u.i.: nem emlékeztem, hogy szoktak elköszönni a GM-ek? ti láttatok már játékban? Moon mindig lát, én meg még sosem láttam. :-(

alibá a mezőrűl
str blade fire vagy cold? Mindkettõt ugyanúgy húzni akarom csak az imbue melyik legyen, azt nemtom. Aztmondják magasszintûek pvp-ben jég a jobb.

Maala
nemnem... te a "BOTTER OF THE MONTH" címet kapnád meg. ez lenne a hírben:
Hello, this is GM Gargamel.
BOTTER OF THE MONTH: VictorVector!
He made lv32 with hard work of botting for 2months!
Due to this unexpeced slowness, we dont ban him for 1month, if he will make lvl33 in 3months with bot.
We always seek for the pleasure of our users.

mingyárt jöna fordítás, csak kinevetem magam. amúgy most olvastam Gargamelrõl, 24éves nõstény koreai játékmegszállott... 😊

😄 én sose nyomon így mert nem vok elég magas 😄

Auto-login menne áldanám a készítõit de nem merem mert félek
botters in this hónap(vaz 5 ös vok angolbol de nem tom mi az a hónap 😄)
Aege -ViktorVector

Maala
tudod, ma hogy mentem thiefkedni? találtam egy jó kis 26+1 crit10 baldet, meg vettem egy szar 26 block11 pajzsot. 😊 szépen felvettem, és döntsd el, hogy hanyas szintû vagyok, LÁTÁSról. 😊 persze csúnya Ubul klánpajtársam elárult, mert õ nem vett magának ilyen figyelemelterelõ eszközt, és lebuktatott, hogy 42+ legalább 1 ember. 😄

hmm poison 1 ig megy csak le asszem 😄 mármint nekem addig ment de sztem félrenéztem

Maala
oh, hát ez csodálatos, akkor lehet, hogy valami rosszul sült el, mert páran a klánból, akikért kezeskedem, hogy nem bottolnak, 5-10percenként DCztek. és most elkezdtem én is. biztos reggel hattól este ötig nem használtam botot, meguntam, és elkezdtem használni... mellesleg botozom, mert 5 progi állandóan fut SRO alatt: mIRC, MSN, winAMP, zap, nod32... 😊 (persze, nem ennyi fut, sokkal több, de ezek a "felhasználói progik") ha jól tudom (vhol még megvan a gépen a régi botprogi, becsomagolva. talán.), akkor a botprogi is egy ilyen háttérben futtatott progi, nem?

47 es thief támad 33 ast ? 😄 azé azt már elvbõl nem támadom (kivévve ha õ kezdi 😛) és a köpeny tõk dizájnos 😛

shaime01
én ha jobolok mindig bepörgök 😄
de tényleg ott nyomom egy másik bladesel vagy glaviesal vagy intesel a harcot és már magamban ordibálom hogy "DÖGÖLJ MÁÁÁÁÁÁR MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG" 😄 és akkor besoznak rám egy 3-4k-s criticalt és akkor szokot az lenni hogy megfordul a fejembe "oly közel de mi távol..😊"
egyébként a legjobb az volt amikor water ghostoknál joboltam 25-s szinten egy hunterel õ is 25-s volt mind2-en posion statusban voltunk mert ránkjött 2 waterghost nah mind1 a léyneg az hogy meghaltam és kb ahogy vége lett a potink már nem volt a posion 1dmg-el megölte 😄 lefeküdtünk a fübe és jót röhögtünk . 😊

Maala
lol kabbe. 😄 szedd le wordbe, és rakj be másfeles sörközt. esetleg csinálj hozzá kék betûket, sárga háttérrel. 😄 ember, 10 percen át írtam!!! nehogymár kevesebb idõ legyen elolvasnod! 😄😄😄

Maala
most nem azért, de mi van abban, ha magyar magyart támad? mmint pl thief tradert? sztem egyfajta versengés, gyõzzön a jobbik eset. a köpenyes dolog: aki hüje haljon meg, bár... "kicsit" gennység. 😊 viszont te is bekaphattál volna hátulról egy szép kis 10Ks sebzést, biztos jól esett volna neked is...

shaime01
nem tudom mit irtál mert ez a szöveg igy beleéget a retinámba bárhova nézek ezt a beéget szöveget láttom fekete betü + fehér vakitó háttér rulz 😄

alibá a mezőrűl
én meg megöltem egy magyart, miközben szörnyet gyakott, mert köpenyben gyakott a barom 😄 Bár rajta volt a hun jelzõ, direkt volt ^^
Aztán bekáromkodott nekem magyarul éés meglepõdött amikor visszaírtam.

