Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Köszi 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
😊)) en xian on vagyok amugy😊
Vigyázz promó, jövök!!
Nálunk marha sok a vietnámi, indonéziai & az orosz. Sajna mind hozza a megszokott tõlük elvárható színvonalat, ritka a kivétel. Bárcsak lenne több európai meg amerikai. Szerencsére magyar azért elég sok van.
Kár hogy nincs a Xian-on egy karim, hallom marha nagy flame-ek mennek ott...loál. Én az ilyenekbõl mindig kimaradok <#szomoru1>#szomoru1>
No nem mintha szeretném, de ha valamirõl szól is a vita, akkor hajrá!
<#banplz>#banplz>
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Otthon van két géped, van két karid, és meg is van oldva az egész, mi ebben a bonyolult?<#nevetes2>#nevetes2>
de az ilyen csicskák mint én pl, akinek egy gépe van, annak marad a halk táp, passzív hûtésû gépnél és akkor tud aludni is ha megy a stall <#zavart2>#zavart2>
most éjjel sikerült is eladni a SOS Blademet 😄
Tegnap meg láttam lvl 1 SoSu íjjat, nagyobb sebzése volt mint a 16os sos blademnek <#nezze>#nezze>
csak az ára volt kicsit sok, vagy szerintetek megér 999 999 999 aranyat??? <#nemtudom>#nemtudom> mert ennyit kért érte az arc LOL
sp farmról meg az a véleményem ha 4-5 öst csinálsz akkor azt tolhatod a végtelenségig, szerintem egyszerûbb rááldozni 1-2 hetet 9es farmon, és mikor összejött a szükséges menniység, be lehet váltani a küldiket, és tolni a karit a csúcsra!!! Szerintem. Mert én is csináltam 4-5öst... csak a 9es feltétele egy min sos fegyó
Télleg nincs valakinek lvl24 es sos fegyvere, mindegy nekem mien csak ne legyen drága <#ticking>#ticking> Aege szerveren. Elõre is köszike
Kava_HUN (Aege) lvl 26 /inaktív/
Kava__HUN (Aege) lvl 20 legnagyobb arc
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
mi az hogy training program???
Demila, mi pl úgy csináltuk, h volt egy áruskari, külön gépen (koliban szobatársamé, hehehe), és õ árult, én emg itt játszottam mellette. másik acc volt persze. 😄
#7270: sztem ez nem hõsködés volt, hanem a TheEmpire botos köcsögeinek szólt, hogy TheKingtõl kérjenek, akinek még nincs... gyk: TheKinget rajtakapta, és elmondta, h az egész TheEmpire botozik... nem mintha ismeretlen tény lenne, hogy a vezetõ klánok 3/4e botozik. 😊 btw, pár óra, és lv4 lesz a guildünk talán. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Afrika lvl3 ^Xian powa^
Nem mész Te a jó k*rva anyádba, te pro player tetves f*sz, hogy még büszke is vagy erre ?!?!?!?!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
SOS cuccok , peersze odadják a legkissebbnek a guildbõl <#nyes>#nyes> jó viccc , az van ,hogy fogjamagát lefekvés elött benyomja a Bot-ot és naná ,hogy napi 20 óra "játék" után mára már odáig jutott az illetõ , hogy SOS Shop-ot nyit <#zavart2>#zavart2> , nem adják azok senkinek , legalábbis a 99% ilyen csaló fajta ,ahogy mondom , vagy egyszerû Scammer , aki kicsalja másoktól a tárgyar , azt fityiszt mutat utána <#gonosz3>#gonosz3> , Hálistennek Aegén az ilyeneket már ismerik rendesen , a gond csak az ,h semmibõl nem áll új árus karit kreálni <#szomoru1>#szomoru1>
X-bow Apollo
Én eddig 2 SOS és 2 SOM cuccot találtam amibõl az egyik kard volt, de sajna csak lvl 24-es... <#szomoru1>#szomoru1>
Tegnap vittünk egy hármast, jang és Dwh között a ferry-ig nem jutottunk el mert egy 64+-os lenyomott. mint a bélyeget, mind a hármunkat...
egyébként hunterkedni szokott...