Maala
Jó olvasást. 😄
GamePlus: voltál, de akkor most mi a rákot csinálsz? 😄 ill meik karit? 😄 ÉS HOL? 😄
Kavácska, mit szeretnél tudni? pl párban érdemes dolgozni, felváltva vigyáz egyik a másik seggére elteleportáláskor. ha egyedül vagy, menj faluhoz, a falufalhoz, lehetõleg ez DH legyen (😄), és állj úgy, hogy a teve hátsója a lehetõ legközelebb legyen a biztonsági zónához, ahová te nem mehetsz (😄😄😄), te pedig állj a teve elé... így simán be lehet egyedül vinni akár 4*os tradeket is, ha közben nem támad rád PC játékos, mivel a spawnoló thiefek min/kb. fele a biztonsági zónában fog megjelenni, ergó egybõl kampec nekik, a másik fele meg téged fog bántalmazni, nem a szépséges és aranyos tevédet, aminek hiába van 40K épje, 2 perc alatti 10 thief szépen elfogyasztja a HPjét, tevepoti ide vagy oda. rólad ez nem éppen mondható el. 😊 de akár fel is szállhats a tevére, és a sarok körül mozoghatsz, így a szorosan a teve farához tapadó (hmm, ma nagyon tevesegges vok, legyen lv60 és tehénfar) thiefeket szépen a sarki csücsökbe rángatva megszabadíthatod magad tõlük. mellesleg traderként minden kezdõnek mindig mondom, hogy nincs annál jobb, mikor már a saroknál a fal árnyékában mész a 67*os tevéddel, amit egyedül vittél be, és a soksok 69es szintû thief, akik mind megkapták a drótot már Jangannál a féltékeny tradercucc árustól, hogy te most 1millás szállítmányt viszel, ÉS pont a DH South és East gatenél állnak (meg még egy kisebb, 64es társukat Westhez állították a biztonság kedvéért) -direkt arra utazva, hogy elvegyék a kedved a játéktól, ha 5cm-re a KAPUtól legyilkoljanak és noobos smileykat mutassanak neked... szóval ha ezt mind felfogtad, és szépen a fal mellett végigmész, akkor a kapuból méltóságteljesen ennyit mutatsz csak: ..I.. persze a valóságban azok a csúnya thiefek mindig a ferrynél lesznek, GONOSZ MÓDON az odateleportáló emberkéket a ticket seller mögül várva, és lecsapva, mint a sólyom -erõs késztetést érzek megemlíteni jól megszervezett Aege-s HunUnion tradeket, de mivel mi is szoptunk már be Union tradet, nem keltek feszültséget feleslegesen. a teveírtó taktikát ugye kihúzhatjuk, marad szegény 20-23as emberkékre az E.Ghostok ráhúzása, esetleg a katlanokban való lefagyasztásuk/lassításuk Cold Wave Arrowwal/Frost Novával, ily módon elõsegítve mielõbbi becses halálukat. a legõsibb trükköt, hogy társunk legyen kedves és vegyen már soksoktevényi árut, amit kifizetünk, majd teve Terminate-el, és a mi huszáros Indian Camelünkkel 10*os szállítmánnyá duzzadt áruval odacammogunk szépen valamelyik ferry hez, és mint valami büszke köcsög állat, feszítünk az idõközben ruhát váltott társunkkal (esetleg 3al-4el...) várjuk a szegény szerencsétlen áldozat megérkezését, majd megérkezés után heves NPC thiefekkel való molesztálásban részesítjük, elhalálozása utánáruta felveszi becses köcsögpajtás, és megkettõzött erõvel indulunk kereszteshadjáratba a noob kis traderek ellen, akiknek nincs annyi eszük, hogy amint meglátják a azt hüje barmot, aki szórakozni próbál velük, az amerikai filmek módjára FELFELÉ kezd menekülni a szállítmányával, ahelyett, hogy szépen rákattint arra a csúnya Ticket Seller bácsira, és elhúz a rákba a másik kontinensre... (hahó, ne aludj, még mindig itt vagy? Úristen, te aztán tudsz olvasni. a hüje az j, ne felejtsd, direkt. 😊) persze ha jön egy hunter, aki nagyobb szintû nálad, azzal nem lehet semmit sem kezdeni, kivéve egy dolgot, kihasználni a thiefruha adta "meztelenséget", és az egyetlen látható dolgot is álcázni... a fegyvert(+pajzsot). persze egy kellõen sszõrösszívû és alapos/gonosz Hunter ellen ez szart sem ér, de az esetek 10%ban, amikor épp a legjobban állsz potiügyileg, be fog jönni, és hiphip, mehetsz dolgodra... valamint a harc közbeni meglepetés elõnye is jól jön, páran, amikor látják, hogy milyen keveset ütnek rád, elgondolkoznak, és amíg beírják, hogy "lvl?", addig cseles módon elfuthatsz/mindent elsöprõ támadást indíthatsz. 2 tank találkozásánál persze nincs mit tenni. jöhet az újabb csel, bevetni a hunter ellen közeli NPC barátainkat, akik épp akkor materializálódnak, és az esetek többségében a "hunterzászló" náluk elsõbbséget élvez saját nyomorúságos, tevét idézni nem tudó, de mindig az addigi legmenõbb INTes fegyverekkel/bowwal járó fajtának, és ezt rajtunk, PC játékoson megbosszulni akaró vágyán kívül. tehát 70-80%ban Huntert fog csapni, ami azonos szintû NPC thiefnél "nem rossz", Champion esetén jó, narancs/tûzpiros esetén "menjünk kicsit arrébb, nehogy megsebezzem, és csak 1 emberre ható skilleket használjak" kategóriába tartozik... persze a nagy számok törvénye alapján a kék thiefeket kivéve mindegyik kategória szereplõi lehetnek eggyel lentebbi kategória szereplõi. igen, ám, de mi van, ha az említett hunter nem csak 4-5, hanem jelentõsebb, 10+ szintkülönbséggel rendelkezik nálunk. FUTÁS, nyúlcipõ, bokor, levéltépkedés, nadrágtörlés, halál/imádkozás halál elõtt, majd égboltnézés/köszönés a mindenhatónak, amiért nem vett észre õhatalmassága.