Köszi...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
hát ez vicces, már nem azért. 😄
most keltem, de bearanyoztátok a reggelem a windows telepítés után. 😄
shaime01: azok a 15ös karik maguk döntöttek úgy, hogy PvPznek, ha valaki egy haverja ellen akarja nyomni, akkor úgyis el kell menniük más helyre, pl Jangan east Gate.
Demila: mi ez a negativitás? 😄 sztem (be)tûzz ki egy célt magad elé, és máris sokkal jobban fog tetszeni a játék. a 10-20 emberes tradek pedig már hogy az istenbe ne vonzanák a thiefeket? ez a dolguk. a botozással pedig nem lehet semmit sem tenni, max frapssel veszel fel pár videót, és felrakod a netre. 😄 komolyra fordítva, a protector baszott jó megoldás lenne, CSAK NE LENNE BUGOS. nem mellesleg ezért nem szoktam tradelni, csak ha nagyon muszály, akkor is inkább Hotan felé, mert a 20as könnyebb préda, és Hotan felé nem szoktak lenni thiefek. 😊 és ha pénzt, pillt, autoshare ptyt nem kímélsz, akkor ezt a "tanácsot" is megfogadhatod. 😄
(bocsi, hogy a kiakadásotokon ilyen jót nevetek, de ez csak 1 játék, és nektek már kezd tényleg az agyatokra menni, hogy elbasszák... eddig sztem nem szabad eljutni)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ez tök igaz <#gonosz3>#gonosz3>
Másodszormeg , Fogod magad , szervezel órákon át egy union-magyar tradet max csillaggal idõt-pénzt-pillt-autosharés party-t nem sajnálva , ventrin mindenki fönnt van , Trace müxik , minden király <#hawaii>#hawaii> , és mikor elindul a banda (20-40 ember) az elsõ kanyarban eltapos egy 60+ os paraszt <#wilting>#wilting> mindenkit ,... mindenkit kb 3 perc alatt . Na ,ha ezt átéled , majd téged is fog érdekelni a dolog ! <#gonosz3>#gonosz3>
X-bow Apollo
A legtöbb amit tehetek az a ks... a gond csak az hogy általában magasabb szintûek nálam. Az a poén hogy a "legnagyobb" guildek tagjai botolnak és utána meg lenooboznak mindenkit...
Elég régota játszogatok kisebb nagyobb megszakitásokkal a játékkal. (most egy 27-es pure str fire glaive-es karim van). Tetszik a játék, de nagyon elkerül a jo társaság. Szivesen csatlakoznék csapatokhoz rövidebb hosszabb ideig, akár klánba is. Nekem nem a tápolás a lényeg hanem hogy élvezzem a játékot( akár némi szerepjátszás, meg miegymás, bár tudom ez a játék nem arra van tervezve, de egy kis fantázis sokmindenre képes 😊 ). Ugysem lehet utolérni azokat akik éjjel nappal nyomják, avagy botolnak, de abban sosem értettem meg mi a jo, nemis célom...
Na mind1, ha van még olyan rajtam kivül aki csak a játékélményért játszana és szivesen fogadná szerény társaságomat keressen meg. Köszi.
még fizetnék is érte ! 😛
sp farm pedig egy unalmas fárasztó idegrendszert nem kimélõ dolog.. amin ha tul vagy boldog leszel és erõs 😊
de tényleg...amikor én a magam kis 32-s szintjével és a saját magam által talált som blademel mászkálok dw-ben és csak mondjuk át akarok menni ferry-n egy 1 csillagosal és ott vár engem egy csomo 55+-s kari akik nem le thiefkednek hanem fogják és bepirositják a nevüket.. megölnek ennyi kész.. mert NINCS olyan ember a servern aki képes lenne öket megölni... annyira szánalmas... ettõl megy el egyébként az embernek az életkedve.. kiötöl egy jó karit meg minden hogy de jó lesz meg minden és 2nap mulva azt látja hogy ez a kari sehol sincs azokhoz akik össze vissza csalnak és 1-2 hét alatt 60-n vannak...
Rohadt bot-osok !!!! Annyi van , de ez nem vicc , minden 10. ember a mezõn aki gyilkol bot <#wow3>#wow3> , ez komoly , legalábbis az Aegén
Láttam egy videót ,hogy kell megszivatni a bot-ot , a lényeg ,h megütöd , attacker leszel (lila) , õ el kezd csapni , mert persze hülye mint az atom , és te szép gyorsan leveszed a ruhád , és ha szerencsédvan épp akor üt le ,mikor te kifehéredsz és õ murderer lesz .... , na ez poén , de basszameg fogokén tökölni ezzel <#merges2>#merges2> , remélem ezek az új Selyemsegédek jó sokan lesznek , és dobálják majd a bot-erokat szorgosan <#worship>#worship> ,már csak bennük bízom
Ui: szerintem az SP far jó meg minden , csinálnám is ,de én kifejezetten utolakarom érni ezeket a csalókat és meg akarom baszni õket egytõl egyig <#hawaii>#hawaii> ,de sp farmal ez olyan messzi célnak tûnik ,h szinte , ááááh <#sir>#sir>
& persze ott a dungeon , oda is leakarok menni & isyutarou ,
Ui: -csakhogymire a magunkfajta tisztességes játékosok eljutnak oda addigra már semmi extra nem lessz , ja és Persze Iysutarou-t is mi (tisztességesek) fogjuk utoljára kinyírni . El megy a kedvem az egész játéktól Mocskos csalók <#falbav>#falbav>
Ui2: Törölnék az összes karit az kéne basszus és egy korrekt védelem <#gonosz3>#gonosz3>
X-bow Apollo
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
(nah, ennyit mára belõlem, nem akarok floodolni. Jótszakát <#wave>#wave>)
Q. What does job level do? Is there any difference between high and low level jobs?
A. At the moment, only difference between high and low level jobs is the reputation. However, there will be new features added to this system. We are trying to please our users' in every way, and we ask for our users' constant attention to Silkroad Online.
Az SP farmolásnak szvsz akkor van értelme, ha mind a négy Force-t fejleszteni akarod (és van is értelme egyébként) a Weapon mellett. A lassúságon nem tudom mit értesz, de nem is az a lényeg, hogy (gyorsan) fejlõdj, hanem hogy összeszedj 30k+ SP-t. Hogy unalmas lenne ez? Hát igen... Én pl. úgy farmolok, hogy eltervezem mit akarok fejleszteni. Ha megvan a szükséges SP akkor kifejlsztem és itt az újabb cél: gyûjteni a következõ Skillre. Szintet lépni pedig nem is akarok, mert akkor már a White Tigerek kevés SP-t adnak, kénytelen leszek a Chakjikra áttérni, amik jóval erõsebbek szóval lehet meg fognak izzasztani, de legalább a küldetéssel is haladok.
Szóval fel a fejjel, cél a 30k+ SP, no stintlépés <#hawaii>#hawaii>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Oké ,hogy több sp-t kap az ember mobonként ,de fõleg azért lessz több szvsz ,mert kevesebb xp-t kap értük és emiatt többet kell megölni két szint között <#ticking>#ticking> , gondolom mindenki tisztábanvan ezzel szal nem is magyarázom tovább <#vigyor5>#vigyor5>
A kérdés az ,h vajon megéri -e az egész hajcihõ ? Nem gyorsabb és egyszerübb 0-ás sp farmal menni és legfeljebb , ha a szint végére pár skillünk még nem maxos esetleg meghalni <#zavart2>#zavart2> , tudom elég hülyén hangzik ,de 0-ás farmon a skillek erõsek , ergó gyorsabban lehet kaszálni .
Én most 5ös SP farmal megyek és már rohadtul unom ,h ilyen tetü lassú az egész <#sir>#sir> , á na mind1
Sok bot-os meg még mikor nem volt nagyon fogva a Game fölnyomta magát 50-re mostmeg õk a császárok , nem bot-oznak ááá tényleg neeem , most már nem is , minek , mostmár élvezik a játékot , márha ezt annak lehet nevezni <#shakehead>#shakehead> , kimegyek két csillaggal & megbasznak , h miért , mert megtehetik 😞
A Taiwan-osok , a ROBBER-esek a DreamZ-esek és még sorolhatném , egytõl egyik bot-oltak az elején , sõt , ....
A tisztességes játékosok mindíg egy lépéssel mögöttük lesznek 😞
X-bow Apollo
logo készítést vállalok 500ft ! 😛