no, ennyi elég, több nem jut az eszembe, azért cselesen írtam, válogasd ki magadnak a számodra hasznos infókat. 😄 persze tévedni emberi dolog, én is írhatok hüJeségeket. 😊

"Na szóval. Az event alatt könnyedén detektálhattuk õket az elhagyott tojásokkal. Azonban ennek vége. Ma a késõ délutáni óráktól azonban megint "életjelet" adnak magukról. Mától ugyanis feltörték a kis szemetek a fizetõs bot progit. Sokuk kap roszabb esetben keyloggert a programmal - aminek mi ugye örülünk -, de a használható verzió is még hibásan mûködik. Ebbõl adódóan ütheti fel partynkban az a jelenség a fejét, hogy amint egy játékos belép a partyba, perceken belül (nem kilép a partyból!), disconnectet kap. A játék dobálja õket össze-vissza (megbízható forrásból tudom). Ezt az 50+-os karakterek felénél tapasztalom, ugyanis 10 percenként kell full új partyt kreaálni. Smile Tegnap még 5-7 órán át bírta egy party, érdekes. De gondoljuk csak át, minek lép be vki partyba, ha perceken belül kilép a játékból?! Smile"
hmmm ????? errõl ki mit tud ?

gameplusz
Ne aggófj, mert nem arról vagyok híres, megküzdök, amiért meg lehet. Fõleg hamár idáig elszenvedtem, innen már élvezni fogom a gammát 😊 Amit mondtál, az nem így van, (a dreamz viszont tényleg botter clán) szal ne mondd ezt nekem plz ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Scramer vagy mi. Sikallat példája:
ittt az utcsó oldalon

Kavácska
és most mért van az hogy megint felengednek rengeteg embert??? Olyan jó volt h csak korlátozott számot engedett!!! Miért miért miért? Mert úgy játszható volt???<#rinya>

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

én végig néztem a várost és NEM találtam 33 as vállvádet csak 2 db nõit xD

42 +1 bow 250k ért megéri ?

42 +1 bow 250k ért megéri ?

shaime01
simán megtudja szerintem csinálni.. pl vegyünk egy bazinagy karit mármint magasságra bemegy a dungeonba és mikor rátamad a lvl 70-es mob fogja és megfogja a full str-es kari vállát 2 oldalt és maga eléteszi ...

a másik gameplus azt irtad hogy a nagyobb clánokal vagytok unioba, legalábbis igy olvastam asszem😊
venice-n a legnagyobb clánok azok a TheEmpire , DreamZ és a BB , ezeknek a 70%-a csiter....szóval ne hogy elkapj valami nyavaját amitõl a karid magától kezd el ölni <#banplz> 😛

gameplusz
Mostanában fórumot olvasgatok, meg hasonlók 😊

gameplusz
Nem írtam el, Athenson 20-as voltam, itt meg 25-ös vagyok 😊